אצלי במערב תל אביב בשבוע האחרון בערוץ 530 יש עוצמה מלאה של 100% אבל 0 איכות...ו0 תמונה. לפני שבועיים שלושה זה לא היה כך אבל תופעת הפריזים היתה גם היתה.
*ערוץ 514 עובד חלק. 100עצמה ו50 איכות.
מונדיאל - להחליף ממיר ?
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2793
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- system100m
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
היום העלתי את האנטנה 2 קומות למעלה, כך שהיא עתה בקומה 3, ממול יש בניין בן 4 קומות, כלומר עדיין יש סוג של מחסום בין האנטנה למשדר. ואלו התוצאות:
1. קיימים פריזים, אבל במקום לבוא פעם ב 10 שניות, עכשיו זה בא פעם בדקה
2. שמתי לב שאם אני מוריד ״חיבורים״ בדרך, יש פחות פריזים. כלומר הוצאתי מהקו כבל שהיה מחובר עם מחבר באמצע, והפריז מגיע לעיתים פחות תכופות. בסך הכל בקו יש 3 הארכות/מחברים, אני אנסה פשוט להלחים במקום להשתמש במחבר היכן שניתן...
3. אם זה לא יעזור, אחליף לכבל אחד ארוך ללא מחברים בדרך
4. אם לא יעזור אקנה אנטנה יותר גדולה
5. כאשר אני מחבר מפצל, תדירות הפריזים חוזרת להיות פעם ב 10 שניות. לפני שהרמתי את האנטנה, זה היה גם כל 10 שניות, ללא מפצל.
אז איך מפצלים מבלי לאבד את איכות הקו? אני משתמש במפצל שכתוב עליו ״all ports power pass 5-2500 MHz"
1. קיימים פריזים, אבל במקום לבוא פעם ב 10 שניות, עכשיו זה בא פעם בדקה
2. שמתי לב שאם אני מוריד ״חיבורים״ בדרך, יש פחות פריזים. כלומר הוצאתי מהקו כבל שהיה מחובר עם מחבר באמצע, והפריז מגיע לעיתים פחות תכופות. בסך הכל בקו יש 3 הארכות/מחברים, אני אנסה פשוט להלחים במקום להשתמש במחבר היכן שניתן...
3. אם זה לא יעזור, אחליף לכבל אחד ארוך ללא מחברים בדרך
4. אם לא יעזור אקנה אנטנה יותר גדולה
5. כאשר אני מחבר מפצל, תדירות הפריזים חוזרת להיות פעם ב 10 שניות. לפני שהרמתי את האנטנה, זה היה גם כל 10 שניות, ללא מפצל.
אז איך מפצלים מבלי לאבד את איכות הקו? אני משתמש במפצל שכתוב עליו ״all ports power pass 5-2500 MHz"
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
כרגע במשחק בין אנגליה לבלגיה כמעט ואין פיקסלציה. אולי הם שיפרו משהו? עוד מישהו מרגיש בהבדל?
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
התקשר אלי עכשיו איזה עורך דין ממשרד מבקר המדינה. מסתבר שהתלונה שהעברתי אליהם על הבעיות בשידור של ערוץ כאן 11 HD מתחילה להשפיע. הם עוקבים אחרי הנושא. הם פנו גם לרשות השניה וגם לתאגיד כאן. בעקבות הפניה שלהם אני באמת קיבלתי ממש בימים האחרונים תשובות משניהם. מהרשות השניה שוב טענו שאין להם שום בעיה בשידור. בתאגיד אמרו שהם יבדקו את הנושא.
אגב, אני עדיין חווה את אותן הבעיות בדיוק.
מישהו צופה בערוץ 33 ב-HD ויכול לספר איך המצב שם?
אגב, אני עדיין חווה את אותן הבעיות בדיוק.
מישהו צופה בערוץ 33 ב-HD ויכול לספר איך המצב שם?
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
מהדקות הבודדות שיצא לי לצפות ב33HD נראה שאין שם את הבעיה של הקפיאות שיש ב11HD. השידור נראה תקין ב33HD.