רכישת אינטגרייטד

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
genvirt
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1495

שליחה

תתחדש!!! בחירה טובה! תהנה!
Heavy Metal Is The Law

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495

שליחה

תתחדש

הכי חשוב שאתה מרוצה מהתוצאה

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547

Re: רכישת אינטגרייטד - עדכון

שליחה

@kuris
·תתחדש. מגבר מצוין וחזק יחסית.
הרסיבר של ארקאם טוב בדו ערוצי, אך נופל מול מגברי סטריאו, גם מול דגמי הבסיס של ארקאם.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

kuris כתב: ואני מרגיש שיש לי רמקולים חדשים, מה שהקריק הזה יודע לעשות ה ארקאם בחיים לא ידע (אגב הויכוח של רסיבר/מגבר סטריאו).
...
·

כן, זו תופעה מוכרת שנקראת confirmation bias. כלומר ציפית שמגבר דו-ערוצי יקר יחסית יעשה פלאות לסאונד וזה כביכול מה שקיבלת בהתרשמות שלך. בפועל הוא לא עושה משהו מיוחד שרסיבר ב300$ לא יכול לעשות עם הרמקולים שלך. חבל שהרסיבר שלך הלך קאפוט, היה מאד מעניין להשוות אותם אחד מול אחד גם בבדיקה לא מאד מסודרת.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

@kuris
·תתחדש!

חבל שהרמקולים איכזבו, אבל יבואו אחרים והכל יהיה טוב.

kuris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206

שליחה

evgenetic כתב:
...
...
·

כן, זו תופעה מוכרת שנקראת confirmation bias. כלומר ציפית שמגבר דו-ערוצי יקר יחסית יעשה פלאות לסאונד וזה כביכול מה שקיבלת בהתרשמות שלך. בפועל הוא לא עושה משהו מיוחד שרסיבר ב300$ לא יכול לעשות עם הרמקולים שלך. חבל שהרסיבר שלך הלך קאפוט, היה מאד מעניין להשוות אותם אחד מול אחד גם בבדיקה לא מאד מסודרת.
...
· בכל הכנות, בבל"צ...

יש לי את הרמקולים האילו כבר מעל 10 שנים יחד עם אותו ארקאם, עברתי עם הסט אפ הזה שלוש דירות (וחללים שונים בהתאם), היו מקרים שחיברתי לארקם רמקולים אחרים (את האפוס) ועדיין התוצאה היתה בינונית מאוד.
המגבר הזה "פותח" את הרמקול בוליום מאוד נמוך לעומת הארקם, שאיתו הייתי צריך להגיע לשני שליש ווליום כדי להתחיל לקבל נפח מהרמקול.
מה גם שהאופי הבהיר של הטריאנגלים מתאזן עם האופי ה"אנגלי" של הקריק (כן גם הארקם היה אנגלי, אבל כזה ששותה תה לא וויסקי...).

יכול להיות עוד 1000 הגדרות כאילו ואחרות למצב הזה, אני יודע דבר אחד, אני מבסוט ומסופק (מקווה שזה יחזיק מעמד)
פשוט לחיות טוב...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@kuris
המגבר לא "פותח" ולא [הכנס כל תיאור אודיופילי מופרך שבא לך] שום דבר, הוא רק מגביר. אם המגבר מהונדס כמו שצריך (=לא מכניס שינוים/רעשים/עיוותים שמיעים לאות), ואין ממש סיבה לחשוד שארקאם לא היה כזה, הוא יעשה את זה בדיוק באותה צורה כמו כל מגבר אחר שמהונדס כמו שצריך. זאת עובדה פיזיקלית שאי אפשר להתווכח איתה ויש לה אין ספור ביסוסים. כמו כן לאף מגבר שמהונדס כמו שצריך לא יכול להיות שום "אופי", אלא הם מגבירים כל תדר באופי לינארי לחלוטין, המדידות של stereophile אליהם קישרתי מוכיחות את זה. מגבר "עם אופי" ומגבר שמהונדס כמו שצריך אלה מושגים סותרים.

אני מבין היטב מאיפה אתה, האסכולה החווייתית של אודיופילים שמדמיינים הבדלים שברוב המקרים לא קיימים בפועל, מזלזלים בידע מדעי אודות המכשירים המדוברים ובבדיקות עיוורות/מדידות אובייקטיביות. ידיעתי מראש שהסיכוי שלי לשכנע אותך לבצע רכישה מושכלת לא יותר מדי גדול אבל לפחות ניסיתי...

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

kuris כתב:
...
...
· בכל הכנות, בבל"צ...

יש לי את הרמקולים האילו כבר מעל 10 שנים יחד עם אותו ארקאם, עברתי עם הסט אפ הזה שלוש דירות (וחללים שונים בהתאם), היו מקרים שחיברתי לארקם רמקולים אחרים (את האפוס) ועדיין התוצאה היתה בינונית מאוד.
המגבר הזה "פותח" את הרמקול בוליום מאוד נמוך לעומת הארקם, שאיתו הייתי צריך להגיע לשני שליש ווליום כדי להתחיל לקבל נפח מהרמקול.
מה גם שהאופי הבהיר של הטריאנגלים מתאזן עם האופי ה"אנגלי" של הקריק (כן גם הארקם היה אנגלי, אבל כזה ששותה תה לא וויסקי...).

יכול להיות עוד 1000 הגדרות כאילו ואחרות למצב הזה, אני יודע דבר אחד, אני מבסוט ומסופק (מקווה שזה יחזיק מעמד)
...
·

עזוב, אל תתייחס...
הבן אדם לא שומע עם האוזניים אלא מדקלם מאמרים.
לא שווה להשחית מילים ובוודאי לא עצבים.

אני מכיר את הטריאנגל קצת ואכן יש בו בהירות.
אני לא בטוח לגבי השילוב של הקריק עם האפוס. נדמה לי שהאפוס פחות בהיר.
יהיה מעניין אם תצליח להשמיש אותם ולספר לנו את התרשמותך.
תתחדש ותהנה.
ארז

kuris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

evgenetic כתב:@kuris
המגבר לא "פותח" ולא [הכנס כל תיאור אודיופילי מופרך שבא לך] שום דבר, הוא רק מגביר. אם המגבר מהונדס כמו שצריך (=לא מכניס שינוים/רעשים/עיוותים שמיעים לאות), ואין ממש סיבה לחשוד שארקאם לא היה כזה, הוא יעשה את זה בדיוק באותה צורה כמו כל מגבר אחר שמהונדס כמו שצריך. זאת עובדה פיזיקלית שאי אפשר להתווכח איתה ויש לה אין ספור ביסוסים. כמו כן לאף מגבר שמהונדס כמו שצריך לא יכול להיות שום "אופי", אלא הם מגבירים כל תדר באופי לינארי לחלוטין, המדידות של stereophile אליהם קישרתי מוכיחות את זה. מגבר "עם אופי" ומגבר שמהונדס כמו שצריך אלה מושגים סותרים.

אני מבין היטב מאיפה אתה, האסכולה החווייתית של אודיופילים שמדמיינים הבדלים שברוב המקרים לא קיימים בפועל, מזלזלים בידע מדעי אודות המכשירים המדוברים ובבדיקות עיוורות/מדידות אובייקטיביות. ידיעתי מראש שהסיכוי שלי לשכנע אותך לבצע רכישה מושכלת לא יותר מדי גדול אבל לפחות ניסיתי...
...
·ועל זה נאמר: "איףףףף טרחן..."

תודה על ההטרלה ;-)

אתה תחווה ת'מאמרים שלך ואני אחווה את החיים שלי.
"אסכולה" עלק...
פשוט לחיות טוב...

kuris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ארז_וחני כתב:
...
...
·

עזוב, אל תתייחס...
הבן אדם לא שומע עם האוזניים אלא מדקלם מאמרים.
לא שווה להשחית מילים ובוודאי לא עצבים.

אני מכיר את הטריאנגל קצת ואכן יש בו בהירות.
אני לא בטוח לגבי השילוב של הקריק עם האפוס. נדמה לי שהאפוס פחות בהיר.
יהיה מעניין אם תצליח להשמיש אותם ולספר לנו את התרשמותך.
תתחדש ותהנה.
ארז
...
אני בהחלט אשמיש את האפוסים, נראה לי שאילו יחידות שחבל לוותר עליהן
העניין היחידי הוא שאם אני רוצה דרייבר מקורי(ואני רוצה דרייבר מקורי) זה מעלה את מחיר התיקון, כך שאחכה עם זה קצת.

·
פשוט לחיות טוב...

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

לא הייתי מעז להחליף עם דרייבר לא מקורי...
זה יכול לשנות את כל הרמקול.
ארז

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547

שליחה

evgenetic כתב:@kuris

...
·כולנו מאוד נשמח לדעת מהיכן הידע ההנדסי והמדעי שצברת בתכנון ופיתוח מגברים.
ה"ידע" (שמסתכם בלינקים) שבו אתה מזלזל במחלקות R&D של ימהה/ארקאם/קריק וכו', שמאכלסות את טובי החוקרים והמומחים בהנדסת חשמל מאונ' המובילות באנגליה ויפן.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם אתה באמת רוצה לפתוח את הדיון הזה בצורה רצינית אז אולי עדיף לא לייחס לי דברים שלא אמרתי? איפה ראית מצידי זלזול בחברות אלו?

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

:arrow:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

kuris כתב:
...
...
· בכל הכנות, בבל"צ...

...
·זה די תואם את הנסיון שלי. כשהתחלתי לחזור להקשיב למוזיקה די ערוצית הייתי מאוד לא שבע רצון מהביצועים של המערכת. אפילו חשבתי להחליף רמקולים. ביצעתי אין ספור כיולים, הזזתי רמקולים, הזזתי מקום ישיבה, עשיתי Bi-Amp ולמרות שהרגשתי בשינויים היה בלתי אפשרי לקרוא לזה שיפור. הפרדת הערוצים לא הייתה טובה. יצירת הבמה עם עומק הייתה אפסית והאווירה שיצרה המערכת לא משכה אותי לשבת בסלון. זה עוד עצבן אותי כי כל התופעות השליליות האלו לא היו קיימות בפינת העבודה שם יש לי מערכת אודיו דו ערוצית נפרדת.

החלטתי לעשות ניסוי, דיברתי עם מי שדיברתי והשגתי מגבר אינטגרייטד דו ערוצי עם כניסה של HT Bypass שאותה חיברתי ליצאות ה preamp ברסיבר. ההבדל היה מיידי, מורגש מאוד ולטובה ואותו אינגרייטד הוחזר ובמקומו הובא אחר מאותו דגם - רק חדש.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נראה שפעם אחד פשוט אצטרך לגייס זמן ומשאבים, אשכור איזה דירה לחודש ואערוך שם בדיקה עיוורת נורמלית פתוחה לקהל רחב בה באמת תשמעו שרוב, אם לא כול, ההבדלים האלה עליהם אתם לא יכולים להפסיק לכתוב עם שלל תיאורים תיאטרליים פשוט נעלמים אם אשכרה שומעים את הדברים עם האוזניים ולא עם הדמיון. אם אתם מסרבים/לא מסוגלים להבין את המדע ואת המדידות שמאחורי הטיעונים שלי כנראה שזו תהיה הדרך היחידה לעצור את הטרלול הפסאודו-מדעי הזה סביב נושא ההגברה. זה שאני חוזר על הטיעונים האלה פה כל שני וחמישי בזמן האחרון פשוט doesn't cut it...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

evgenetic כתב:נראה שפעם אחד פשוט אצטרך לגייס זמן ומשאבים, אשכור איזה דירה לחודש ואערוך שם בדיקה עיוורת נורמלית פתוחה לקהל רחב
...
אדרבא, עשה את זה. אשמח לבוא למבחן האזנה כזה. וגם אתרום את חלקי לכיבוד :) לא אבוא בידיים ריקות.
נערך לאחרונה על ידי dragon ב 23/07/2018 17:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632

שליחה

@Catskinner
·
איזה אינטגרייטד חיברת אם אפשר לשאול, אני מתכנן לשדרוג הבא אינטגרייטד או מגבר כח לרסיבר ק"ב, אמנם השדרוג לא יתרחש בקרוב אבל אני אוהב לעשות שיעורי בית ארוכי טווח... ולהיות תמיד עם האצבע על הדופק.
כרגע אני די מתמקד בPARASOUND...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@lion77
·האינטגריידטד שניסיתי היה i80a שהושאל מתדי פרדו. החזרתי את ההשאלה אחרי סופ"ש ויצאתי ממנו עם אחד חדש.

אחת הרכישות המוצלחות יותר שלי בזמן האחרון.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730

שליחה

evgenetic כתב:נראה שפעם אחד פשוט אצטרך לגייס זמן ומשאבים, אשכור איזה דירה לחודש ואערוך שם בדיקה עיוורת נורמלית פתוחה לקהל רחב
...
·אגיע במיוחד מאיפה שאני נימצא....ואביא אפילו איזה טובלרון אחד או שניים.
You pay peanuts, you get monkeys

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”