בכל מקרה אני מניח שגם בתור אודיופיל הוא האזין למוזיקה בצורה נרחבת הרבה יותר מהאדם הממוצע הרבה
מאוד שנים לפני שהתחיל לבקר אוזניות.
חוץ מזה שזו לא הייתה ספקולציה, הוא אמר בעצמו לא שומע טוב כמו בעבר, אתה לא חושב שבשלב מסויים
זה משפיע, או ישפיע על היכולת שלו להעביר את הביקורת על המוצר דרך האוזניים שלו בלבד בלי לתת
למדידות שהוא עושה להשפיע על המוח שלו?
100% לגבי האמינות שלו, הוא בעצמו ציין שהוא עובד באיזו חברה כמקור פרנסה עיקרי, זה לא ג'וד שמתפרנס
מהתחום הזה והרבה יותר "זהיר" במילים שלו. מנגד הציוד של ג'וד ממה שאני מבין מתקדם וחדיש יותר.
לומר אם הוא שיקר לגבי המדידות של הסוני אני לא יכול מן הסתם, אבל בפועל זה מה שקרה, והשאר הן למעשה
ספקולציות שאי אפשר באמת להוכיח.
יש איזה סרטון ביוטיוב שראיתי שהם השתתפו בו ביחד באיזה כנס עם עוד מספר אנשים, אאל"ט הם דיברו על
כך שיש המון אי סדרים במדידות שלהם אחד מול השני\ בין כולם, ודיברו על הסיבות שיכולות לגרום לכך, כך שזה לא
משהו חדש במקרה של הסוני, זה היה סרטון די ישן, ואין פה איזה מסך עשן שמישהו מנסה להסתיר.
לא מתווכח על זה שטייל הוא אמין וישר כפלס בביקורות שלו, וגם שהוא אחד המבקרים החזקים בתחום אם לא ה...
אבל זה גם לא אומר שאני מסוגל להבין בשיט את ההשוואות שהוא עושה לפעמים, או להסכים עם כל ביקורת שלו לדברים
שיש לי ניסיון מעשי איתם, לדוגמה אם מחר הוא יאמר שהוא מעדיף את ה-HD558 ע"פ ה-SR-007 אתה תהיה מסוגל
להבין את זה? אותו הדבר מבחינתי עם ה-M50X וה-Z1R. לא מבין איך אפשר להזכיר את שניהן באותו המשפט בכלל..
רוצה דוגמאות? - הוא אמר שהוא מעדיף את ה-LCD2 על ה-LCDX, הזוי בעיני. הוא אמר שהוא שמע
את ה-TH900 הוא רצה להעיף אותן מהראש - הזוי בעיני. הוא לא אהב את ה-K812 וקטל אותן - אני חושב
שהן מעולות, כנ"ל ה-Z1R.. הוא שנא את ה-M1060 של מונופרייס, לטעמי ביחס למחיר אוזניה מעולה,
הוא נתן לאניגמה אקוסטיקס דארמה ביקורת חביבה בלבד, לדעתי עם המגבר הנכון היא אפילו טובה יותר מה-HD800.
אתה אומר לקבל רפרנס מהביקורות שלו, סבבה, אבל בשורה תחתונה מה זה אומר? לכל אחד יש טעם שונה.
הרפרנס שלי ממנו יהיה למעשה לקנות בדיוק את כל מה שהוא שונא, ולהתרחק ממה שהוא אוהב
אולי הטעם האישי שלי גרוע? בפועל, אם אני רוצה לדוגמה לקנות עכשיו אוזניה על בליינד, ואני צריך לסמוך על
הטעם של המבקרים בלבד, אני כנראה אבחר בטעם של מבקר שטותניק כמו- Z Review על פני טייל, כי ככל
הנראה הטעם האישי שלו הרבה יותר קרוב לשלי.. מה תעזור לי הביקורת המיומנת והמקצועית של טייל במקרה
כזה?
סבבה, יש דרך ארוכה בין "לחיות עם אוזניה מבחינת סאונד נטו אם אין ברירה אחרת" לבין לחיות באופוריה
עם אוזניית רפרנס ברמת ה-END GAME (לאוזניה סגורה) כמו הסוני