טוב אז יש מצב שבכל זאת אני ארכוש 1030 ל pc ובנוסף nvidia shield או סטרימר דומה. זה כבר יוצא יותר זול ומשתלם מאשר לרכוש כ. מסך מומלץ כמו 1060 למישהו כמוני שלא משחק במחשב כבר די הרבה זמן.
הטלווזיות החדישות שלנו לא תומכות בDOLBY TRUE HD או DTS HD MASTER?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
אז אחרי קצת קריאה בנושא, נראה כאילו כדי לנגן תוכן hdr מ pc צריך madvr ומינימום 1050ti
. מה נסגר, בחיי?
טוב אז יש מצב שבכל זאת אני ארכוש 1030 ל pc ובנוסף nvidia shield או סטרימר דומה. זה כבר יוצא יותר זול ומשתלם מאשר לרכוש כ. מסך מומלץ כמו 1060 למישהו כמוני שלא משחק במחשב כבר די הרבה זמן.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·זה מה שאמרתיfreedom_il כתב:אז אחרי קצת קריאה בנושא, נראה כאילו כדי לנגן תוכן hdr מ pc צריך madvr ומינימום 1050ti. מה נסגר, בחיי?
טוב אז יש מצב שבכל זאת אני ארכוש 1030 ל pc ובנוסף nvidia shield או סטרימר דומה. זה כבר יוצא יותר זול ומשתלם מאשר לרכוש כ. מסך מומלץ כמו 1060 למישהו כמוני שלא משחק במחשב כבר די הרבה זמן....
- freedom_il
-
- חבר ותיק

טוב שאמרתBUGY כתב:·זה מה שאמרתי.........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
אולי אני טועה, אבל אני מניח שאפשר לכבות את רוב אפשרויות עיבוד התמונה ב-MADVR, הרי הוא דרוש בעיקר ע"מ להעביר סיגנל HDR למסך במקרה הנ"ל ולא לשום צורך אחר.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

.אפשר, אבל למה? מנגנון החלקת תמונה שלו, שלא קשור להחלקת תמונה במסכים, שם הם עושים שטויות עם כוח עיבוד חלש מדי והתוצאה על הפנים, בMAD, המנגנון מכניס פרימים בצורה מדוייקת, בין היתר, ובכך גורם לתמונה להיראות מאוד חלקה בלי האפקט של אופרת סבון בכלל, בלי עיבוד פרטים ובלי ארטיפקטים. מאוד ממליץ על זה (ה-exclusive mode). יש לו עוד כמה תכונות מעולות לשיפור התמונה אבל עם מנגנים קובץ 4K, 10BIT, HDR, אין מקום ליותר מדי שיפורים. אולי התאמות למסך הספציפי או לאופן בו אתם אוהבים את התמונה.TheCoolest כתב:אולי אני טועה, אבל אני מניח שאפשר לכבות את רוב אפשרויות עיבוד התמונה ב-MADVR, הרי הוא דרוש בעיקר ע"מ להעביר סיגנל HDR למסך במקרה הנ"ל ולא לשום צורך אחר....
בכל מקרה, כמו שאמרתי, זה גם מאוד תלוי באימפלמנטציה הסופית של PCB הספציפי, לא כולם שמים את החיבור האחרון על הלוח ובלי HDMI 2.0B, יהיה קשה לקבל גם את זה...אני החלפתי כרטיס מסך רק כדי לעלות בחיבור, כוח היה לי מספקי גם מקודם, אבל 1.4 פשוט לא אפשר 4K.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

@BUGY
טוב אז עכשיו אני מתלבט בין:
1. 1050ti עם 4GB זכרון ב 810 ש"ח (יותר משתלם מ nvidia shield)
2. 1060 עם 3GB זכרון ב 1160 ש"ח
3. 1060 עם 6GB זכרון ב 1450 ש"ח (כבר קצת יקר לי יחסית לסטרימר טוב)
לא יודע כמה זכרון פנימי זה באמת רלוונטי לנושא אבל קראתי שעדיף 4GB זכרון ל HDR מאיזו סיבה. אולי למשחקים ב HDR?
בוגי, יש לך תובנות בקשר לסיפור הזה? אני נוטב לכיוון ה 1060 עם 3GB כי יש לו יותר רוחב פס לזכרון וזה נראה לי יותר חשוב מזכרון כ. מסך פנימי בניגון סרטים.
טוב אז עכשיו אני מתלבט בין:
1. 1050ti עם 4GB זכרון ב 810 ש"ח (יותר משתלם מ nvidia shield)
2. 1060 עם 3GB זכרון ב 1160 ש"ח
3. 1060 עם 6GB זכרון ב 1450 ש"ח (כבר קצת יקר לי יחסית לסטרימר טוב)
לא יודע כמה זכרון פנימי זה באמת רלוונטי לנושא אבל קראתי שעדיף 4GB זכרון ל HDR מאיזו סיבה. אולי למשחקים ב HDR?
בוגי, יש לך תובנות בקשר לסיפור הזה? אני נוטב לכיוון ה 1060 עם 3GB כי יש לו יותר רוחב פס לזכרון וזה נראה לי יותר חשוב מזכרון כ. מסך פנימי בניגון סרטים.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

@freedom_il
·מה שאר הרכיבים?
מה היעוד?
מה התוכן ואיזה מסך?
קצת פרטים
בגדול, עדיף את הדגם הגבוה יותר, לזכרון אין משמאות בשבילך.
·מה שאר הרכיבים?
מה היעוד?
מה התוכן ואיזה מסך?
קצת פרטים
בגדול, עדיף את הדגם הגבוה יותר, לזכרון אין משמאות בשבילך.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

@BUGY
לא יודע מה חשיבות שאר הרכיבים אבל שיהיה. יש לי שם מעבד i7-3770, איזה 8GB זכרון ו SSD מהיר.
היעוד הוא 4K HDR חלק ואיכותי ככל האפשר מה PC ללא צורך בסטרימר. לא כל יום HDR זה יהיה כי רוב התוכן HDR הוא סרטים ובדרך כלל אנחנו צופים בסדרות בכלל (אז נטפליקס מהמסך). אבל Upscaling איכותי ל 4K זה כן יהיה יומיומי ב PC.
המסך הוא C8.
מצאתי איזה 1060 שמתאים לי לתוך המחשב מדיה בסלון (אי אפשר לשים שם כרטיס ארוך או גבוה) ב 1160 ש"ח. כנראה לא ממש שווה לי לחסוך את ה 300-350 ש"ח ולקחת 1050TI זה עוד יעלה לי יותר אחרי זה... אבל אני בודק.
לא יודע מה חשיבות שאר הרכיבים אבל שיהיה. יש לי שם מעבד i7-3770, איזה 8GB זכרון ו SSD מהיר.
היעוד הוא 4K HDR חלק ואיכותי ככל האפשר מה PC ללא צורך בסטרימר. לא כל יום HDR זה יהיה כי רוב התוכן HDR הוא סרטים ובדרך כלל אנחנו צופים בסדרות בכלל (אז נטפליקס מהמסך). אבל Upscaling איכותי ל 4K זה כן יהיה יומיומי ב PC.
המסך הוא C8.
מצאתי איזה 1060 שמתאים לי לתוך המחשב מדיה בסלון (אי אפשר לשים שם כרטיס ארוך או גבוה) ב 1160 ש"ח. כנראה לא ממש שווה לי לחסוך את ה 300-350 ש"ח ולקחת 1050TI זה עוד יעלה לי יותר אחרי זה... אבל אני בודק.
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
@BUGY
·
אצלי ההגדרות מראות hdr 12bit 422 4k 60
אבל רק בנגן של windows הצבעים תקינים, והוא איך לומר, לא ידידותי מדי
ניסיתי גם potplayer ו vlc
אתה מכיר דרך לפתור את זה?
·
אתה מכיר דרך לפתור את זה?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·אני לא שאול סתם, לפעמים אנשים משלבים רכיבים לא קשורים... שים לב שאם אתה רוצה נטפילקס באיכות מקסימאלית, יש להם אוסף של דרישות קשות ומאוד ברורות לצפיה ממחשב, זה לא פשוט. אז תבדוק את זה לפני באתר שלהם.freedom_il כתב:@BUGY
המסך הוא C8.
מצאתי איזה 1060 שמתאים לי לתוך המחשב מדיה בסלון (אי אפשר לשים שם כרטיס ארוך או גבוה) ב 1160 ש"ח. כנראה לא ממש שווה לי לחסוך את ה 300-350 ש"ח ולקחת 1050TI זה עוד יעלה לי יותר אחרי זה... אבל אני בודק....
בכל מקרה, אתה מוכן לחפירות, נסיונות רבים וקצת מזל?
שתבין, אני אחד מאלה שתמיד ממליץ על מחשב כי אין מה לעשות, אין לו תחליף אבל בקטע הזה, אני נזהר כי מורכב ולא תמיד עובד. אז לשים אלף שקלים על כרטיס מסך לא בטוח שיתן לך את התוצאות שאתה רוצה, אבל לשים אותם על השילד, כנראה שכן. אז יש פה שילוק אסטרטגי. עם תבחר כרטיס מסך, אולי כדי לך לחפש כזה ביד שנייה, עכשיו הרבה שידרגו ועוד יותר הולכים לשדרג עם צאת הכרטיסים החדשים...
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·קודם כל, אתה צריך MPC ואת MADVR, לא מכיר שום דרך אחרת לנגן HDR על PC כיום. אני מבין שאתה על ווינדוס 10 עם העדכון האחרון שנותן לך HDR, אז הוא לא תקין, תכבה אותו. תתקין את שני האלה, תבדוק ביוטיב מדריך להגדרת שניהם לHDR ואקסלקוזיב מוד תתחלי להנות. עם הכל עובד כמו שצריך.dilbert78 כתב:@BUGY
·
אתה מכיר דרך לפתור את זה?...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אז 1060 לא יספיק לקונפיגורציה הזו? אני מניח ומקווה שכן.BUGY כתב:·קודם כל, אתה צריך MPC ואת MADVR, לא מכיר שום דרך אחרת לנגן HDR על PC כיום. אני מבין שאתה על ווינדוס 10 עם העדכון האחרון שנותן לך HDR, אז הוא לא תקין, תכבה אותו. תתקין את שני האלה, תבדוק ביוטיב מדריך להגדרת שניהם לHDR ואקסלקוזיב מוד תתחלי להנות. עם הכל עובד כמו שצריך..........
אגב, יש יבואן לשילד בארץ? או שזה יבוא אישי?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·ה1060 אמור להספיק לHDR אבל לא לנטפילקס, בשביל זה צריך גם:freedom_il כתב:אז 1060 לא יספיק לקונפיגורציה הזו? אני מניח ומקווה שכן.......
אגב, יש יבואן לשילד בארץ? או שזה יבוא אישי?...
https://help.netflix.com/en/node/55763
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אחלה לינק, תודה.BUGY כתב:·ה1060 אמור להספיק לHDR אבל לא לנטפילקס, בשביל זה צריך גם:......
https://help.netflix.com/en/node/55763...
כתוב שמספיק. אם משתמשים בכרטיס מסך במעבד אינטל אז צריך מעבד דור 7. אם משתמשים בכרטיס מסך nvidia גם 1050 מספיק להם.
באופן כללי, אני אנגן נטפליקס כנראה ישר מהמסך. אני רותה להיות מסוגל לנגן גם קבצים שאני מוריד ב hdr. יש כבר די הרבה כאלה.
אומרים ש madvr יסתפק ב 1050ti ומומלץ 1060. נראה לי שנלך על זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אין טעם לנגן נטפליקס דרך המחשב, אי אפשר לקבל כך DV או HDR אפילו...
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·למה לא? תסתכל על הלינק, יש לך הוראות איך לקבל HDR...TheCoolest כתב:אין טעם לנגן נטפליקס דרך המחשב, אי אפשר לקבל כך DV או HDR אפילו......
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@BUGY
·
צודק, פספסתי את הטאב ממבט ראשון, בכל אופן זה עדיין לא שווה משתי סיבות:
1. תקבל HDR, אבל לא תקבל Dolby Vision.
2. למה להפעיל את המחשב ולבזבז חשמל על משהו שהמסך יודע לעשות לבד טוב יותר?
·
2. למה להפעיל את המחשב ולבזבז חשמל על משהו שהמסך יודע לעשות לבד טוב יותר?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·כי מהמחשב אני מתחבר למסך רבל גם לרסיבר ולכן יכול לקבל סאונד מעולה ולא מוגבל. ממסך אני מוגבל מאוד בסאונד.TheCoolest כתב:@BUGY
·
2. למה להפעיל את המחשב ולבזבז חשמל על משהו שהמסך יודע לעשות לבד טוב יותר?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

מה מגביל אותך? המסך מסוגל להוציא אטמוס לרסיבר בחיבור ARC מנטפליקס. מעבר לזה אתה לא תקבל סאונד טוב יותר מנטפליקס בחיבור מחשב - תקבל פורמטים זהים.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·חחח...צודק, אני מדבר בכללי על מחשב מחובר למסך, אז הARC מגביל. אני אישית בכלל לא רואה נטפליקס, מוריד הכל באיכות מקסימאלית.TheCoolest כתב:מה מגביל אותך? המסך מסוגל להוציא אטמוס לרסיבר בחיבור ARC מנטפליקס. מעבר לזה אתה לא תקבל סאונד טוב יותר מנטפליקס בחיבור מחשב - תקבל פורמטים זהים....