איזה מיסים בדיוק??
הם מחשבים מס לא פחות ולא יותר . 17%
זה נכון כשערך הטובין גבוה מ 75$ (ועד 499$)
זה שגוי לגבות כשהם פחות.

·oris74 כתב:@nooam
·
אין פה שום התלהמות.. יש פה תמיהה איך באים לטענות לאמזון על זה ששילמת בדיוק את הסכום שהסכמת לשלם במעמד הרכישה...
אם אתה חושב שהם גובים מיסים לא מוצדקים - אז מראש אל תקנה מהם....

לא עם משלוח בלדרות:Nunatak כתב:יכול לבקש זה דבר אחד. המכס דורשים הגשת ערעור לפני התשלום ולא אחרי....
מכאן:משלוח המבוצע באמצעות חברת בלדרות
ניתן להגיש ערעור רק לאחר שמזמין החבילה שילם את המיסים לחברת השילוח ובהצגת חשבונית תשלום....
כל אחד והיחס שלו. יש אנשים שכן קונים בהנחה שיגיע החזר מתחת לסף המכס, וזו לא הנחה בלתי סבירה.oris74 כתב:אף אחד לא מבטיח לכם שום החזר - נכון שלפעמים כן מחזירים אבל אתם קונים מוצר במחיר שמצוין באמזון....

מסכים עם כל מילה.oris74 כתב:אני לא מבין את הטענה פה לאמזון...
אמזון מוכרים מוצר ורושמים בפירוש את המחיר הסופי שלו כולל מיסים ומשלוח - ועל זה אתם משלמים. אין שום הפתעות לרעה - מעולם לא ידרשו מכם לשלם יותר ממה ששילמתם בגלל עלויות שקר כלשהוא.
אף אחד לא מבטיח לכם שום החזר - נכון שלפעמים כן מחזירים אבל אתם קונים מוצר במחיר שמצוין באמזון. אם אתם רוצים להמר פשוט תרכשו באיביי וכדומה - שם מופיע מחיר ללא מיסים אז או שתשלמו או שלא.
אני קיבלתי מאמזון החזרים אפילו בסכומים מגוכחים של יורו וחצי כך שאני ממש לא חושב שיש פה התנהלות זדונית מצידם.
הלוואי ואנשים היו מגלים כזו נחרצות צרכנית ברכישות של מוצרים בארץ......

·החישוב שגוי ומגיע החזר. נקודה.istarmini כתב:ואני אומר כן צודקים לא צודקים ,עדיף להיות חכם מאשר צודק.
תמשיכו לשלוח להם מיילים "ולהתבכיין" על חיוב יתר ,כזה או אחר ותחזרו לרכוש פה בארץ ואז נראה אתכם מתבכיינים ואת "השודדים" נהנים.
בהצלחה לכולנו....

תוכל להראות איפה כתוב בתנאים של אמזון כתוב שתקבל החזר על חיוב שגוי?mayeast כתב:·החישוב שגוי ומגיע החזר. נקודה.......
אתה לא רוצה לקבל, סבבה.
שאני קונה והחיוב שגוי והם מבטיחים בתנאים שלהם החזר במישה והחיוב נמוך יותר, מצפה שיעמדו מאחורי התנאים שלנם...

·mayeast כתב:·החישוב שגוי ומגיע החזר. נקודה.......
אתה לא רוצה לקבל, סבבה.
שאני קונה והחיוב שגוי והם מבטיחים בתנאים שלהם החזר במישה והחיוב נמוך יותר, מצפה שיעמדו מאחורי התנאים שלנם...

החיוב נכון, התבצע לפי כללי המכס. נקודה.mayeast כתב:·החישוב שגוי ומגיע החזר. נקודה.......
אתה לא רוצה לקבל, סבבה.