·Alon_Solo כתב:@bariko
·גם וגם. יש לי מפצל אקטיבי אבל אני פשוט מחבר את כבל הHDMI לפי המקור הרצוי כי זה נגיש אצלי....
מעולה!
תודה אלון.

·Alon_Solo כתב:@bariko
·גם וגם. יש לי מפצל אקטיבי אבל אני פשוט מחבר את כבל הHDMI לפי המקור הרצוי כי זה נגיש אצלי....
·minime כתב:כמה שטויות ואי דיוקים מחלק מהחברים פה, מעבירים שמועות הלאה ממה ששמעו בשיחות ברזיה על גבי הפורום.
החסרונות של הדגם האמריקאי מול האירופאי רבים
ריכזתי לכם את הסרונות על סמך התרשמות שהיתה לי, מתגובות בפורום של כאלו שרכשו את דגם ה-E, ומהמפרטים באתר סוני.
- אין הארקה בשנאי של סוני האמריקאי, רק 2 פינים. אמנם הוא תומך 110-220V אך אין הארקה ואחריות יש רק כשנה.
- אין עברית בתפריטים או אופציה לבחור עברית, אך חיפוש קולי בעברית עובד, יוטיוב וכו'. מקלדת אין עברית, אך ניתן להתקין מקלדת אחרת תומכת.
- ממיר דיגיטלי בשיטה האמריקאית ATSC ולא DVB-T2 כלומר אין עידן-.
- אין טיונר מובנה DVB-S2 לקליטת לווין. חשוב אולי למי שמתכנן לצפות במונדיאל ב-4K בחינם ב-TRT 4K בלווין הטורקי הממוקם 42E בלי לקנות ממיר 4K יקר (הוצאה של כ-200$ נוספים)
- אין תאימות BARVIA למוצרי סוני אירופאים, לדוגמה, רמקולים, סאונדבר אלחוטיים. מסתבר שפה סוני מגבילה לאיזורים כמו סמסונג.
- נטפליקס דווקא תומך בעברית ובכתוביות עברית. זה תלוי הגדרות חשבון בנטפליקס ונתמך בכל דגמי סוני ב-4 הדורות האחרונים. ולגבי הפייבר 4K של הוט, הוא אינו תומך בתכני 4K בנטפליקס. הטעייה מכוונת של הוט.
סטרימר ראוי לסוני בסלון זה רק השילד של NVIDIA או XBOX ONE S\X שיתנו לך הכל ב-4K. נטפליקס, אמזון, מיקרוסופט(כן גם הם מציעים סרטי 4K וסדרות)...