חוויה אישית מ lg oled 65 וקבוצת ח.י
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אתחיל מזה שאין לי ולא היה לי שום קשר לח. י מעבר להיותי לקוח (שאגב מעולם לא טרח לבטח את ה OLED או שום מכשיר אחר מעבר לאחריות הבסיסית).
כל הסיפור הזה נשמע מוזר על פניו
לי זה נראה כמו נזק בהובלה / תוך כדי התקנה או מכה שקיבל המסך בעודו תלוי כבר על הקיר.
קשה לי לראות איך סדק / שבר כזה מתפתח מעצמו.
אם השבר נגרם תוך כדי התקנה לקוייה, אני מניח שהיה מלווה בבום רציני ...
שוב --- אין לי כלום עם ח.י. (למען האמת הייתי איתם במחלוקת מסויימת בעבר) אבל לא ממש ברור לי מה אתה רוצה מהם בשלב הזה ..?
כל הסיפור הזה נשמע מוזר על פניו
לי זה נראה כמו נזק בהובלה / תוך כדי התקנה או מכה שקיבל המסך בעודו תלוי כבר על הקיר.
שוב --- אין לי כלום עם ח.י. (למען האמת הייתי איתם במחלוקת מסויימת בעבר) אבל לא ממש ברור לי מה אתה רוצה מהם בשלב הזה ..?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

Re: תגובתך מעוררת תהיה ידידי ... סיפור ישראלי של רמת שירות ברצפה ...
·E.W כתב:·......
לא מבין מה הויכוח , ח.י נותנת השירות היא היא צריכה להתבייש ברמת השירות,לא משנה כמה כסף שולם , יחד עם זאת , יש כאן הוצאה גדולה שכוללת הרחבת ביטוח , המתקן נראה איום ונורא
למה לי זה נראה ברור שהחברה אמורה להגיע , לבדוק מה קרה ? להציע פתרון ?
תודה לבחור שהעלה את הפוסט וכדאי שכולם כאן יקחו את זה לתשומת ליבם כשהם מתקרבים לח.י
אגב אין לי שום אינטרס , מעולם לא קניתי דרכם וסביר שאם אחשוב לקנות דרכם אז הפוסט שהועלה כאן ישב לי טוב טוב בראש !...
ולי לא ברור איך אתה "חורץ דין" כל כך במהירות ??
יתכן מאד שח.י לא נהגו כשורה... רק שמתוך הנזכר מעלה אני לא רואה מסקנות בהירות כשלך.
אנא הבהר את ממצאך .. !
@sigamore
·
חבר תשמע ,
אני יוצא מנקודת הנחה שרוב רובו של חברי הפורום למעט אלה שמצהירים שהם נציגי חברות כאלה ואחרות הם אנשים אמינים
בא בחור מעלה תמונות שמדברות בעד עצמן , מספר סיפור פשוט על שירות ג ר ו ע לעניות דעתי ...
מה יש פה להוסיף ??
שיבוא נציג החברה ויפריך את טיעוניו...
זה נראה איום ונורא בתמונות והשירות לא היה קיים בכלל מצד ח.י ...
אני המום מהתגובות , אלא אם כן יש כאן כל מיני אינטרסים לא ברורוים ואני ממש מקווה שזה לא המצב.
·
חבר תשמע ,
אני יוצא מנקודת הנחה שרוב רובו של חברי הפורום למעט אלה שמצהירים שהם נציגי חברות כאלה ואחרות הם אנשים אמינים
בא בחור מעלה תמונות שמדברות בעד עצמן , מספר סיפור פשוט על שירות ג ר ו ע לעניות דעתי ...
מה יש פה להוסיף ??
שיבוא נציג החברה ויפריך את טיעוניו...
זה נראה איום ונורא בתמונות והשירות לא היה קיים בכלל מצד ח.י ...
אני המום מהתגובות , אלא אם כן יש כאן כל מיני אינטרסים לא ברורוים ואני ממש מקווה שזה לא המצב.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@E.W
אתה עושה מעצמך צחוק עם התגובה ה"תאטרלית" שלך...
יתכן שנעשה פה עוול משווע ... ואם כך אני מאחל לחבר המתריע פיצוי מלא ומעבר לכך
הנקודה היא שתמונה אחת או שתיים על קיר לא אומרות לי כלום ולפיכך אני מנסה להבין מה אתה רואה שם ברמה הפורנזית ...?
אתה עושה מעצמך צחוק עם התגובה ה"תאטרלית" שלך...
יתכן שנעשה פה עוול משווע ... ואם כך אני מאחל לחבר המתריע פיצוי מלא ומעבר לכך
הנקודה היא שתמונה אחת או שתיים על קיר לא אומרות לי כלום ולפיכך אני מנסה להבין מה אתה רואה שם ברמה הפורנזית ...?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אחרי מבול התלונות פה על השירות וההתנהלות של היבואנים ונותני השירות פה, יש מסקנה אחת ברורה והיא שאסור להשקיע ולפתח ציפיות מהשירות.
לקנות במחיר הזול ביותר ולהבין שהיום שום מסך וטכנולוגיה לא שווה פי 2 או יותר כסף.
צחקו פה על אנשים שקנו הייסנס(גילוי נאות אני בין הרוכשים), שאני רואה אדם ששילם כל כך הרבה כסף ומקבל שירות והתנערות כזאת אני מבין שאין סיבה מספיק טובה לשלם הון על מוצרי "היי אנד".
זו דעתי ואני מניח שהיא פחות פופולרית.
לקנות במחיר הזול ביותר ולהבין שהיום שום מסך וטכנולוגיה לא שווה פי 2 או יותר כסף.
צחקו פה על אנשים שקנו הייסנס(גילוי נאות אני בין הרוכשים), שאני רואה אדם ששילם כל כך הרבה כסף ומקבל שירות והתנערות כזאת אני מבין שאין סיבה מספיק טובה לשלם הון על מוצרי "היי אנד".
זו דעתי ואני מניח שהיא פחות פופולרית.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
@sigamore
·
לא מבין מה אתה רוצה לראות , יותר מתמונה ? יש סדק בטלויזה, במקום שאמור להיות חזק (מאוחרי הטלויזה ) . לא יודע איך הסדק נוצר אבל אני יכול להגיד שאני לא עושה שום שימוש בטלוזיה מלבד צפייה ! (ווגם זה לא הרבה) .
·
לא מבין מה אתה רוצה לראות , יותר מתמונה ? יש סדק בטלויזה, במקום שאמור להיות חזק (מאוחרי הטלויזה ) . לא יודע איך הסדק נוצר אבל אני יכול להגיד שאני לא עושה שום שימוש בטלוזיה מלבד צפייה ! (ווגם זה לא הרבה) .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא כל כך מבין מה רוצים מה"שירות".
אתה יכול לקנות "ביטוח" (זה לא ביטוח, אלא הארכת האחריות לתקופה נוספת).
אחריות לא מכסה נזק פיזי. בתמונות נראה שלמסך נזק פיזי. כפי שכבר נאמר, סדק\שבר כזה בפלסטיקה לא מופיע סתם לבד.
או שהוא כבר היה שם, או שקרה בזמן ההתקנה (קצת קשה להאמין, כי אני בטוח שמישהו היה שומע את הפלסטיק נשבר ושם לב) או שפשוט המסך קיבל מכה או שהופעל עליו כוח בצורה כזו שגרמה לשבר להיווצר.
בכל אופן, מאחר ולקח לך חודש לעלות על זה שהפלסטיקה נשברה, אני חושב שהדוגמה שעופר נתן מדוייקת למדי. החברה לא "מבטחת" נזק פיזי, מה שאתה מציג בתמונות הוא נזק פיזי. מאחר ולא ראיתם את הנזק הזה בזמן ההתקנה, מבחינתם אומר שהוא נגרם בזמן שהמסך אצלך. מאחר ועבר לא יום או יומיים, אלא חודש, אני לא רואה איך העובדה שח.י. (שהיא לא LG, והקישור שנתת לביקורות לא קשור אליהם בכלל) מסרבת לתת לך שירות על הבעיה הנ"ל היא נקודה לרעתם. כמובן שהם יכלו להחליף את המסך כמחווה של רצון טוב, ואז זו הייתה נקודה לטובתם, אבל זה לא אומר שהם חייבים לך משהו.
אחריות לא מכסה נזק פיזי. בתמונות נראה שלמסך נזק פיזי. כפי שכבר נאמר, סדק\שבר כזה בפלסטיקה לא מופיע סתם לבד.
או שהוא כבר היה שם, או שקרה בזמן ההתקנה (קצת קשה להאמין, כי אני בטוח שמישהו היה שומע את הפלסטיק נשבר ושם לב) או שפשוט המסך קיבל מכה או שהופעל עליו כוח בצורה כזו שגרמה לשבר להיווצר.
בכל אופן, מאחר ולקח לך חודש לעלות על זה שהפלסטיקה נשברה, אני חושב שהדוגמה שעופר נתן מדוייקת למדי. החברה לא "מבטחת" נזק פיזי, מה שאתה מציג בתמונות הוא נזק פיזי. מאחר ולא ראיתם את הנזק הזה בזמן ההתקנה, מבחינתם אומר שהוא נגרם בזמן שהמסך אצלך. מאחר ועבר לא יום או יומיים, אלא חודש, אני לא רואה איך העובדה שח.י. (שהיא לא LG, והקישור שנתת לביקורות לא קשור אליהם בכלל) מסרבת לתת לך שירות על הבעיה הנ"ל היא נקודה לרעתם. כמובן שהם יכלו להחליף את המסך כמחווה של רצון טוב, ואז זו הייתה נקודה לטובתם, אבל זה לא אומר שהם חייבים לך משהו.
·אנחנו לא על כס השיפוט ( למרות שעושה הרושם לפי התגובות שכן)sigamore כתב:אתחיל מזה שאין לי ולא היה לי שום קשר לח. י מעבר להיותי לקוח (שאגב מעולם לא טרח לבטח את ה OLED או שום מכשיר אחר מעבר לאחריות הבסיסית).
כל הסיפור הזה נשמע מוזר על פניו![]()
שוב --- אין לי כלום עם ח.י. (למען האמת הייתי איתם במחלוקת מסויימת בעבר) אבל לא ממש ברור לי מה אתה רוצה מהם בשלב הזה ..?...
אז נצא מנקודת הנחה היפותטית לרגע שאנו כן,
בא צד א' טוען שישנו שבר במסך שנתגלה לאחר חודש.
בא צד ב' מעלה טענה/רמיזה שיתכן והסדק נגרם ע"י צד א'.
אני משוכנע שלפי ההגיון והשכל הישר בית המשפט יפסוק לטובת צד א' (הצרכן)
ההגיון והשכל הישר נוטים לטובת הסבירות בהנחה שסדק כזה היה קיים עוד קודם לכן.
או שניזוק בהרכבה במפעל, באריזה, בשינוע מהמפעל למחסן, לנקודת הפצה, למשאית, לאנייה, לנמל, בשינוע בארץ, בגיור המוצר בארץ בשינועו בארץ, וכו וכו אולי גם ניזוק בהרכבה.
ואולי גם הרוכש החליט להכות במסך בפטיש כדי לבדוק את עמידותו. זו גם סברה.
אבל יש סברה הגיונית יותר ויש שפחות.
זו גם דעתי, במיוחד בארץ כשהיבואנים הישראליים לוקחים מותגי יוקרה של חברות ענק מחו"ל ומוכרים אותם משל היו עגבניות בשוק, עם שירות גרוע והתנערות מאחריות. בהרבה מהפניות שלי למימוש אחריות אני מרגיש שהיחס אליי כאילו אני אשם בתקלה.shraga007 כתב:אחרי מבול התלונות פה על השירות וההתנהלות של היבואנים ונותני השירות פה, יש מסקנה אחת ברורה והיא שאסור להשקיע ולפתח ציפיות מהשירות.
זו דעתי ואני מניח שהיא פחות פופולרית....
מה היבואנים בישראל חושבים? שאנחנו כל היום מנסים להרוס מוצרים כדי להחליף אותם באחריות? רוב האנשים גם ככה עסוקים רוב הזמן בעבודה ובמשפחה, עד שאתה צריך לקבל שירות ממררים לך את החיים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@sagico
·
מתי בפעם האחרונה ראית מסך עם פלסטיקה שבורה שהגיע כך מהקופסה?
שמעתי על פאנלים שבורים, קיבלתי אפילו שתי טלוויזיות עם פאנל שבור, ברצף, בעצמי.
אבל פלסטיק שבור? במיוחד עם האריזה החיצונית לא פגומה, מאד לא סביר.
אני לא אומר ש"צד א" בא עם פטיש למסך, אבל אני בהחלט יכול להאמין שבטעות אפשר לגרום לנזק. בסופו של דבר מדובר בציוד גדול ועדין יחסית. הפעלת קצת כוח במקום וזווית לא אופטימליים ואפשר להגיע למצב שבתמונות.
·
אני לא אומר ש"צד א" בא עם פטיש למסך, אבל אני בהחלט יכול להאמין שבטעות אפשר לגרום לנזק. בסופו של דבר מדובר בציוד גדול ועדין יחסית. הפעלת קצת כוח במקום וזווית לא אופטימליים ואפשר להגיע למצב שבתמונות.
- sigamore
- חבר מביא חבר

@sagico
שוב --- אני לא מסנגר על ח.י. או על כל צד אחר (למרות שחלק מהמגיבים מנסה לגרור לשם..)
מנגד נשמע כאילו נחרץ הדין במעמד צד אחד ....
לרגשות האישיים בעד או נגד אין שום משקל משפטי.
אם החבר היה מגיע ומדווח על פסק דין שניתן לטובתו (ולפיכך לכאורה "עוולה" של נותן השירות) , הייתי מבין את העליהום ופרץ הרגשות...
עד אז -- בחיי שאני לא מבין למה כולם "קופצים" ...
@קובימ -- שקלת הליך משפטי ?
שוב --- אני לא מסנגר על ח.י. או על כל צד אחר (למרות שחלק מהמגיבים מנסה לגרור לשם..)
מנגד נשמע כאילו נחרץ הדין במעמד צד אחד ....
לרגשות האישיים בעד או נגד אין שום משקל משפטי.
אם החבר היה מגיע ומדווח על פסק דין שניתן לטובתו (ולפיכך לכאורה "עוולה" של נותן השירות) , הייתי מבין את העליהום ופרץ הרגשות...
עד אז -- בחיי שאני לא מבין למה כולם "קופצים" ...
@קובימ -- שקלת הליך משפטי ?
·TheCoolest כתב:אני לא כל כך מבין מה רוצים מה"שירות".
בכל אופן, מאחר ולקח לך חודש לעלות על זה שהפלסטיקה נשברה, אני חושב שהדוגמה שעופר נתן מדוייקת למדי. החברה לא "מבטחת" נזק פיזי, מה שאתה מציג בתמונות הוא נזק פיזי. מאחר ולא ראיתם את הנזק הזה בזמן ההתקנה, מבחינתם אומר שהוא נגרם בזמן שהמסך אצלך. מאחר ועבר לא יום או יומיים, אלא חודש, אני לא רואה איך העובדה שח.י. (שהיא לא LG, והקישור שנתת לביקורות לא קשור אליהם בכלל) מסרבת לתת לך שירות על הבעיה הנ"ל היא נקודה לרעתם. כמובן שהם יכלו להחליף את המסך כמחווה של רצון טוב, ואז זו הייתה נקודה לטובתם, אבל זה לא אומר שהם חייבים לך משהו....
פתאום המתקינים מלאכים, שבהנחה ובזמן ההתקנה הפעילו לחץ וגרמו לשבר,
היו אומרים ללקוח, שמע שברנו את הטלויזיה אנחנו מתנצלים, נביא לך מחר חדשה + קפה ומאפה.
שכחנו את הסיפורים על חוויות טכנאים / מתקינים ( את האחוזים השוליים שמגיעים לידי פרסום) ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@sagico
·
יכול להיות שאני טועה, אבל אני מניח שכאשר מביאים לך ציוד יקר אתה תעמוד למתקינים מעל הראש ותעקוב טוב טוב אחרי מה שהם עושים, וגם תעבור ותסכל על המסך אחרי שהם מסיימים. לפחות זה מה שאני עשיתי...
ואם המסך היה נשבר להם בזמן שהם הרימו אותו היית שומע את זה.
·
יכול להיות שאני טועה, אבל אני מניח שכאשר מביאים לך ציוד יקר אתה תעמוד למתקינים מעל הראש ותעקוב טוב טוב אחרי מה שהם עושים, וגם תעבור ותסכל על המסך אחרי שהם מסיימים. לפחות זה מה שאני עשיתי...
ואם המסך היה נשבר להם בזמן שהם הרימו אותו היית שומע את זה.
·על אותו משקלTheCoolest כתב:@sagico
·
אני לא אומר ש"צד א" בא עם פטיש למסך, אבל אני בהחלט יכול להאמין שבטעות אפשר לגרום לנזק. בסופו של דבר מדובר בציוד גדול ועדין יחסית. הפעלת קצת כוח במקום וזווית לא אופטימליים ואפשר להגיע למצב שבתמונות....
מתי לאחרונה נתקלת בצרכן שהפעיל כח על מסך שתלוי אצלו בסלון וגרם לשבר (במיקום המצולם, נראה לי שהפנל ישבר קודם או במקביל)
מאד לא סביר בעיניי גם.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 19/03/2018 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
·TheCoolest כתב:@sagico
·
ואם המסך היה נשבר להם בזמן שהם הרימו אותו היית שומע את זה....
לא כולם כמוך
או כמוני
(אני בודק יותר)
אבל החשדנות הזו שלנו היא תעודת עניות לחברות / חנויות / נותני השירות , שאם צריך לבדוק ולפקח עליהם, זה אומר דרשני..
אם נושא של שירות היה ערך חשוב, לא היו קבלני שירות עם תודעה וחווית שירות מזעזעים.
ליבואנים יש עניין רק במכירות וברווחיות, להוציא את השירות החוצה חוסך להם כסף ומשאבים.
נכון להיום ח.י. עדיין נותנים שירות בעצמם אבל גם רחוקים מסטנדרט גבוה, כמו שמכירים צרכנים בחו"ל / אמזון כדוגמא,
שם השירות המדהים זה סטנדרט, אצלנו זה נתפס כמשהו נשגב.
@sigamore
·
אהא.. אני עושה צחוק מעצמי ... בו נניח שכן ... למרות שלגופו של עניין זה לגמרי מרגיז אותי כל נושא האין שירות של כל מיני חברות כאלה ואחרות שמתכחשות כדרך טבע בתגובה האינסטקטיבית שלהן...
אבל עזוב נלך איתך ...אני עושה צחוק... ואתה ? יש מצב שלא ממש עניינו אותך העובדות שמומחשות בתמונות ?
תגיד אני לא מאמין לכותב שפיברק תמונות , עם הטענה הזו לא הייתי עונה לך אבל להביט באופן אובייקטיבי בתמונות ולשחק אותה איזה תמים שלא רואה כלום ..
זה ממש רציני ואחראי מצידך ... איזה אחראי ואובייקטיבי אתה ... אני מוריד את הכובע !
קורא שוב לנציגות החברה להסביר לכולם כאן מה קרה עם אותו לקוח ...
אני סיימתי את הויכוח איתך מר פורנזי, אבל שאתה תהיה מאוכזב ככה משירות של איזושהי חברה ...
תשים משקפיים לפני שאתה חושב לעשות איזה שהו צעד ...
·
אהא.. אני עושה צחוק מעצמי ... בו נניח שכן ... למרות שלגופו של עניין זה לגמרי מרגיז אותי כל נושא האין שירות של כל מיני חברות כאלה ואחרות שמתכחשות כדרך טבע בתגובה האינסטקטיבית שלהן...
אבל עזוב נלך איתך ...אני עושה צחוק... ואתה ? יש מצב שלא ממש עניינו אותך העובדות שמומחשות בתמונות ?
תגיד אני לא מאמין לכותב שפיברק תמונות , עם הטענה הזו לא הייתי עונה לך אבל להביט באופן אובייקטיבי בתמונות ולשחק אותה איזה תמים שלא רואה כלום ..
זה ממש רציני ואחראי מצידך ... איזה אחראי ואובייקטיבי אתה ... אני מוריד את הכובע !
קורא שוב לנציגות החברה להסביר לכולם כאן מה קרה עם אותו לקוח ...
אני סיימתי את הויכוח איתך מר פורנזי, אבל שאתה תהיה מאוכזב ככה משירות של איזושהי חברה ...
תשים משקפיים לפני שאתה חושב לעשות איזה שהו צעד ...
- sigamore
- חבר מביא חבר

ואני מאחל לך רק הצלחהקובימ כתב:@sigamore
·
אני לא אוהב להתעסק עם דברים כאלה (אפילו זה הפעם הראשונה שאני מעלה פסוט כזה - תבדוק אותי) .
אבל הפעם באמת שאני מוכן להגיע לשם ....
סתם מתוך עניין -- כיצד הבחנת בשבר ?