התייעצות בין יבואן רשמי לפרללי רגע לפני רכישת DENON 3400
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא תקין ואף לא חוקי לבקש מלקוח לוותר על האחריות.
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
@Amir64
לא כתבת אם ניסית, אבל אפשר גם לערב את החנות בה המכשיר נרכש, פה יש אולי יתרון לחנות טובה כי הם מכירים את הנפשות הפועלות יותר טוב, ויש להם יחסי עבודה קבועים. מבחינת היבואן אתה לקוח X עם תקלה Y וזהו, אבל אתה חשוב לחנות והחנות חשובה ליבואן.
לא כתבת אם ניסית, אבל אפשר גם לערב את החנות בה המכשיר נרכש, פה יש אולי יתרון לחנות טובה כי הם מכירים את הנפשות הפועלות יותר טוב, ויש להם יחסי עבודה קבועים. מבחינת היבואן אתה לקוח X עם תקלה Y וזהו, אבל אתה חשוב לחנות והחנות חשובה ליבואן.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כתבתי שלא פירטתי הכל.mulder כתב:@Amir64
לא כתבת אם ניסית, אבל אפשר גם לערב את החנות בה המכשיר נרכש, פה יש אולי יתרון לחנות טובה כי הם מכירים את הנפשות הפועלות יותר טוב, ויש להם יחסי עבודה קבועים. מבחינת היבואן אתה לקוח X עם תקלה Y וזהו, אבל אתה חשוב לחנות והחנות חשובה ליבואן....
כן, החנות הייתה מעורבת.
לדעתי, רק בגלל המעורבות של החנות הסכימו להתקדם בשנה ובדרגת הרסיבר בתשלום 2000 ש"ח.
לא רציתי לפתח פה את העניין הפרטי שלי.
רק רציתי קצת להבהיר את הנקודה שדובר עליה בשרשור, בקשר ליבואנים, שלא תמיד יבואן רשמי עדיף על יבואן מקביל.
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@Amir64
·
צר לי לשמוע על כל הדברים שעברת, נשמע באמת סיטואציה של חוסר אונים ותסכול
אבל לגמרי גרמת לי לגבש החלטה ולהבין שכנראה לא בכל התחומים יבואן רשמי זה הכי טוב.
תודה רבה !
·
צר לי לשמוע על כל הדברים שעברת, נשמע באמת סיטואציה של חוסר אונים ותסכול
אבל לגמרי גרמת לי לגבש החלטה ולהבין שכנראה לא בכל התחומים יבואן רשמי זה הכי טוב.
תודה רבה !
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@Amir64
ברור שלא כל היבואנים אותו דבר. היבואן במקרה שלך (פיוניר, אם אני מבין נכון) התנהג ככה. יש אחרים שמתנהגים טוב בהרבה ויש יותר גרועים... אגב, כנ"ל עם יבואנים מקבילים - רק ששם בדרך כלל מדובר על פחות זמן אחריות.
היתרון הגדול ביבואן רשמי (בהנחה והוא מתנהג בסדר) היא העובדה שהוא מחוייב לתחזק מעבדה וחלפים למה שהוא מוכר במשך 7 שנים מה שיבואן מקביל לא מחוייב לעשות. שוב, יש יבואנים רשמיים שמצפצפים גם על זה.
ברור שלא כל היבואנים אותו דבר. היבואן במקרה שלך (פיוניר, אם אני מבין נכון) התנהג ככה. יש אחרים שמתנהגים טוב בהרבה ויש יותר גרועים... אגב, כנ"ל עם יבואנים מקבילים - רק ששם בדרך כלל מדובר על פחות זמן אחריות.
היתרון הגדול ביבואן רשמי (בהנחה והוא מתנהג בסדר) היא העובדה שהוא מחוייב לתחזק מעבדה וחלפים למה שהוא מוכר במשך 7 שנים מה שיבואן מקביל לא מחוייב לעשות. שוב, יש יבואנים רשמיים שמצפצפים גם על זה.
- Amir64
-
- גורו

הכל ברור.freedom_il כתב:@Amir64
היתרון הגדול ביבואן רשמי (בהנחה והוא מתנהג בסדר) היא העובדה שהוא מחוייב לתחזק מעבדה וחלפים למה שהוא מוכר במשך 7 שנים מה שיבואן מקביל לא מחוייב לעשות. שוב, יש יבואנים רשמיים שמצפצפים גם על זה....
אני גם מניח שיש הרבה, אולי הרוב, שקיבלו שירות טוב, והמכשיר תוקן לשביעות רצונם.
אולי אילו היו במקרה בעיות שמעבר ליכולת אנשי המעבדה לתקן.
הבעיה היא כשזה מכשיר יקר.
אם הייתי קונה רסיבר ב- 2000 ש"ח, הייתי זורק אותו לפח, והולך לקנות אחר, מחברה אחרת, ואולי מאמאזון...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
רק על מנת שאני אבין נכון. אתה בעצם הולך לחנויות במדינת ישראל ושומע, "בודק" רסיברים ואז רוכש אותם בחו"ל כי מה שאומרים לך בעלי מקצוע בחנות שאליהם הלכת "לבדוק" את המוצר זה כי הם רוצים למכור? הטיפשים האלו, הם לא מבינים שכל מה שהם צריכים לעשות זה להשקיע מאות אלפים על מנת שאתה תוכל "לבדוק" ולקנות במקום אחר. באמת מוזרים המוכרים האלו.armagedd0n כתב:אל תתייחס למוכרים שאומרים לך "דגם ישן".
הם רוצים למכור.
קח את ה3400 ותהנה.
(מקווה שהלכת לחנות/יות על מנת לבדוק פיסית ולשמוע)...
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
א.אתה נשמע כמו פרנואיד
ב. זכותי לעשות מה שאני רוצה - שוק חופשי.
ג. ממך למשל לא הייתי רוכש כלום.
ד. לא, לא הבנת נכון.
ב. זכותי לעשות מה שאני רוצה - שוק חופשי.
ג. ממך למשל לא הייתי רוכש כלום.
ד. לא, לא הבנת נכון.
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
@armagedd0n
·
מסכים לגמרי, בדיוק מסוג כזה של שירות אני מנסה להתחמק
·
מסכים לגמרי, בדיוק מסוג כזה של שירות אני מנסה להתחמק
- shigidar
- עוסק בתחום

ממש לא פרנואיד, לשמחתי שיגידר קיימת כבר 28 שנים, אז ראיתי ושמעתי הכל (אולי לא הכל אבל המון) וכמו שיש סוחרים חולירות יש גם לקוחות חולירות.proolam123 כתב:@armagedd0n
·
מסכים לגמרי, בדיוק מסוג כזה של שירות אני מנסה להתחמק...
הנה דוגמה קטנה לשרות שלנו
http://www.shigidar.com/%D7%9C%D7%A7%D7 ... 7%99%D7%9D
באמת אתם לא רואים בעיה בכך שחלק מן האנשים ( מיעוט מאוס וקטן) מנצלים לרעה את הידע, הניסיון והמשאבים של אחרים, בזדון ללא כוונה אפילו להעניק תשורה כל שהיא ?!
לאן התדרדרנו
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
קראתי את "אודותיכם" באתר, לפחות מהכתוב אתם מעידים על עצמכם שאתם חברה עם לא מעט עבודה ולקוחות מכובדים, אז מה מפריע לך שאחוז קטן מגיע לשמוע איזה רסיבר אצלך ומחליט לא לקנות ממך בסוף? זה מה שפוגע בעסקים? בכמה לקוחות זה כבר מסתכם?shigidar כתב:ממש לא פרנואיד, לשמחתי שיגידר קיימת כבר 28 שנים, אז ראיתי ושמעתי הכל (אולי לא הכל אבל המון) וכמו שיש סוחרים חולירות יש גם לקוחות חולירות.......
הנה דוגמה קטנה לשרות שלנו
http://www.shigidar.com/%D7%9C%D7%A7%D7 ... 7%99%D7%9D
באמת אתם לא רואים בעיה בכך שחלק מן האנשים ( מיעוט מאוס וקטן) מנצלים לרעה את הידע, הניסיון והמשאבים של אחרים, בזדון ללא כוונה אפילו להעניק תשורה כל שהיא ?!
לאן התדרדרנו...
הלקוחות האלה מדווחים לך בסוף אם בכלל קנו ואיפה הם קנו? אתה יודע מה היו השיקולים שלהם?
אולי לא קנו ? אולי הגיעו למקום אחר וקנו משהו אחר ? וכו' כו'.
אתה מבין שיש חנויות שאתה נכנס ומקבל כוס קפה, לא לוחצים עליך, אומרים לך שאתה יכול להתרשם שעה שלמה ואפילו אומרים שזה בסדר אם לא תקנה מהם?
אולי אותו מיעוט לקוחות "מאוס" לדבריך, כשהוא מקבל יחס יפה, בא לכאן וממליץ לאחרים למרות שהוא לא רכש בסוף, זה לא שווה משהו?
בכל ענף, לא כל מי שמגיע לחנות כלשהי ישר יקנה ממנה. זה לא קשור לאמאזון, זה תמיד היה כך.
- shigidar
- עוסק בתחום

ברור שלא כולם רוכשים.mulder כתב:קראתי את "אודותיכם" באתר, לפחות מהכתוב אתם מעידים על עצמכם שאתם חברה עם לא מעט עבודה ולקוחות מכובדים, אז מה מפריע לך שאחוז קטן מגיע לשמוע איזה רסיבר אצלך ומחליט לא לקנות ממך בסוף? זה מה שפוגע בעסקים? בכמה לקוחות זה כבר מסתכם?......
הלקוחות האלה מדווחים לך בסוף אם בכלל קנו ואיפה הם קנו? אתה יודע מה היו השיקולים שלהם?
אולי לא קנו ? אולי הגיעו למקום אחר וקנו משהו אחר ? וכו' כו'.
אתה מבין שיש חנויות שאתה נכנס ומקבל כוס קפה, לא לוחצים עליך, אומרים לך שאתה יכול להתרשם שעה שלמה ואפילו אומרים שזה בסדר אם לא תקנה מהם?
אולי אותו מיעוט לקוחות "מאוס" לדבריך, כשהוא מקבל יחס יפה, בא לכאן וממליץ לאחרים למרות שהוא לא רכש בסוף, זה לא שווה משהו?
בכל ענף, לא כל מי שמגיע לחנות כלשהי ישר יקנה ממנה. זה לא קשור לאמאזון, זה תמיד היה כך....
אנחנו נותנים 100% לכל לקוח ומקווים שכל לקוח ירכוש
יתרה מזאת אנחנו מגיעים לאתרי הלקוחות ללא שום תמורה וללא ידיעה האם תתבצע עסקה או אפילו באיזה סוג ציוד מדובר והיו כבר תקריות מצחיקות בעניין זה.
אני אישית נותן יעוץ וידע (ואם כל הכבוד לחברי הפורום, יש הבדל בין איש מקצוע לבין חובב מוכשר) לכל הפנים ואומר להם את דעתי ישירות תוך כדי הוספת המשפט, שזאת דעתי המקצועית ללא קשר לרכישה והם יכולים לרכוש בחנות אחרת אם ימצאו לנכון.
יש הבדל בין התלבטות הוגנת והחלטת רכישה במקום זה או אחר או אפילו החלטה לא לרכוש במועד זה או בכלל לאחר ההתלבטות, לבין הגעה לבית מסחר בידיעה מראש שלא תתבצע רכישה. זה מה שאתה עושה וזה ניצול ציני לרעה. אתה רוצה לרכוש בחו"ל, סבבה, תתמודד.
·
- Amir64
-
- גורו

למה?shigidar כתב:יש הבדל בין התלבטות הוגנת והחלטת רכישה במקום זה או אחר או אפילו החלטה לא לרכוש במועד זה או בכלל לאחר ההתלבטות, לבין הגעה לבית מסחר בידיעה מראש שלא תתבצע רכישה. זה מה שאתה עושה וזה ניצול ציני לרעה. אתה רוצה לרכוש בחו"ל, סבבה, תתמודד....
כשהתחלתי את החיפוש אחרי מערכת, החלטתי לבצע את הרכישה בחנות קרובה למקום מגורי.
אין תצוגה גדולה, אבל אמר לי - אביא מה שתבקש.
התחלתי סבב שמיעה בחנויות.
ברוב החנויות שהייתי, אמרתי שאני בסבב שמיעה, לא מחליט לרכוש מיידית,
ובכל מקרה, כנראה שאבצע את הרכישה בחנות הקרובה אלי.
רוב המוכרים בחנויות אילו, השקיעו זמן בהצגה והדגמה של המלאי שלהם, לא הביעו חוסר סבלנות, ולא ניסו למרוח אותי בכל מיני אמירות למה בכל זאת כדאי לי לקנות אצלם.
בחלקם הייתי יותר משעה, ולפעמים יותר מפעם אחת.
האמת שדי הופתעתי לטובה.
אבל מניח שהם יודעים, שגם אם לא אקנה אצלם, בהחלט אמליץ לאחרים לפחות להכנס אליהם.
ולגבי המחירים, עבור מוצרים שהיה אפשר להזמין מאמאזון, חלקם בדקו ונתנו הצעה שממש הפכה את ההזמנה מאמאזון ללא כדאית.
·shigidar כתב:יש הבדל בין התלבטות הוגנת והחלטת רכישה במקום זה או אחר או אפילו החלטה לא לרכוש במועד זה או בכלל לאחר ההתלבטות, לבין הגעה לבית מסחר בידיעה מראש שלא תתבצע רכישה. זה מה שאתה עושה וזה ניצול ציני לרעה. אתה רוצה לרכוש בחו"ל, סבבה, תתמודד.......
·...
מסכים לגמרי עם הנקודה הזאת. אם אני הולך לבחור מוצר שהעדפתו היא סובייקטיבית, כן, יש מצב שלא אקנה דווקא את דגם x שיש לחנות y. אבל אם החלטתי מראש שאת דגם x ארכוש מחנות z (אם בכלל), לא אנצל את השירות של חנות y.