האם ישנה אפשרות לקבל קו טלפון לשיחות מספקי השוק הסיטונאי?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·המחיר יהיה כזה רק אם מנצלים את כל כמות הדקות שיש בחבילה. אם קנית חבילה של 200 דקות, אבל דיברת 100, זה אומר שמחיר עבור כל דקה היה כפול כבר. זאת הסיבה העיקרית, שבגללה אני התחלתי לחפש ספק חליפי לשירותי טלפוניה. בנוסף הצלחתי להוריד עלויות של שיחות לחו"ל, קיבלתי מרכזיה חכמה וכל שאר הירקות😊eran405 כתב:@dima_vy
·
בזמנו הייתי בזב"ל בחבילה של 200 דקות ב-10 ש"ח לחודש (כלומר 5 אג' לדקה) והייתה להם גם חבילה של 1000 דקות ב-30 ש"ח לחודש אם אני לא טועה (3 אג' לדקה). אם אני זוכר נכון קו טלפון של 300 דק' בהוט אפשר לקבל בתוספת של 20 ש"ח (קצת פחות מ-7 אג' לדקה).
וכל החבילות שציינתי לעיל כוללות במחיר הזה גם את הקו, שזה לבד ב-anveo עולה כ-8 ש"ח בחודש (2.25$ אם רוצים לדייק). לפחות למי שמדבר יחסית מעט מהקו הביתי כמוני זה כן יוצא קצת יותר יקר לפחות ב-anveo. כמובן שהיות שאני מדבר יחסית מעט זה לא הבדל כזה גדול באופן אבסלוטי ולכן אני מעדיף לשלם טיפ טיפה יותר בשביל גמישות מלאה בבחירת האינטרנט שלי....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·המחיר יהיה כזה רק אם מנצלים את כל כמות הדקות שיש בחבילה. אם קנית חבילה של 200 דקות, אבל דיברת 100, זה אומר שמחיר עבור כל דקה היה כפול כבר. זאת הסיבה העיקרית, שבגללה אני התחלתי לחפש ספק חליפי לשירותי טלפוניה. בנוסף הצלחתי להוריד עלויות של שיחות לחו"ל, קיבלתי מרכזיה חכמה וכל שאר הירקות😊eran405 כתב:@dima_vy
·
בזמנו הייתי בזב"ל בחבילה של 200 דקות ב-10 ש"ח לחודש (כלומר 5 אג' לדקה) והייתה להם גם חבילה של 1000 דקות ב-30 ש"ח לחודש אם אני לא טועה (3 אג' לדקה). אם אני זוכר נכון קו טלפון של 300 דק' בהוט אפשר לקבל בתוספת של 20 ש"ח (קצת פחות מ-7 אג' לדקה).
וכל החבילות שציינתי לעיל כוללות במחיר הזה גם את הקו, שזה לבד ב-anveo עולה כ-8 ש"ח בחודש (2.25$ אם רוצים לדייק). לפחות למי שמדבר יחסית מעט מהקו הביתי כמוני זה כן יוצא קצת יותר יקר לפחות ב-anveo. כמובן שהיות שאני מדבר יחסית מעט זה לא הבדל כזה גדול באופן אבסלוטי ולכן אני מעדיף לשלם טיפ טיפה יותר בשביל גמישות מלאה בבחירת האינטרנט שלי....
אני מצאתי פיתרון די נחמד
קנתי ראוטר סלולרי מדגם globesurfer ll 7.2
עובד על סים סלולרי ומספק טלפון קוי
היתרון הוא שניתן גם לגלוש עליו, קוי ואלחוטי
עובד על סים סלולרי ומספק טלפון קוי
היתרון הוא שניתן גם לגלוש עליו, קוי ואלחוטי
תודה,msrl כתב:מתייחס לשאלה המקורית ולא לשלרשור פה:
כן, אין קשר בין ״קו האינטרנט״ שלך לקו ״הטלפון״ שלך, ככל שזה ישמע מוזר,
שני השירותים (שירותי קול ושירותי האינטרנט) רצים על אותו זוג נחושת וספק האינטרנט שלך שתרכוש ממנו שירותי אינטרנט בשוק הסיטונאי ובזק שתרכוש ממנה שירותי חיוג טלפוניה יחלקו את זוג הנחושת כדי לספק לך את שני השירותים במקביל.
ולכן: רכוש את שירותי האינטרנט ושירותי ״תשתית האינטרנט״ מספק כלשהו, ורכוש מבזק על אותו קוד קו שירותי טלפוניה. ככה זה עובד.
חלק מספקי האינטרנט מוכרים שירותי ״טלפוניה״ על גבי האינטרנט באמצעות קוים ומספרי טלפון נייחים כך שניתן עם מתאם שיחות להתקין שירותי טלפוניה על גבי שירות האינטרנט עם מתאם שיחות, כמובן שתוכל לנייד מספר טלפון נייח לשירות הטלפוניה שעל גבי האינטרנט. (בלי שום קשר לבזק)...
יש לך נסיון בכך?
אנסה לעשות זאת, פשוט ארכוש את תשתית האינטרנט מספק אחר ונראה מה יקרה לקו הטלפון הקיים.
·
Re: אני מצאתי פיתרון די נחמד
יש גם טלפונים קוויים (של פנסוניק וכו') שכוללים מקום ל-SIM בנוסף לאפשרות לחיבור לקו רגיל.ohadi76 כתב:קנתי ראוטר סלולרי מדגם globesurfer ll 7.2
עובד על סים סלולרי ומספק טלפון קוי...
חבל רק שמשרד התקשורת הפיל את היוזמה לאפשר ניוד מספרים נייחים לקוים ניידים.
·msrl כתב: ...
ולכן: רכוש את שירותי האינטרנט ושירותי ״תשתית האינטרנט״ מספק כלשהו, ורכוש מבזק על אותו קוד קו שירותי טלפוניה. ככה זה עובד.
......
הבעיה שמחירי הטלפון של בזק פי כמה מכל אופציה אחרת. ברור שקו טלפון מבזק זה הכי טוב והייתי מוכן לשלם קצת יותר בשביל זה, אבל הפרש של כ-50 ש"ח לחודש לעומת קו טלפון אינטרנטי זה מוגזם לגמרי - לרב האנשים שלא צריכים בשביל לחצן מצוקה ודברים כאלה עדיף קו טלפון דרך אחד הספקים.
בתקווה מתישהוא יהיה אפשר לקבל קו טלפון של בזק כחלק מהשוק הסיטונאי אבל בינתיים כבר שנים שרק מדברים על זה וכמו שאמרו כבר מעלי הנושא תקוע/מתעכב/מחכה למשיח.