איזה רסיבר מומלץ?
הגורם להבדל בצליל בין רסיברים יהיה בעיקר הDSP/room correction. במצבי pure direct למינהם הם יישמעו דומה אם תעשה השוואה מסודרת אם התאמת ווליום ובדיקה עיוורת (לא שמישהו ייתן לך לעשות את זה כמו שצריך בחנות). ואגב, אלא אם כן השתנה משהו בזמן האחרון, מאד לא משתלם לקנות רסיברים בארץ, תכוון לאמזון.
@LioriK
1. תלוי במוצר, אבל אני לא חושב שזה מאד נפוץ.
2. בדרך כלל זה יוצא מאד משתלם גם עם עלות המשלוח והמיסים. בקנייה מאמזון אתה משלם את דמי משלוח ואת המיסים כבר עם ההזמנה, אז אין הפתעות. תעבור על המדריך הזה: https://www.hometheater.co.il/vt237364.html
1. תלוי במוצר, אבל אני לא חושב שזה מאד נפוץ.
2. בדרך כלל זה יוצא מאד משתלם גם עם עלות המשלוח והמיסים. בקנייה מאמזון אתה משלם את דמי משלוח ואת המיסים כבר עם ההזמנה, אז אין הפתעות. תעבור על המדריך הזה: https://www.hometheater.co.il/vt237364.html
·evgenetic כתב: העניין הוא כסף בסופו של דבר. אם היית מחבר בסלוטייפ נגן DVD, שני מגבר כוח ורדיו - האם זה היה נחשב ברסיבר בשבילך?
על מה מתבססת האמונה שלך שעומס פיצ'רים בהכרח פוגע באודיו? אתה לא סומך על מהנדסים בני זמננו שאת האתגר הזה הם יודעים לצלוח בלי בעיה?...
הנה דוגמא מדוע שיח איתך הינו בלתי אפשרי.
אתה נותן דוגמא לא ריאלית על מנת להדגים פואנטה. כמובן שזה לא ראוי להתייחסות ולא על זה הדיון.
דיעה שלי היא בגדר "אמונה" אבל דיעה שלך היא בגדר "אמת מוכחת"....
לדוגמא:
·evgenetic כתב: אתה יכול לתאר לעצמך שלחברה כמו ONKYO זה יעלה אולי חמישית מזה, ויש לה מספיק ידע כדי לשלב אותו ברסיברים שלהם בצורה טובה.
אתה לא סומך על מהנדסים בני זמננו שאת האתגר הזה הם יודעים לצלוח בלי בעיה?...
האמירה הנ"ל היא דיעה לא מוכחת ואתה מציג אותה כאמת ידועה וברורה ולכן כל דיעה שונה מזה היא בגדר "אמונה" שטעונה הוכחה.
זו דרך דמגוגית שמטרתה להגחיך ולהעביר את נטל ההוכחה ממך והלאה.
המהנדסים יודעים את עבודתם אבל גם נדרשים להוריד עלויות כי מדובר במוצר שפונה לקהל רחב והיקפי הייצור שלו גדולים.
אז אם אפשר לחסוך דולר אחד או שניים אז זה מה שיקרה, גם אם כתוצאה מכך רצפת הרעש תעלח קצת...עדיין לרוב הלקוחות זה יהיה מתאים.
·evgenetic כתב: זה תנאי שאתה המצאת עכשיו והוא לא קיים במציאות של בדיקות מדעיות. המטרה הייתה לבדוק אם ציוד יקר שווה את הכסף או בכלל נשמע שונה מציוד זול, בשביל זה חייבים בדיקה עיוורת. אם היו עושים את זה ללא בדיקה עיוורת לא היו יכולים להגיע למסקנה שאין הבדל שמיע. האם אתה רוצה לטעון שהציוד בשווי 10,000 דולר שהשתמשו בו לא איכותי?
...
והנה שוב שימוש מסולף בבדיקה שעשו לצרכים שלך וגם חוסר הבנה שלך.
מה הקשר בין הבדיקה שעשו לבין הטענה שלי?
כלום ושום דבר אבל יאללה בוא ניתן לינק לבדיקה (ממילא הרי לא טורחים לקרוא...) ונייצר רושם של ידענות כאילו מדעית וכולם יאמרו אמן...
מה שהם עשו זו בדיקת ציוד ייעודי זול מול ציוד ייעודי יקר.
אתה , ורק אתה, בעזרת "ההיגיון הבריא" הסקת וקבעת שזו גם הוכחה חותכת לאי קיום הבדל בין רסיבר ק"ב (המשופע ברכיבים לטיפול בוידאו) לבין ציוד ייעודי לסטראו.
זו הפרשנות שלך בלבד אבל אתה לא מציג את זה כפרשנות אלא כ"הוכחה הקבועה" שלך...
ולעניין חוסר ההבנה שלך :
תנאי מקדים לרלוונטיות של מבחן עיוור הוא קודם האזנה גלויה.
אם בהאזנה גלויה יש הטוענים להבדל שמיע אז יש טעם לעשות מבחן עיוור.
אם בהאזנה גלויה טוענים שאין הבדל שמיע אז אין שום צורך ואין שום טעם במבחן עיוור.
מבחן עיוור נועד לנטרל את ההטיה שעלולה להיגרם מעצם הידיעה איזה סט מנגן כעת אבל אם גם בהאזנה גלויה המאזין לא טוען שיש הבדל אז מבחן עיוור פשוט לא מוכיח כלום.
תודה על הקרדיט אבל לא אני "המצאתי" את זה ואין פה שום המצאה, רק "היגיון בריא".....
@ארז_וחני
זה באמת כל כך בלתי מתקבל על הדעתך שיצרנים שקונים את הרכיבים במאסות ענקיות יישלמו הרבה פחות ממה שצרכן הקצה יישלם? אם בפועל יתגלה שזה יעלה להם לא חמישית ממה שהצרכן משלם אלא רק נגיד חלקי 3.89923331, האם תרגיש שבאמת ניצחת בחלק הזה של הוויכוח?
עם זאת, לא צריך לאבד את הצפון. נטל ההוכחה על כך שריבוי הפיצ'רים/יכולות ברסיבר בהכרח יגרור פגיעה שמיעה באיכות הוא עדיין עלייך.
בבדיקה המערכת הזולה עולה 700 דולר וכוללת DAC (של DVD), pre (של DVD), נגן DVD, מגבר כוח וכבלים. לפי הבדיקה המערכת הזאת נשמעת באופן זהה למערכת בעלות של כ12,000 דולר. אם להמשיך את ההיגיון שלך (כלומר - באותו מחיר לא, אבל אם הרסיביר הרבה יותר יקר מהקופסה הייעודית, אז כנראה שכן), ניתן לחבר את כל הרכיבים האלה ולדחוף אותם לקופסה אחת (ובכך לייצר סוג של רסיבר), אבל תהיה לזה עלות מסוימת אם רוצים לעשות את זה בצורה שלא תפגע באיכות הסאונד. עכשיו נשאלת השאלה מה יכולה להיות העלות הזאת? האם היא תהיה פי~17 מעלות הרכיבים המופרדים? כנראה שלא, נכון? ואם תסכים עם החשיבה הזאת, לוגית אתה צריך להסכים עם הטענה שאפשר לייצר רסיבר שיעלה אף פחות ממערכת עם רכיבים נפרדים אבל ישמע זהה לה בבדיקה מבוקרת. וזה כמובן סותר את הטענה המרכזית שלך.
זה היה נסיון להדגים את החולשה שבטענה שלך ופשוט לא הבנת אותה. אפשט: אם אני, ללא כל ידע הנדסי, יכול לייצור רסיבר שיהיה חסין מהפרעות אלקטרוניות (הנובעות, לפי דברייך, מעומס בפיצ'רים) על ידי הדבקה בסלוטייפ של רכיבי אודיו ווידיאו מופרדים שונים לתוך יחידה אחת, מאיפה נובע ועל מה מתבסס הספק שלך שיצרני רסיברים מומחים לא יוכלו לעשות את זה כמו שצריך בקופסה אחת?הנה דוגמא מדוע שיח איתך הינו בלתי אפשרי.
אתה נותן דוגמא לא ריאלית על מנת להדגים פואנטה. כמובן שזה לא ראוי להתייחסות ולא על זה הדיון.
דיעה שלי היא בגדר "אמונה" אבל דיעה שלך היא בגדר "אמת מוכחת".......
יש דברים שלא דורשים הוכחה אלא רק שימוש, שוב, בהגיון בריא וניסיון חיים אלמנטרי. לא בכל דבר צריך להיגרר למשטור הדיוק הילדותי.האמירה הנ"ל היא דיעה לא מוכחת ואתה מציג אותה כאמת ידועה וברורה ולכן כל דיעה שונה מזה היא בגדר "אמונה" שטעונה הוכחה.
זו דרך דמגוגית שמטרתה להגחיך ולהעביר את נטל ההוכחה ממך והלאה....
זה באמת כל כך בלתי מתקבל על הדעתך שיצרנים שקונים את הרכיבים במאסות ענקיות יישלמו הרבה פחות ממה שצרכן הקצה יישלם? אם בפועל יתגלה שזה יעלה להם לא חמישית ממה שהצרכן משלם אלא רק נגיד חלקי 3.89923331, האם תרגיש שבאמת ניצחת בחלק הזה של הוויכוח?
עם זאת, לא צריך לאבד את הצפון. נטל ההוכחה על כך שריבוי הפיצ'רים/יכולות ברסיבר בהכרח יגרור פגיעה שמיעה באיכות הוא עדיין עלייך.
דווקא בגלל שהיקף הייצור שלו גדול, נכנס לפעולה העיקרון economies of scale, והיצרן בסופו של דבר כן יכול להשיג יותר בפחות, מה שלא קיים בייצור של מוצרי בוטיק אודיופיליים. בכל מקרה הטענות האלה סוטות מהנושא. זה ברור שבכדי לייצר מכשיר שימלא את תפקידו כמו שצריך צריך השקעה מינימלית. הבעיה שעד כה לא הצבעת על סף מסוים של השקעה. כנראה בגלל אי-האמונה בתוקף המדידות אובייקטיביות של ביצועי המכשירים שבמוקד הדיון.המהנדסים יודעים את עבודתם אבל גם נדרשים להוריד עלויות כי מדובר במוצר שפונה לקהל רחב והיקפי הייצור שלו גדולים.
אז אם אפשר לחסוך דולר אחד או שניים אז זה מה שיקרה, גם אם כתוצאה מכך רצפת הרעש תעלח קצת...עדיין לרוב הלקוחות זה יהיה מתאים....
להזכירך, בעמוד הקודם הזכרת את עניין הכסף והגית את הדבר הבא: "... [לא ייתכן ש-] תהיה באותה רמת איכות בדיוק כמו קופסה ייעודית לאודיו דו ערוצי בלבד באותו המחיר.... ". אז כיוון שאתה לא מסוגל לחבר את הדברים לוגית לבדיקה אליה קישרתי אצטרך לעזור לך:והנה שוב שימוש מסולף בבדיקה שעשו לצרכים שלך וגם חוסר הבנה שלך.
מה הקשר בין הבדיקה שעשו לבין הטענה שלי?
כלום ושום דבר אבל יאללה בוא ניתן לינק לבדיקה (ממילא הרי לא טורחים לקרוא...) ונייצר רושם של ידענות כאילו מדעית וכולם יאמרו אמן...
מה שהם עשו זו בדיקת ציוד ייעודי זול מול ציוד ייעודי יקר.
אתה , ורק אתה, בעזרת "ההיגיון הבריא" הסקת וקבעת שזו גם הוכחה חותכת לאי קיום הבדל בין רסיבר ק"ב (המשופע ברכיבים לטיפול בוידאו) לבין ציוד ייעודי לסטראו.
זו הפרשנות שלך בלבד אבל אתה לא מציג את זה כפרשנות אלא כ"הוכחה הקבועה" שלך......
בבדיקה המערכת הזולה עולה 700 דולר וכוללת DAC (של DVD), pre (של DVD), נגן DVD, מגבר כוח וכבלים. לפי הבדיקה המערכת הזאת נשמעת באופן זהה למערכת בעלות של כ12,000 דולר. אם להמשיך את ההיגיון שלך (כלומר - באותו מחיר לא, אבל אם הרסיביר הרבה יותר יקר מהקופסה הייעודית, אז כנראה שכן), ניתן לחבר את כל הרכיבים האלה ולדחוף אותם לקופסה אחת (ובכך לייצר סוג של רסיבר), אבל תהיה לזה עלות מסוימת אם רוצים לעשות את זה בצורה שלא תפגע באיכות הסאונד. עכשיו נשאלת השאלה מה יכולה להיות העלות הזאת? האם היא תהיה פי~17 מעלות הרכיבים המופרדים? כנראה שלא, נכון? ואם תסכים עם החשיבה הזאת, לוגית אתה צריך להסכים עם הטענה שאפשר לייצר רסיבר שיעלה אף פחות ממערכת עם רכיבים נפרדים אבל ישמע זהה לה בבדיקה מבוקרת. וזה כמובן סותר את הטענה המרכזית שלך.
הרלוונטיות של המבחן לא נפגעה והוא עדיין מוכיח שהאנשים שהשתתפו (38 איש) לא יכלו להבחין בהבדל בין המערכות בהפרש מחירים קיצוני במבחן מבוקר. ייתכן מאד שהדעה הרווחת וההקשר האודיופילי הרחב על כך שאין סיכוי שמערכת ב700 דולר תשמע באופן זהה למערכת ב12,000 הן אלו שייתרו כל מיני מבחנים מוקדמים. אז אם אתה לא רוצה לטעון שהמערכת ב12,000 דולר היא קקה, ולכן המבחן הזה לא באמת מוכיח הרבה מעבר למקרה הפרטי, לא ממש ברור לי מה אתה רוצה להשיג עם ההתעקשות שלך על העניין הספציפי הזה.ולעניין חוסר ההבנה שלך :
תנאי מקדים לרלוונטיות של מבחן עיוור הוא קודם האזנה גלויה.
אם בהאזנה גלויה יש הטוענים להבדל שמיע אז יש טעם לעשות מבחן עיוור.
אם בהאזנה גלויה טוענים שאין הבדל שמיע אז אין שום צורך ואין שום טעם במבחן עיוור.
מבחן עיוור נועד לנטרל את ההטיה שעלולה להיגרם מעצם הידיעה איזה סט מנגן כעת אבל אם גם בהאזנה גלויה המאזין לא טוען שיש הבדל אז מבחן עיוור פשוט לא מוכיח כלום.
תודה על הקרדיט אבל לא אני "המצאתי" את זה ואין פה שום המצאה, רק "היגיון בריא"........
הבעיה בדיון איתך שכל הטיעונים "המוכחים" כביכול נשענים על הנחות "לפי היגיון בריא" שאין להם שום תוקף.
לשיטתך ולתמצות העניין, הכל נשמע אותו דבר - מערכת של 700 דולר נשמעת כמו מערכת של 12 אלף דולר וזו השורה התחתונה שלך ומכאן הכל נגזר.
אז תמשיך להמליץ על הרכיבים הכי זולים שהשוק מציע.אני בהחלט מסכים שהם יכולים לספק לא מעט אנשים שלא מתעניינים ורק רוצים כמה קופסאות שישמיעו צלילים ברקע, כאשר עושים ספונג'ה בבית...
מתגובות שונות שקראתי פה אני מתרשם שגם פה יש לא מעט חברי פורום שניסיונם אחר לגמרי אז אולי גם הם לוקים בחוסר "היגיון בריא" כהגדרתך.
לי נראה תמוה שפורום, שאמור להיות מתמחה בתחום, מגיע למקום כזה. זה כמו שבפורום יינות ימליצו על היין הכי זול כי "ממילא זה מספק את רוב הציבור"...
בכל מקרה, כל אחד רשאי לבחור את דרכו ואת בחירתו, באמצעות האזנה והתנסות או בהתכתבות ובהתבוננות על נתונים טכניים ו/או "מאמרים".
לי היה חשוב להראות שיש דרך אחרת ושיטתך היא ממש לא אמת מוסכמת ולא מדעית.
לשיטתך ולתמצות העניין, הכל נשמע אותו דבר - מערכת של 700 דולר נשמעת כמו מערכת של 12 אלף דולר וזו השורה התחתונה שלך ומכאן הכל נגזר.
אז תמשיך להמליץ על הרכיבים הכי זולים שהשוק מציע.אני בהחלט מסכים שהם יכולים לספק לא מעט אנשים שלא מתעניינים ורק רוצים כמה קופסאות שישמיעו צלילים ברקע, כאשר עושים ספונג'ה בבית...
מתגובות שונות שקראתי פה אני מתרשם שגם פה יש לא מעט חברי פורום שניסיונם אחר לגמרי אז אולי גם הם לוקים בחוסר "היגיון בריא" כהגדרתך.
לי נראה תמוה שפורום, שאמור להיות מתמחה בתחום, מגיע למקום כזה. זה כמו שבפורום יינות ימליצו על היין הכי זול כי "ממילא זה מספק את רוב הציבור"...
בכל מקרה, כל אחד רשאי לבחור את דרכו ואת בחירתו, באמצעות האזנה והתנסות או בהתכתבות ובהתבוננות על נתונים טכניים ו/או "מאמרים".
לי היה חשוב להראות שיש דרך אחרת ושיטתך היא ממש לא אמת מוסכמת ולא מדעית.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·+1ארז_וחני כתב:הבעיה בדיון איתך שכל הטיעונים "המוכחים" כביכול נשענים על הנחות "לפי היגיון בריא" שאין להם שום תוקף.
לי היה חשוב להראות שיש דרך אחרת ושיטתך היא ממש לא אמת מוסכמת ולא מדעית....
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
@ארז_וחני
מדהים, לאחר שניסיתי לרדת לפרטים, להתעמק ולהסביר/להוכיח את הדברים בהגיון אתה פשוט זורק בולובל, מתעלם מהכל וטוען שאין לטיעונים שלי שום תוקף בלי הסבר אחד למה. וזאת בתוספת עם עיוות מוחלט של דבריי (איפה ראית שאני ממליץ על הציוד הכי זול? איפה ראית שאני כותב שהכל נשמע אותו הדבר?). זו איזושהי הפגנה של עצלנות בשילוב עם חוסר יכולת לחשוב בצורה לוגית מינימלית שמשום מה אתה תמיד שש להפגין בדיונים האלה ואז בורח.
מדהים, לאחר שניסיתי לרדת לפרטים, להתעמק ולהסביר/להוכיח את הדברים בהגיון אתה פשוט זורק בולובל, מתעלם מהכל וטוען שאין לטיעונים שלי שום תוקף בלי הסבר אחד למה. וזאת בתוספת עם עיוות מוחלט של דבריי (איפה ראית שאני ממליץ על הציוד הכי זול? איפה ראית שאני כותב שהכל נשמע אותו הדבר?). זו איזושהי הפגנה של עצלנות בשילוב עם חוסר יכולת לחשוב בצורה לוגית מינימלית שמשום מה אתה תמיד שש להפגין בדיונים האלה ואז בורח.
·evgenetic כתב:@ארז_וחני
מדהים, לאחר שניסיתי לרדת לפרטים, להתעמק ולהסביר/להוכיח את הדברים בהגיון אתה פשוט זורק בולובל, מתעלם מהכל וטוען שאין לטיעונים שלי שום תוקף בלי הסבר אחד למה. וזאת בתוספת עם עיוות מוחלט של דבריי (איפה ראית שאני ממליץ על הציוד הכי זול? איפה ראית שאני כותב שהכל נשמע אותו הדבר?). זו איזושהי הפגנה של עצלנות בשילוב עם חוסר יכולת לחשוב בצורה לוגית מינימלית שמשום מה אתה תמיד שש להפגין בדיונים האלה ואז בורח....
הנה עוד כשל לוגי ובזאת אסיים את הדיון איתך כי ממילא זה לא מוביל לשום מקום.
לפי ה"הוכחה שלך" ציוד של 700 דולר נשמע אותו דבר כמו ציוד של 12,000 דולר.
אז איזה היגיון לשיטתך יש בהמלצה על ציוד שעלותו יותר מ 700 דולר?
כל דולר מעל 700 דולר (עבור נגן DVD, מגבר כוח, DAC וכבילה) הוא בזבוז מוחלט !
יודע מה, אולי תצליח למצוא ב 600 דולר.
לפי סגנונך מקודם, אם יתגלה שעלות הסט היא רק 600 דולר אז תרגיש שבאמת ניצחת ואכן אתה לא ממליץ על ציוד הכי זול בשוק?
חוסר העקביות שלך (כשל לוגי כבר אמרתי ?) מדהימה - מצד אחד נותן "הוכחה" שציוד שעלות 700 דולר נשמע כמו ציוד שעלות 12,000 דולר ומצד שני כותב "איפה ראית שאני כותב שהכל נשמע אותו הדבר"....
תחליט באיזה צד אתה כי המהירות שאתה סותר את עצמך פשוט מסחררת.
אהה...אתה צודק, ציוד שעלותו 12,001 דולר זה כבר משהו אחר וברור שנשמע אחרת...
ואחרי כל זה אתה כותב עלי "חוסר יכולת לחשוב בצורה לוגית מינימלית שמשום מה אתה תמיד שש להפגין בדיונים האלה".
הרי ידעתי מראש שלנהל איתך שיח בעניין זה אבוד וחסר תוחלת.
@ארז_וחני
נראה לי שאתה פשוט צריך להפסיק עם העסק הזה שנקרא "ויכוחים עם אנשים באינטרנט" כי אין לך אפילו יכולות בסיסיות בשביל להיכנס אליו. בשביל לדעת מה זה "כשל לוגי" צריך לפחות לדעת מה זה "כשל" ובעיקר מה זה "לוגי", ואתה מוכיח שוב ושוב שאתה פשוט לא שולט בחומר.
הנה ההסבר:
קודם כל ההוכחה אינה שלי אלא של האתר matrixhifi, ומה שתוצאות הבדיקה שלהם מראות הוא שציוד מסוים שעולה כ700 דולר נשמע זהה לציוד מסוים שעלה כ12,000 דולר, לקבוצה מסוימת של אנשים. הבדיקה הזאת לא מוכיחה את הטענה שכל ציוד ב700 דולר יישמע כמו כל ציוד ב12,000 דולר שאתה מייחס לי ושלעולם לא אמרתי וגם לא ניתן להסיק מדברי. האם אתה מבין את ההבדל בין כל לבין מסוים?
עכשיו יש לך שתי ברירות כדי לנסות לא לצאת ממש נעל מכל הסיפור הזה - או למצוא אותי אומר שכל ציוד ב700 דולר ישמע זהה לכל ציוד ב12,000 דולר, אבל כאמור יהיה לך מאד קשה כי הדברים האל לא נאמרו על ידי אף פעם, או לקחת את הדברים שלך בחזרה ופשוט להיעלם.
במה אתה בוחר?
נראה לי שאתה פשוט צריך להפסיק עם העסק הזה שנקרא "ויכוחים עם אנשים באינטרנט" כי אין לך אפילו יכולות בסיסיות בשביל להיכנס אליו. בשביל לדעת מה זה "כשל לוגי" צריך לפחות לדעת מה זה "כשל" ובעיקר מה זה "לוגי", ואתה מוכיח שוב ושוב שאתה פשוט לא שולט בחומר.
הנה ההסבר:
קודם כל ההוכחה אינה שלי אלא של האתר matrixhifi, ומה שתוצאות הבדיקה שלהם מראות הוא שציוד מסוים שעולה כ700 דולר נשמע זהה לציוד מסוים שעלה כ12,000 דולר, לקבוצה מסוימת של אנשים. הבדיקה הזאת לא מוכיחה את הטענה שכל ציוד ב700 דולר יישמע כמו כל ציוד ב12,000 דולר שאתה מייחס לי ושלעולם לא אמרתי וגם לא ניתן להסיק מדברי. האם אתה מבין את ההבדל בין כל לבין מסוים?
עכשיו יש לך שתי ברירות כדי לנסות לא לצאת ממש נעל מכל הסיפור הזה - או למצוא אותי אומר שכל ציוד ב700 דולר ישמע זהה לכל ציוד ב12,000 דולר, אבל כאמור יהיה לך מאד קשה כי הדברים האל לא נאמרו על ידי אף פעם, או לקחת את הדברים שלך בחזרה ופשוט להיעלם.
במה אתה בוחר?
·evgenetic כתב:
הנה ההסבר:
...
אין עליך...אתה פשוט לא מסוגל לכתוב פסקה בלי לסתור את עצמך...
אז עכשיו לא מדובר ב"הוכחה" אלא במקרה פרטי שלא מוכיח שום דבר?....
מה קרה ל :
·evgenetic כתב: הנה ההוכחה הקבועה שלי: http://matrixhifi.com/ENG_contenedor_ppec.htm...
אם זה מקרה פרטי שלא מייצג ולא ניתן להסיק ממנו אז מה בדיוק הוא מוכיח? בשביל מה אתה דוחף אותו כ "הוכחה קבועה" ?
תעשה טובה ותשחרר אותנו מהלוגיקה העקומה שלך. והיות ואני "לא שולט בחומר" כהגדרתך אז פשוט תפסיק לנסות.
הצגת את העמדה שלך, אני הצגתי את העמדה שלי, חברי הפורום קראו את שתי העמדות ושכל אחד יחליט מה מתאים לו.
חג שמח
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·+1ארז_וחני כתב:·......
אם זה מקרה פרטי שלא מייצג ולא ניתן להסיק ממנו אז מה בדיוק הוא מוכיח? בשביל מה אתה דוחף אותו כ "הוכחה קבועה" ?
תעשה טובה ותשחרר אותנו מהלוגיקה העקומה שלך. והיות ואני "לא שולט בחומר" כהגדרתך אז פשוט תפסיק לנסות.
הצגת את העמדה שלך, אני הצגתי את העמדה שלי, חברי הפורום קראו את שתי העמדות ושכל אחד יחליט מה מתאים לו.
חג שמח...
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
·ארז_וחני כתב:·......
חג שמח...
נראה לי שבכל זאת נצטרך לעשות שיעור פרטי קטן בעקרונות ההסקה הלוגית, אחרת אי אפשר פשוט להמשיך. במסגרת העבודה שלי אני בדרך כלל גובה על זה תשלום, אבל אני מניח שיהיה ראוי לעשות הנחה חד פעמית כשמדובר בתלמידים בעלי צרכים מיוחדים ועוד בקרבת החג.
כשיש טענה ש"כל החתולים לבנים", ומישהו מראה לך מקרה פרטי ויחיד של קיום חתול שחור אחד - המסקנה ההגיונית היא שהטענה "כל החתולים לבנים" אינה נכונה.
כשיש טענות "בהגדרה רסיבר ק"ב מציע חבילה של פשרות סבירות לרוב המשתמשים" ו- "לפי "ההיגיון הבריא" שלך אין שום בעיה שקופסה שמכילה עיבוד וידאו , עיבוד אודיו, קדם הגברה לרב ערוצי , הגברה רב ערוצית, חשמל, בידוד אלקטרומגנטי וכו' תהיה באותה רמת איכות בדיוק כמו קופסה ייעודית לאודיו דו ערוצי בלבד באותו המחיר.... " ואני מראה לך מקרה בו ציוד מאד זול (וכאמור זה לא משנה אם זה רסיבר או לא, תשים את כל הרכיבים של הציוד הזול בקופסת מתכת גדולה אחת ותקרא לזה רסיביר) נשמע לאנשים אף יותר טוב מציוד בפי17 ממחירו, זה מוכיח שהטענה שלך אינה נכונה.
מעבר להוכחה שהטענה שלך היא הבל מוחלט, המבחן שקישרתי אליו אמור לעורר עוד שאלות אצל קורא ביקורתי ושקדן, כמה מהן לדוגמא: איך ייתכן שציוד כה זול נשמע אף יותר טוב מציוד היקר ממנו באופן ניכר כשרוב האודיופילים מטפטפים על המוח שאין סיכוי שציוד כה זול יישמע כל כך טוב? האם זה מקרה והציוד היקר שבבדיקה הוא פשוט לא איכותי למרות מחירו או שבאמת לא צריך השקעה גדולה מאד כדי להפיק אות איכותי? כמה כסף באמת צריך להשקיע כדי להפיק אות איכותי לרמקולים? וכו'.