דבר ראשון- תודה רבה על העזרה, מקווה להגיע לבחירה הנכונה עבורי.
דבר שני, אני לא מעוניין לרכוש מיד שניה. מעדיף להוסיף עוד קצת ולרכוש מחנות מתמחה עם אחריות ושרות בנושא.
אני כנראה אוותר על ה-5 רמקולים, ואלך על 2 מדפיים מומלצים בתוספת רסיבר וסאב וופר איכותי כמובן.
מה אתם יכולים להציע לי? מזכיר, התקציב הוא 5,500 ש"ח. (מערכת של רסיבר, 2 רמקולים וסאב וופר)
בנוגע לסנטר, כרגע לא אך מאמין בעתיד הקרוב אני אוסיף אותו.
המשך ערב מהנה...
עריכה:
לאחר חיפוש ממושך באינטרנט על רמקולים מדפיים, ראיתי את הזוג JBL Studio 230.
ראיתי חוות דעת על הרמקולים הנ"ל, כולן חיוביות והם נראים רמקולים מרשימים במיוחד, מה דעתכם עליהם?
ובנוגע לרסיבר, אשמח לקבל המלצות לרסיבר איכותי עם מגוון חיבורים במידה וארצה בעתיד להוסיף עוד רמקולים.
בקשר לתקציב, אוכל להתגמש למעלה במידה ויהיה צורך..
מס' שאלות + חוות דעת על מערכת קולנוע ביתית חדשה.
-
dor9661
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- Zachn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1538
תראה בשביל 2.1 אין רסיבר שלא יתאים לך כרגע. מה שכן חשוב זה לקנות רסיבר שיאפשר לך כל מה שאתה צריך אם תרצה להשלים מערכת בעתיד. מבלי להכנס ליותר מדי פרטים, כרגע אופציה מצויינת עבורך יכולה להיות Yamaha RX-V483 או Denon X1400H. שניהם לא עוברים את ה-2,000 שח עד הבית מאמזון.
לגבי רמקולים וסאב על זה כבר פחות אפשר להמליץ כי זה מאוד מותאם אישית ומשתנה מאדם לאדם. אני ממליץ לך לחפש מגפיים באתר Soundforless.co.il ולנסות לשמוע דגם ספציפי. אני לא יכול להעיד על ה JBL.
לגבי סאב פה זה כבר קצת מסתבך. רסיבר וזוג מדפיים ישימו אותך באיזור 3,500-4,000 מה שמשאיר לך גג 1,500-2,000 לסאב.
אפשרות טובה ותקציבית לסאב שיתן מענה טוב למערכת ראשונה היא ללכת על תוצרת ישראלית כמו Morel או Omega Audio. אפשרות אחרת היא למתוח את התקציב עוד קצת וללכת על משהו כזה:
https://www.amazon.co.uk/Mission-MH-019 ... orles04-21
לגבי רמקולים וסאב על זה כבר פחות אפשר להמליץ כי זה מאוד מותאם אישית ומשתנה מאדם לאדם. אני ממליץ לך לחפש מגפיים באתר Soundforless.co.il ולנסות לשמוע דגם ספציפי. אני לא יכול להעיד על ה JBL.
לגבי סאב פה זה כבר קצת מסתבך. רסיבר וזוג מדפיים ישימו אותך באיזור 3,500-4,000 מה שמשאיר לך גג 1,500-2,000 לסאב.
אפשרות טובה ותקציבית לסאב שיתן מענה טוב למערכת ראשונה היא ללכת על תוצרת ישראלית כמו Morel או Omega Audio. אפשרות אחרת היא למתוח את התקציב עוד קצת וללכת על משהו כזה:
https://www.amazon.co.uk/Mission-MH-019 ... orles04-21