kingshoko כתב:תודה רבה לכם, את עניין air play פתרתם לי, עכשיו בזמן ניגון מהאייפון הרסיבר נשאר במצב תמונה מהממיר
הsetup מהweb מדהים!
עדיין לא מצאתי משהו אחד ונראה לי שאי אפשר..
מעוניין לראות תמונה מinput1 ולשמוע מinput2 כאשר כל הinput-ים שלי הם HDMI.
תמונה בקרוב, תודה!
...
·
לא יודע איך זה ב 2070, ב 1040 ניתן לערבב רק וידאו מ HDMI עם אודיו ממוקרות שהם AUDIO ONLY ולא לקחת אודיו מ HDMI אחר. מניח שזה אותו הדבר גם ב 2070, שכן אין ממש הגיון בפיצ'ר כזה...
kingshoko כתב:@avihuli
·
ממש! לא היה לי את זה ב2010..
טוב נשאר לי לכייל בכמה שיותר מיקומים
...
בטח שהיה לך י'מצחיק...
Rekcuf - למה צמוד ? אתה יכול לשבת עם הלפטופ מול הרסיבר או אפילו עם הטאבלט או עם הפלאפון.
זה סה"כ דף אינטרנט שניתן להגיע אליו כל עוד אתה מחובר לרשת הביתית לא משנה מאיזה device קצה.
האפליקציה של ימהה כמובן מעולה.
אבל אם צריך לעשות משהו שהוא קצת מעבר יותר קל להתחבר לממשק של ה- WEB מאשר להתחיל לדפדף בתפריטי ההגדרות עם השלט.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
@kingshoko
אני גם עובד ככה עם הנגן בלו ריי שלי (ימהה 1020).
לצורך קולנוע מוגדר על מצב scene דרך HDMI עם DSP של neural X.
לצורך אודיו מוגדר על מצב scene דרך היציאות האנלוגיות של הנגן על עם DSP של straight.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
אצלי ב A1040 הכל מופעל. כמו אני רואה את זה, שלמתי על כל הפיצ'רים אז אני רוצה לנצל את כולם. אני אפילו חוטא בלשמוע מוסיקה בכל מיני מצבי הדמית אולמות מביכים של ימהה. מוסיקה קלאסית אכן מקבל ממד חדש במצב כנסיה בוינה... לגבי מקורות 2.0 (סרטים, סדרות, ו TV) אני משתמש ב DPL2z או DTS NEO6, כי לצערי בדגם המיושן הזה אין NEURAL X ולא DS החדש. זו עוד סיבה בגללה אני רוצה לשדרג כבר ל A1070 אבל בארץ מבקשים עליו 9k, שזה יוצר יותר יקר מ A3070 באירופה...
Rekcuf כתב:אצלי ב A1040 הכל מופעל. כמו אני רואה את זה, שלמתי על כל הפיצ'רים אז אני רוצה לנצל את כולם. אני אפילו חוטא בלשמוע מוסיקה בכל מיני מצבי הדמית אולמות מביכים של ימהה. מוסיקה קלאסית אכן מקבל ממד חדש במצב כנסיה בוינה... לגבי מקורות 2.0 (סרטים, סדרות, ו TV) אני משתמש ב DPL2z או DTS NEO6, כי לצערי בדגם המיושן הזה אין NEURAL X ולא DS החדש. זו עוד סיבה בגללה אני רוצה לשדרג כבר ל A1070 אבל בארץ מבקשים עליו 9k, שזה יוצר יותר יקר מ A3070 באירופה...
...
·
אולי מספיק לדחוף את המנטרה של " יותר יקר מחול פי 3 והיבואנים החזירים" בכל מקום אפשרי?
יש אנשים שעדיין קונים בארץ.. ..אפילו בשרשור "התחדשתי" אתה נכנס עם המנטרה הזו?
דונאלד טראמפ/cat&paste/sexter/דקסטר ועכשיו אתה גם זורקין....