"Alexa, please add to this idiot digagnosis state " ----- "לחם צר ומים לחץ"
LG OLED C7 HDR MODES
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
שמתם לב כמה פעמים הוזכרה המילה "גרושניק" ? מה שמעלה חשש אמיתי באשר למצב העו"ש של הברנש....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·sigamore כתב:שמתם לב כמה פעמים הוזכרה המילה "גרושניק" ? מה שמעלה חשש אמיתי באשר למצב העו"ש של הברנש....![]()
![]()
"Alexa, please add to this idiot digagnosis state " ----- "לחם צר ומים לחץ"...
תשנן את המילה הזו טוב טוב יא גרושניק!
ביום שאשתך תאזור קצת אומץ ותעזוב אותך תבין מיד למה זה קרה.
תבין נשים לא אוהבות גבר שהוא גרושניק... אשה שחיה עם גרושניק כמוך זה כמו חיה בכלוב... או שהיא תמות או שתברח ממנו... הבנת יא גרושניק?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נו באמת, אבל למה אתם מאכילים את הטרול ? (ומה זה בכלל גרושניק? לא ברור..)
כבר המשכנו הלאה הרי לא ?
מה עשינו בזה, עכשיו כרגיל בנוהל, יחסמו וימחקו את המשתמש הזה ותוך שעתיים הוא יחזור עם יוזר חדש, איזה ISS9 או QS8. לופ אינסופי.
ובנאדם, אף אחד כאן לא חושב שהוא מומחה, בטח שלא אני.
רק לא מצליח להבין מה יש לך לחזור כל פעם לפורום הזה, אני לא מצליח להבין את זה.
אני, איפה שאני לא רצוי (ואתה לא רצוי כאן אם לא הבנת את המסר במהלך השנים) לא נשאר.
לא יורד לרמה של קללות בשקל. שיהיה לך שבוע נפלא, באמת.
כבר המשכנו הלאה הרי לא ?
מה עשינו בזה, עכשיו כרגיל בנוהל, יחסמו וימחקו את המשתמש הזה ותוך שעתיים הוא יחזור עם יוזר חדש, איזה ISS9 או QS8. לופ אינסופי.
ובנאדם, אף אחד כאן לא חושב שהוא מומחה, בטח שלא אני.
רק לא מצליח להבין מה יש לך לחזור כל פעם לפורום הזה, אני לא מצליח להבין את זה.
אני, איפה שאני לא רצוי (ואתה לא רצוי כאן אם לא הבנת את המסר במהלך השנים) לא נשאר.
לא יורד לרמה של קללות בשקל. שיהיה לך שבוע נפלא, באמת.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·jacko-il כתב:נו באמת, אבל למה אתם מאכילים את הטרול ? (ומה זה בכלל גרושניק? לא ברור..)
כבר המשכנו הלאה הרי לא ?
מה עשינו בזה, עכשיו כרגיל בנוהל, יחסמו ויחסמו את המשתמש הזה ותוך שעתיים הוא יחזור עם יוזר חדש, איזה ISS9 או QS8..
ובנאדם, אף אחד כאן לא חושב שהוא מומחה, בטח לא אני.
לא מצליח להבין מה יש לך לחזור כל פעם לפורום הזה, אני לא מצליח להבין את זה.
לא יורד לרמה של קללות בשקל. שיהיה לך שבוע נפלא, באמת....
תוך שעתיים??
יש לי מה לחזור לפה בדיוק מאותה סיבה שאתה פה, זה תחום שמעניין אותי ואין מה לעשות.
לא רצוי? מעניין לי את הביצה השמאלית מה רצוי פה ומה מצוי וע"י מי או מה אני רצוי או לא.
נ.ב לעולם לא תוכל להיות מומחה כל עוד כל נסיונך מתבטא בקריאת סקירות, הקשבה לוינסנט, או צפייה חטופה במסכים בהשקות או בחנויות מתמחות.
·BUGY כתב:גרושניק גרושניק גרושניק גרושניק....מה זה לאזזל גרושניק?
אז הרצתי חיפוש קצר בגוגול, התשובה הרביעית הביאה אותי לפה
TR17 - מסתתר או לא, אני לא חושב שיש צורך לרדת על בן אדם בצורה אישיתי וישירה....
גרושניק זה סוג של קמצן וחסכן ברמה חולנית שכל מעשיו באים למעשה להצדיק את האופי הזה שלו.
הפורום הזה מה לעשות מתאפיין בהרבה גרושניקים כאלה וחלקם אף שמים על עצמם כתר של מלכים....
תראה, אני באמת משתדל לכתוב יפה ולהיות מנומס אבל לפעמים לרדת על בן אדם ולהיות קצת בוטה זה צעד מתבקש.
התבקשתי ע"י זיו עורך האתר לעדן קצת את ההודעות שלי בפורום הבוקר אז אני באמת משתדל להשאר מה שיותר מנומס.
·חושחאש כתב:חברים על הבורות מה מוסיף הdolby vison למסך .סליחה אם טעיתי בכתיב...
בגדול dolby vision זה אלוגריתם של חברת דולבי שלוקחת את פורמט הHDR צעד קדימה ומשפרת אותו ברמות הקונטרסט, טווח הצבעים וכו'. למרות שיש כאלה שסבורים שהכיול שלו צריך להיות שונה לגמרי מכיול של HDR "רגיל" זה לגמרי לא נכון ונובע מכך שכנראה מעולם לא השוו או התנסו בצפייה בתכני dolby vision בעצמם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
DV זה סוג נוסף של HDR. כיום יש מספר פורמטים, HDR-10, שהוא הנפוץ ביותר. יש את DV שזה פורמט HDR שפותח ע"י חברת דולבי וכולל metadata דינאמי, כך שהמסך יכול להתאים את עצמו לסצנה מסויימת בתלות ב-metadata (ב-HDR-10 יש metadata סטטי הקובע מספר פרמטרים לכל אורך הסרט). ויש את פורמט HLG, שהוא נועד בעיקר לשידורי טלוויזיה. להרחבה בנושאים האלה, אני ממליץ להשתמש בחבר גוגל, הכל מוסבר שם בצורה מפורטת למדי.
ורק הבהרה קטנה: אלה שסבורים שכיול של DV צריך להיות שונה הם בעלי ידע, כולל ידע בכיול. DV מתנהג בצורה שונה מ-HDR10 רגיל, ולכן מה שיכול להתאים ל-HDR10 לא בהכרח יתאים ל-DV ולהיפך.
ורק הבהרה קטנה: אלה שסבורים שכיול של DV צריך להיות שונה הם בעלי ידע, כולל ידע בכיול. DV מתנהג בצורה שונה מ-HDR10 רגיל, ולכן מה שיכול להתאים ל-HDR10 לא בהכרח יתאים ל-DV ולהיפך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בעיקרון כן.
למרות שמסכים של סמסונג הולכים לקבל עדכון ל-"+HDR10" וזה יהיה הפורמט המתחרה ב-DV, גם הוא בעל metadata דינאמי.
בנוסף, DV יעיל במיוחד עבור מסכים שלא מסוגלים להגיע לרמת תאורה של 1000 ניטים ומעלה, כמו כל ה-OLEDים שיש היום בשוק, ומרבית מסכי ה-low\mid-range, כולל סדרת ה-SJ של LG.
למרות שמסכים של סמסונג הולכים לקבל עדכון ל-"+HDR10" וזה יהיה הפורמט המתחרה ב-DV, גם הוא בעל metadata דינאמי.
בנוסף, DV יעיל במיוחד עבור מסכים שלא מסוגלים להגיע לרמת תאורה של 1000 ניטים ומעלה, כמו כל ה-OLEDים שיש היום בשוק, ומרבית מסכי ה-low\mid-range, כולל סדרת ה-SJ של LG.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
X940E של סוני. נראה לי שהוא עדיין לא קיבל עדכון שמוסיף תמיכה ב-DV, אבל זה אמור להגיע.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
TR17 כתב:·......
נ.ב לעולם לא תוכל להיות מומחה כל עוד כל נסיונך מתבטא בקריאת סקירות, הקשבה לוינסנט, או צפייה חטופה במסכים בהשקות או בחנויות מתמחות....
אתה לא מגיע לקרסוליו של שחר, מאף בחינה.
זו גם הסיבה שאתה ממשיך לחזור עם יוזרים חדשים בכל פעם, אבל, זה לא יצליח לך... המילים הבזויות שהרעפת על sigamore רק גורמות לך להיראות רע, לא לאף אחד אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
@kim51,
או TR17, ברוך החוזר. מקווה שעם הניק החדש תהיה יותר רגוע.
או TR17, ברוך החוזר. מקווה שעם הניק החדש תהיה יותר רגוע.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 515 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
זיו - בבקשה תגיד שהתבלבלנו וזו בדיחה .... "ברוך החוזר" ???ziv_r כתב:@kim51,
או TR17, ברוך החוזר. מקווה שעם הניק החדש תהיה יותר רגוע....
אתה ראית מה כתוב בעמוד 2 של השרשור ?
.... בהמשך לעשרות שרשורים וחברים שנפגעו ישירות ע"י התופעה במהלך השבועות האחרונים....
מבין שנחתם פה כתב כניעה!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !