jacko-il כתב:ניסית אגב להוריד את המסך ממתקן התליה? אולי אלו הברגים שלוחצים על הפאנל.
...
·
כמו שרשמתי, רק לחץ בגלל הברגים יכול להסביר תופעה כזאת. יצא לי לראות את זה במסך אחר שהותקן עי החברה עצמה. אם סוגרים חזק מידי הברגים לוחצים על הפלסטיק של הפאנל מאחור. לא מרגישים את זה בהתחלה, עד שהפלסטיק מתחיל להכנע ונוצרים שקעים שכבר לוחצים על הפאנל עצמו וגורמים לדיפורמציה של תנאי ה LCD או מטריצת התאורה האחורית. למרבה הצער ב 80% מהמקרים הנזק בלתי הפיך. אילו היה מדובר בהתקנה במסגרת השירות, אז היה מקום לתבוע את אלקטרה גם לאחר תום האחריות, אבל הבחור רכש מתלה ג'נרי כנראה מאיזו רשת כמו הום סנטר - מתקנים שלא עומדים בתקנים, וזו התוצאה. אין כאן הרבה מה לעשות חוץ מלרכוש מסך חדש.
jacko-il
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
שליחה
אפשרי שזה אכן מברגים של מתקן התלייה אך ייתכן גם שלא. גם אני במספר פעמים שראיתי תקלה עם האופי הזה התברר שזה היה מהברגים. אבל, לא רצים סתם להסיק מסקנות, יכול גם להיות סתם תקלה "יש מאין" של הפאנל. וזה גם לא קשור למתקן עם או בלי תקן, זה פשוט תלוי לתשומת לב בהתקנה כמו לא להשתמש בברגים ארוכים מידי ו/או לא להשתמש במברגה חזרה מידיי וכן הלאה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
RoeeToledano
חבר פעיל
תגובות: 75
שליחה
לדעתי בלבד לא נראה לי שמדובר בברגים שכן כבר התקנתי בעבר לא מעט טלוויזיות על הקיר ואני יודע שצריך להשתמש בברגים לא יותר מידי ארוכים וכמובן שלא להפעיל לחץ בסגירה. כמובן שזו רק דעתי אך אבדוק זאת שוב
Nemesis
חבר מביא חבר
תגובות: 4593
שליחה
גם אם יתברר שאכן המכשיר תקול ללא קשר להתקנה, אני לא חושב שיש הצדקה להתנפל עליהם. יש אחריות, האחריות נגמרת בשלב מסויים - שיט האפנס.
היה מאוד נחמד מצידם אם היו נותנים שירות למרות שעברה האחריות, אך זה היה חריג לטובה לטעמי ולא הייתי מצפה לזה מראש.
יש עסקה, תנאיה ידועים מראש, תקופת אחריות ידועה מראש. מוצרי חשמל מתקלקלים לעיתים, לפעמים נופל עליך.
se1
חבר ותיק
תגובות: 1294
שליחה
Nemesis
מסכים עם דבריך.
לכן גם לדעתי אורך תקופת האחריות המלאה חשוב ביותר בבחירת מסך.
מקווה בשביל RoeeToledano שהטיפול בברגים ישפר הבעיה.
Rekcuf
כתב האחריות ניתן על ידי היבואן הרשמי.
ולמזלנו לא ע"י אלקטרוניקס פרו, רטפון וכד' שנותנים את השירות הטכני בלבד.
הכתובת הסופית לתלונות ולתביעות כולל משפטיות היא כלפי היבואן
ולא כלפי המעבדה ונותן השירות צד ג'.
יש עדיפות כשהיבואן הוא גם נותן השירות כי אז יש לך רק כתובת אחת לתלונות ואתה פחות מטורטר בין שני גורמים.
אבל גם במקרה כזה לא תתחמק מטירטורים
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
Nemesis כתב:גם אם יתברר שאכן המכשיר תקול ללא קשר להתקנה, אני לא חושב שיש הצדקה להתנפל עליהם. יש אחריות, האחריות נגמרת בשלב מסויים - שיט האפנס.
היה מאוד נחמד מצידם אם היו נותנים שירות למרות שעברה האחריות, אך זה היה חריג לטובה לטעמי ולא הייתי מצפה לזה מראש.
יש עסקה, תנאיה ידועים מראש, תקופת אחריות ידועה מראש. מוצרי חשמל מתקלקלים לעיתים, לפעמים נופל עליך.
...
בטח שיש הצדקה. קודם כל לא ניתן להשיג אותם, שירות גרוע!!! היום חברות בעולם מחזיקות עמודי שירות פעילים בפייסבוק וטוויטר.
דבר שני, הבחור מעוניין לשלם עבור התיקון. למיטב ידיעתי הם מספקים שירות לפיליפס בישראל.
אני לא מבין. הם מנסים לגמור כמו יורוקום פנסוניק?
Evil-u
חבר ותיק
תגובות: 1376
שליחה
מורדוך כתב:גם אני רכשתי בזמנו מכשיר שלהם ב 17000 שח לאחר שנתיים ושבועיים נישרף כל המסך פשוט אין תמונה לא חיכיתי להם העמסתי את המסך ובאתי אליהם פשוט הובהר לי שאני לא מגובה למרות שעברו בסך הכל רק שבועיים ונעדר שתי לשלם על מסך חדש מחיר מלא השארתי להם את המכשיר במקום מרוב עצבים ואכזבה אני את המוצרים שלהם לעולם לא יקנה יותר נקודה השרות הכי גרוע בארץ
...
·בחיים לא הבנתי את הקטע של לזרוק מוצר בחנות וללכת
מאיפה זה מגיע ולמה אנשים עושים את זה?
רועי בוקר טוב, בהמשך לשיחתנו אנא שלח לי בבקשה את המדבקה בגב הטלויזיה למייל [email protected] ואעביר את הנושא לבדיקה.
בברכת חג שמח, לבנת בוקובזה, אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
RoeeToledano
חבר פעיל
שליחה
צילום של התווית אני אצלם ואשלח בהקדם. את הבדיקה של הברגים אעשה בחג וכמובן אעדכן.
תודה לכולם על העזרה
NK
חבר ותיק
תגובות: 1994
שליחה
אני מקווה שאתה מודע לזה שרכשת מותג מדבקה בדיוק כמו טושיבה ושארפ ? פיליפס היום זה מותג מדבקה עם אמינות ירודה , חוסר שרות מוחלט של אלקטרע ומחירים מופרזים ! בכל מקרה מקווה שבל זאת יסתדר לך .
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן
שליחה
טלוויזיות פיליפס אמנם לא מיוצרות ע"י פיליפס היום, אך הן לא בדיוק מדבקה.
אני לא אומר שהן איכותיות, אבל גם לא מדבקה. הן מיוצרות ע"י TPV הסינית.
yoramile1
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
שליחה
בשנת 2011 פיליפס נמכרה לסינים הם עדיין נחשבים לאיכותיים
לי יש פיליפס לד של שנת 2010 Full hd תמונה איכותית שחבל על הזמן
LG LED TV 4K 43UJ752Y
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Astra 19.2E-Badr 26E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Rekcuf
טרול
תגובות: 1098
שליחה
yoramile1 כתב:בשנת 2011 פיליפס נמכרה לסינים הם עדיין נחשבים לאיכותיים
לי יש פיליפס לד של שנת 2010 Full hd תמונה איכותית שחבל על הזמן
...
·
פיליפס, טושיבה, שארפ, היום איכותיות ואמינות בדיוק כמו היסנס והייר... לא מדבקה סטייל מאסימו, אבל גם ממש לא סוני או פאנאסוניק... הבעיה היא שהיבואנים בארץ מנסים להטעות ולרמות את הלקוחות בארץ, עי כך שהם ממשיכים לתמחר את המותגים הללו במחיר מלא, בכדי שאף אחד לא יחשוד שלא מדובר באותו מוצר איכותי משנות ה 90..
RoeeToledano
חבר פעיל
שליחה
אוקי לאחר ניסיון להסיר את הברגים של מתקן התלייה המצב נשאר כפי שהיה לא הסתדר שום דבר בנוסף נוספה שורה אנכית של עוד 3 נקודות עבות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Rekcuf
טרול
תגובות: 1098
שליחה
זו בעיה של התאורה האחורית. החלפה שלה לא תמיד אפשרית מבלי לגרום נזק לפאנל עצמו. יצא לי לראות את זה בכמה מסכי LG בעיקר. יש כאן עוד דיווח למקרה דומה ב LG:
יש כאן סרטון שמראה כיצד לתקן (מפרזי אור של מטריצת ה LED פשוט מתנתקים ונופלים בגלל לחץ על הפאנל מאחור. ברוב המקרים זה בעקבות התקנה לא נכונה או מתקן תליה לא תקני, אבל כמובן הבעיה היא בתכנון לקוי של מבנה הפאנל עצמו, שימוש בחומר הדבקה זול שמתייבש לאחר חימום ממושך ועוד... ).
ללא אחריות מן הסתם תיקון יעלה כמה אלפי שקלים במקרה והכל יעבור בשלום, ואם הפאנל עצמו יינזק, התיקון כבר לא ישתלם. תמתין לתשובה מאלקטרה, ואם זה לא משתלם, אז כנראה הגיע הזמן למסך חדש. כמובן שלא תקבל את כל הפיצ'רים שהיו בדגם הזה כמו תלת ממד, אבל לא תצתרך לשלם מחיר אסטרונומי ששילמת על המסך הזה שלא בהצדקה (אני מניח ששלמת אז בין 15 ל 20 אלף, כאשר המסך הזה נמכר בשווי של 7000 שח במזרח אירופה. במחיר הזה יכולת אז לרכוש דגם מקביל של סוני, שבו התופעה הזאת לא הייתה קורית..). בהצלחה.
בוננזה
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
שליחה
@Rekcuf
·
כל הכבוד על אפיון התקלה ומקורות המידע!
זה תורם הרבה יותר מתגובות הדנות בהאם פיליפס הוא מסך מדבקה או לא והאם רכישה שלו הייתה עיסקה טובה או לא...
לדעתי אין שום סיכוי שמעבדה תבצע תיקון מסוג זה, הן בנויות על החלפת חלקים קומפלט ולא התעסקות עדינה כל כך עם הפאנל (מקסימום מחליפים כרטיסים או פאנל אבל לא חושב שמתקנים).
גם הסיכוי שאלקטרה יקחו אחריות על התקלה נראה לי ששואף ל-0 אבל כבר היו הפתעות בעבר, בטח שיש פוסט פופולרי בפורום, מקווה שזה יעזור.
אך שוב, גם אם הם יקחו אחריות, או לפחות ירצו לקחת, אני לא רואה איך אלקטרוניקס פרו יוכלו לעזור מלבד לומר שצריך להחליף את כל הפאנל ואז לטעון שאין פאנל כזה ולהציע עיסקה לרכישת מסך חדש בהנחה (אלקטרה כמובן).
אבל נניח שיש סיכוי קלוש שאלטרוניקס פרו כן יסכימו לתקן את הפאנל, ונניח שהם ידביקו את העדשות בחזרה למקומן, מה הסיכוי שהם יעשו את זה גם לאלו שעדיין לא נפלו?...
ואז הסיכוי שתקבל את המסך חזרה מתיקון והתקלה תחזור לאחר מספר חודשים גבוה מאוד.
בקיצור לדעתי האישית, אם יש לך קצת יכולת טכנית, אני הייתי הולך על תיקון DIY, זה בהחלט נראה אפשרי אם עובדים מסודר ולאט.
רק אף אחד לא מבטיח לך שהדבק המומלץ בסירטון המצורף יחזיק טוב יותר מהדבק המקורי...
זה לא מושלם אבל עדיף על כלום, ומקסימום ילך המסך שבכל מקרה בסופו של דבר יזרק לפח (אלא אם כן אלקטרה יקחו אחריות מלאה).
RoeeToledano
חבר פעיל
שליחה
כרגע אני יכול לעדכן רק שלבנת אחראית שירות הלקוחות מאלקטרה קיבלה ממני במייל את הברקוד של הטלויזיה שנמצא מאחורי המסך ושלחה לי במייל חוזר שהיא בודקת מה אפשר לעשות בנידון. מקווה שבאמת אולי אלקטרה יפתיעו בשירות שלהם. אמשיך לעדכן. Rekcuf תודה על אפיון התקלה
ahersko
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
שליחה
השרשור הזה מחזק בפעם המליון את המשמעות של אחריות ארוכה שהיא תנאי בסיסי לכל מכשיר.
מי שנותן פחות משלוש שנות אחריות מלאות, אסור להתקרב אליו.
זה מרתיח לזרוק 20K ש"ח לפח אחרי שלוש שנים.
sixfeetunder
חבר פעיל
תגובות: 51
שליחה
עקיצה של היבואנית, המסך הזה לא שווה את המחיר, רמה מאוד נמוכה, פיליפס היום ברמה של האייר.
שח_מט
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
שליחה
Rekcuf כתב:
...
...
·
פיליפס, טושיבה, שארפ, היום איכותיות ואמינות בדיוק כמו היסנס והייר... לא מדבקה סטייל מאסימו, אבל גם ממש לא סוני או פאנאסוניק... הבעיה היא שהיבואנים בארץ מנסים להטעות ולרמות את הלקוחות בארץ, עי כך שהם ממשיכים לתמחר את המותגים הללו במחיר מלא, בכדי שאף אחד לא יחשוד שלא מדובר באותו מוצר איכותי משנות ה 90..
...
·יודע אולי ממתי שארפ הם "מדבקה"? עניין אישי שיש לי