סמסונג MU9000 הובלה וכבר יש בעיות - אשמח להמלצות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
bomba90
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175

שליחה

אז היה מעלה לבד ומחייב אותי ב-30-40 שקלים תוספת מעל קומה 3.
ברור שזה הזיה, אבל באופן כללי הדברים האלה לא כל כך מפריעים לי כי זה סוג של לעזור למישהו אחר.

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994

שליחה

השירות בארץ זה לא משהו לספר עליו ! לא טוב לך ? לא נתנו לך שירות סביר ? פשוט תחזיר שיחפשו .
תרכוש LG בחנות מתמחה ותהנה כמו שצריך הרי חלק מהרכישה זה גם חווית הקנייה .

mosheva
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858

שליחה

אין היום חברה אחת בארץ שבכלל מתקרבת למשהו שנקרא מתן שירות.
עברתי לא מזמן דירה לבית חדש ואבוי אבוי אבוי על השירות שקיבלתי מכל ספק אפשרי.
הדף פה בפוסט למרות שאין סופי באמת שלא אצליח להכיל בכלל את כמות הביזיון.

מקרה אחרון - בירמאג, מקרר שקניתי עם דלתות צבע נרוסטה (אולי זה איפלו נרוסטה) התחיל לקבל דנטים - קמטים כאילו מישהו נתן לו אגרוף.

התקשרתי ביקשתי שירות הדבר הראשון מה אתה בכלל מתקשר עברה חצי שנה, מה אתה עכשיו נזכר?!
אמרתי זה התחיל עכשיו כל יום יש עוד מכה ועוד מכה אז ככה שכנראה יש משהו לא סביר במקרר, עשו לי טובה ששלחו טכנאי שיסתכל, הטכנאי המשיך באותו הקו, התחננתי אליו שבבקשה ידווח אלאה שיש לחקור את הנושא במיוחד לאחר שטען שהוא 10 שנים בתחום ולא ראה מקרה כזה...
נראה לכם שמישהו שם עשה follow up? העיקר יש להם 14 ערוצי התקשרות בכל מדיה אפשרית.

אם רק הייתי יכול לעמוד בחנות וכל לקוח פוטנציאלי להגיד לו תרד מהמוצר הזה ואל תקנה את המוצר ההוא...

שירות זו מילה גסה מאוד בארץ, עצוב מאוד שאנחנו בתור לקוחות אין לנו אלטרנטיבה.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813

שליחה

אכן השירות בחברות השונות לא משהו.
לח.י. יש מוניטין מעט גבוה יותר אבל גם שם זה לא "אמריקה".
כשהגיעו אליי פתחתי להם את החניון כך שהירידה לדירה תהיה קומה אחת אבל הם פשוט נכנסו למעלית והפכו את המסך על הצד...
במסך שלי יש חוסר אחידות בצבע (בפוסט שפתחתי) ובינתיים לא באו לקראתי והציעו פתרון / החלפה.
כמובן שמשווים לסם ליין ואו אלקטרוניקס פרו אז ח.י. עדיפים - אבל גם שם השירות הוא בינוני רוב הזמן.
(ואם ההתעלמות ממני תמשיך אז בינוני זה גם יהיה גבוה, אבל אני בכוונה זהיר כעת בהתבטאות שלי כי לא שמעתי מהם תשובה סופית)
כשרכשתי פנסוניק מיורוקום לפני כמה שנים קיבלתי את השירות הכי אדיב והכי מקצועי שנתקלתי בו אי פעם. כשהתלוננתי על בעייה בהשתקפות במסך ישר תיאמו טכנאי שהגיע ומייד הציע להחליף מסך, הכל הלך גם ללא המתנה אפילו במענה טלפוני...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

@sagico

אם עוד לא עברו 60 יום מהקניה, וקנית מחנות ONLINE, אתה יכול פשוט להחזיר להם את הטלוויזיה ולקנות מחדש.

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1863

שליחה

@TheCoolest
·60? החוק השתנה? זכור לי 14 יום.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@TheCoolest
·
אני מודע לזה, אבל חשבתי לתומי שהעניין יהיה פשוט ושקוף יותר ככה... (עבר חודש, נחכה לשמוע מהם ואז נשקול גם את האפשרות הזאת)

Shasoosh - זה משהו שח.י. מציעים בקניית מסך און ליין, אפשרות להחזיר במידה ולא מרוצים מהמסך, זה לא משהו שקיים בחוק.

XEON
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 544

שליחה

moshesp כתב:חברים
תודה רבה
אני אכן צרכן קפדן גם בדרישותי מעצמי וגם מאחרים
שירות ברמה כזו לא מקובל עלי

אני החלטתי לאחר קריאת הערותיכן , לבטל את העיסקה

וללכת על 9000 ממקום אחר , או על b7y מח.י

ביום חמישי אני מזדכה על הטלויזיה ומקבל החזר .

האם משהו קנה B7Y ורוצה לכתוב לי על המלצה , איפה , מי מה וכמה ?
תודה תודה
משה
...
·אחרי החוויה הבלתי נסבלת שעברת (גועל נפש,זלזול בכספי הלקוח) ,אין ספק שפעלת בחוכמה שביטלת את העסקה.
אם אתה שואל איפה,אז ממליץ לך על "אניגמה" בחיפה,וכמובן ללכת על LG עם השרות המעולה של ח.י.אצלי למשל,יומיים אחרי ההתקנה,הגיע אלי הביתה הסוכן של LG לוודא שאני מרוצה ולעזור לי לכייל את המסך...
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376

שליחה

אחרי זה מתפלאים למה 90% מהמסכים בארץ עם בעיות אחידות.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655

שליחה

@sagico
·
תגיד, אתה באמת מאמין שהמסך הובל מהחור בו הוא ייוצר כל הדרך אל ישראל במצב מאוזן כפי שמופיע על האריזה?!
המסכים שלכם (של כל החברות, לא רק סמסונג) עברו ים של טלטלות בדרך, אפילו בתחומי המפעל, שלא לדבר על חברות השילוח, ההפצה בארץ, מחסנים לוגיסטיים והובלות פנימיות... וזה עוד הרבה לפני שהמוביל המסכן נגע במסך (תכלס הוא באמת מסכן, אני בטוח שהוא היה שמח להוביל את המסך עם עוד שלושה עוזרים)
לדעתי האישית לא זו הסיבה שבגינה הייתי מבטל עיסקה, כי ברור לי שאין לי שום שליטה או ידע על מה שעבר בדרך כל מסך אחר שאני ארכוש במקומו.
השרות של הנציגה בטלפון זה כבר משהו אחר, ולדעתי אתה צריך לדווח עליה ועל החוויה השלילית שלך לממונים עליה.
ובהחלט אני מבין את ההרגשה שלך בקטע הזה, זה מעצבן!
אגב אני לא בטוח של-ח.י אין תפוחים רקובים בצוות שרות הלקוחות שלהם... (ראה שרשור של מישהו עם מסך בן 6 מקולקל שמדווח על יחס גרוע מצד שרות הלקוחות של ח.י )
https://www.hometheater.co.il/vt305995.html

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@XEON
·
השירות המעולה שאתה מתאר של ח.י. הוא לא נחלתם של כולם

BARBIE
טרול
טרול

שליחה

שלום

אני כרגע מתלבט בין סמסונג NU8500 שהיא 55 קעורה מדגם חדש, לבין סוני 9005F . אני רוכש מחנות בדרום מיבואן רשמי, ושאלתי אותו בדיוק על הסוגיה של ההובלה, והוא אמר שעבור מסך "קטן" כמו 55, אני לא חייב התקנה או תיאום טכנאי, לא מישפאר ולא מסמליין. אני פשוט יכול לקחת את הטלויזיה מהחנות, אחרי שהוא יפתח אותה ויבדוק אותה מולי שאין כתמים או לכלוכים על המסך... זו אחת הסיבות שאני נמנע מלרכוש און ליין. אחרי הכל, בעל חנות תמיד יכול להתחרות עם מחיר און ליין אם הוא רוצה (את ה SU8500 שהמחירון שלה 5900 קבלתי ב 5000 שח).

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

הסוני תהיה טובה בהרבה לרוב השימושים.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

@בוננזה
·תתפלא אבל עד הפריקה בארץ מאוד מקפידים על זה.
מה גם שלרוב יבוא רשמי הוא לא ביחידות בודדות אלא משטחים ארוזים היטב.
אבל לאחר הפריקה אכן מתחיל מסע ייסורים קשה!

Buyinggg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

BARBIE כתב:שלום

אני כרגע מתלבט בין סמסונג NU8500 שהיא 55 קעורה מדגם חדש, לבין סוני 9005F . אני רוכש מחנות בדרום מיבואן רשמי, ושאלתי אותו בדיוק על הסוגיה של ההובלה, והוא אמר שעבור מסך "קטן" כמו 55, אני לא חייב התקנה או תיאום טכנאי, לא מישפאר ולא מסמליין. אני פשוט יכול לקחת את הטלויזיה מהחנות, אחרי שהוא יפתח אותה ויבדוק אותה מולי שאין כתמים או לכלוכים על המסך... זו אחת הסיבות שאני נמנע מלרכוש און ליין. אחרי הכל, בעל חנות תמיד יכול להתחרות עם מחיר און ליין אם הוא רוצה (את ה SU8500 שהמחירון שלה 5900 קבלתי ב 5000 שח).
...
הייתי מעדיף את הסוני
אבל מהסתכלות בשרשור אחר ראיתי שמוכרים את הMU9000 ב3,800 שהיא דומה לNU8500 (רק לא קעורה)
ומהכיוון השני אני חושב שהתוספת עבור B7Y תיהיה קטנה
האם למישהו יש ידע בנושא?
https://www.hometheater.co.il/vt306025.html

BARBIE
טרול
טרול

שליחה

Buyinggg כתב:
...
...
הייתי מעדיף את הסוני
אבל מהסתכלות בשרשור אחר ראיתי שמוכרים את הMU9000 ב3,800 שהיא דומה לNU8500 (רק לא קעורה)
ומהכיוון השני אני חושב שהתוספת עבור B7Y תיהיה קטנה
...
·

לא דומה בכלל, אין תמיכה ב 120 הרץ כאות כניסה ממחשב. בשבילי זה מאד חשוב לצפיה בסרטי תלת ממד עי ה3D VISION של NVIDIA...

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

gal-cohen כתב:@moshesp

חבוב - אני במקומך הייתי מצביע מזמן ברגליים.
תן את כספך לח.י שיעשו לך חוויה מתקנת!
...
·

כפי שאתה מבין, בארץ אף אחד לא חף משירות מזעזע במקרים מסויימים... למרות שאתה מהלל את ח.י בכל הזדמנות, גם הם לא חפים ממקרים כאלה.

https://www.hometheater.co.il/vt306123.html

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

Irus כתב:
16944 כתב:...
...
·

למרות שאתה מהלל את ח.י בכל הזדמנות

...
סליחה? אנחנו מכירים?
אני לא מהלל את ח.י בכל הזדמנות, אתה לא מכיר אותי או את ההיסטוריה שלי מספיק בכדי לקבוע זאת.
אני כן - "מהלל" להגדרתך את המותג LG, שכן זה המותג שלטעמי האישי הכי מועדף, לא משנה מי עומד מאחוריו.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
סליחה? אנחנו מכירים?
אני לא מהלל את ח.י בכל הזדמנות, אתה לא מכיר אותי או את ההיסטוריה שלי מספיק בכדי לקבוע זאת.
אני כן - "מהלל" להגדרתך את המותג LG, שכן זה המותג שלטעמי האישי הכי מועדף, לא משנה מי עומד מאחוריו.
...
·

אז אני עובד לפי הקשר.
ובמקרה זה, בניגוד למה שרשמת, לא בטוח שתהיה "חוויה מתקנת".
ואתה בהחלט מהלל את ח.י או תוקף את נותן השירות מטעם סמסונג בשרשורים אחרים - וזו זכותך (ואולי אפילו בצדק). אבל הקביעות ממש לא תמיד נכונות.
יום נעים.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@Irus

שוב אני רושם, מקווה שתפנים הפעם - אני לא מהלל את ח.י
כן יש לי זיקה למסכים של LG
אני מבין שרכשת מסך של סמסונג, אז לפי דבריך אני אתקוף את סמסונג ונותני השירות שלה?
לא, ממש לא
לא חסרות הזדמנויות לעשות זאת ואני לא מחפש לעשות זאת בכל הזדמנות, אבל בהחלט מציע להצביע ברגליים, לכל מי שיש בעיה עם נותן שרות ולא רק למשתמשי סמסונג (להזכירך גם ישפאר נכנסה לקטגוריה הזו)
גם יכולתי לרשום בדיון של ההשקה לאותם גולשים שחבל שהם לא העלו טענה משמעותית זו בזמן ההשקה הנוצצת,
אבל בחרתי שלא, כי זה ממש לא מזיז לי, לא אני אהיה תקוע עם שירות גרוע בסופו של דבר.
אגב, לומר לך שחווית הרכישה שלי מחנות המתמחה היתה יוצאת דופן? ממש לא
השרות של היבואן היה טוב, אולי טוב מאוד אבל זה משהו שאני מצפה לו כבר, ואם לא היה שרות טוב, הייתי מתאכזב וגם מעדכן על כך.
אני מבין שזה נוח לצטט את הדיון על המאוכזב הזה מח.י, אבל ברור לך שעל הדיון הזה יש עשרות על אלקטרוניקס פרו, אז נתחיל להשוות עכשיו?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”