לא ניתן לממש אחריות על מוצר שנרכש בKSP
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
למיטב ידיעתי אחריות לכל החיים=חיי המדף של המוצר וזה בכל תחום ולאו דווקא במחשבים.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
@Amstel
כתבת שבאחריות מצוין : "במידה ולא קיים המוצר במלאי החברה ואו נפסק יצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו (בטווח של 10%) למוצר הפגום, בתוך זמן סביר, תלוי בזמינות הפריט ולפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה. החברה אינה מתחייבת לתת מוצר זהה למוצר הפגום."
אז הם לא יכולים להגיד לך שבגלל שנפסק הייצור האחריות לא תקפה, כי זה רשום בתנאי האחריות. או שאני מפספס משהו?
כתבת שבאחריות מצוין : "במידה ולא קיים המוצר במלאי החברה ואו נפסק יצורו תיתן החברה מוצר אחר שווה ערך בביצועיו (בטווח של 10%) למוצר הפגום, בתוך זמן סביר, תלוי בזמינות הפריט ולפי שיקול דעתה הבלעדי של החברה. החברה אינה מתחייבת לתת מוצר זהה למוצר הפגום."
אז הם לא יכולים להגיד לך שבגלל שנפסק הייצור האחריות לא תקפה, כי זה רשום בתנאי האחריות. או שאני מפספס משהו?
-
Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
- שם מלא: in
·mulder כתב:@Amstel
אז הם לא יכולים להגיד לך שבגלל שנפסק הייצור האחריות לא תקפה, כי זה רשום בתנאי האחריות. או שאני מפספס משהו?...
אתה לא מפספס כלום.
הם לא מעוניינים לכבד את זה.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
תגיד להם שיש שאם אין להם הסבר הגיוני למה, תשמח שהם יענו ל"הכל כלול" .Amstel כתב:·......
אתה לא מפספס כלום.
הם לא מעוניינים לכבד את זה....
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
ואל תשכח להקליט את השיחה הזאת בה הם אומרים שהם לא הולכים לכבד את האחריות.
- יוליוס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 818
לי החליפו הארד דיסק שהלך במסגרת האחריות , וגם עכבר אלחוטי .
- miki775
-
- טרול

- תגובות: 1844
לא חבל לבזבז דפים על הזבלות האלו?
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
המונח "אחריות לכל החיים" לא אומר ממש לכל החיים, אלא לכל אורך חיי המוצר. אותו הדבר נכון לגבי מעבדים של אינטל עליהם כתוב שיש אחריות לכל החיים. ברגע שהפסיקו לייצר את המעבד, הוא כבר לא באחריות.
- elior1704
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
גם המונח אחריות לשנתיים לא נותן כלום אצלהם.
אני תקוע עם מכשיר נקסוס 5X עם הבאג המפורסם של BootLoop והם טוענים שהמכשיר עם קורוזיה וביטלו את האחריות בצורה שרירותית (המכשיר נקי לחלוטין !).
חברה נוראית שלא שווה לקנות ממנה כלום.
אני תקוע עם מכשיר נקסוס 5X עם הבאג המפורסם של BootLoop והם טוענים שהמכשיר עם קורוזיה וביטלו את האחריות בצורה שרירותית (המכשיר נקי לחלוטין !).
חברה נוראית שלא שווה לקנות ממנה כלום.