איטיות בגלישה בשעות הערב הוט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

גם אני חווה אותו דבר טס ביום וזוחל בלילה ,אזור בת ים .ממש מיאש עברתי אליהם לפני שנה אחרי המון שנים בנזק :cry:

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #22 

ואללה אני גר במרום נווה בר"ג לא נתקלתי במה שתיארתם, אולי זה עומס על ספק ולא על תשתית?
אני עם ספק הוט נט

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #23 

לא נתקל בבעיה זו בהוד השרון, עם ספק בזב״ל
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #24 

rbh3 כתב:ואללה אני גר במרום נווה בר"ג לא נתקלתי במה שתיארתם, אולי זה עומס על ספק ולא על תשתית?
אני עם ספק הוט נט
...
באופן חד משמעי לא ספק, אני בבזק בינלאומי באחד ממליון השיחה לתמיכה טכנית של הוט החלטתי שאתקשר דווקאה לבזק בינלאומי ושם אמרו שהכל תקין עשו שיחת ועידה עם הוט והוט לקחה את האחריות, מעבר לזה כל פעם שהתקשרתי להוט (ככה גם אתמול בערב!) הם לקחו אחריות אבל כמובן אמרו שהם לא יכולים לעשות כלום ושיחזור אליי מומחה, אמרתי לבחורה הנחמדה שאני עוד מחכה שמומחה יחזור אליי משיחה מלפני יומים אמרה שכתוב לה שחזרו אליי ב 12:08 אתמול בבוקר כאשר אמרתי לה שלא התקשרו אליי אמרה שכן כי ככה כתוב במחשב, נעלולי פלא התמיכה שם ראש סופר קטן) פשוט התחלנו להתווקח שכן חזרו ושלא חזרו אליי פשוט לא להאמין, בכל מקרה כמובן שהם לא יכולים לעשות כלום כי הבעיה היא תשתית שלא עומדת בלחץ חד וחלק, להודות בזה הם לא יודו.

שאלה למביני עניין, האם יש מצב שבעית המרחק מהמרכזיה של בזק הסתדרה בזמן שהייתי אצל הוט? אני מתכוון לעבור מחר בחזרה לבזק ומקווה שמשהו השתפר במהירות שאני יכול לקבל, אני מסתמך על זה שיש את השכונה החדשה בהרצליה ליד גליל ים, לא רחוק ממני שבזמן שהייתי בהוט הסתיימה בנייתה וכל התשתיות שם חדשות וסיבים אופטים והשאלה שלי היא האם זה יכול להשפיע עליי לחיוב כל עניין התשתיות החדשות שם, כלומר שיפור תשתיות שם של בזק ישפיע עליי? (מדובר על שכונה ענקית ונעשו באזור עבודות תשתית רציניות ביותר).
נערך לאחרונה על ידי OOkladek ב 14/04/2018 15:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #25 

ואללה לא נתקלתי במה שאתה מתאר. בעיית מרחק מרכזייב בבזק השתנה אם שודרג הארון. מה עם סלקום פייבר פרטנר פייבר או אנלימיטד?

idobr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

מחזק,גם אצלי בבאר שבע אותה הבעיה.
הצטרפתי לפני כחודש וחצי להוט 200 מגה ,ואני מקבל מהירויות נמוכות 7-150 מ"ב. פעם אחת לא ראיתי באמת 200 בול ואני עוד על חיבור קווי.

כתבתי פה אפילו פוסט על זה,יש משהו שאנחנו יכולים לעשות בנידון?

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #27 

@rbh3
·

אנלימיטד בכלל לא נמצאים בהרצליה, פרטנר בוודאות מפעילים את הסיבים האופטיים שלהם בשכונה החדשה ואני חושב שגם סלקום אבל זו הבעיה התשתיות פרוסות רק בשכונה החדשה ומשום מה לא מתקדמות לשאר השכונות בעיר, התקווה שלי היא שבגלל שידרוג התשתיות שם באזורבזק על הדרך גם שידרגו את התשתיות שלהם ואת ארון התקשרות באזור ושזה ישפיע עליי לטובה.

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

אני מחיפה, גם אצלי התחילה ביום שישי איטיות והכי מעצבן קפיאות של הרשת. פתאום מקבל הודעת resolving host ואחרי כמה שניות הודעת שגיאה. אחרי דקה או שניים חוזר לעבוד. מחובר להוט 200 ולהוטנט.

האמת שאני חדש אצלם, רק מיום שלישי , אבל לפחות ב יומיים הראשונים הכל טס על 200 גם בערב....
לפני שעברתי ל-200 הייתי מחובר כמה שנים טובות בהוט ו-012 אבל במהירות 12M כלקוח עסקי. שם ההתנהגות הייתה הרבה יותר יציבה וללא הניתוקים/קםיאות מעצבנות. לאאולי זה בגלל שהיה לי חבור עסקי , אוליבגלל שהיה גם ככה איטי, ואולי באמת בגלל העומס שגדל על הקו

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #29 

בדיוק אותה הבעיה אצלי, התחברתי לפני כחודש (הוט + הוטנט, איזור אריאל) בערב אני פתאום מקבל 10 מגה הורדה. טענו שיש בעיית תשתית שכביכול נפתרה אבל הרשת מאוד לא יציבה.
אני שוקל לחזור לבזק במהירות 20 מגה (המקסימום שאני מקבל באיזור שלי) שלפחות יציבה לעומת החוסר יציבות שאני מקבל מהוט

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4313
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #30 

כל הסיפור הזה הוא לא חדש. התופעה הזו קיימת עוד מלפני הקמתה של הוט, עוד מתקופה שבכל אזור הייתה חברת כבלים שונה. עד שהוט לא תחליף את התשתית הרקובה שלה של חוטי אנטנה עתיקים, תשתית שלא מתאימה לשימוש של העברת אינטרנט שנדרש היום, שום דבר לא ישתנה. ומן הסתם במצב של הוט היום היא לא תוכל לבצע את השדרוג זה, כמו שהוט גם לא תוכל לבצע את ההשלמה של פריסה של התשתית שלה בכל אותם הישובים של מדינת ישראל שבהם היא לא קיימת כלל. זו הסיבה שבזק יכולה לא לדאוג מתחרות של חברת תקשורת אחרת ולהמשיך להיות בלעדית בתחום זה של תשתית אינטרנט למגזר הלקוחות הפרטיים.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #31 

עדכון אצלי.
בחמישי בערב מאוחר כמובן יש להם רק שירות הודעות :lol: למחלקה הטכנית.
מיותר לציין אף אחד לא חזר אלי בלילה :o וגם לא בבוקר.אז שוב פעם התקשרתי....עברנו את המחסום של תמיכה בסיסית. המודם בחשמל/מה דלוק/להוציא הברגה לנתק מחשמל לכמה דקות....פה נגמרו היכולות של הבחורה,הצעתי בנימוס להציץ בלוג של המודם...בשביל זה צריך תומך בכיר 8) שיחזור אלי.
להפתעתי אכן חזר אלי אחרי 3 שעות...רק לא הייתי בבית,אחרי טונים גבוהים שאני לא חייב להיות ליד מודם כדי שהוא יתקן מרחוק,והקראתי לו את ה"יומן תקלות" של המודם שצילמתי לפני יציאה שלי מהבית.....השתכנע,שם אותי בהמתנה...וואלה הצליח לסדר.
אז מיום שישי בצהריים חזר המהירות,בין 150-190 בכל שעות היום...אבל כרגע עברנו לבעיה אחרת. כבר פעמיים המודם סינכרן את עצמו:
[imgbig]http://i68.tinypic.com/25akfhy.png[/imgbig]

ניראה לאן נגיע. :עצוב:
אכן ניראה לי דרישה מוגזמת נכון ל-2018 לקבל אינטרנט יציב במדינת ישראל (W)

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #32 

בוודאי שהבקשה מוגזמת, הכסף שאתה משלם לא באמת הולך לתשתית. אם אתה רוצה לדעת לאן:
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001229495 רמז: כמובן שבעל השליטה מרוויח.

כבר שנים יש אצלי כמות מטורפת של שגיאות, מהתמיכה של הוט התייאשתי ובבזק לא יותר טוב.

System Up Time 15 days

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #33 

carmonle כתב:לא נתקל בבעיה זו בהוד השרון, עם ספק בזב״ל
...
·גם בהוד השרון, עברתי לפני חודש מבזק שלא יכלו לתת יותר מ 40 להוט 200 עם ספק בזב"ל.
הכל תקין בדר"כ, רק בערב יום השואה, כולם ראו כנראה את המשחק כדורגל דרך האינטרנט וקיבלתי רק 20-30 במקום 180 כרגיל.
אבדוק מחר בין 20 ל 23 שוב ואדווח.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #34 

@ocsi
·
איך מוציאים לוג של המודם?

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #35 

http://192.168.1.1
admin
admin
נראה לי שמשם תסתדר

עם הוט נט וגם חוויתי בחודש האחרון איטיות מטורפת בשעות הערב בגלישה וניתוקים אפילו ה-HUE ולוג'יטק לא הצליחו להסתנכרן.
המודם מתפקד כראוטר ואני מחובר ללא חייגן. איתחול של המודם כמובן שלא עזר. בשבוע האחרון סביר.
לא יודע אם זה בגלל המבצע של ה-200 מגה או החופש של פסח, מה שכן אם אני מוריד משהו, האינטרנט נחנק ולא ניתן לגלוש מאף מכשיר.
נראה שישנן הגבלות בהוט.
הוט בטח יחרטטו שידרוגים, מתקפת סייבר וכו'.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

minime כתב:http://192.168.1.1
admin
admin
נראה לי שמשם תסתדר

עם הוט נט וגם חוויתי בחודש האחרון איטיות מטורפת בשעות הערב בגלישה וניתוקים אפילו ה-HUE ולוג'יטק לא הצליחו להסתנכרן.
המודם מתפקד כראוטר ואני מחובר ללא חייגן. איתחול של המודם כמובן שלא עזר. בשבוע האחרון סביר.
לא יודע אם זה בגלל המבצע של ה-200 מגה או החופש של פסח, מה שכן אם אני מוריד משהו, האינטרנט נחנק ולא ניתן לגלוש מאף מכשיר.
נראה שישנן הגבלות בהוט.
הוט בטח יחרטטו שידרוגים, מתקפת סייבר וכו'.
...
·כראוטר הוא על הפנים לכן נחנק.
תקנה ראוטר נורמלי, אני השקעתי ב C7, יש לי במקסימום כ 15 מכשירים מחוברים ואין מה להשוות עם ובלי

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

הוד השרון, תשתית הוט עם בזב"ל. איטי, 60-80 במקום 180 ברגיל.
:(

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #38 

מישהו הצליח לקבל תשובה מהוט? כמעט כל ערב המהירות יורדת דרמטית לכ-10-20 מגה
בפניות שלי לשירות בלקוחות אני מקבל תשובות שיש תקלה איזורית אבל לא מצליח לקבל צפי לפתרון...

idobr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #39 

אני פניתי להוט בעניין וחזרו אלי מצוות המומחים ואמרו שיפנו אותי לצוות של "מומחים עוד יותר".

לדעתי יש בעיה בתשתית של כל הבניין.

אעדכן בהמשך

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #40 

בימים האחרונים אצלי אין את התופעה כולל במשחק אתמול שהוסטרם מארה"ב

שלח תגובה