FastandFurious כתב:
...
...
·אין צורך לתקן שגיאות כתיב, זה קורא בטעות כאשר מקלידים מהר
ולא בודקים לפני השליחה. חוץ מזה אתה מזלזל באנו?
זה ממש לא יפה, יש פה אנשים שנותנים את הנשמה שלהם, רק בשביל שלחבר אחר יהיה טוב וימצא את הפוטנציאל בחלל שלו, אתה לאומת זאת
"עוסק בתחום".... תבין לבד, אל תזלזל בי כי יש לי ידע רב וניסיון
לעולם אין לדעת מי עומד מאחורי המקלדת, אולי זה אחד ממש צנוע ייחסית שעבר כוורת דרך ארוכה ויש לו ידע וניסיון רב?
מעניין מה גרם לך לכתוב את הפוסט הזה, מה הניע אותך?
האם זה אתה אותו בחור שעומד מאחורי תכנון חדר הקולנוע בשירשור המדובר?
רמקולים בי פולר לאטמוס? בבקשה אל תתיף לנו פה.
...
·ממש לא ברור מה עקץ אותך.
תקרא שוב את מה שכתבתי : " תמיד מרתק מחדש לקרוא מה החובבים חושבים לנכון ומה לא לנכון." איפה ראית זלזול? ההיפך, אני לא מזלזל בשום איש או אישה ומכבד את כולם ( משהו שלא ניתן לכתוב על חלק מחברי הפורום לפי ההערות שלהם)
כמישהו שעוסק בהגברה על כל גווניה כבר 30 שנים, מקפיד להתעדכן וללמוד כל הזמן על החידושים, הפרקטיקות השונות וביחד עם הצטברות של אלפי פרויקטים במהלך השנים, אני משתדל (לא תמיד מצליח) להימנע מפתרונות מן השרוול המבוסים על כללי אצבע או אפילו ניסיון קודם שלנו בפרויקט דומה ומתחיל כל פרויקט מאפס על מנת לשמור ראש נקי ואופק פתוח כדי לתת ללקוח את המיטב הן מבחינת תכנון, הן מבחינת עצה והן מבחינת מוצר. לכן אני קורא מדי פעם שרשורים כאן שעוסקים בנושאים כללים יותר, פחות מעניין דיון על איזה רמקול טוב יותר, כי זה סטבייקטיבי. ביצענו מספר פרוייקטים ATMOS ואני חושב שנכון להיום, מרבית האנשים לא מבינים במה מדובר, מה התמורה, מה התרומה, ומה הטרייד-אוף.
לכן מרתק אותי לקרוא שרשור כגון זה, שכותבים שם אנשים שהבנתם לפחות על הנייר, גבוהה מהלקוח הממוצע.
אני לא מביע את דעתי המקצועית לגבי החדר המדובר כאן, אלא "סופג" תובנות.
ידוע לי שיש כאן בפורום אנשים שחושבים שהם יודעים/מבינים יותר מהסוחרים השונים, ייתכן שזה נכון בחלק מן המקרים, זה נובע בעיקר מחוסר מקצועיות של סוחרים, או עיגול פינות על מנת למקסם רווח ואפילו הגמשה של עקרונות וידע על מנת "לא לאבד עיסקה".
בשיגידר זה לא כך. אני מנוע בגלל מדיניות הפורום ( אני לא משלם להם...) אחרת הייתי מפרסם מיילים שדנים בפרויקטים כבדים שבהם רשמתי ללקוח שאם הוא רוצה לבצע את הפרויקט לא בהתאם להמלצות המקצועיות שלי, זו זכותו המלאה והוא יכול לפנות לקולגות שלי לביצוע, שיגידר לא יבצעו "ויחתמו" על פרויקט בניגוד ליושרה המקצועית שלנו.
לסיום משפט קטן מתחום הספורט שמתאים גם לכאן :
מה ההבדל בין מקצוען לחובב טוב, החובב מתאמן עד שהוא לא טועה, המקצוען מתאמן עד שהוא לא יכול לטעות...