השוואה מעניית של 11 מקרני 1080P

מקרנים קידמיים - Front Projector.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

2) אמרתי ניחוש ויכול להיות שאני טועה, אבל בחנויות אינטרנט ש"ביקרתי" בהן לא שמתי לב לזה.

3) אני חוזר, אנו דנים בצרכן אמריקאי אחר. אני דיברתי באופן כללי על צרכן אמריקאי, לאו דווקא קונה המקרנים. אני בטוח שבסניף אחד של KMART או WALLMART מבקרים יותר אנשים מבB&H, פשוט לא מרגישים את הצפיפות :-)
אם בתחום המקרנים, אני חושב שגם קונה המקרנים הישראלי (מוצר נישה ), הוא צרכן יותר נבון מה"צרכן הישראלי" ככלל.
משה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

2. אם מדובר בחנויות אינטרנט, אז מן הסתם אתה צודק.

3. לדעתי הצרכן הישראלי בענייני מקרנים (או מסכים דקים) אינו מהותית שונה מהצרכן הישראלי ככלל. יש אחוז משמעותי (אני מקווה שבעזרת האתר, האחוז הזה גדל) של כאלה שחוקרים את הנושא טרם רכישה, אבל לדעתי מרבית הישראלים רוכשים מקרן של מצגות לטובת הקרנות קולנוע ביתי ומאוד מרוצים מההחלטה שלהם (ומהעובדה שאין להם מושג ירוק כמה הרבה יותר טובה החוייה היתה יכולה להיות).

בארה"ב יש מודעות גבוהה הרבה יותר להפרדה בין התחומים.

בכל מקרה, אין להשוות בין צרכן WALLMART ממוצע לבין צרכן ק"ב ממוצע (למרות שכשאני בארה"ב גם אני חוטא בביקור ב-WALLMART ומוצא לא מעט מבצעים חביבים תוך כדי כך).

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

לפני 18 שנה ירד גשם אז נכנסתי לKMART וקניתי מטריה מתקפלת ב $1.5 .
המטריה משרתת אותי עד היום ואני משתמש בה כל שנה, אף קרע ומנגנון הפתיחה הקפיצי עוד עובד.
בינתיים נקנו ונזרקו עשרות מטריות אחרות במשפחה.
:)
משה

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

moco,

אני מקבל את החלוקה בין הצרכן הממוצע בחנות מוצרי האלקטרוניקה לבין הצרכן המתוחכם, אך זו היתה ההשוואה שלי מלכתחילה, יש להשוות את החברים כאן באתר לחברים באתרים דומים בארה"ב אשר שם נושא הכיול חם מתמיד, ולא לצרכן הממוצא שנכנס ל-"Circuit City" ודומיו (אם כי גם בנוגע לאלה ראה הערתו של עופר לעיל).
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

israeli2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825

שליחה

oferlaor כתב:דווקא ה-H81 ניצח?
...
לא.. דווקא ה RS1 ניצח, ובענק, כצפוי..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

וואלה צודק.

זה מה שקורה לעצלנים שלא קוראים מספיק לעומק...

חזור אל “מקרנים”