שרשור תגובות מאמר מבחן המדפיים הגדול: רמקול System Audio 720
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
תשלח לו הודעה בפרטי.
- Avi_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
כשחפשתי רמקולים הוצע לי לא פעם לשמוע את הרצפתיים שלהם. אני יכול להגיד שתמיד האינטואיצה אמרה לסרב כי אשתי לא תאהב איך שהם נראים 
- gtr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
היו לי בעבר את הריצפתיים 1530,והחלפתי ל 1750 רצפתיים גדולים יותר.
רמקול מ ד ה י ם. לא פחות.
ניתנים למילוי חול מה שהופך אותם לכבדים בצורה שלא תאמן-הבס שברצפתיים מדוייק ופאנצ'י
הופך לאיכותי עוד יותר.
נמר ציין במה עוטפת-אכן כן זו התחושה.
אני חייב לציין שויזואלית לפחות הריצפתיים יפים מאוד,הגימור הינו פורניר עץ אמיתי,וכיאה לדניים הקווים נקיים וסולידים.
הרמקולים משמשים אצלי כאחוריים למרטין לוגן קדמיים,והם היחידים בעני לפחות שמתמודדים בהצלחה במהירות של האלקטרוסטטים.
מידי פעם אני מחבר אותם ככקדמיים ופשוט לא מאמין איזה נפח בוקע מרמקול בעובי של קופסת cd ובגובה 1.10 ס'מ.
חבל שאנשים לא כל כך מכירים,מי ששמע-תאמינו לי נתפס.
המהירות שהרמקול הזה מייצר בשל מבנה מימברנות קטן וקל במיוחד,פשוט מדהימה.
עד כמה שאני זוכר ואני מקווה שאינני טועה-גם מרטין ציין פה באתר,שממש אהב את הרמקולים באחת התערוכות האחרונות שבהם ביקר.
לסיכום שווים בהחלט האזנה.
ניתנים למילוי חול מה שהופך אותם לכבדים בצורה שלא תאמן-הבס שברצפתיים מדוייק ופאנצ'י
הופך לאיכותי עוד יותר.
נמר ציין במה עוטפת-אכן כן זו התחושה.
אני חייב לציין שויזואלית לפחות הריצפתיים יפים מאוד,הגימור הינו פורניר עץ אמיתי,וכיאה לדניים הקווים נקיים וסולידים.
הרמקולים משמשים אצלי כאחוריים למרטין לוגן קדמיים,והם היחידים בעני לפחות שמתמודדים בהצלחה במהירות של האלקטרוסטטים.
מידי פעם אני מחבר אותם ככקדמיים ופשוט לא מאמין איזה נפח בוקע מרמקול בעובי של קופסת cd ובגובה 1.10 ס'מ.
חבל שאנשים לא כל כך מכירים,מי ששמע-תאמינו לי נתפס.
המהירות שהרמקול הזה מייצר בשל מבנה מימברנות קטן וקל במיוחד,פשוט מדהימה.
עד כמה שאני זוכר ואני מקווה שאינני טועה-גם מרטין ציין פה באתר,שממש אהב את הרמקולים באחת התערוכות האחרונות שבהם ביקר.
לסיכום שווים בהחלט האזנה.
הג'ירפה אילמת?
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
יופי של סקירה נמר. נהניתי לקרוא

- exupgh12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
נמר, תודה על הסקירה המעניינת - הטור שלך העוסק בסקירת רמקולים הפך לאחד החביבים עלי.
נקווה שימשיך כך
נקווה שימשיך כך
נערך לאחרונה על ידי exupgh12 ב 02/05/2007 1:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
תודה חבר.

"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- yuvalb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
gtr כתב:
יש לי את ה 1730 ואני מאוד מרוצה... מהביקורות והחומר שבאינטרנט הבנתי שה 1750 הם יותר מותאמים לקולנוע ביתי מאשר לסטריאו...
האם אתה יכול לתאר את ההבדלים ששמעת בניהם ל 1530? מה גרם לך להחליף אותם? מה היה חסר לך בסאונד
יצא לך לשמוע את ה1750 מול ה 1730 בסטריאו?
ה 1750 תמיד סיקרנו אותי ולא יצא לי לשמוע אותם לצערי...היו לי בעבר את הריצפתיים 1530,והחלפתי ל 1750 רצפתיים גדולים יותר.
הופך לאיכותי עוד יותר...
יש לי את ה 1730 ואני מאוד מרוצה... מהביקורות והחומר שבאינטרנט הבנתי שה 1750 הם יותר מותאמים לקולנוע ביתי מאשר לסטריאו...
האם אתה יכול לתאר את ההבדלים ששמעת בניהם ל 1530? מה גרם לך להחליף אותם? מה היה חסר לך בסאונד
יצא לך לשמוע את ה1750 מול ה 1730 בסטריאו?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
כל הכבוד,אני הייתי מצרף את הסקירות שלך והתגובות של כל מי שקורא ונהנה מהם הסבר למה הפורום הזה חי נושם !!!
(
וואלה אם לפעמים יש ויכוח או טענה ....
בקטנה .
קורה במשפחות הכי טובות!
- minime
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1626
כרגיל סקירה מדהימה 
תענוג לקרוא את הסקירות הללו נמר
איך הוא לעומת ה-COMMET לדעתך בסגנונות השונים
עושה רושם שבקלאסית הוא נופל ממנו
תענוג לקרוא את הסקירות הללו נמר
איך הוא לעומת ה-COMMET לדעתך בסגנונות השונים
עושה רושם שבקלאסית הוא נופל ממנו
- gtr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
stereophile
אני מכיר את החברה המון שנים.
שמעתי אותם לראשונה לפני המון המון זמן אצל סוחר בשם מיקה,שמזמן ירד מהארץ,ואולי הותיקים זוכרים אותו.
אז נדהמתי מהיכולת של רמקול כה צר,עם אלמנטים קטנים ממערכת מיני ממוצעת,להוציא כזה צליל ענק.
האמת-הצליל של הרמקולים הריצפתיים דיי דומה,שמעתי גם את ה 1250-כן,שוב פרוט מדהים.מהירות ובאס.
בכל זאת מ"ס האלמנטים 4 מיד באס-נותן נפח ויותר "בשר",הבאס כולל זה של סאמפלרים מטורפים,פשוט מדהים-ואני לא מגזים.
הוא מעולה הן למוזיקה והן לקולנוע ביתי.
אני מתכוון להזמין בקרוב מאוד את הסנטר החדש של החברה - מהיר מאוד ויכול להסתדר עם המרטין לוגן המשמשים כקדמיים.
יש להם גם sub 200 שאצלי בתוכנית,שמעתי(לא פיזית),שלמרות שנתוניו על הנייר הם "לא משהו",בפועל הוא מדהים ובעיקר לא "בומי"
אין שום בעיה לתאם השמעה-אתה מוזמן.
שמעתי אותם לראשונה לפני המון המון זמן אצל סוחר בשם מיקה,שמזמן ירד מהארץ,ואולי הותיקים זוכרים אותו.
אז נדהמתי מהיכולת של רמקול כה צר,עם אלמנטים קטנים ממערכת מיני ממוצעת,להוציא כזה צליל ענק.
האמת-הצליל של הרמקולים הריצפתיים דיי דומה,שמעתי גם את ה 1250-כן,שוב פרוט מדהים.מהירות ובאס.
בכל זאת מ"ס האלמנטים 4 מיד באס-נותן נפח ויותר "בשר",הבאס כולל זה של סאמפלרים מטורפים,פשוט מדהים-ואני לא מגזים.
הוא מעולה הן למוזיקה והן לקולנוע ביתי.
אני מתכוון להזמין בקרוב מאוד את הסנטר החדש של החברה - מהיר מאוד ויכול להסתדר עם המרטין לוגן המשמשים כקדמיים.
יש להם גם sub 200 שאצלי בתוכנית,שמעתי(לא פיזית),שלמרות שנתוניו על הנייר הם "לא משהו",בפועל הוא מדהים ובעיקר לא "בומי"
אין שום בעיה לתאם השמעה-אתה מוזמן.
הג'ירפה אילמת?
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
נמר
תודה על המאמרים.
לצערי, בתקופה האחרונה אני מאד עמוס ולא מגיע לפורומים. אני יודע שאני מפסיד הרבה מידע אבל לפחות אני משתדל לא לפספס מאמרים ובייחוד לא לפספס את הסקירות שלך. קצר, ענייני, ולא משעמם. יופי.
מה שעדיין לא ברור לי זה הציונים. ברור לי שהציונים סובייקטיביים ואתה קובע אותם לפי שיקול דעתך וזה כמובן בסדר גמור, אבל מה שלא ברור לי זה הסולם של הציונים.
תוכל להבהיר יותר בנושא?
האם לדוגמה ציון 9 במושג "פירוט" משוקלל לפי מחיר הרמקול? האם בכלל המחיר משחק בשקלול הציונים?
האם בעתיד כשתבחן (אני מקווה) רמקולים ב 10000 שקל ויותר ותכתוב שברמקול היקר הפירוט קיבל ציון 9, אני אמור להבין שבנושא זה לדעתך רמת הפירוט בשני הרמקולים (היקר והזול יותר) הם באותה רמת פירוט?
בקיצור, האם סולם הציונים הוא אבסולוטי או משתנה לפי המחיר או לפי סוג הרמקול (מדפי, רצפתי, וכו') או משהו אחר?
תודה על המאמרים.
לצערי, בתקופה האחרונה אני מאד עמוס ולא מגיע לפורומים. אני יודע שאני מפסיד הרבה מידע אבל לפחות אני משתדל לא לפספס מאמרים ובייחוד לא לפספס את הסקירות שלך. קצר, ענייני, ולא משעמם. יופי.
מה שעדיין לא ברור לי זה הציונים. ברור לי שהציונים סובייקטיביים ואתה קובע אותם לפי שיקול דעתך וזה כמובן בסדר גמור, אבל מה שלא ברור לי זה הסולם של הציונים.
תוכל להבהיר יותר בנושא?
האם לדוגמה ציון 9 במושג "פירוט" משוקלל לפי מחיר הרמקול? האם בכלל המחיר משחק בשקלול הציונים?
האם בעתיד כשתבחן (אני מקווה) רמקולים ב 10000 שקל ויותר ותכתוב שברמקול היקר הפירוט קיבל ציון 9, אני אמור להבין שבנושא זה לדעתך רמת הפירוט בשני הרמקולים (היקר והזול יותר) הם באותה רמת פירוט?
בקיצור, האם סולם הציונים הוא אבסולוטי או משתנה לפי המחיר או לפי סוג הרמקול (מדפי, רצפתי, וכו') או משהו אחר?
מוטי
- yuvalb
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
אין שום בעיה לתאם השמעה-אתה מוזמן....
בכיף, אשמח להתארח ולארח
שלחתי לך מסר בפרטי.
-
LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
הציונים הינם יחסיים למחיר בתקציב עד 6000 ש"ח (באופן יחסי לשאר הרמקולים בקבוצה הנבחנת)
ליאור