·Ni-Knight כתב:@Rekcuf
רוב אתרי ההשוואות לא מסכימים איתך, רובם מסמנים את הסוני כיותר מוצלח ברוב בחינות מלבד במערכת הכיול....
באילו בחינות?

·Ni-Knight כתב:@Rekcuf
רוב אתרי ההשוואות לא מסכימים איתך, רובם מסמנים את הסוני כיותר מוצלח ברוב בחינות מלבד במערכת הכיול....

אני האחרון שיסכים עם @Rekcuf, אבל לצערנו, אתרי ביקורות הם לא מקור הכי מדויק מכמה סיבות:Ni-Knight כתב:@Rekcuf
·
רוב אתרי ההשוואות לא מסכימים איתך, רובם מסמנים את הסוני כיותר מוצלח ברוב בחינות מלבד במערכת הכיול.
אני לא רוכש בארץ (מי קונה משהו בארץ?), המחיר של שניהם היה ~2500 ש"ח עד הבית בכל מקרה, אני לא זקוק ל-3400 וכל מה שהוא מציע, אוברקיל לצרכים שלי....

לא תספוג שום עלויות משלוח. כאמור זכותך לבטל את העסקה מכל סיבה !Ni-Knight כתב:@Zachn
·
צודק, במקרה הכי גרוע, אני שולח אותו חזרה לאמזון וסופג עלות משלוח (גם לא בטוח).
בכל מקרה לשמוע אותו אני לא יכול וגם אם הייתי יכול אז לפי הפרמטרים שאתה ציינת זה לא היה נותן יותר מדי מידע שכן הוא יהיה בסט-אפ שונה ובחדר שונה משלי.
הרסיבר כבר בדרך, אבל ניתן לנמשיך את הדיון לשם שמיים...

Well said.sigamore כתב:לא תספוג שום עלויות משלוח. כאמור זכותך לבטל את העסקה מכל סיבה !......
(מיותר לציין שאני האחרון שמעודד ניצול לרעה של האפשרות הזו…)
כמו שציינתי למעלה — יש לי כרגע x3300 (בבית) ,ויצא לי להעביר מספר שעות עם ה 1080 (בחו״ל). בצרוף מקרים נדיר למדי, יצא שגם הרמקולים הקדמיים היו בדיוק מאותו סוג שיש לי בבית.
במוסיקה ה Sony נשמע (לאוזני) טוב יותר. בק״ב הם היו די שקולים … אבל פה היה לי מעט קשה יותר להחליט היות ולחבר יש סנטר, סאב ואחוריים שונים משלי.
על כל פנים, ״נפילה״ לא תהיה לך פה … אני דווקא מהמר על חיוך מאוזן לאוזן...

1. זה נכוןZachn כתב:
אני האחרון שיסכים עם @Rekcuf, אבל לצערנו, אתרי ביקורות הם לא מקור הכי מדויק מכמה סיבות:......
1. הם לא משתמשים באותו סטאפ כמוך
2. הם בוחנים את הרסיברים בחדרים יעודיים, מטופלים אקוסטית, עם חיווט ברמה גבוהה ותנאים אופטימליים לאיכות הסאונד
3. הם לא בודקים את אותו תוכן שאתה בודק
4. הם עורכים ביקורת של כמה שעות בודדות על סאונד בלבד, מבלי להכנס לצד הטכני של המוצר, מבלי לערוך בדיקות מאמץ או עקביות, כמו למשל לראות כמה זמן הרסיבר יכול לספק מקסימום W לערוץ בעומס מסויים וכו'.
...

·Zachn כתב:תתחדש! כמה רווח יש לך מעל הרסיבר שם? ממה שאני רואה זה בסביבות 10 ס"מ? הגב פתוח לגמרי? שים לב שיש מספיק אוורור....