@freerider
·
אכן הסאונד מעולה אבל לפי מה שקראתי ברשת מגבר סטריאו ייתן מענה יותר טוב לסטאפ 2.0 מרסיבר קולנוע ביתי , אז אני שוקל להביא מגבר סטריאו טוב , יש לך המלצות בטווח ה2000 שח ?
מגבר סטריאו עד 1000 שח
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
רק יד שניה וגם לא בטוח שתקבל תוצאה טובה יותר או יותר נכון הרבה יותר טובה, אבל מכנגד....לא תנסה, לא תדע, נסה להשאיל מאחד חבריי הפורום מגבר סטריאו והשווה בינהם.
ועוד 2 אגורות ממני....לא תמיד מגבר סטריאו יתן לך תוצאה יותר טובה ולעיתים אף תקבל תוצאה הפוכה מהמצופה, בעבר הרחוק מאוד יצא לי לשדך מגבר כח "בריא ומכובד" ל-DENON AVR-2107 ומאוד התפלאתי שההגברה של ה-DENON הייתה נשמעת טוב יותר.
יצא לי גם להשוות בין הרסיבר ק"ב המעפן שלי (MARANTZ NR-1604) למגבר סטריאו שיקר ממנו ביותר מפי 3 וה-MARANTZ בתוצאה הכוללת היה נשמע טוב יותר, מיותר לציין כי באותו הרגע המגבר המכובד עלה למכירה וגם נמכר באותו היום.
ועוד 2 אגורות ממני....לא תמיד מגבר סטריאו יתן לך תוצאה יותר טובה ולעיתים אף תקבל תוצאה הפוכה מהמצופה, בעבר הרחוק מאוד יצא לי לשדך מגבר כח "בריא ומכובד" ל-DENON AVR-2107 ומאוד התפלאתי שההגברה של ה-DENON הייתה נשמעת טוב יותר.
יצא לי גם להשוות בין הרסיבר ק"ב המעפן שלי (MARANTZ NR-1604) למגבר סטריאו שיקר ממנו ביותר מפי 3 וה-MARANTZ בתוצאה הכוללת היה נשמע טוב יותר, מיותר לציין כי באותו הרגע המגבר המכובד עלה למכירה וגם נמכר באותו היום.
You pay peanuts, you get monkeys