מאיפה מתחילים ? שירשור הסבר לגיימר המתחיל וכו'
@BUGY
·
אין סיכוי. זה מהסוג אנשים שפשוט לא מסוגלים להבין נקודת מבט אחרת, תוסיף את זה עם אובססיה והפצת שקרים ותקבל לא רק טרול אלא סוג של הפרעה נפשית. גם אני למדתי בדרך הקשה והארוכה (שזה סוג של ניצחון עבורו אני משער), אבל פשוט תתעלם ותמשיך הלאה. חבל שאין אפשרות לחסום יוזרים כמו ברדיט כדי לסנן את ההודעות שלו.
·
אין סיכוי. זה מהסוג אנשים שפשוט לא מסוגלים להבין נקודת מבט אחרת, תוסיף את זה עם אובססיה והפצת שקרים ותקבל לא רק טרול אלא סוג של הפרעה נפשית. גם אני למדתי בדרך הקשה והארוכה (שזה סוג של ניצחון עבורו אני משער), אבל פשוט תתעלם ותמשיך הלאה. חבל שאין אפשרות לחסום יוזרים כמו ברדיט כדי לסנן את ההודעות שלו.
זכותך לכתוב ולביע דעה (לפחות אני לא דורש לסתום לך את הפה, ולחסום), סבבה. אבל לכתוב "שקרים"?elangab כתב: ·
אין סיכוי. זה מהסוג אנשים שפשוט לא מסוגלים להבין נקודת מבט אחרת, תוסיף את זה עם אובססיה והפצת שקרים ותקבל לא רק טרול אלא סוג של הפרעה נפשית. גם אני למדתי בדרך הקשה והארוכה (שזה סוג של ניצחון עבורו אני משער), אבל פשוט תתעלם ותמשיך הלאה. חבל שאין אפשרות לחסום יוזרים כמו ברדיט כדי לסנן את ההודעות שלו....
מי בדיוק פה משקר! כל משכתבתם קיבלתם עובדות לפרצוף.
1080TI הכרטיס הכי חזק, לא שקר שלי.
קונסולה טובה יותר להצגת תכני NETFLIX, לא שקר שלי.
מחשב מבצע אתחול באמצע משימה חשובה בגלל עדכון מערכת, לא שקר שלי.
האקרים, וירוסים, מתקפת אנטרקס... על המחשב. לא שקר שלי.
מחשב גיימינג מעל 5K, לא שקר שלי.
להמשיך... יש עוד המון.
מי שמשקר פה זה אתה ועוד כמה חברים.
אתם מנסים לצייר את המחשב כמשהו יקר ולא נגיש, מסובך ומורכב ולא קל לשימוש.
אחת מן השתיים, או שאתם שקרנים, או נבערים בתחום ה-PC גיימינג.
אני פה לכתוב את העובדות בשטח. אין לי בעיה עם קונסולות, יש לי בעיה עם הפאנבויים שלהם.
·
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·כן, תמשיך.uribak כתב:זכותך לכתוב ולביע דעה (לפחות אני לא דורש לסתום לך את הפה, ולחסום), סבבה. אבל לכתוב "שקרים"?......
מי בדיוק פה משקר! כל משכתבתם קיבלתם עובדות לפרצוף.
1080TI הכרטיס הכי חזק, לא שקר שלי.
קונסולה טובה יותר להצגת תכני NETFLIX, לא שקר שלי.
מחשב מבצע אתחול באמצע משימה חשובה בגלל עדכון מערכת, לא שקר שלי.
האקרים, וירוסים, מתקפת אנטרקס... על המחשב. לא שקר שלי.
מחשב גיימינג מעל 5K, לא שקר שלי.
להמשיך... יש עוד המון.
מי שמשקר פה זה אתה ועוד כמה חברים.
אתם מנסים לצייר את המחשב כמשהו יקר ולא נגיש, מסובך ומורכב ולא קל לשימוש.
אחת מן השתיים, או שאתם שקרנים, או נבערים בתחום ה-PC גיימינג.
אני פה לכתוב את העובדות בשטח. אין לי בעיה עם קונסולות, יש לי בעיה עם הפאנבויים שלהם.
·...
אתה אומר שאין ווירוס כופר בעולם אשר נועל לך את הקבצים בדרישה לתשלום?
מעניין מה יגידו על זה מאות בנקים באוקריאנה, בית חולים, שדות תעופה וכל מחשב שיש לו ווידנוס וגישה לרשת. אבל אני בטח מדמיין את המתקפת הקרים האחרונה. כמובן, הרי אין לך את המפרט מחשב שלי ולכן אני לא אמין. כי כך אנשים אמיתיים מדברים, רק דרך מפרט של ציוד. מי שאין לו מעבד דור 8 לא אמין?
אתה אומר שמחשב מציג תוכן של נטפליקס טוב יותר עם VPN?
ה-SMARTFLIX שלך מזמן לא עובד וגם לא רלוונטי, אם לפחות היתה מחובר לנטפליקס היתה יודע למה.
ניסית לנגן HDR עם VLC או כל תוכנה אחרת, ניסית בכל להציג מדיה בHDR על ווינדוס? כנראה שלא אחרת האמירה המטופשת שלך על תמיכה בHDR לא היתה בכלל נכתבת. בלי MAVR אין שום דרך לנגן סרט HDR על מחשב, אבל אתה מן הסתם לא יודע כי בחיים לא ניסית.
יש לך כרטיס מהיר יותר מה1080TI?
אין כיום כרטיס מסך חזק יותר ל1080TI. זה לפי אנווידיה, לא אני.
אז מי פה מפיץ שקרים?
אם לך לא קרה מצב שתוך שאתה עובד על פריוקט עריכה גדולה, משאיר את המחשב בלילה לעשות רנגרינג ואז בבוקר מגלה שהווינדוס 10 החליט שזה הזמן לאתחל אחרי עדכון. למרות שבמפורש הלוח הזמני לא איפשר לו לעשות זאת. אבל הוא החליט שכן, עכשיו זה הזמן. אבל אם לך זה לא קרה אז זה כנראה לא יכול להיות. אבל מה לגבי המאות אנשים אשר הגישות תביעות נגד מיקרוספוט כי זה הרס להם את החיים? זה בטח לא יכול להיות, אין מצב, אני ממציא...
גוגל יש לך?
ממליץ לך לנסות, אחלה אתר. הוא ממש טוב נגד שקרנים וטרולים.
אם המטרה שלך זה לאזן את המצב האנטי-מחשבים פה בפורום, אתה עושה אחלה עבודה. תמשיך.
תקשיב, ממש לא בא לי לבזבז את הזמן על הבולשיט... שלך וכל ה-FUD על PC גיימינג שאתה מייצר.BUGY כתב:
יש לך כרטיס מהיר יותר מה1080TI?
אין כיום כרטיס מסך חזק יותר ל1080TI. זה לפי אנווידיה, לא אני.
אז מי פה מפיץ שקרים?...
אתה שוב מראה את הבורות שלך בתחום.
לפני שיצאה סדרת RTX, הכרטיס שהיה יותר חזק מ-1080TI הוא כרטיס TITAN XP.
i rest my case
·
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אז מה, עוד אחד מהשרשורים האלה הא?
IT NEVER GETS OLD
IT NEVER GETS OLD
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·למה? ממש לא. הנה הוא סיים, נכנס לפינה של שטויות שהוא כתב ופה נסגר הסיפור. הרי כנתי לו את הדרך לכתוב את השטות האחרונה לגבי הכרטיס מסך, זה די מסביר לי מי בחור ומה רמת ההבנה שלו. בכוונה רשמתי את ה1080TI כי זה היה ברור שהטרול יגיד שכרטיס מסך מקצועי חזק יותר במשחקים...הוא כל כך צפוי...jacko-il כתב:אז מה, עוד אחד מהשרשורים האלה הא?
IT NEVER GETS OLD...
אנשים יקרים !
פתחתי את השירשור כדי לקבל תשובות אחרי שקניתי XBOX ONE X וטרם סיפקו לי תשובות.
בנוגע לויכוח . אני איש IT במקצועי אז אני יודע דבר או שניים על מחשבים ולאחר שקילת התקציב מול הביצועים הדרושים זה מה שהחלטתי לקנות . החלופה השנייה הייתה לקנות מחשב בשווי 6000 ש"ח לפחות ואין לי תקציב לזה... אני ממש לא מעוניין להכנס לוויכוח מחדש .
אבל אשמח מאוד אם משהוא יוכל לעזור לי בנושא שבגינו נפתח השירשור
יום מצוין לכולם
בנוגע לויכוח . אני איש IT במקצועי אז אני יודע דבר או שניים על מחשבים ולאחר שקילת התקציב מול הביצועים הדרושים זה מה שהחלטתי לקנות . החלופה השנייה הייתה לקנות מחשב בשווי 6000 ש"ח לפחות ואין לי תקציב לזה... אני ממש לא מעוניין להכנס לוויכוח מחדש .
יום מצוין לכולם
סדרת QUADRO מקצועית, ועולה פי כמה מכרטיסי גיימינג.BUGY כתב:·למה? ממש לא. הנה הוא סיים, נכנס לפינה של שטויות שהוא כתב ופה נסגר הסיפור. הרי כנתי לו את הדרך לכתוב את השטות האחרונה לגבי הכרטיס מסך, זה די מסביר לי מי בחור ומה רמת ההבנה שלו. בכוונה רשמתי את ה1080TI כי זה היה ברור שהטרול יגיד שכרטיס מסך מקצועי חזק יותר במשחקים...הוא כל כך צפוי............
גם בגלל תמיכה אמיתית ב-10 ביט בתכנות מקצועיות.
טיטאן ממש לא כרטיס מקצועי כמו סדרת Q.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@haj9
·
לא מכיר שרשור כזה להפנות אותך, אבל אולי גל יידע (אלא אם הוא ברח כבר, ובצדק, מהשרשור) הוא יותר מעודכן בכל מה שקשור לעולם ה- XBOX. אבל תכל'ס, מה יש לך כבר לדעת? שאל משהו ספציפי יותר. כי בגדול אין הרבה מה לדעת - פותחים משתמש וסלמטק. אם רוצים גישה למולטיפלייר ואונליין אז עושים גם מנוי ללייב וזהו בגדול. אין הרבה מה לדעת כאן, זה לא מדע טילים.
·
לא מכיר שרשור כזה להפנות אותך, אבל אולי גל יידע (אלא אם הוא ברח כבר, ובצדק, מהשרשור) הוא יותר מעודכן בכל מה שקשור לעולם ה- XBOX. אבל תכל'ס, מה יש לך כבר לדעת? שאל משהו ספציפי יותר. כי בגדול אין הרבה מה לדעת - פותחים משתמש וסלמטק. אם רוצים גישה למולטיפלייר ואונליין אז עושים גם מנוי ללייב וזהו בגדול. אין הרבה מה לדעת כאן, זה לא מדע טילים.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 25/09/2018 14:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·haj9 כתב:אנשים יקרים !
יום מצוין לכולם...
אתה צודק.
כי יש כאן טרול אחד שרוצה לחרב לכולם בפורום קונסולות את התוכניות לרכוש קונסולה.
הוא מסתתר מאחורי מסכת ה"אני רוצה שאנשים יידעו שיש אלטרנטיבה וממש אכפת לי" בעוד שכל מה שהוא עושה זה להרוס לאנשים כמוך ולמנוע מהם את המידע הרצוי, מתוך ההנחה שאתה וכולם כאן לא ממש רוצים קונסולה אלא באמת רוצים מחשב.. הוא חושב שאין לך מספיק שכל או רצון להחליט לבד.
לצערנו היצור הנחות הזה לא מרפה, ובכך מחבל לכולם, ולכן בכל שרשור שהוא יגיב בפורום קונסולות אני אצביע עליו.
לגבי שאלותיך, כללי מדי ואני לא יודע לענות לך, תנסה למקד את השאלות שלך וכך יוכלו לסייע לך.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·haj9 כתב:אנשים יקרים !
אבל אשמח מאוד אם משהוא יוכל לעזור לי בנושא שבגינו נפתח השירשור...
אין שרשור כזה למיטב ידיעתי, בוא תשאל את השאלות שלך מסודר (כרגע הנושא כללי מידיי, שאל שאלות ספציפיות יותר) ואני בטוח שישמחו לענות לך.
ד"א - גם אני ממליץ להתעלם מהתגובות של uribak, גם אני בזבזתי זמן יקר בנסיון "להתדיין" איתו עד שהבנתי שאין עם מי לדבר.