פורום אודיו, לאן?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262

שליחה

אמיר

כמו שנאמר קודם למיטב הבנתי זהו אומנם אתר פרטי ומסחרי אבל מסחרי שלא למטרת רווח אלא לצורכי תחזוקת האתר.

אכן זה היה נחמד להרחיב את קהילת האודיופילים בארץ אבל לטעמי הדרכים שאתה מציע אולי יתרמו אבל בהחלט יפגעו באתר - שכן תמיד תהיינה "נשמות טובות" שיביעו דעתן לגבי הקשר המסחרי של בעלי האתר עם יבואן כזה או אחר וכיצד זה בא לידי ביטוי בסקירת הציוד שאותו יבואן מייבא.

לטעמי - תערוכות, הרצאות, מפגשים אצל ובחסות היבואנים ששם יבדקו "הבדלים" :lol: :lol: וכו' אלו דרכים יותר מועילות להפצת התורה גם אם לא להמונים עדיין תהיה תזוזה בקהילה האודיופילית שאולי על הדרך גם תתרחב.

שלמה

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 232

שליחה

אתה צודק שלמה אבל עם הצדק הזה ישאיר את האתר והפורום זה הזה במקומו דרוך ועם הזמן מאחר והפורומים יהיו תקועים כמו היום אנשים יעלמו מכאן משיעמום!!! .

אז תהיה חכם ולא צודק!... ונגיד ויבואן מסויים יקבל כתבה המלווה באינטרס ,
אז מה?( זה קורא בכל המגזינים הכתובים ובכל אתרי המגזין און-ליין.) זה אומר שאתה או איזה אודיופיל השפוי בדעתו ירכוש מוצר באלפי דולרים רק כי נמר (רק בתור דוגמא)כתב ושיבח?
...ממש לא , אבל זה בהחלט יתן חשיפה לאותו מוצר שמטרתה להביא את האודיופיל ליבואן
וכולם יצאו נישכרים מיזה , לא?

- האתר פרסם את היבואן דרך כתבה= לקוח מגיע לשמוע\לקנות=מדווח על חוויתו באתר=נוצר שירשור מעניין=היבואן מפרסם באתר=האתר רואה כי טוב ומביא יותר חברים=יש אקשן!

..תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר וככה מתנהלים כל האתרים עם הפורומי חברים בעולם!

-חוץ מזה יצא לי לראות לא פעם שמנהלי האתר (מרטין לדוגמא) מכוון לקוחות שמחפשים
רמקולים ל " סמרטק " או " לאולפני יפה" כאשר הוא ממליץ להם לשמוע PMC ו FOCAL /

- למה לדעתך הוא לא המליץ להם לשמוע את הרמקולים של שאר היבואנים? קרא שוב
את מה שכתבתי מעלה ותקבל את התשובה. ושלא יהיו אי הבנות, אני מבין את מרטין
שממליץ על הסחורה של מפרנסי האתר \המפרסמים המסחריים.

- ולא מן הנימנע שכתבים כאן היללו ושיבחו מוצרים של יבואן X מכוון שרכשו אצלו ציודים
וקיבלו הנחות כאשר יבואן ה X יודע שההנחה תשתלם לו .......

- לגבי הרצאות ומפגשים , ותערוכות , זה אכן קורה אחת לשנה....זה לא מה שיביא לפריחת הענף

- אז שיהיה מסחרי עד הסוף .

אמיר

אמיר
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי

שליחה

לפי דעתי מה שדי סגר את התעבורה בפורום האודיו הדו הערוצי היא הפיצול שלו ל-2, לאודיו דו ערוצי ולאודיו יוקרתי.
הרי רוב האנשים שקונים מערכת (בואו נדבר על סכום ממוצע של 10 K ) כבר קונים מגבר קולנוע ביתי בשביל לסגור את החבילה .
מעט מאוד אנשים קונים מערכות סטריאו , מי שכבר עשה בראש את הסוויץ ועבר לדו ערוצי משקיע בתווך שניכנס לתחום היוקרתי.
מה שלא משאיר הרבה אנשים בתחום האודיו הדו ערוצי הרגיל (כמה אנשים שלא בפורום אתם מכירים עם מערכת סטריאו פעילה ?).
כך שאני לא חושב שהעניין באתר ירד , ולפי דעתי (ואולי עופר יוכל לאמת אותה עם הסטטיסטיקות שלו) יש היום יותר עניין בתחום המסכים ופחות בתחום האודיו .
ונמר , זה שהצליחו להוציא אותך מהכלים( מה עם קצת ג'ת להירגע ?) בכל מיני postים על השוואות כבלים ,רמקולים או דיסקים זה לא מעיד על כלל הפורום. זה דעתם של אנשים וזכותם לדבוק בה מסיבותם הם גם אם היא לא נכונה לשיטתך.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341

שליחה

בחייאת דינקום רדו מהקטע של המסחרי לא מסחרי, בעלי האתר הסבירו את גישתם המכובדת ולא סביר שהיא תשתנה עקב פוסט זה או אחר אלא אם יחליטו בעצמם לעשות כן.

לגבי הטענה של גבריאל, אני בהחלט יכול להבין מהיכן היא מגיעה.
אני יודע מה הסיבה שלי נהיה פחות מעניין לכתוב בפורום אודיו ושאר הפורומים המקצועיים (אני לא צריך לפרט נכון? :) ) אבל אני בטוח שלא זאת הסיבה של רובכם.

דעתי האישית היא שניתן לשפר קצת את המצב בצורה הבאה:
1. התערבות מינימלית של מנהלים ואחראים ב- "שירשורי כבלים" (אתם יודעים למה אני מתכוון)
2. יותר הכנסת עניין על ידי אחראי קטגוריה (בין אם על ידי מבחנים או שאר ירקות, אני לא מדבר על סקירות באורך הגלות לדף הראשי או ל- YNET)
3. פרסום יותר כתבות בדף הראשי, לדוגמה אנחנו יודעים שנמר סיים את מבחני המדפיים מזמן. למה לא עולה סקירה לפחות כל יום? אם צוואר הבקבוק הוא בעריכה אז אולי אפשר לגייס עוד עורכים.
4. אני לא יודע למה, אבל הפרסום של הסקירות ב- YNET קצת דוחה אותי. כשזאת היתה הכמות של פעם אז נהנתי, היום אני מרגיש כאילו הכתבות נכתבות ל- YNET ואנחנו סתם כדרך אגב.

כל אלו רשמים אישיים שלי, אני לא מרגיש שמישהו עושה משהו בכוונה ולא כולם חייבים להסכים איתי.
HiFiMusic IL

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אמיר

אני מתכוון למיפגשים הרצאות וכו' גם במהלך השנה ולא רק פעם בשנה במיסגרת התערוכה.

למשל הצעתו של אייל פור לקיום בדיקת כבלים אצלו.

חוץ מזה, כבר נאמר על ידי קודמי, ייתכן ובכלל מדובר במגמה כלל עולמית של נסיגת הסטריאו בפני הקולנוע הביתי ועולם המדיה סנטר HTPC וכו'

שלמה

drambuie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818

שליחה

נמר כתב: מה שמאוד מטריד אותי זה שהורסים פוסטים בהם אפשר ללמוד מנסיונם של אחרים , ברגע שמבטלים את נסיונו של האחר זה מאוד מרגיז , במיוחד שאותו מבטל {לא משנה מי} אומר במפורש שהוא מעולם לא בחן את טענותיו על אמת אלה רק טוען טענות נחרצות בסיגנון כשפים ופנטזיות אל אותו אדם ששמע ציוד וחילק את תבונותיו עם אחרים.

זה בדיוק כמו מבחן המדפיים , מישהו יבוא ויגיד לי שמדפי X מפורט יותר ממדפי Y למרות שהוא לא שמע אף אחד מהם , וכאשר אני אשאל אותו אם הוא הקשיב להם הוא יגיד שלא ואפילו אין לו סיבה להקשיב להם מפני שמספיקים לו הנתונים.

האם זה לא ירגיז אותך? האם זה ניראה לך אחראי? האם אתה לא חושב שיהיה נכון לבקש ממנו קודם להקשיב ולאחר מכן לטעון טענות? :?

אותי זה ממש הרתיח.
...
באמת נמר, לא משנה מי.
אבל אם בכל מקרה, ככה בטעות התכוונת אליי - הרי שזה לא נכון.
לא ביטלת את דעותיך ואמרתי לך - אם אין לך ידע בסיסי בחשמל אז אין לדעה שלך לגיטימיות.
מאידך, קיבלתי בחזרה ביטול מוחלט לדעותיי.

נמר, באמת, אני אפילו לא יודע כמה פעמים כתבתי את זה אבל בשבילך אחזור שוב שתפסיק להשמיץ אותי אחת ולתמיד:
דעותיי בנושא כבלים לא מבוססות על נסיון אלא על הגיון.
וזה רק בגלל שלא רציתי להוכיח לעצמי מחדש שכדור הארץ הוא עגול - מבחינתי זאת אקסיומה.
כל דעה שאני משתף כאן מבוססת.
או שאני אומר על מה היא מבוססת (רעיון/מאמר/חוק) או שהיא מבוססת על נסיון.

אז אני מבקש להפסיק את הרמיזות האלה.
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290

שליחה

אפשר להחזיר את הדיון לTHREAD המקורי שלו?!
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה

אדון אמיר ארמה המכובד,
קבעת בדבריך מספר הנחות מסוכנות מאוד שמבוססות על כל מיני תחושות אישיות שלך אולי אבל לא ממש על עובדות.

כל המאמרים שעולים בדף הבית הם מאמרים שעולים על פי שיקול דעתנו המקצועי ולא על פי שום אינטרס של אף יבואן - טור הכתבות מובדל באופן ברור מהאיזורים הפרסומיים.
לא פעם ולא פעמיים דחינו בקשות להכנסת חומר פרסומי למאמרים ואני - כעורך האתר אף התעקשתי וסרבתי לכל הצעה בעניין.

המלצות למוצר כלשהוא: מרטין, עפר ושאר האחראים באתר נשאלים לא מעט לגבי המלצות על מוצרים.
אנחנו תמיד ממליצים רק על מוצרים ששמענו/ראינו והתרשמנו מהם לטובה וזה לא קשור לשום מפרסם. אני לא ממש מבין מאיפה אתה חושב שיודע בדיוק על מה מרטין ממליץ (אלא אם התקנת לו מכשיר האזנה) אבל אתה מעלה כאן השערה מאוד פרועה ומסוכנת.
ליאור

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

אני חושב שיש שחיקה מסויימת בכלל באוירה בפורום הזה ספציפית.
אני אישית מעולם לא הייתי יותר מדי פעיל בפורום הזה.
אבל אני מאוד, מאוד אוהב לקרוא בפורום.
אני חייב להודות שמבחן המדפיים של נמר הפיח חיים מבחינתי בהנאת הקריאה בפורום, ולצערי המבחנים לא מתפרסמים בתדירות גבוהה יותר.
כמו שאמרו לפני, אם הבעיה היא עריכה, אולי בהחלט שווה לשקול לבקש עזרה מחברים נוספים באתר להרתם לעניין הזה. (אני את חלקי הקטן מוכן לתרום מכל הלב אם זו הבעיה).
אם יש סיבה אחרת, אולי גם אותה ניתן לפתור.
-
-
אסור לשכוח שבניגוד לפלזמות וLCD , בפורום הזה אין 7 פעמים בדקה מישהו שנכנס כדי לבקש המלצות,
ואולי שווה לשקול לאחד את 4 קטגוריות האודיו ל-2 .

מני

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קייזר, אלוני ו- ילדיעפים כולם עם אותה תמונה ........הממממ........אני מריח קונספירציה.........

התמונה מאד יפה דרך אגב.

שלמה

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

וג'וזף...

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593

שליחה

רק ה5 אגורות שלי.
אני אחד החברים הדי שקטים בפורום הזה כפי שאתם רואים לפי מספר ההדעות שלי. אני פשוט לא מרשה לעצמי להגיב בנושא שאין לי ידע בו (נמר יש פו גם כאלה). מה שכן אני באמת חושב שהפורום בזמן האחרון נהפך למשעמם אני לא יודע למה ואני לא רוצה להאשים אף אחד.
לגבי המפגשים שמנסים לארגן פה, אז אני רוצה להגיד שמנסים כבר כמעט חצי שנה לארגן מפגש אוזניות וכל הסיפור לא יוצא לדרך. אני חושב שהדבר הזה משקף את כל האתר לאנשים פשוט נמעס להיתעסק אם האתר הזה או שאין להם את הזמן דרוש לכך.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772

שליחה

drambuie כתב:
נמר כתב: מה שמאוד מטריד אותי זה שהורסים פוסטים בהם אפשר ללמוד מנסיונם של אחרים , ברגע שמבטלים את נסיונו של האחר זה מאוד מרגיז , במיוחד שאותו מבטל {לא משנה מי} אומר במפורש שהוא מעולם לא בחן את טענותיו על אמת אלה רק טוען טענות נחרצות בסיגנון כשפים ופנטזיות אל אותו אדם ששמע ציוד וחילק את תבונותיו עם אחרים.

זה בדיוק כמו מבחן המדפיים , מישהו יבוא ויגיד לי שמדפי X מפורט יותר ממדפי Y למרות שהוא לא שמע אף אחד מהם , וכאשר אני אשאל אותו אם הוא הקשיב להם הוא יגיד שלא ואפילו אין לו סיבה להקשיב להם מפני שמספיקים לו הנתונים.

האם זה לא ירגיז אותך? האם זה ניראה לך אחראי? האם אתה לא חושב שיהיה נכון לבקש ממנו קודם להקשיב ולאחר מכן לטעון טענות? :?

אותי זה ממש הרתיח.
...

נמר, באמת, אני אפילו לא יודע כמה פעמים כתבתי את זה אבל בשבילך אחזור שוב שתפסיק להשמיץ אותי אחת ולתמיד:
דעותיי בנושא כבלים לא מבוססות על נסיון אלא על הגיון.
וזה רק בגלל שלא רציתי להוכיח לעצמי מחדש שכדור הארץ הוא עגול - מבחינתי זאת אקסיומה.

אז אני מבקש להפסיק את הרמיזות האלה.
...
זה ממש לא רמיזות . אמרתי לך את זה כבר 200 פעם במפורש.
אין לי בעיה שתתן כמה טענות שאתה רוצה , אבל לך לא צריכה להיות בעיה שאני אשאל אותך מהיכן הטענות שלך , ואם תגיד לי שזה מתוך הגיון אז אני אענה לך בדיוק את התשובה שאני עניתי לך בכל ויכוח שהיה ביננו.

להגיון אין שום משמעות בתחום הזה , הרבה דברים שניראו סופר הגיוניים היתגלו אחרת וההיפך.

לכן מבחינתי הגיון אינו משחק תפקיד ... זו מבחינתי אקסיומה כמו שהעולם עגול.

עכשיו ידידי , שחרר אותי מהויכוחים המייגעים שלא מגיעים לשום מקום ורק מבעסים לי ת'אווירה כאן ואל תשתתף בדיוני הכבלים אם אתה נעלב כאשר מוכיחים אותך , ואם תחליט כן להישתתף? דע לך שאגיד את מה שאני חושב בלי למצמץ אפילו שניה.

ואם תפגע ? אז אני מתנצל מראש.
ביני לבינך לא תהיה הבנה בקרוב , ואני מגלה עתידות ידוע . שאל את מרטין עופר וליאור!
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

איך קוראים לחומוס הזה של הסולחה?

בואו לא נכניס לשירשור הזה ויכוחים של שירשור אחר.

תודה...

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318

שליחה

harbeth באידיש=חומוס

בואו אלי לאכול את הרמקולים עם פול ווליום
אמן מייסר

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

אמיר ארמה
מאחר ואתה עתיר ניסיון ויש לך היכרות עם פורומים וכתבים בחו"ל אתה בטח יודע ששולחים ציוד לבדיקה אלפי מייילים
בלי לצייץ ואתה מתלונן על כך שאין באפשרותך לשלוח ציוד 150 ק"מ .
האם פנית לאחד מחברי הפורום במטרה שיבצעו סקירה על ציוד שלך ונענית בשלילה ניראה לי שלא !
שנית להזכיר לך גם בתערוכה לא בדיוק רצית להשתתף בתחילה בגלל סיבותיך שלך שידועות לך לי ולמרטין .
אני חושב שכדאי שכשאתה מנסה להעלות ביקורת \ טיעון תרשה לעצמך לעשות בדק בית.

פורום אודיו הינו פורום מורכב ולא בגלל הסיבה שיש אלפי שירשורים ביום אלא בגלל שברובו הוא מערב "דת"
במהלך אלפי השנים ניסו רבים וטובים , רעים , מדענים וחוקרים לפגוע בדת אך ללא הצלחה.
גם אודיו סביבו יש הרבה נשמה .
מעבר לנשמה יש לאנשים בפורום לא מעט אינטריגות מאחורי הקלעים שלא תמיד כולם מכירים כולל אני .
תוסיפו לכך שמדינת ישראל היא ביצה קטנה ושכשאחד מפליץ כולם מריחים והרי מתכון ברור לבלאגן.

אנחנו צוות הנהלה ובעלי האתר משקעים ימים כלילות ע"מ לספק פורום נקי ובית לכולם .
לעיתים זה לא מצליח , אבל אם תשימו לב 24 שעות אחרי כל סערה השקט חוזר .
אז לא קרה כלום אם קצת מתווכחים , לא קרה כלום אם לרגע נעשה חם.
אתם צריכים לזכור יש כאן אימפריה.

אין סוחר יבואן וחובב אודיו שהפורום \ אתר לא באג'נדה היומית שלו .
אין היום בארץ אף במה המסוגלת להביא עשרות כתבות בחודש בכל התחומים .
חידושים , ותזכורות , פרסומים וכו .
הצלחנו פה כמובן בעזרתכם להביא למצב שיש פלטפורמה מאוד רצינית לתחום .

אז אם תסתכלו על החלק המלא של הכוס תיראו מלאה .

לגבי ההערות בנושא פרטי \ מסחרי .
בעלי האתר (שאיני נמנה בשורותיהם ) השקיעו את מיטב כספם כדי לאפשר לאלפי הרשומים להנות ולגלוש.
אין היום אף יזם בתחום האודיו שעשה זאת .
כל שאר הפורומים בארץ מתקיימים באותו האופן אז למה לדעתכם כאן זה צריך להיות שונה.
אני חושב שמנגנון הפרסומות הקיים מאפשר את המשך הפעילות וטוב שכך .
אם זה יגמר אין סיבה הגיונית שבעלי האתר ישימו את כספם כאן ולא יעשו לביתם .
עדיין לא פגשתי אף סוחר \ יבואן כולל זה שהעיר הערות שעושה זאת בחינם בשביל הכיף והספורט.
אז אולי כדאי להפסיק לחפש מה לא טוב ולראות את הטוב והעשיה הרבה .

ולסיום
אנחנו אנשים , אינדיבידואלים , בעלי דעות שונות , ניסיון שונה ,
אין סיכוי בעולם שכולנו נהיה בעלי אותה הדיעה .
אך כפי שכתבתי קודם האתר מאפשר במה לכולם.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה

(Y) (Y) (Y)
ליאור

arama-audio
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 232

שליחה

ליאור

אל תתלהם לחינם ותוציא דברים מהקשרם וכוונתם המקורית.

כל כוונתי היתה להראות מצבים שיכולים לקרות בפועל ושאין בהם שום פסול מי יודע
מה מאחר ואנחנו בני אדם שמכבדים ורוצים לכבד ולכן לפעמים מעגלים פינות, וזה בסדר.

לגבי מרטין, מה שכתבתי זה מה שראיתי בשירשורים כאן בעיניים שלי לדוגמא: .

להלן המלצתו לשמוע רמקול של PMC :

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=21493

עוד אחת:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=23373

ואין לי כח לחפש אבל גם ראיתי המלצה לשמוע את הרמקולים של אולפני יפה, והמבצעים
שלו.

ושוב , ליאור , אנני רואה בכך פסול כאשר בעל אתר מסחרי מפנה \ ממליץ ללקוחות על
חנות שמפרסמת אצלו ומפרנסת אותו.

וחוץ מזה כוונתי היתה לענות לפותח השירשור גבריאל מדוע לדעתי לא ככ מתקדם נושא האודיו
דו ערוצי .

לכן שים תדברים בפרופורציות הנכונות ובסהכ הבעתי את דעתי בנושא.

.לאייל:

לא ידעתי שיבואנים מבקשים ממכם לסקור את מוצריהם , וכמו שאתה אומר את זה אני יכול לומר את זה הפוך , מדוע לא פנה אליי מישהוא מההנהלה וביקש ממני כאשר הוא רואה
שמידי חודש אני מביא מוצר חדש שהוא רוצה לסקור אותו?

ואם כבר אתה מזכיר את התערוכה , לא רציתי להשתתף מאחר ופרסומה היה מינורי ולא ארצי
ומחירי החדרים כמעט ושולשו משנה קדם לכן , ולכן היה לי שיקול אישי בעניין .

אנני זוכר שביקרתי את המערכת אי פעם אלא להיפך ומה שהצעתי היום זו דעה אישית
איך לדעתי , ואני חוזר לדעתי , היה אפשר לשפר את מצב האודיו הדו ערוצי.

בסופו של דבר יש במה שאתה אומר גם משהוא וזו הדמוקרטיה, לכל אחד יש במה אמרת, לא?

לילה טוב לשניכם ואולי מתישהוא ניראה אתכם בבירת ישראל......

אמיר

לילה טוב
נערך לאחרונה על ידי arama-audio ב 02/05/2007 1:15, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אמיר ארמה יבואן "ארמה אודיו" www.arama-audio.com

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אמיר.

נושא האודיו דו ערוצי אינו מתקדם ולא יתקדם לעולם כאשר בועטים בו ואחרי שהוא נופל ממשיכים לבעוט בו.

אמיר.

תגיד תודה לפחות שכאן אף אחד לא יגיד שיבואן כזה או אחר הוא שקרן , רמאי , נוכל כמו בפורום כתום אחד {אני לא יודע אם אתה מכיר}. תישאר עם זה ותתחיל ליבא ציוד מדידה , ניראה לי שזה ילך יותר חזק. (Y)

האודיו דעך , ומה שנישאר ממנו עוד ידעך בצ'יק בקצב הזה. :?

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ואוסיף.

שאלה שהורסים לך את הפרנסה ואלה שמדכאים את התחום נימצאים כאן ומתווכחים עם כל מה שזז. :?

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”