בעיה עם פורטים בראוטר של בזק

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@cakeofdestiny
·

מניסיוני, המעבר לשוק הסיטונאי (כלומר לקבל תשתית מהספק) חלק לחלוטין. האינטרנט מתנתק לכמה דקות, חוזר מעצמו וזהו. מן הסתם אם אתה מחליף ספק אתה צריך לעדכן שם משתמש וסיסמא בראוטר.

מה שכן, אם יש לך כרגע ציוד בהשכרה מבזק הם ידרשו שתחזיר אותו (אני חושב תוך שבועיים). אתה יכול או לקנות ציוד פרטי משלך מה שלגמרי הופך את המעבר בין ספקים לטריוויאלי או להשכיר ציוד מהספק - תלוי בספק האם זה כרוך בעלות חודשית נוספת או לא ומה ידרש ממך בשביל להחזיר להם אותו אם וכאשר תעזוב אותם.

עריכה: אם אתה בוחר לקנות ציוד משלך יש לדעתי עדיפות קלה לקנות ולהפעיל אותו כשאתה עדיין לקוח של בזק ישירות.

waseemrkab
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40

שליחה

@eran405
·אני לא טרול וזה לא אפשרי תגיד מה שתגיד תראה לי הוכחה שאפשר בכלל כל הפסקים מחוברים עם כתובות דינאמיות עם NAT אי אפשר בלי NAT

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388

שליחה

@waseemrkab
·

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.

אני מבטיח לך שאין שום קשר טכני בין כתובת דינמית ל-NAT ולפחות מבחינה טכנית כל הספקים יכולים אם וכאשר הם רוצים לתת כתובת דינמית שאינה מאחורי NAT. לספקים הקטנים יש לפעמים מחסור בכתובת חיצוניות ולכן הם מנסים לתת ללקוחות (לפחות פרטיים) כתובת מאוחרי NAT אבל ממה שאני נתקלתי אם מבקשים יפה אז מוציאים מה-NAT. בהחלט יכול להיות שבספקים מסוימים, מסיבות עסקיות, הם לא נותנים את האופציה הזו. שוב כל זה לא המצב בבזב"ל שעוד לא נתקלתי אפילו במקרה אחד ששמו לקוח מאוחרי NAT.

לגבי "הוכחות" אני לא מבין מה עוד אני יכול לספק לך ובמיוחד אני לא מבין מה זה יעזור לך גם אם "אוכיח" לך משהו. אם בכל זאת יש משהו שאני יכול לעזור תבקש בצורה ברורה.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”