compak k3 או bezzera bb005
- TsurTriger
-
- כתב צילום

- תגובות: 2096
הכיוון הזה לא מדויק
ולא שווה הרבה (עובד על טיימר).
בהתחלה ניסיתי לכוון אותו, אבל זה מייאש ולא מדויק. עברתי חזרה למצב M ומשקל.
ולא שווה הרבה (עובד על טיימר).
בהתחלה ניסיתי לכוון אותו, אבל זה מייאש ולא מדויק. עברתי חזרה למצב M ומשקל.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- RuslanAbramov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 745
- שם מלא: Ruslan Abramov
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
@IGAL4d
·
הנקישה הכפולה בסהכ מוציאה פעמיים את הכמות הבודדת וזה כמובן לא מה שאתה רוצה שכן מנה כפולה איננה כפולה בכמות אלא קטנה יותר, נניח מנה בודדת 13 גרם ובכפולה תהייה 22 גרם בסלסלה מסויימת . הכיוון של הטיימר הוא פעם אחת.
ולכן זה לא שווה כלום בהבט הזה.
·
הנקישה הכפולה בסהכ מוציאה פעמיים את הכמות הבודדת וזה כמובן לא מה שאתה רוצה שכן מנה כפולה איננה כפולה בכמות אלא קטנה יותר, נניח מנה בודדת 13 גרם ובכפולה תהייה 22 גרם בסלסלה מסויימת . הכיוון של הטיימר הוא פעם אחת.
ולכן זה לא שווה כלום בהבט הזה.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
@TsurTriger
·
מסכים עם מה שכתבת אבל לא היתי מוכן לשים על הדלפק את הסטה ולא היתי מוכן לשלם 5000 ש״ח על מטחנה ידנית.
זאת הסיבה ששדרגתי מk3 למאזר בידיעה שתו אה בכוס תהייה זהה אבל נוחות התפעול תהייה טובה יותר ואכן זה המצב. שווה עוד 3000 ש״ח ?!? כנראה שלא.
האמת שרציתי את הציאדו 37s . אוהב את הקומפקטיות שלה ואת צליל הטחינה אבל היתה עוד יותר יקרה ואני די בטוח שאותו הטעם בכוס.
·
מסכים עם מה שכתבת אבל לא היתי מוכן לשים על הדלפק את הסטה ולא היתי מוכן לשלם 5000 ש״ח על מטחנה ידנית.
זאת הסיבה ששדרגתי מk3 למאזר בידיעה שתו אה בכוס תהייה זהה אבל נוחות התפעול תהייה טובה יותר ואכן זה המצב. שווה עוד 3000 ש״ח ?!? כנראה שלא.
האמת שרציתי את הציאדו 37s . אוהב את הקומפקטיות שלה ואת צליל הטחינה אבל היתה עוד יותר יקרה ואני די בטוח שאותו הטעם בכוס.
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
@TsurTriger
·
תסתכל בשרשור של ה neche. פוטנציאלית יכולה להחליף לך את כל הסט מטחנות. יש לך אחת שטוחנת לאט וידני ואחת שלא משאירה אגירה. המטחנה הזאת נותנת פתרון כולל על הנייר.
עולה עכשיו 350 פאונד לפני מסים, שזה די חינם לקונית בגודל הזה שלא משאירה כלום מאחור.
·
תסתכל בשרשור של ה neche. פוטנציאלית יכולה להחליף לך את כל הסט מטחנות. יש לך אחת שטוחנת לאט וידני ואחת שלא משאירה אגירה. המטחנה הזאת נותנת פתרון כולל על הנייר.
עולה עכשיו 350 פאונד לפני מסים, שזה די חינם לקונית בגודל הזה שלא משאירה כלום מאחור.
- itamars2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2551
@ozeltzex
·צריך לזכור שבפרויקטים האלה זה אם וכאשר וגם זה לא בטוח.
·צריך לזכור שבפרויקטים האלה זה אם וכאשר וגם זה לא בטוח.
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
- dubik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 420
אני רוצה להציג חשבון אחר קצת לגבי ה-niche, לטובת מי ששוקל לקנות עכשיו.
המטחנה אכן מלהיבה, אבל כפי שנאמר היא "על הנייר", שזה אומר, שהרבה יכול להשתנות ואין שום הבטחה, שהמוצר הסופי יהיה כמו האבטיפוס או ייתן תוצאה כמו בסקירה שנעשתה.
350 פאונד זה לא "חינם" אבל זה מחיר מאוד נמוך לכל מה שהיא מציעה - על הנייר, כאמור.
יחד עם זאת, עם תוספת של הובלה מקומית 10 פאונד, הובלה לארץ של 60 פאונד ומע"מ בארץ, זה כבר 490 פאונד. כבר לא ממש "חינם" (אבל עדיין נמוך, אם אכן המטחנה תיתן את מה שהיא מבטיחה).
אבל, אם המוצר הסופי יעלה 500 פאונד כמו שהוצהר, אז היא תופיע בעוד אתרים (מחיר המשלוח יהיה כנראה זול יותר ממאסטופ), יהיה אפשר לקרוא ביקורות של משתמשים על מוצר אמיתי בשימוש יומיומי ויהיה אפשר להזדכות על המע"מ בחו"ל (ולא לשלם את המשלוח הפנימי באנגליה).
המע"מ האנגלי הוא 20%, כלומר המחיר יהיה 416 ובניכוי המשלוח המקומי זה כבר כמעט 400.
כלומר, מי שמזמין אותה מהארץ היום לוקח סיכון של כל האמור לעיל עבור 50 פאונד חיסכון.
לא סכום מבוטל לחסוך, אבל לדעתי, בכל מנגנון של ניהול סיכונים זה לא היה מתקרב ל"עובר".
מי שמזמין אותה בחו"ל לעומת זאת חוסך 150 פאונד וזה כבר סיפור אחר.
עובדה, שבמחיר של 400 פאונד לא היו כמעט קופצים. כלומר, רוב האנשים חושבים שחיסכון של 100 פאונד אינו מספיק כדי לגלם את ה"סיכון".
אינני כותב את הדברים כ"ביקורת", חו"ח, על מי שכבר קנה. מאחל להם שהמטחנה תהיה מעולה (כי גם בעיניי היא מעניינת ומלהיבה
).
רק מציג נקודת השקפה אחרת למקרה שמישהו שוקל.
המטחנה אכן מלהיבה, אבל כפי שנאמר היא "על הנייר", שזה אומר, שהרבה יכול להשתנות ואין שום הבטחה, שהמוצר הסופי יהיה כמו האבטיפוס או ייתן תוצאה כמו בסקירה שנעשתה.
350 פאונד זה לא "חינם" אבל זה מחיר מאוד נמוך לכל מה שהיא מציעה - על הנייר, כאמור.
יחד עם זאת, עם תוספת של הובלה מקומית 10 פאונד, הובלה לארץ של 60 פאונד ומע"מ בארץ, זה כבר 490 פאונד. כבר לא ממש "חינם" (אבל עדיין נמוך, אם אכן המטחנה תיתן את מה שהיא מבטיחה).
אבל, אם המוצר הסופי יעלה 500 פאונד כמו שהוצהר, אז היא תופיע בעוד אתרים (מחיר המשלוח יהיה כנראה זול יותר ממאסטופ), יהיה אפשר לקרוא ביקורות של משתמשים על מוצר אמיתי בשימוש יומיומי ויהיה אפשר להזדכות על המע"מ בחו"ל (ולא לשלם את המשלוח הפנימי באנגליה).
המע"מ האנגלי הוא 20%, כלומר המחיר יהיה 416 ובניכוי המשלוח המקומי זה כבר כמעט 400.
כלומר, מי שמזמין אותה מהארץ היום לוקח סיכון של כל האמור לעיל עבור 50 פאונד חיסכון.
לא סכום מבוטל לחסוך, אבל לדעתי, בכל מנגנון של ניהול סיכונים זה לא היה מתקרב ל"עובר".
מי שמזמין אותה בחו"ל לעומת זאת חוסך 150 פאונד וזה כבר סיפור אחר.
עובדה, שבמחיר של 400 פאונד לא היו כמעט קופצים. כלומר, רוב האנשים חושבים שחיסכון של 100 פאונד אינו מספיק כדי לגלם את ה"סיכון".
אינני כותב את הדברים כ"ביקורת", חו"ח, על מי שכבר קנה. מאחל להם שהמטחנה תהיה מעולה (כי גם בעיניי היא מעניינת ומלהיבה
רק מציג נקודת השקפה אחרת למקרה שמישהו שוקל.
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

@dubik
·
היום יעלה לי בערך 500 עד הבית. אם אמצא מי שיביא אז 350.
באה לי בטוב, התחשק לי, קניתי. הרבה יותר כיף ממלא מתמטיקה.
·
היום יעלה לי בערך 500 עד הבית. אם אמצא מי שיביא אז 350.
באה לי בטוב, התחשק לי, קניתי. הרבה יותר כיף ממלא מתמטיקה.
- dubik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 420
@ozeltzex
·
כפי, שציינתי במפורש, הדברים לא נאמרו כביקורת על ההחלטה שלך לקפוץ למים.
החלטות ספונטניות זה אחלה, בטח כאשר מדובר בתחביב ואם זה מתאפשר כלכלית.
אבל הרבה שרשורים של אנשים כאן שמתלבטים לגבי שדרוג (כולל השרשור הנוכחי) כן נותנים משקל גדול בהחלטה לענין הכלכלי (אחרת לכולם כנראה היתה קונית גדולה
).
אז בסה"כ הצגתי נקודת הסתכלות אחרת על הדברים, לאור זה שהצגת את המטחנה והמחיר הנוכחי כ"די חינם".
אין כמעט שום מוצר חדש שיוצא לשוק שאני מכיר שאין לו מחלות ילדות או דברים שזקוקים לשיפור וכאן מדובר על חברה חדשה ולא מוכרת.
הדברים לא כוונו אליך, אלא לאחרים שקוראים ואולי שוקלים.
·
כפי, שציינתי במפורש, הדברים לא נאמרו כביקורת על ההחלטה שלך לקפוץ למים.
החלטות ספונטניות זה אחלה, בטח כאשר מדובר בתחביב ואם זה מתאפשר כלכלית.
אבל הרבה שרשורים של אנשים כאן שמתלבטים לגבי שדרוג (כולל השרשור הנוכחי) כן נותנים משקל גדול בהחלטה לענין הכלכלי (אחרת לכולם כנראה היתה קונית גדולה
אז בסה"כ הצגתי נקודת הסתכלות אחרת על הדברים, לאור זה שהצגת את המטחנה והמחיר הנוכחי כ"די חינם".
אין כמעט שום מוצר חדש שיוצא לשוק שאני מכיר שאין לו מחלות ילדות או דברים שזקוקים לשיפור וכאן מדובר על חברה חדשה ולא מוכרת.
הדברים לא כוונו אליך, אלא לאחרים שקוראים ואולי שוקלים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
ozeltzex כתב:היום יעלה לי בערך 500 עד הבית. אם אמצא מי שיביא אז 350.
באה לי בטוב, התחשק לי, קניתי. הרבה יותר כיף ממלא מתמטיקה....
WELL SAID!
אם הייתי חי רק לפי הרציונאל הייתי כנראה חי עד 120 ומת משעמום...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- TsurTriger
-
- כתב צילום

·ozeltzex כתב:@TsurTriger
·
עולה עכשיו 350 פאונד לפני מסים, שזה די חינם לקונית בגודל הזה שלא משאירה כלום מאחור....
לא הבנתי ממה החלטת שהמטחנה הזו יכולה להחליף את התמורה של HG1 וגם של סטה 270W?
1. הסטה עובדת עם משקל מאוד מדויק, אני שם את הפורטפילטר ולוחץ ומקבל מנה מדוייקת. זו יכולה לעשות את זה? לא
2. הסטה יושבת בעסק, הHG1 בדירה.
3. בשתי המטחנות שיש לי, יש אפס גרם אגירה (עד גבול ה0.1-0.2 גרם)
אז למה להחליף?
עם כמה שהיא יפה, יש לה חסרונות לדעתי
בקשר ל- HG1
1. היא דורשת חשמל
2. היא יחסית רועשת יותר
3. פחות יפה מה-HG1 לדעתי
בקשר לסטה
1. אין לה משקל מובנה
2. אין לה מחזיק לפורטרפילטר
3. יקרה יותר
אז שוב, למה להחליף?
עם כל ההתלהבות, היא לא מתעלה על אף אחת מהמטחנות שיש לי עבורי. בדבר אחד היא כן מתעלה על הסטה, וזה נראה באיכות הבנייה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

@TsurTriger
·
בסה"כ התכוונתי שבתור משתמש שמכוון ל 0 אגירה (לפי הציוד שלו), יש פה מטחנה שאמורה לעשות 90% ממה שכל אחת המטחנות האחרות עושה ובמחיר נמוך משמעותית.
אם הגענו למצב שיתרון של מטחנה הוא חוסר חיבור לחשמל, אז אנחנו במצב טוב.
אני לא משווק של היצרן ואין לי אינטרס לפגוע בשמם הטוב של המטחנות שלך.
·
בסה"כ התכוונתי שבתור משתמש שמכוון ל 0 אגירה (לפי הציוד שלו), יש פה מטחנה שאמורה לעשות 90% ממה שכל אחת המטחנות האחרות עושה ובמחיר נמוך משמעותית.
אם הגענו למצב שיתרון של מטחנה הוא חוסר חיבור לחשמל, אז אנחנו במצב טוב.
אני לא משווק של היצרן ואין לי אינטרס לפגוע בשמם הטוב של המטחנות שלך.
- TsurTriger
-
- כתב צילום

אתה לא פוגע חלילה.
אני חושב שאני בנאדם די כן בסה"כ. אין לי גאוות יחידה על הציוד שקניתי, ואינני חושב שהוא הכי טוב בעולם. אני אמיתי וכן ואומר באמת מה החיסרונות (עבורי) במה שיש לי ומה היתרונות. ולכן, ציינתי, שלמעט עניין איכות הבנייה של הסטה (ותכנון דפוק של המחשב), זו מטחנה מעולה. באמת שאין נוחה יותר ממה עבורי בעסק. מגיע לקוח, שם את הידית במטחנה, לוחץ על כפתור, בנתיים מתעסק בדברים אחרים, ויאללה יש אספרסו במינימום התעסקות יחסית לתמורה.
עם הHG1, זה כמו עם גילוח קלאסי (אני מתגלח עם תער שאני מחליק על רצועת עור לפני, מברשת גירית וסבון כמו של פעם), זה טקס שלם שחלק מהחוויה זה הטקס עצמו. לא לכולם זה מתאים, אין ספק. אבל למי שכן, אין פשרות בשום נקודה במטחנה הזו, לדעתי, מאיכות בנייה מעולה ועד איכות טחינה מעולה. האם היא שווה 5 אלף שח? את אותו הדבר אני יכול לשאול על התערים שלי (שעלותם גבוהה יותר מעלות ה-HG1). יש כאלה שיגידו שלא ויש כאלה שיגידו שכן.
הכל טוב, כל עוד אנחנו מביעים את דעותינו ויודעים לקבל את דעתו של אחר תחת שיח תרבותי ומעשיר. בסופו של יום, אם כל אחד מקבל את האספרסו שהוא אוהב בכוס, זה מה שחשוב (והציוד פחות חשוב - אלה בסה"כ חתיכות ברזל).
אני חושב שאני בנאדם די כן בסה"כ. אין לי גאוות יחידה על הציוד שקניתי, ואינני חושב שהוא הכי טוב בעולם. אני אמיתי וכן ואומר באמת מה החיסרונות (עבורי) במה שיש לי ומה היתרונות. ולכן, ציינתי, שלמעט עניין איכות הבנייה של הסטה (ותכנון דפוק של המחשב), זו מטחנה מעולה. באמת שאין נוחה יותר ממה עבורי בעסק. מגיע לקוח, שם את הידית במטחנה, לוחץ על כפתור, בנתיים מתעסק בדברים אחרים, ויאללה יש אספרסו במינימום התעסקות יחסית לתמורה.
עם הHG1, זה כמו עם גילוח קלאסי (אני מתגלח עם תער שאני מחליק על רצועת עור לפני, מברשת גירית וסבון כמו של פעם), זה טקס שלם שחלק מהחוויה זה הטקס עצמו. לא לכולם זה מתאים, אין ספק. אבל למי שכן, אין פשרות בשום נקודה במטחנה הזו, לדעתי, מאיכות בנייה מעולה ועד איכות טחינה מעולה. האם היא שווה 5 אלף שח? את אותו הדבר אני יכול לשאול על התערים שלי (שעלותם גבוהה יותר מעלות ה-HG1). יש כאלה שיגידו שלא ויש כאלה שיגידו שכן.
הכל טוב, כל עוד אנחנו מביעים את דעותינו ויודעים לקבל את דעתו של אחר תחת שיח תרבותי ומעשיר. בסופו של יום, אם כל אחד מקבל את האספרסו שהוא אוהב בכוס, זה מה שחשוב (והציוד פחות חשוב - אלה בסה"כ חתיכות ברזל).
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- katzer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
אם מישהו מתכוון לפתוח HTWetShaving.co.il אני לגמרי בפנים.
גי׳לט מתעללת בפני העם כפי שעלית התעללה בחיך העם עם הנמס.
מישהו חייב לעשות מעשה כפי שנעשה פה בכוס.
גי׳לט מתעללת בפני העם כפי שעלית התעללה בחיך העם עם הנמס.
מישהו חייב לעשות מעשה כפי שנעשה פה בכוס.
- TsurTriger
-
- כתב צילום

יש קבוצה נהדרת בפייסבוק לגילוח קלאסי ישראלי עם מעל 700 חברים.
אתה מוזמן להצטרף אלינו שם
אתה מוזמן להצטרף אלינו שם
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
-
orenglu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
היי,
מוכרים עכשיו במבצע באותה חנות מטחנה עם סכינים קוניות, אך אני לא יודע איזו חברה, הם משווקים אותה עם שם החנות.
מישהו מכיר לפי התמונה?
מוכרים עכשיו במבצע באותה חנות מטחנה עם סכינים קוניות, אך אני לא יודע איזו חברה, הם משווקים אותה עם שם החנות.
מישהו מכיר לפי התמונה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- RuslanAbramov
-
- חבר פעיל במיוחד

@orenglu
·אתה יכול לתת קישור למפרט שלה?
·אתה יכול לתת קישור למפרט שלה?
- YanivT72
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 252
@orenglu
·
זה נראה כמו WPM שזה בעצם גראף וישימו איזה לוגו מדבקה שתירצה.
תוכל לקבל גם מטחנת "אורן" אם תבקש.
לא מומלץ. K3 ובזרה עדיפות עליה.
בכל מקרה, הנה היא אצל אינסטנט עלי:
https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-commercial-Welhome-Espresso-conical-burr-Grinder-ZD-17-WPM-PRO-Conical-Burrs-Lampu-LED-coffee/206081_32321401961.html
·
זה נראה כמו WPM שזה בעצם גראף וישימו איזה לוגו מדבקה שתירצה.
תוכל לקבל גם מטחנת "אורן" אם תבקש.
לא מומלץ. K3 ובזרה עדיפות עליה.
בכל מקרה, הנה היא אצל אינסטנט עלי:
https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-commercial-Welhome-Espresso-conical-burr-Grinder-ZD-17-WPM-PRO-Conical-Burrs-Lampu-LED-coffee/206081_32321401961.html
- RuslanAbramov
-
- חבר פעיל במיוחד

כן מצאתי את המפרט שלה ברשת saeco m50.
לא כתהו מה קוטר הסכינים אני מנחש שזה 38ממ או 50ממ
בכל מקרה זאת לא מטחנה רציפה יש לה 30 כיוונים אפשריים.
היא נראית אחלה מטחנה אבל לא נראה לי שתרגיש הבדלים.
בנוסף העבודה שהיא לא רציפה זה דיל בריקר בעייני.
לא כתהו מה קוטר הסכינים אני מנחש שזה 38ממ או 50ממ
בכל מקרה זאת לא מטחנה רציפה יש לה 30 כיוונים אפשריים.
היא נראית אחלה מטחנה אבל לא נראה לי שתרגיש הבדלים.
בנוסף העבודה שהיא לא רציפה זה דיל בריקר בעייני.
- YanivT72
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 252
@RuslanAbramov
·
סכינים 35 קוני
150 וואט.
SANSUI של המטחנות.
·
סכינים 35 קוני
150 וואט.