אין דבר כזהronensud כתב:אודיופיל בריא......
מיהו אודיופיל (ניתן לסמן כמה תשובות)???
-
tomertsin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1844
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- kobb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
אודיופיל יכול לקבל את התואר רק אם אודיופיל אחר חושב שהוא כזה!
אין לי תשובות וכל התקוות הלכו להן לכל הרוחות.
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
מה זה משנה בכלל ?
לדעתי לא משנה ההגדרה.
ובוודאי לא משנה איך אחרים מגדירים אותה.
נראה לי שעיסוק בסוגיה הזו שלדעתי חסרת משמעות ותחליט גוזלת זמן שניתן לנצל לשמיעת עוד דיסק
לדעתי לא משנה ההגדרה.
ובוודאי לא משנה איך אחרים מגדירים אותה.
נראה לי שעיסוק בסוגיה הזו שלדעתי חסרת משמעות ותחליט גוזלת זמן שניתן לנצל לשמיעת עוד דיסק
- leshets
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1241
זה קצת כמו "הביצה והתרנגולת" לאאודיופיל יכול לקבל את התואר רק אם אודיופיל אחר חושב שהוא כזה!...
מיכאל .
- aquarius
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 667
ודרך אגב
בעצם כל האודיופיליה והוידיאופיליה הם לא הגיוניות- כי אנשים בעצם קונים את החיקוי הכי טוב
אבל טפשר בהרבה פחות כסף פשוט ללכת לאולם ולשמוע באיכות הרבה יותר טובה מכל מערכת שקיימת בעולם כיום
בעצם כל האודיופיליה והוידיאופיליה הם לא הגיוניות- כי אנשים בעצם קונים את החיקוי הכי טוב
אבל טפשר בהרבה פחות כסף פשוט ללכת לאולם ולשמוע באיכות הרבה יותר טובה מכל מערכת שקיימת בעולם כיום
i am in the hi-fidelity first class
- leshets
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1241
זה כבר עניין של טעם, אני אישית בקרתי בלא מעט הופעות והסאונד ברובן היה גרוע ביותר לטעמי (מהבחינה הזאת המערכת המאוד צנועה שלי גורמת לי יותר הנאה) , אני לא אומר שאין ערך מוסף בללכת להופעה פשוט הסאונד לא כלול בערך הזה לטעמי.פשוט ללכת לאולם ולשמוע באיכות הרבה יותר טובה מכל מערכת שקיימת בעולם כיום...
מיכאל .
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אתה יכול לתאר את ה"חיקוי" הכי מוצלח ששמעת?aquarius כתב:ודרך אגב
אבל טפשר בהרבה פחות כסף פשוט ללכת לאולם ולשמוע באיכות הרבה יותר טובה מכל מערכת שקיימת בעולם כיום...
ממה היתה מורכבת המערכת?