חיבור סיבים של סלקום, תחשבו לפני, בגלל השרות.
@Hava972
·
לדעתי היתה לו לגיטימציה לציין שבוצעה התקנה כי השארת את הציוד שלהם בבית שלך והכי חשוב, איפשרת לו לאקטב אותו בבית שלך.
במידה והיית מתעקש שייקח הציוד טרם האיקטוב לא היה לו מנוס מלרשום שלא בוצעה התקנה, כי הציוד לא נרשם במערכת.
כמובן שהכל ספקולציות...
·
לדעתי היתה לו לגיטימציה לציין שבוצעה התקנה כי השארת את הציוד שלהם בבית שלך והכי חשוב, איפשרת לו לאקטב אותו בבית שלך.
במידה והיית מתעקש שייקח הציוד טרם האיקטוב לא היה לו מנוס מלרשום שלא בוצעה התקנה, כי הציוד לא נרשם במערכת.
כמובן שהכל ספקולציות...
נתתי לו לעבוד בקוך מאחורי המקרר בלי לשבת לו על הראש ואז ראיתי שבעצם אין 2 "קופסאות" אלא ראוטר AIO שאין לו איפה להתקין אותו.
הוא גם אמר לי שיש 2 קופסאות אבל הקופסא הראשונה שהוא דיבר עליה לא היתה מודם סיבים אלא קופסת חיבורים שמקשרת בין הסיב הנכנס לבית לבין סיב מגשר.
הוא גם אמר לי שיש 2 קופסאות אבל הקופסא הראשונה שהוא דיבר עליה לא היתה מודם סיבים אלא קופסת חיבורים שמקשרת בין הסיב הנכנס לבית לבין סיב מגשר.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הסיבה שלעולם לא אחזור לסלקום
היא השרות הטלפוני
זאת חוויה מפוקפקת
זה הזוי הנציגים שלא עונים
ובשיא החוצפה עוד אוכלים לך את הראש
לגבי השרות הטכני
השרות והתקנה שקבלת ברמה מזעזעת
ועוד בשיא החוצפה דרשו מימיך להכין תשתית בין לוח החשמל ללוח התקשורת
בהצלחה עם חברות אחרות
היא השרות הטלפוני
זאת חוויה מפוקפקת
זה הזוי הנציגים שלא עונים
ובשיא החוצפה עוד אוכלים לך את הראש
לגבי השרות הטכני
השרות והתקנה שקבלת ברמה מזעזעת
ועוד בשיא החוצפה דרשו מימיך להכין תשתית בין לוח החשמל ללוח התקשורת
בהצלחה עם חברות אחרות
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
·אני יודע אבל בסלכום ככה הם קוראים לו ומסתבר שזה לא מתאם גנרי "מדיה" כמו שמשתמשים בפרטנר הוא באמת סוג של מודם כי למשל בסיבים שפרוסים באיזור שלי הוא לא עובד וצריך לעשות לו אקטיבציה וכו'גיל37 כתב:אין דבר כזה "מודם סיבים".
יש ממיר מאופטי לנחושת (Ethernet)....