יציאה שרופה בדנון 4300 עזרה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #21 

Alon_Solo כתב:@GMTK
·לא ענית על שאלת מיליון הדולר - האם המקור שאתה מנסה לחבר לכניסת הבלוריי עובד כשאתה מחבר אותו לכניסה אחרת והאם משהו שעובד בכניסה אחרת מפסיק לעובד כשאתה מעביר אותו לכניסת הבלוריי?
...
·
חיברתי אתה הנבידיה שילד למקור הבלורי ולא עובד חיברתי אותו ליציאת הGAME והוא עובד...
אז כנראה יש משהו שאני לא יודע עליו? והתשובה היא כן בבלוריי לא עובד בGAME עובד.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #22 

Rekcuf כתב:1. תחבר את ה BD ישירות לטלויזיה - האם רואים תמונה? (תבחר בכניסה הנכונה אליה חיברת)
2. תחבר את ה BD לכניסה אחרת ברסיבר - האם רואים תמונה?

בלי שתי בדיקות הללו, רוב הסיכוי שאתה סתם תשלח את הרסיבר, תשלם על משלוח, תתקע חודשיים בלי רסיבר, ובסוף תקבל אותו חזרה. התקלה שאתה מתאר לא סבירה. אם אתה מסתבך, תבקש ממשהו שגר קרוב שיעזור לך לאתר את הבעיה.

במדריך המשתמש ברסיברי דנון יש סעיף שנקרא: HDMI Diagnostics and Troubleshooting תקרא אותו (תעזר בגרסה המקוננת ותרגום גוגל אם אתה לא מסתדר על האנגלית).

רק שאחרי שבצעת את כל הבדיקות וכלום לא עזר, כולל איפוס של הרסיבר, אתה יכול לפנות לאמזון...
...
·
לא הבנתי כלכך מה אתה מסביר לי ב 1 ו2 תוכל לפרשן את זה ? כאילו למפגרים קשיי יכולת הבנה חחח הסבר יותר מובן גם ככה קשה לי עם הרסיבר הזה תודה

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

FastandFurious כתב:(שאלה שפחות רלוונטית לשירשור)
איזה מתקן תלייה יש למסך שלך? האם ניתן להוזיז אותו מהמרכז
(כאשר הוא תלוי) לצדדים כלומר האם הוא זז משמעותית מהאמצע לאחד הצדדים? מה המקסימום שניתן להוזיז אותו מהאמצע לצד?
...
·
אשלח לך צילומים לפרטי הוא זז מצד לצד ימין שמאל כאילו הטייה כלפי מטה מעלה.
הוא גם יוצא החוצה יש לך אפשרות ליפני הטלייה של הטלוויזיה לשחק בשליטה של אמצע התלייה ואשלח לך את הדגם.
משרת אותי טוב שאני מכוון אותו לשירותים חחח קצת הרבה אינפורמציה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”