הכנות בבית בבניה חדשה
- rotbard
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
קונטקטור contactor בעברית מגען
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
אוקיי
אז ככה:
1. שמתי קונטקטור לבוילר, והחשמלאי המליץ גם לכל מזגן חד פאזי (יש מזגן בכל חדר), מה המטרה ?
2. מזגן מרכזי תדיראן Wave40 מגיע עם תדיראן Connect. האם יש דרך להתממשק לממשק הזה או שעדיין צריך דרך הIR ?
איך בכלל שמים מודול עבור מזגן ? לפני כל עינית אני צריך לתקוע משהו ? לא סביר הרי.
3. יש לי היום Ring, שמשמש אותי לדעת אם מישהו בדלת, ואף לדבר איתו.
האם יש פתרונות אלגנטיים לzwave או שעדין Ring ?
אני יכול להתקין מצלמת NVR בכניסה, אבל אז איך אני מדבר עם האדם ממול ? איך אני מקפיץ חלון שמישהו זז ?
4. בריבוע הירוק, ארון תקשורת. נקודות אדומות רשת, נקודות כחולות מודולים של ZWAVE. מבחינתי קליטה המיקום בסדר ?
אז ככה:
1. שמתי קונטקטור לבוילר, והחשמלאי המליץ גם לכל מזגן חד פאזי (יש מזגן בכל חדר), מה המטרה ?
2. מזגן מרכזי תדיראן Wave40 מגיע עם תדיראן Connect. האם יש דרך להתממשק לממשק הזה או שעדיין צריך דרך הIR ?
איך בכלל שמים מודול עבור מזגן ? לפני כל עינית אני צריך לתקוע משהו ? לא סביר הרי.
3. יש לי היום Ring, שמשמש אותי לדעת אם מישהו בדלת, ואף לדבר איתו.
אני יכול להתקין מצלמת NVR בכניסה, אבל אז איך אני מדבר עם האדם ממול ? איך אני מקפיץ חלון שמישהו זז ?
4. בריבוע הירוק, ארון תקשורת. נקודות אדומות רשת, נקודות כחולות מודולים של ZWAVE. מבחינתי קליטה המיקום בסדר ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- fastest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
@Chura
·
היי
גם אני נמצא בשלבי בניה ויש לך מבנה מאוד דומה לשלי
2. לגבי המזגן כמו שהמליצו לי פה בעבר אתה יכול לחבר מגע יבש לכל מזגן בארון חשמל ולשים מודול בינארי ולפחות תקבל הדלקה וכיבוי כולל חיווי של כל מזגן , גם ככה לא משנים הרבה את הטמפ' או מצב המזגן רוב העונה .
3. גם אני מחפש פתרון לעניין..
בהצלחה
·
היי
גם אני נמצא בשלבי בניה ויש לך מבנה מאוד דומה לשלי
2. לגבי המזגן כמו שהמליצו לי פה בעבר אתה יכול לחבר מגע יבש לכל מזגן בארון חשמל ולשים מודול בינארי ולפחות תקבל הדלקה וכיבוי כולל חיווי של כל מזגן , גם ככה לא משנים הרבה את הטמפ' או מצב המזגן רוב העונה .
3. גם אני מחפש פתרון לעניין..
בהצלחה
- eyalpo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 531
אני גם מתלבט בנושא ונוטה לכיוון ה ring למרות שאין לו אינטגרציה עם ה veraChura כתב:3. יש לי היום Ring, שמשמש אותי לדעת אם מישהו בדלת, ואף לדבר איתו.
אני יכול להתקין מצלמת NVR בכניסה, אבל אז איך אני מדבר עם האדם ממול ? איך אני מקפיץ חלון שמישהו זז ?...
אתה מרוצה מה ring?
-
Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
לא במיוחד
אבל לצערי זה הכי סביר שיש
יש יותר טובים, וגם פיבארו עומדים להוציא משהו, רק שלצערי אני לא יכול להרחיב את המשכנתא.
יש יותר טובים, וגם פיבארו עומדים להוציא משהו, רק שלצערי אני לא יכול להרחיב את המשכנתא.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- eyalpo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 531
איזה גרסת ring? ולמה לא מרוצה?
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
@Chura
·ביחס לדוד:
אם תרצה לנטר טמפרטורה תבקש מהם את הדוד עם השרוול היותר ארוך, כך הטמפרטורה שתמדוד תהיה יותר מדויקת...
·ביחס לדוד:
אם תרצה לנטר טמפרטורה תבקש מהם את הדוד עם השרוול היותר ארוך, כך הטמפרטורה שתמדוד תהיה יותר מדויקת...