בעלי NU8000 - האם למישהו הפאנל משמיע רעשים/תקתוקים ?
עדכון:
הטכנאי של אלקטרוניקס פרו היה אצלי היום.
הוא שמע את הרעשים ואמר שזה בטוח לא ספק ולא קבלים ולא שום חלק בטלויזיה. הטלויזיה 100% תקינה.
אחרי זה הוא התקשר ליבואן, היבואן אמר לו שזה קיים בערך ב50% מהטלויזיות וזה רעשי פלסטיק טרמים שמתרחשים בגלל שהגב של הטלויזיה לא מחובר עם ברגים. הוא אמר גם שהיצרן הודיע להם שזאות לא תקלה ובגלל זה אין סיבה להחליף את הטלויזיה.
היצרן גם אמר להם שבערך אחרי חודש שימוש (תלוי כמה זמן הטלויזיה דלוקה ביום) הרעשים אמורים להפסק לחלוטין.
אחרי שאמרתי לו שאצל אמא שלי אין שום רעשים בטלויזיה הוא אמר שזה בגלל שהם עדין לא התחילו או שכבר הפסיקו וזה מה שקורה אצל 50% מטלויזיות שלא מרעישות.
הטכנאי של אלקטרוניקס פרו היה אצלי היום.
הוא שמע את הרעשים ואמר שזה בטוח לא ספק ולא קבלים ולא שום חלק בטלויזיה. הטלויזיה 100% תקינה.
אחרי זה הוא התקשר ליבואן, היבואן אמר לו שזה קיים בערך ב50% מהטלויזיות וזה רעשי פלסטיק טרמים שמתרחשים בגלל שהגב של הטלויזיה לא מחובר עם ברגים. הוא אמר גם שהיצרן הודיע להם שזאות לא תקלה ובגלל זה אין סיבה להחליף את הטלויזיה.
היצרן גם אמר להם שבערך אחרי חודש שימוש (תלוי כמה זמן הטלויזיה דלוקה ביום) הרעשים אמורים להפסק לחלוטין.
אחרי שאמרתי לו שאצל אמא שלי אין שום רעשים בטלויזיה הוא אמר שזה בגלל שהם עדין לא התחילו או שכבר הפסיקו וזה מה שקורה אצל 50% מטלויזיות שלא מרעישות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מי שרכש את הדגם הזה: אתם ממליצים? מרוצים?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
כן, מאוד ממליץ!vivi כתב:מי שרכש את הדגם הזה: אתם ממליצים? מרוצים?...
טלויזיה איכותית עם איכות תמונה מצוינת!
אחרי שקניתי לעצמי המלצתי גם להורים, הם בהתחלה רצו את הq7fn, אבל אחרי שהלכנו למחסני חשמל ובמשך שעה התאמצנו לראות הבדלים כלשהם באיכות תמונה, ובאמת שלא ראינו הבדלים חוץ מאולי צבע שחור קצת חזק יותר, גם הם הזמינו nu8000, וגם מאוד מרוצים.
לא יודע מה איתכם אני עם ה lg sk8000 ורואים בה מצוין ואין שום תקלות , מישהו העלה סירטון השוואה בין ה sk 8000 ל nu8000 ובהשוואה ה sk8000 עברה את סמסונג בגלל ה nano call חוץ מזה בממד איכות תמונה ה nu8000 -2500 וה sk8000 - 2900
·https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 00/586/607eldan כתב:לא יודע מה איתכם אני עם ה lg sk8000 ורואים בה מצוין ואין שום תקלות , מישהו העלה סירטון השוואה בין ה sk 8000 ל nu8000 ובהשוואה ה sk8000 עברה את סמסונג בגלל ה nano call חוץ מזה בממד איכות תמונה ה nu8000 -2500 וה sk8000 - 2900...
בחיפוש ברשת ניתן למצוא מספר השערות לבעייה
קודם כל לא מדובר מרעשים שנוצרים מפלסטיק שמתכווץ או מתרחב. כנראה בעיית תוכנה או חומרה, שקיימת גם בדגמים אחרים של סמסונג על פי פרסומים ברשת, כולל ב דגם Q7.
מעיון בפורומים בחו"ל:
חלק אומרים שהחלפת כבל HDMI פתרה להם את הבעייה. מצ"ב פוסט של בחור אחד HILSIMI
החלפת HDMI
אחת אומרת ששינוי בחירת מקור האודיו פתרה לה את הבעייה.
מעיון בפורומים בחו"ל:
חלק אומרים שהחלפת כבל HDMI פתרה להם את הבעייה. מצ"ב פוסט של בחור אחד HILSIMI
החלפת HDMI
אחת אומרת ששינוי בחירת מקור האודיו פתרה לה את הבעייה.
Re: בחיפוש ברשת ניתן למצוא מספר השערות לבעייה
@gabbytec
·קצת מוזר לי שהחלפת כבל hdmi תפתור כי זה קורה בזמן שהטלויזיה על mute ויש רעשי פלסטיק כנראה טיקטוקים . סתם לדוגמא משוטט ב vod של סלקום tv וטיק טיק טיק...
מה עושים ? הטלויזיה בת שבוע 😫
·קצת מוזר לי שהחלפת כבל hdmi תפתור כי זה קורה בזמן שהטלויזיה על mute ויש רעשי פלסטיק כנראה טיקטוקים . סתם לדוגמא משוטט ב vod של סלקום tv וטיק טיק טיק...
מה עושים ? הטלויזיה בת שבוע 😫
אצלך שומעים את הרעשים כול הזמן או במשך כמה דקות אחרי הדלקה?steam כתב:@gabbytec
מה עושים ? הטלויזיה בת שבוע 😫...
הטכנאי של סמליין הסביר לי שהסיבה לרעשים זה הפנל האחורי שמחובר ללא ברגים וזה אמור ליצור רעשים טרמיים במשך כמה דקות עד שהטלויזיה מתחממת.
@דניאל111
תנסה לנתק את הטלויזיה מהחשמל כשזה קורה, ולהמתין מספר דקות, תעדכן אם הרעשים נפסקו.
תנסה לנתק את הטלויזיה מהחשמל כשזה קורה, ולהמתין מספר דקות, תעדכן אם הרעשים נפסקו.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
@HTuser1
·
לא קרה פה שום דבר אבל לאנשים נמאס להגיב על אותן ההודעות ועל תופעות העדר.
ידעתם שיש בעיות עם המוצרים האלו, ידעתם שהיבואן לא נותן שרות
רצתם לרכוש בקבוצות רכישה תוך היללות המוצרים.
מה יש עוד להגיד לכם? אתם גם ככה לא מקשיבים או שומעים רק מה נוח לכם
·
לא קרה פה שום דבר אבל לאנשים נמאס להגיב על אותן ההודעות ועל תופעות העדר.
ידעתם שיש בעיות עם המוצרים האלו, ידעתם שהיבואן לא נותן שרות
רצתם לרכוש בקבוצות רכישה תוך היללות המוצרים.
מה יש עוד להגיד לכם? אתם גם ככה לא מקשיבים או שומעים רק מה נוח לכם