פרטנר TV - איכות

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641

שליחה

האיכות של פרטנר בעדכון האחרון (034) אכן שיפרה פלאים את -ה-HD.
יש פייט ראש בראש עם Sting TV על ערוצי הברואדקסט ושידורי הלייב (שאכן נראה שהביטרייט זהה בהן והשידור 1080p).
בנוגע לVOD, אין ספק שפרטנר לוקחים באיכות (אבל היי, יש רק כ-40 תכנים בלבד שזה עלוב!!!!)
גם עם נטפליקס לצערי חסרים המון המון תכנים (HBO שזה סופר סופר איכותי).

מה גם, שבשביל 69 ש"ח לחודש + נטפליקס יש פה פייט רציני מאוד עבור סלקום (שהאיכות שם פשוט בדיחה לערוצי ברואדקסט.. ממש לא HD, אבל התכנים שלהם עצומים ויש המון תוכן והוא כן HD) וגם פייט לסטינג (שהבאסה אצלם זה שאין את ערוצי הפנאי בידור אוכל טיולים וכו'...)

כרגע,
פרטנר נותנים שידור איכותי מאוד, עם הכי פחות תוכן, עם ערוצי פנאי ובידור ועם הצעת מחיר האטרקטיבית ביותר.
סלקום נותנים שידור לא HD בכלל, עם הכי הרבה תוכן מעולה ובאיכות טובה בניגוד לשידורים, ערוצי פנאי ובידור והצעת מחיר גבוהה יותר.
סטינג נותנים שידור איכותי (אם כי לאחרונה יש המון המון המון תקלות ותקיעות), עם הרבה מאוד תוכן איכותי (אם כי לא ברמת איכות HD כמו השידורים), והצעת מחיר משתנה וללא ערוצי פנאי ובידור.

לכל חברה יש המון להשתפר,
חלק באיכות, חלק בתוכן וחלק בערוצים של ההצעות שלה.
לדעתי בחצי שנה הבאה יהיה פייט רציני מאוד! והכל תלוי בעדכונים ובשיפורים הבאים.
גם עם המיתוג החדש של הוט, שאולי יוציא לנו שירות שיקח את כל היתרונות וישפר את כל החסרונות הנ"ל.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458

שליחה

כן לגבי תכני HBO, זו בעיה...
מאז שסלקום חתמה איתם חוזה, הVOD שלהם מפוצץ...
אילו רק סטינג הגנבים היו שמים את הסרטים והסדרות שלהם בחבילה אחת שעולה 40₪, כמו בכל שירות תוכן כמו נטפליקס כזה או אחר, פרטנר+סטינג (סרטים+סדרות) היה השילוב המושלם...
הרי אפשר להוריד את האפליקציה של סטינג בסטרימר של פרטנר... ולפי השמועות פה כנראה שבקרוב יהיה אפשר גם ההפך (למרות שנטפליקס עדיין לא נתנה אישור לסטינג להוריד את האפליקציה בממיר שלה) וגם אופציה להשתמש בסטרימר פרטי...
אילו רק סלקום היו מאפשרים לרכוש את VOD הסרטים+סדרות שלהם כחבילה נפרדת היה עוד יותר טוב...

לגבי הוט, לא חושב שבזכות אלטיס המחיר יוזל ואולי ההפך... מה שכן, יכול מאוד להיות שבזכותה יהיה יותר תוכן איכותי ובאיכות צפייה איכותית יותר, על ממירים טובים ומתקדמים יותר...

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ

שליחה

@Joha132
·

למה לשלם 69 ש"ח לנטפליקס+ פרטנר שאפשר לשלם רק 40 ש"ח לנטפליקס?

אין הצדקה לגביית 30 ש"ח הנוספים בעבור פרטנרTV - מהסיבה הפשוטה שאין שם תוכן

מה גם שלאחר חצי שנה המחיר הוא כבר 69+40 , ככה שאין כל סיבה לשלם על פרטנר 69 ש"ח , ולאחר שנה המחיר עולה ב-20 ש"ח נוספים.

מדובר על שרות נטול VOD - נטו ערוצים ובסכום הזה ניתן להתחבר לסטינג עם 2 חבילות ולקבל הרבה יותר תוכן

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@בנישוורץ

בחישוב שנתי:

סטינג חבילה משפחתית (כולל סדרות, סרטים, ילדים וטבע) 99 ש"ח * 11 (חודש ראשון חינם) = 1,089 ש"ח לשנה

פרטנר 69 *12 = 828 , ולאחר חצי שנה נטפליקס ב 40* 6 = 240 סה"כ 1,068 ש"ח לשנה

פער של 21 ש"ח לשנה סה"כ זה לא סכום ששווה בשבילו להתחבר לפרטנר

(לזה כדאי להוסיף את העובדה שסרט בפרטנר עולה 19.9 ש"ח ל-48 שעות )
·

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר

שליחה

ובכל הדיון המלומד הזה אין כל התייחסות לערוצי הספורט.
איפה יש מענה למי שרוצה לצפות בשידורי ספורט LIVE מאירופה ומארה"ב ולא מעוניין לשלם לגנבים מצ'רלטון וספורט5 ?

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מי מדבר על שנה?..
כרגע, עם נטפליקס לחצי שנה.
אין סיכוי שאמשיך אח"כ.. כרגע זה נותן לי גם catchup וערוצי ברואדקסט.
עד חצי שנה זה שווב מאוד. גם מקבלים ערוצי ספורט hd חחצי שנה.

אז בואו נחשג עלות ל10 שנה למה לא??
תשארו בקרקע, נצלו את ההטבות ואח"כ מי יודע.. אולי שימור יתנו עוד חצי שנה..

ולמי שדואג,
יש לי סטינג וסלקום מהחודש חינם וסלקום ממשפחה.. ההבדל שלסלקום בערוצי שידור חי (כולם) האיכות ממש לא hd.

ברגע שיעברו לשידור hd וחד באמת כמו סטינג ופרטנר בטוח שלא אשאר שם.

יש יתרון לכל אחד מהם וחסרונות.. אל תהיו קטנוניים.. כל עוד ישש הטבות זה שווה את זה. תסתכלו על זמן ההטבה ולא חישוב לתקופה.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Joha132
·

בחייך מי מתחבר לחצי שנה? רוב האנשים לוקחים חבילה ונשארים איתה על טייס אוטומט..

(וגם לחצי שנה עדיף לקחת נטפליקס לבד+ 9 ש"ח על חבילת ספורט בסטינג שכוללת את ערוצי הברודקסט כשהחודש הראשון חינם )

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מצידי לעבור כל חודש.. הכל בקליק!
מה אנחנו בשנות ה90?

אני לוקח מכל אחד את התמורה הטובה ביותר שיש, במחיר הנמוך שיש.
תן לי מבצע בסלקום אני שם, תן בסטינג אני שם.

אגב בסטינג אין ערוצי פנאי ובידור לא אוכל לא פנאי לא טיולים.
לך זה לא חשוב, לאחרים כן.
נראה כי לך חשוב רק ספורט וvod.. לאחרים ממש לא.
אגב, אתה משלם כל סכום גם אם זה 1 ש"ח יותר ממה שאתה אמור. ספורט וvod יש בקודי, ובשפע!
מכיר המון שנהנים מזה.

ההשוואה שלך ממש לא נכונה, לא מבחינת מחיר, לא תוכן ולא ערוצים.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

כן רק שמפרטנר לא ממש אפשר לעבור בקליק.
יש להם ממיר אצלך ואי אפשר להתנתק באתר שלהם למיטב הבנתי.

ההשוואה שלו נכונה לדעתי ברמה העקרונית, למה לשלם 69 ש"ח לפרטנר על מעט תכנים, שאפשר לשלם לנטפליקס רק 40 ש"ח על הרבה תכנים?
נכון שיש עכשיו הטבה של נטפליקס וספורט לחצי שנה, אבל קשה לי להאמין שהם יאריכו את ההטבה בעוד חצי שנה.

מה גם שאני באופן אישי ואני מניח שלא מעט אחרים, לא רוצים לא מחלקות שימור ולא ציוד של חברה בהשאלה בבית, שאחר כך צריך להחזיר.
רוצים שירות בסטנדרט של 2018:
אפליקציה לאנדרואיד טיוי ואפשרות להתחבר ולהתנתק באתר כמו בנטפליקס, סמארט טיוי (טריפל סי) וסטינג טיוי, עם סטרימר פרטי משלנו או טלוויזיה חכמה, משהו שכרגע אין בפרטנר.

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

באותו הפורום, באותו עמוד יש נושא שנקרא משהו בסגנון "פרטנר הדלפות"
כדאי שתקרא.

וחלילה לא מגן על פרטנר, אבל נכון לכרגע, עם ההטבות ובמיוחד לאור העובדה שתכף נקבל אישור לאפליקציה לandroid tv אני מעדיף אותם.
ויש לי סלקום וסטינג, ומהשימוש עםצרפמטרי האיכות תוכן כולל נטפליקס ועלות היא המנצחת.
לנקודת זמן זו.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Joha132
·

נשמע שאתה כותב מטעם..

פרטנר שירות נטול VOD ובחישוב שנתי מחיר גבוה מסטינג ו/או סלקום , רחוק מלהיות "הצעה מנצחת"
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בני, אתה מתעניין בספורט וvod.
אצלי בבית חשובים תכני ילדים, שידורי ברואדקסט ספורט וסדרות.סרטים רק אני צורך.
חשוב מאוד לאשה גם טיולים פנאי ואוכל.

אם תמשיך לקרוא, vod כולל נטפליקס הוא המיוחס. כרגע.

אף אחד לא אמר שאני בפרטנר, ובטח לא מטעמם (תראה אחורה תבין שאני בכלל ממליץ על סטינג.. אבל ללא ערוצי אוכל ובידור ועם התקיעות בחודש האחרון הם כרגע עדיפות שנייה.. וסלקום היו מנצחים אם היו משדרים בhd.. אבל הם לא)

שוב אחזור ואומר,
לך, vod וספורט חשוב.
לי, לאדם אחר, תכנים אחרים חשובים.

אי אפשר להסתכל על חישוב כמו שעשית... פשוט אי אפשר כשהדרישות שונות. זו הנקודה שלי.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

liorp כתב:כן רק שמפרטנר לא ממש אפשר לעבור בקליק.
יש להם ממיר אצלך ואי אפשר להתנתק באתר שלהם למיטב הבנתי.

ההשוואה שלו נכונה לדעתי ברמה העקרונית, למה לשלם 69 ש"ח לפרטנר על מעט תכנים, שאפשר לשלם לנטפליקס רק 40 ש"ח על הרבה תכנים?
נכון שיש עכשיו הטבה של נטפליקס וספורט לחצי שנה, אבל קשה לי להאמין שהם יאריכו את ההטבה בעוד חצי שנה.

מה גם שאני באופן אישי ואני מניח שלא מעט אחרים, לא רוצים לא מחלקות שימור ולא ציוד של חברה בהשאלה בבית, שאחר כך צריך להחזיר.
רוצים שירות בסטנדרט של 2018:
אפליקציה לאנדרואיד טיוי ואפשרות להתחבר ולהתנתק באתר כמו בנטפליקס, סמארט טיוי (טריפל סי) וסטינג טיוי, עם סטרימר פרטי משלנו או טלוויזיה חכמה, משהו שכרגע אין בפרטנר.
...
·כי לפרטנר יש ערוצים. לא כולם רואים כל היום סרטים וסדרות בVOD...
יש כאלה שאפילו בכלל לא רואים או כמעט בקושי רואים סרטים/סדרות ומעדיפים ערוצים, כי זה יותר נוח...
הקהל הישראלי ברובו אוהב שמכתיבים לו את התוכניות/סרטים שהוא צופה (כמו ביס והוט), יש כאלה שאפילו יעדיפו שלא להשתמש בשירות VOD (אלא אם זו סדרה שהם מכירים/מוכרת/סרט מוכר/טוב שמישהו המליץ להם, כי רק כך אנו נוכחים לדעת מה חדש ומה לא/מה אנחנו אוהבים לראות יותר ומה פחות, כי להכנס עכשיו לVOD ולבדוק ולדפדף סרט סרט או סדרה סדרה מתוך רשימה גדולה יחסית, זה עלול קצת להרתיע...)
חוץ מזה, 40₪+69=109₪, רק 9₪ יותר מסלקום. האיכות מצדיקה את ה9₪ תוספת לדעתי... וגם לפרטנר יש יותר ערוצי ברודקאסט ששניים מהם אף ישראלים ובלעדיים כרגע (ערוץ טדי מבית "טדי הפקות" וערוץ יאמיז מבית "רשת").
גם למיטב הבנתי, על פי השמועות/הדלפות שמדליפים פה, המבצע על נטפליקס כנראה הולך להתממש בסופו של דבר (נחכה ונראה אם זה נכון...).
מה שנותר זה לקוות בשביל כל החברות שיישתפרו במה שהן חייבות להשתפר.

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@Joha132
·

גם בבחינת תוכן ילדים נטו פרטנר בפיגור אחר המתחרות , ללא ערוצי דיסני או ניקולידיאן

עם קטלוג זעום של סרטים מדובבים

ושפע של סרטים בתשלום

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

בוא נסכם ונגיד, שאנחנו מקווים שיהיה פייט ויישור קו בין המתחרות.
אם זה vod, אם זה תוכן, אם זו איכות או אם אלו הערוצים והמחיר.
יש גם את c, נקסט ורמי לוי שלא נכנסו בכלל לתמונה בתחרות הזו.
ואולי עם המיתוג החדש של הוט, גם הוט וגם יס יצאו באיזשהו קמפיין במבצעים לשנה להחזיר אותנו לכבליםולא על גבי אינטרנט.

מעניין מי תהיה הראשונה שתהיה כמו קופיקס בקפה.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בנישוורץ כתב:@Joha132
·

גם בבחינת תוכן ילדים נטו פרטנר בפיגור אחר המתחרות , ללא ערוצי דיסני או ניקולידיאן

עם קטלוג זעום של סרטים מדובבים

ושפע של סרטים בתשלום
...
·אישית מכיר ילדים להורים וחברים שלהם שיעדיפו פחות לראות או לא לראות בכלל ערוץ דיסני, ויותר לראות ערוצים שמשדרים תכנים שחלקם גם ישראליים, כמו ערוץ זום (שנמצא בפרטנר, יס והוט), ניקולודיאון, teennick, ערוץ Kidz שנהיה עכשיו מאוד קריטי לילדים, יותר מערוץ הילדים, בעקבות סדרות מקור מוצלחות שלהם כמו "כפולה" שבה נועה קירל דמות ראשית... סדרה שהתחילה בתחילת ינואר ביס והוט... הערוץ גם מונחה על ידי צעירים מפורסמים אהובים על ילדים ונועה קירל בינהם למיטב ידיעתי... אלו הערוצים לילדים "גדולים" שממש הולכים כרגע... ילדים לא מסוגלים לוותר עליהם... וזה גם יכול ליצור להם בעיות חברתיות שהם לא רואים מה שכולם רואים, כי יס והוט כרגע עם כמה מאות אלפי לקוחות לעומת פרטנר וסלקום אז כרגע הערוצים שיש בהוט ויס הם המכריעים העיקריים בתחרות בין הערוצים- ערוץ Kidz לעומת ערוץ הילדים וכדו'...
בעניין הזה גם סלקום וגם פרטנר מאכזבות בשביל ילדים "גדולים", בשביל ילדים קטנים יש לפרטנר מספיק ערוצים טובים אני חושב - ארבעה ערוצים, למידה, כוכבי ילדים ישראלים, בייבי וערוץ ג׳וניור, לסלקום יש רק 2, JimJam ובייבי... עריכה: ודיסני ג׳וניור...
אז בקטעהזה שניהם בסדר אני חושב...

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

@NetanelAzu
אתה מתכוון אולי הקהל המבוגר, כי הצעירים כבר לא צופים בערוצים לינאריים.
מה גם שה-VOD מציע לך במה לצפות על בסיס העדפות ותכנים אחרים שצפית בהם.

@Joha132
נראה לי שזה די ברור מי הקופיקס של הטלוויזיה - נטפליקס. חברה עם מאה מליון לקוחות שהחליטה להשקיע בשוק הישראלי הקטנטן ולתרגם את הממשק והתכנים, מציעה לישראלים 1500 תכנים ב-4K וסראונד ב-50 ש"ח לחודש, עם אפליקציה יציבה ומהירה. אף חברה ישראלית לא מתחרה בזה, לא מבחינת מחיר ולא מבחינה טכנולוגית.

helper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

פרטנר העיסקה הכי טובה שעשיתי ב-2017.

Catchup לכל הערוצים (מבחר נאה למדיי מכל קטגוריה) + Netflix + ממיר 4K וזהו לא צריך יותר מזה כלום. למי יש זמן בכלל לראות את כל הכמות תוכן המפלצתית הזאת. רק שהמחיר ישאר זהה, זה הכי חשוב.

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

helper כתב:פרטנר העיסקה הכי טובה שעשיתי ב-2017.

Catchup לכל הערוצים (מבחר נאה למדיי מכל קטגוריה) + Netflix + ממיר 4K וזהו לא צריך יותר מזה כלום. למי יש זמן בכלל לראות את כל הכמות תוכן המפלצתית הזאת. רק שהמחיר ישאר זהה, זה הכי חשוב.
...
·אינטרנט של פרטנר? איך האינטרנט שלהם כחלק מהחבילה של טלוויזיה+אינטרנט 100 מגה בייט?

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374

שליחה

האיכות של נטפליקס בעסקת פרטנר זה HD או 4K ?

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”