התלבטות בין טלפון למוסיקה למגבר נייד בלוטות'. איך אתם שומעים מוסיקה בדרכים?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

@holyj
איתך אין לי ויכוח, אם אתה כבר סגור עם עצמך שאתה רוצה להשתייך לכת הזו של אנשים שקונים ציוד יקר ואז משכנעים את עצמם שהוא בהכרח משפר להם את הסאונד בלי קשר לאם זה באמת קורה - לך על זה. אבל זה פורום ואתה לא לבד, השיח הזה שאתה ואחרים מביאים מhead-fi ועוד כל מיני חורים בהם לא שמעו על השיטה המדעית ולא קולטים למה היא חשובה בתחום הזה מסוכן וגורם לאנשים הרבה נזק, בעיקר כספי. אני הרי גם מסתובב בפורום הזה הרבה ואני לא רוצה שהוא יהפוך לdtown או משהו בסגנון. אז בגלל זה אני מגיב כשאני רואה את שטויות שמרבים לכתוב פה.

holyj פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

הפורום הזה שאתה מסתובב בו. שמת לב שקוראים לו "אוזניות ומגברי אוזניות"?
עזוב, יודע מה? האינרטנט הוא ה-מקום להביע את דעתך בכל נושא. זה נוח, בטוח ודיי אנונימי.
אבל הגישה שלך שכל מי שבדעה שונה משלך טועה, ומי ש"מאמין" ש-A יותר טוב מ-B כי זה מה שהאוזניים שלו/המוח שלו אומר לו נותן עצות מסוכנות וגורם נזק
לציבור.
נותן לך דימוי של פנאט. ולא בקטע טוב.

אם אני נהנה יותר לשמוע מוסיקה דרך DAC של 500 דולר ומערכת אוזניות אלקטרוסטאטית יקרה מאשר דרך סנהייזר hd650 שמחוברות לטלפון
אני טועה? ואם אני ממליץ על מה שאני נהנה ממנו אני גורם נזק? Give me a break
זה אחלה שיש לך דעה, באמת.
אבל זה תמיד טעות לזלזל בדעה הנגדית. בכל נושא.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אם אתה בכל זאת רוצה להמשיך את הויכוח אז למה לא להתחיל עם אפיון מדויק יותר של הצד שמתווכח איתך?
אבל הגישה שלך שכל מי שבדעה שונה משלך טועה, ומי ש"מאמין" ש-A יותר טוב מ-B כי זה מה שהאוזניים שלו/המוח שלו אומר לו נותן עצות מסוכנות וגורם נזק לציבור.
...
אבל כדי באמת לוודא שאלו באמת האוזניים שלו שאומרות לו את זה הוא צריך לגבות את דבריו בבדיקת ABX או משהו דומה, אתה מבין את זה לפחות? מתי בפעם אחרונה ראית פה המלצה על ציוד מסוים שאכן מגובה על ידי השוואה כזו? אם אין גיבוי כזה אז אין שום ערך לדברים שנאמרו וזה אכן גורם נזק. כי אם מספיק אנשים יטפטפו על המוח ש A יותר טוב מB בסוף זה ייתפוס, ואנשים יקנו את A גם בלי שהוא משפר משהו בפועל. זה לא נזק?
אם אני נהנה יותר לשמוע מוסיקה דרך DAC של 500 דולר ומערכת אוזניות אלקטרוסטאטית יקרה מאשר דרך סנהייזר hd650 שמחוברות לטלפון
אני טועה?
...
לא, אבל אם תטען שהיא יותר טובה ולא רק שאתה נהנה ממנה, מה שקורה הרבה לאנשים שמשדרגים לציוד יקר יותר - תהיה לנו בעיה, כי שוב תצטרך להביא הוכחות לכך שהיא יותר טובה, וחוויה סובייקטיבית בודדת היא לא הוכחה.
אבל זה תמיד טעות לזלזל בדעה הנגדית. בכל נושא.
...
איזה פוסט-מודרני נהיה פה. אני בכל זאת ארשה לעצמי לזלזל במישהו שטוען ש 2+2 = 17 או במישהו שאומר שאם הוא חש בהבדל/שיפור בין A לB אז זה בטח בגלל שההבדל קיים בפועל.
האם באמת לא יצא לך לפגוש אנשים שמבינים יותר טוב ממך בתחום מסוים והדעה שלהם באותו נושא כנראה יותר רצינית מהדעה שלך?

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248

שליחה

holyj כתב:מעצבן אותי לראות עוד דיון בפורום שנגרר לוויכוח המיותר הזה עם יבגני.
אני גם מרגיש הבדל בטעם בין מים של עין גדי ונביעות. מי רוצה להתווכח איתי שאני טועה כי יש להם אותם ערכים?
אני משאר שאף אחד פה לא יודע איך המוסיקה שהוא/היא שומעים נשמעת "באמת".
היום כל המוסיקה ערוכה ע"י הסטודיו. מוקלטת באולפן ועוברת הרבה שינויים כדי לייצר לנו איזושהיא חוויה.
גם כשהלכתי להופעות חיות הבמה היתה מוגברת, והיה איש סאונד ששיחק עם התדרים לטעמו.

בשורה התחתונה, אנחנו מחפשים את הציוד שיתן לנו חווית האזנה שאני נהנים ממנה.
לא כל הציוד נשמע אותו דבר. ואם אני שומע הבדל באוזניות בין החיבור לטלפון לבין מגבר אוזניות\DAC
שמחובר למחשב, אז להתווכח על זה זה גם מעצבן ובעיקר מיותר.

אני בסך הכל רציתי לשמוע מה אתם חושבים יהיה סטאפ נייד מומלץ.
יגבני, אתה שומע ישירות מהטלפון וזה טוב לך? מעולה. תגיד את דעתך. אבל הגישה הקיצונית הזאת שכל מי שלא בדעה שלך טועה לא תוביל אותך לשום מקום חיובי.

אני עדיין מתלבט בין LG V30 לבין IFI iDXD לבין Fiio Q5.
בשימוש עם HD6xx וMEE P1
...
·

זה הקטע, שזה אפילו יותר מזה. הרוב המוחלט לא חושב כמוהו, אבל הוא משוכנע שהוא צודק..
זה הזוי, באמת שעדיין לא נתקלתי בדבר כזה. מציע לו לראות את הסרט סטטן איילנד..

@vickie

שטויות במיץ, הוא לא שובר שום סטיגמות, הוא פשוט קבור בעמדה הפתטית שלו שהנסיון העיקרי
שלו זה גראפים ומדדים. שילך לקרוא קצת על Rob Watts ואחרים ואולי יבין למה זה לא עסק
של שחור או לבן (למרות שאני בספק). כמובן שגם לנסות משהו מעט מעבר לכרטיס קול העתיק
שלו לא יזיק.

ובלי קשר, ההבדל בין ספוטיפיי וטידל בחשבון הייפיי הוא הבדל בהחלט ניכר. ובין ספוטיפיי
לאלבומי המאסטר של טידל ההבדל ענק. לא יודע מה היא הסיבה בפועל מלבד ההבדל הטכני, אבל
לא צריך יותר משניה כדי לשמוע את ההבדלים.

האמנם עם MQA טידל דואג לקידוד במידה ואני מזרים אודיו ואין לי בפועל דאק שיוכל לרנדר את
הקודק, אבל עם כל זה ההבדל הוא עדיין מהותי (רק שלא הכי אידיאלי כמובן).

נסה ותראה, יש חודש ניסיון חינם. אם יש לך ציוד איכותי יחסית וסט-אפ שמוגדר כמו שצריך,
אתה תשמע את ההבדל בלי שום בעיה.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רוב אנשים בישראל מאמינים שהעולם נוצר לפני כ5700 שנה, אז זה בטח נכון.
יש דברים שאפשר וכדאי להתווכח עליהם אבל יש כאלה שיש עליהם קונסנסוס די רחב של אנשי מקצוע (ולא, הכוונה היא לא לעדר של משתמשי head-fi).

מי שטוען שיש הבדל ניכר בין טידל לספוטיפיי שיציג לכך הוכחות, לדוגמה על סמך הבדיקה הזאת שמשווה בין lossless לאיכות HQ ספוטיפיי:
http://abx.digitalfeed.net/spotify-hq.html
אם אתה לא יכול להוכיח את זה אז אין לך שום זכות ולבלבל לאנשים את המוח על ה"הבדלים הניכרים".

לגבי הMQA - כאמור זו לא פחות מנוכלות HI-REZ חדשה שנכתב עליה כבר לא מאט על ידי אנשים רציניים (בלוג archimago, המנהל של reddit audiophile -Arve , רבים בHA וכו')

ותן לי לנחש Roy. T, אין לך השכלה אקדמית ומעולם לא עברת קורס בסיסי בשם "מבוא לשיטות מחקר מדעיות" או משהו בסגנון, אני בכיוון?

holyj פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

שמע אתה משהו חריג.
אמרתי לך כבר לפני כמה פוסטים שאין לי שום סיבה להתווכח.
בוא נתחיל מזה שאני לא צריך להביא לך שום הוכחה לשום דבר. ובוא נמשיך מזה שגם לדברים שאין להם הוכחה, לא בהכרח שגויים.
על כל מאמר ש"מוכיח" שהכל בולשיט אפשר להביא מאמר כנגד. אבל חבל על הזמן (שלי לפחות)
תגיד את הדעה שלך על מה שאתה רוצה אבל לצאת ולהתווכח שמי שחושב אחרת טועה זאת תפיסת עולם מאוד שגויה.
אני מניח שאתה לא נוסע למאה שערים בירושליים ומנסה לשכנע שם אנשים שאין אלוהים.
א' כי יאכלו אותך חי אם תנסה
וב' כי זאת לא התנהגות. זה לא מקובל ובטח שבן אדם כזה הוא לא דוגמה לשום דבר.

זה בערך מה שאתה עושה פה בפורום. רק שאתה מוגן מאחורי המסך והמקלדת.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@holyj
נראה לי שאתה קצת מבולבל, למה אתה ממשיך להגיב לפוסטים שלי אם אתה לא רוצה להתווכח על הנושא? הדרך הכי פשוטה לגמור את הוויכוח היא פשוט לא להגיב...

כמו שאמרתי, עם דתיים הדוקים, בין אם באלוהים או בין אם בהבלים אודיופיליים שמייצרים המשווקים, באמת אין טעם להתכווח, אבל אתה לא לבד פה, והדברים שאני אומר יכולים להיות מועילים לאחרים. אז כל עוד יש לי כוח וסבלנות אני אנסה להתמודד עם הבורות שהכת שלך מפיצה פה.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

evgenetic כתב:רוב אנשים בישראל מאמינים שהעולם נוצר לפני כ5700 שנה, אז זה בטח נכון.
יש דברים שאפשר וכדאי להתווכח עליהם אבל יש כאלה שיש עליהם קונסנסוס די רחב של אנשי מקצוע (ולא, הכוונה היא לא לעדר של משתמשי head-fi).

מי שטוען שיש הבדל ניכר בין טידל לספוטיפיי שיציג לכך הוכחות, לדוגמה על סמך הבדיקה הזאת שמשווה בין lossless לאיכות HQ ספוטיפיי:
http://abx.digitalfeed.net/spotify-hq.html
אם אתה לא יכול להוכיח את זה אז אין לך שום זכות ולבלבל לאנשים את המוח על ה"הבדלים הניכרים".

לגבי הMQA - כאמור זו לא פחות מנוכלות HI-REZ חדשה שנכתב עליה כבר לא מאט על ידי אנשים רציניים (בלוג archimago, המנהל של reddit audiophile -Arve , רבים בHA וכו')

ותן לי לנחש Roy. T, אין לך השכלה אקדמית ומעולם לא עברת קורס בסיסי בשם "מבוא לשיטות מחקר מדעיות" או משהו בסגנון, אני בכיוון?
...
·

זאת בדיוק העובדה שאני לא מתחשב בדעה שלך ואתה מבחינתי לא יותר מטרול:

אתה באופן שיטתי מציג את הדעות שלך כעובדות, ודורש הוכחות פיזיות\מדעיות ומבחנים
כאלו ואחרים בשביל להפריח את "העובדות שלך".

אממה :) אתה לגמרי סותר בצביעות את עצמך, למה? כי אתה מבקש הוכחות
לגבי דברים שאנשים בתחום שאין לך אפילו אחוז בודד מהכישורים והידע שלהם
אומרים בדיוק ההפך.

בוא נאמר שאני שקוף לגמרי מבחינת דעה, אין לי ניסיון עם ציוד במעל 100 אלף שקל במצטבר, אין לי ידע, אני לא יודע
אפילו מזה פובר..

עכשיו, אני רוצה לקבל מושג לגבי כל העסק, למי אני אמור להקשיב?? :)

1. יבגני - אדם שהוא לא מהנדס בתחום, לא מתכנת בתחום, לא יצרן בתחום, לא
מבקר מוכר וותיק בתחום, אלא מהו? כלום למעשה.

2. אל מול - כל מבקרי האודיו מהרציניים והותיקים בעולם, מהנדסים בתחום, מתכנתים
בתחום, יצרנים שמלבד האינטרס הכלכלי שלהם הם גדלו מיצור ביתי ואוהבים את התחום
הרבה יותר ממך כמו paul mcgowan מחברת PS AUDIO.
בנוסף כמובן, לרוב חובבי התחום באופן מוחלט, רוב חובבי התחום.
מה שהופך את הדעה שלך למיעוט רציני, מה שכמובן לא מפריע לך.

זו הצביעות הגדולה והדוחה שלך, וזו התנהגות טיפוסית של טרול ד"א.
כמובן שטרול לא יודע שהוא טרול ---- סטטן איילנד.

כמובן שגם MQA שנוצר בידי מהנדסים מהגדולים בתחום במרידיאן הוא "נוכלות"
בשבילך, זו הגישה הפתטית הכללית שלך, לכן אפילו לא אתייחס בצורה קונקרטית
לזה.

לגבי ההתנשאות הרגילה שלך, ועם כל זה שאתה חושב כולם מטומטמים, זה בסדר אני לא
מתרגש, אתה לא יותר מאיזה טרול פתטי, יש לא מעט כמוך שרובצים בפורום ומפיצים את
הטרוליות שלהם. אני בטוח במי אתה, ובמה שאתה, ואני בטוח שמאחורי כל המילים
המכובסות שלך אתה בנאדם מאוד עצוב מסכן ובודד, כי אנשים שמדברים כמוך הם
לרוב כאלו. לכן שוב אני לא מתרגש, ואני לא מכיר בך, או בדעות שלך כלל.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עכשיו, אני רוצה לקבל מושג לגבי כל העסק, למי אני אמור להקשיב??
...
אתייחס רק לעניין הזה כי הוא היחיד שראוי להתייחסות.

ממש לא חייבים להאמין לי. אני לרוב דוחף לעשות בדיקות שאפשר לעשות באופן עצמאי. תסמוך על האוזניים שלך.
אם איש שיווק כלשהו אומר לך שtidal נשמע יותר טוב משירותי הזרמה המבוססים על קבצי lossy - תיקח קובץ lossless, תעשה ממנו lossy ותבדוק אם אתה שומע את ההבדל בין שניהם באופן מבוקר, עיוור ותוך הסתמכות על סטטיסטיקה בסיסית. (בעניין הזה ספציפי מאד חשודה העובדה שאתה מסרב לנסות את המבחן אליו קישרתי, ונראה לי שלא בפעם הראשונה.)

אם איש שיווק אחר אומר לך שDAC א' נשמע יותר טוב מDAC ב' - תקליט את הoutput של שניהם באופן מסודר עם אותו השיר, תשוו את הווליום של שתי ההקלטות ואז שוב תעשה לעצמך בדיקה עיוורת. כנ"ל אם מגברים ועם ציוד אחר. הכל מאד פשוט כשאתה ביקורתי כלפי אמירות לא מבוססות ומוכן לבדוק אותן כמו שצריך.

וכשתעשה מספיק בדיקות מהסוג תתחיל לגלות די במהרה שכל אותם מבקרים ו"אנשי מקצוע" שאתה מאמין בהם לרוב חרטטנים עם אינטרס כלכלי ברור בהפצה של חירטוטיהם ברשת.

ושוב, למה כל כך חשוב לך מספר התומכים ולא איכות התומכים? האנלוגיה שלי לגבי גיל היקום לא מספיק משכנעת?

Ziggity
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שליחה

אממממ...

אני משתמש בZTE Axon 7 =] (המקביל של הOnePlus 3 מבחינת החומרה והעלות.) מעבר לרמקולים קדמיים מוצלחים, יש לו דאק ומגבר אוזניות מובנה וכך או כך הוא נשמע מצויין בהשוואה לפלאפונים אחרים שהיו לי ועם מספיק ווליום לאוזניות שאני לוקח בדרכים, M40x במקרה שלי. אפילו את הHD 6xx הוא דוחף עם עוצמה סבירה למרות שממילא לא הייתי מחבר אותן לטלפון.

אפשר להשיג אותו היום די בזול ואם לא חשובה לך את החומרה הכי חדשה שיש לסמארטפונים להציע אז אולי כדאי לך לבדוק אותו.

vickie
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129

שליחה

@Roy.T
·
תראה, היה לי שירשור עצום על דיזר מול טידל.
ובאמת אחרי שיבגני העלה את ההשוואות, ובחנתי בעצמי איכות פלאק בדיזר מול ספוטיפיי, ראיתי שלמערכת שלי audio gd nfb 11.28 + 6xx אכן לא מרגישים בהבדל.
אולי באוזניות כמו סטאקס, ארגיש בהבדל, אבל כרגע מבחינתי זה נשמע בדיוק אותו הדבר.
לכן אני מודה שאני לא איש אודיו מקצועי שבחן עשרות מוצרים והשווה בין אוזניות שונות, אבל כאדם פרטי, הרגשתי שאין הבדל.
עכשיו טידל, לא אהבתי כי אין שם הרבה שירים ישראלים, שאני שומע בין היתר, באגים בui וכו'.
אבל מה כן, ממליץ, באמת להתנתק מסברתך, ואכן לבחון באומץ, האם אתה מרגיש את ההבדלים - או שמא אתה חווה פלאציבו.
שוב אני מבין את טענתך, אבל תן בדיקה.
לפחות לציוד הפשוט שיש לי, לא הרגשתי הבדל.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קודם כל בהחלט יש לציוד יד בעניין, אי אפשר לצפות מhd600 להגיע לרזולוציה של he1000, שיש לה יכולת לשלוף את המיקרו details מההקלטה, וכנ"ל לגבי הציוד ההיקפי שנעשה בו שימוש, בדיוק כמו שביטס לא מסוגלות לספק את היכולות של ה-HD600.

בכל מקרה, במשך כחודש שאני וחבר בוחנים את שלושת השירותים - דיזר, טידל וספוטיפיי, עם ציוד קצה, ולטעמנו טידל נשמע טוב יותר.

מכיוון שאנחנו לא תיירים ומודעים לעובדה שההבדל לא אמור להיות קיים למעשה בין פלאק מדיזר או מטידל למשל, הגענו למסקנה שטידל כנראה מפעיל איזה פילטר, או אלגוריתם, או לא יודע מה בנגן שלו שמבדיל אותו מאחרים.
נשמע מוזר, והדרך שלי לבסס את זה בצורה מסויימת הייתה בכך שלאחר שהורדתי קובץ מסויים מטידל, ניגנתי אותו בפובר והשוואתי אותו ראש בראש מול ניגון דרך טידל, והיה טיפה שוני, בעיקר בעומק ובמידריינג'.

הקובץ שהורדתי מטידל והתנגן דרך הפובר היה נשמע מאוד דומה או זהה הפעם לקובץ שהורדתי מדיזר.
אם כי ראוי לציין שהקובץ שהורדתי מטידל טיפה איכותי יותר מזה של דיזר, לפחות על הנייר.

בקבצי המאסטר( mqa) ההבדל משמעותי בהרבה, תיארתי את זה לחבר שזה כמו מעבר מ1080p ל4k מבחינתי, שוב אין ספק שצריך ציוד קצה בשביל באמת לשמוע את השיפור בצורה כזו, אבל בגלל שההבדל הוא מהותי, גם עם הציוד שלך אתה אמור לשמוע את ההבדלים.

אתה צריך לוודא כמה דברים, קודם כל שיש לך חשבון HIFI בטידל, ושבתוכנה מוגדר לך אופציית הMASTER כדיפולט. בנוסף, אתה צריך לבחור מתוך אופציית הפלייבקים של טידל( שזה עוד יתרון של טידל ע"פ דיזר) את הדרייבר של הדאק שלך.
בגלל שאין בטידל WASSAPI רתוי גם להיכנס להגדרות הפלייבק של הדרייבר של הדאק שלך בוינדוס, ולסמן disable all enhancements של הוינדוס.

דבר אחרון והכי חשוב כמובן, הוא לנגן קבצי מאסטר מן הסתם, ליד כל ציור של אלבום יופיע ריבוע קטן עם האות M, שזה מסמל שמדובר בגרסת מאסטר.

כדי להיות הכי אובייקטיבי שאפשר, נסה אלמום מודרני שהוקלט היטב כמו לדוגמה Pure harmony של Lorde שקיים בגרסת המאסטר, אל מול אותו אלבום בספוטיפיי
לדוגמה.

דווח לאחר מכן מה המסקנות שלך.

ואכן בדיזר מבחר האלבומים המקומיים או אלבומים יותר איקזוטיים גדול יותר, ואולי משמעותית, ומדובר בהחלט באלבומים שקשה למצוא מחוץ לשירותי ההזרמות באיכות כזו.

יש דרך "להתגבר" על זה ולהינות משני העולמות, והמבין יבין, לא מתכוון להרחיב בנושא.

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

@Roy.T
איך הורדת קובץ מטידל להשמעה בפובאר? אני מכיר את האפשרות להוריד קובץ לשמיעה אופליין (במכשירים ניידים), אבל חשבתי שניתן להאזין להם רק דרך אפליקציית טידל

6moshe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

האזנה ב LG V10 לשירות HIFI DEEZER

שליחה

שאלה לחברי הפורום: האם ניתן להנות מאיכות עדיפה של מסלול ה HIFI של DEEZER במכשיר V10 ׁׁ(עם מסלול הפרימיום)? הבנתי שלא כל המכשירים מאפשרים להאזין להבדל באיכות של ה HIFI

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

בדרכים אני משתמש בנגן של Pioneer מדגם XDP-100R.עושה את העבודה, תוכנת הנגן שלו מעולה והוא גם דוחף היטב את ה IE800 המשמשות אותי כאוזניות בדרכים. אני מעדיף להשתמש בנגן ייעודי ולא בטלפון מהרבה סיבות שרובן לא יהיו מובנות כלל לאנשים אחרים.

מבחינת תוכן אני מסנכרן את כל ספריית האודיו שלי כ FLAC מה NAS בבית. זו גם אחת הסיבות שבזמנו בחרתי ב XDP-100R היות ויש לו שני חריצים לכרטיסי זכרון ולכן נפח האחסון שלו מאוד גדול יחסית לנגן נייד: עד 400GB (לפחות זה מה שהיה זמיין כשקניתי אותו) + 32GB של זכרון פנימי. יש לי גם מנוי לדיזר ולטידל אבל אני מעדיף להשתמש בדיזר משתי סיבות עיקריות:

1. לדיזר יש את Flow. אני יודע שיש כאלה שלא אוהבים את זה אבל עבורי זה עובד טוב וגם מאפשר לי לגלות אמנים ושירים חדשים בסגנונות שאני אוהב. לטידל יש את ההרגל המגונה לדחוף לך לגרון את ההעדפות שלו דרך מסכי הבית המשמשים בעיקר כאמצעי לקידום מכירות.

2. ממשק המשתמש של טידל הוא נוראי. בזמנו הייתי משקף אותו למסך במכונית עד שמהר מאוד הבנתי שאותו ממשק שהוא מטרד בחיי היום יום הופך לסכנת נפשות בזמן נהיגה. הממשק של דיזר הרבה יותר נוח וברור עבורי.

עוד דבר שאני לא אוהב בטידל זה חוסר השקיפות והגישה לתוכן. בשנה שעברה גיליתי להפתעתי ששורה שלמה של אלבומים נעלמה לי מהספריה שלי בטידל. למה? ככה. לא היו התראות, לא היו הודעות שפג תוקפם של חוזי הפצות או שהם רבו עם האומנים. כלום ושום דבר עד שבוקר אחד הכל נעלם ב poof חרישי. לדעתי חברה הנוהגת כך לא תהייה לה בעיה בעתיד לסובב את הלקוחות שלה גם בנושאים אחרים.

יש גם את נושא ה MQA אבל אני באמת לא רוצה להיכנס לזה כאן ועכשיו. בוא רק נשאיר את זה כאחד הדברים שאני לא ממש אוהב. בכל זאת יש לי עדיין מנוי לשני השירותים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: האזנה ב LG V10 לשירות HIFI DEEZER

שליחה

6moshe כתב:שאלה לחברי הפורום: האם ניתן להנות מאיכות עדיפה של מסלול ה HIFI של DEEZER במכשיר V10 ׁׁ(עם מסלול הפרימיום)? הבנתי שלא כל המכשירים מאפשרים להאזין להבדל באיכות של ה HIFI
...
·

התשובה מאד פשוטה - למסלול הHI-FI של Dezeer, כלומר FLAC 16/44 אין איכות עדיפה. (אבל הדבר נכון עוד יותר גם לHi-Res).
הסיכוי שתבחין בין mp3 (או קודק Lossy מודרני אחר) בביטרייט גבוה מול FLAC של CD או Hi-Res שואף לאפס, וזה לא משנה באיזה ציוד תשתמש.

אם אתה רוצה לבדוק את עצמך אז תנסה את המבחן הזה, רק תדאג לכך שיהיו 10 ניסיונות לשיר:
http://abx.digitalfeed.net/list.lame.html

(אם המבחן הזה לא נראה לך, יש דרך די פשוטה לעשות את זה עם foobar2000.)

6moshe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

תודה!! avilior ו Catskinner

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”