אלקטרוניקס פרו שירות מחפיר ועבודה על הלקוח
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
טוב
שלח לי בפרטי את המספר שלך
אני אנסה להראות לך איך יוצרים פתרונות בחנויות פרטיות
אני לא אנסה להזיז את ההר שלך
אבל אני בהחלט אעזור לך לעבור אותו
רועי
שלח לי בפרטי את המספר שלך
אני אנסה להראות לך איך יוצרים פתרונות בחנויות פרטיות
אני לא אנסה להזיז את ההר שלך
אבל אני בהחלט אעזור לך לעבור אותו
רועי
אני מאמין שמשCrossover-Shop אומר לגביו נכון, אבל זה לא מוריד מנכונות הטענה של פותח השירשור.
זה שצריך קומבינות ויחס מועדף לחנות המתמחה אצל נותן השירות או היבואן כדי לקבל שירות לגיטימי, זה לא תקין ואסור לקבל את זה כמובן מאליו.
חנות מתמחה זה אחלה ויש ערך מוסף אך לקוח שמוכן לטפל בבקשות השירות בעצמו חייב לקבל שירות ברמה טובה.
זה שצריך קומבינות ויחס מועדף לחנות המתמחה אצל נותן השירות או היבואן כדי לקבל שירות לגיטימי, זה לא תקין ואסור לקבל את זה כמובן מאליו.
חנות מתמחה זה אחלה ויש ערך מוסף אך לקוח שמוכן לטפל בבקשות השירות בעצמו חייב לקבל שירות ברמה טובה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא מבין מה אתם באים בטענות לרועי...
הוא מסביר לכם שחנות מתמחה נותנת שירות מעבר למה שנותנת רשת כמו אלמ - זה הכל.
הוא מסביר לכם שחנות מתמחה נותנת שירות מעבר למה שנותנת רשת כמו אלמ - זה הכל.
@oris74
·חלילה וחס אף אחד לא באמת בטענות לרועי...לפחות מבחינתי הוא עשה ככל יכולתו כנראה שצולם זה לא מספיק ,היום הם גם שלחו לי הודעה שיחסמו אותי באתר שלהם ,כדי לא לפגוע בחוויית הגלישה של אחרים ,הם עדיין לא מפנימים את זה שרבים מתלוננים על המוצרים שלהם ,אני אבקש מהחברים כאן לעזור ולשתף את מה שכתבתי בעמוד שלהם כדי להוכיח להם שאי אפשר לבלום לנו את הפה ,אני מפרסם תחת השם המלא שלי שלמה אוחנה...תודה לכולם .
·חלילה וחס אף אחד לא באמת בטענות לרועי...לפחות מבחינתי הוא עשה ככל יכולתו כנראה שצולם זה לא מספיק ,היום הם גם שלחו לי הודעה שיחסמו אותי באתר שלהם ,כדי לא לפגוע בחוויית הגלישה של אחרים ,הם עדיין לא מפנימים את זה שרבים מתלוננים על המוצרים שלהם ,אני אבקש מהחברים כאן לעזור ולשתף את מה שכתבתי בעמוד שלהם כדי להוכיח להם שאי אפשר לבלום לנו את הפה ,אני מפרסם תחת השם המלא שלי שלמה אוחנה...תודה לכולם .
- שירות-אלקטרוניקס-פרו
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
צהריים טובים לכל חברי הפורום,
שמי קטי מגלניק ואני מנהלת חווית לקוח באלקטורניקס פרו.
השרשור הועבר אלי וחשוב לי לבחון ולבדוק כל טענה באופן אישי ופרטני.
אנא צרו קשר ישירות בכתובת המייל שלי, עם פרטי התקשרות ופרטי המקרה : [email protected]
בברכת יום טוב,
קטי מגלניק, מנהלת חווית לקוח, אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ
אנא צרו קשר ישירות בכתובת המייל שלי, עם פרטי התקשרות ופרטי המקרה : [email protected]
בברכת יום טוב,
קטי מגלניק, מנהלת חווית לקוח, אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ
@oris74
·
אין לי שום טענה לרועי. אפילו התרשמתי מנכונותו לעזור לבחור כאן.
הבעיה שלי היא אם התפיסה שבשביל לקבל שירות הוגן חייבים לקנות בחנות מתמחה. אני לא טוען שרועי המציא את התפיסה הזאת או אחראי לה.
חנות מתמחה יכולה לתת המון ערך מוסף על רשת סטנדרטית בידע והבנה של המוצרים וכן של דרישות הלקוח. היא יכולה לתת ערך מוסף בתנאי הצפייה והשמיעה. היא יכולה לעזור בטרייד אין ובחיבור בין אנשים, לעזור בהתקנה והתאמה לחלל האישי, והיא יכולה להקל את התהליך של קבלת השירות והאחריות עבור מי שזמנו יקר לו ומעדיף לא לחכות בטלפונים לשירות, המתנות לטיפול ומעקב.
זה טוב להרבה מהקוראים בפורום ויש לי את כל הכבוד והערכה למיקצועיים מביניהם.
כל זה לא מוריד כהוא זה מטענתי שלקוח פרטי שפונה בעצמו לנותן השירות וליבואן וליצרן ומשקיע את הזמן הדרוש לכך, זכאי לקבל שירות טוב.
·
אין לי שום טענה לרועי. אפילו התרשמתי מנכונותו לעזור לבחור כאן.
הבעיה שלי היא אם התפיסה שבשביל לקבל שירות הוגן חייבים לקנות בחנות מתמחה. אני לא טוען שרועי המציא את התפיסה הזאת או אחראי לה.
חנות מתמחה יכולה לתת המון ערך מוסף על רשת סטנדרטית בידע והבנה של המוצרים וכן של דרישות הלקוח. היא יכולה לתת ערך מוסף בתנאי הצפייה והשמיעה. היא יכולה לעזור בטרייד אין ובחיבור בין אנשים, לעזור בהתקנה והתאמה לחלל האישי, והיא יכולה להקל את התהליך של קבלת השירות והאחריות עבור מי שזמנו יקר לו ומעדיף לא לחכות בטלפונים לשירות, המתנות לטיפול ומעקב.
זה טוב להרבה מהקוראים בפורום ויש לי את כל הכבוד והערכה למיקצועיים מביניהם.
כל זה לא מוריד כהוא זה מטענתי שלקוח פרטי שפונה בעצמו לנותן השירות וליבואן וליצרן ומשקיע את הזמן הדרוש לכך, זכאי לקבל שירות טוב.
גם אני שללתי רכישה של מסך סמסונג בגלל התלונות הבלתי פוסקות על רמת השירות הירודה.
אין דרך אחרת ללמד יבואן שרמת שירות של קבלן משנה זו בעיה גם שלו.
לא ברור לי אם התפקיד "מנהל חווית לקוח" זה תפקיד רציני עם סמכויות באלקטרוניקס פרו או סתם ניסיון להשתיק את הביקורת והתלונות ולא ממש לטפל בבעיות השורש.
לא צריך להיות מומחה גדול בתחום שירות הלקוחות על מנת להבין מקריאת התלונות שיש פגמים בסיסיים בהתנהלות של אלקטרוניקס פרו - טכנאים לא מיומנים שלא יודעים לפתור תקלות , הבטחות סרק וחוסר רצון לפתור את הבעיה לשביעות רצון הלקוח.
ארז
אין דרך אחרת ללמד יבואן שרמת שירות של קבלן משנה זו בעיה גם שלו.
לא ברור לי אם התפקיד "מנהל חווית לקוח" זה תפקיד רציני עם סמכויות באלקטרוניקס פרו או סתם ניסיון להשתיק את הביקורת והתלונות ולא ממש לטפל בבעיות השורש.
לא צריך להיות מומחה גדול בתחום שירות הלקוחות על מנת להבין מקריאת התלונות שיש פגמים בסיסיים בהתנהלות של אלקטרוניקס פרו - טכנאים לא מיומנים שלא יודעים לפתור תקלות , הבטחות סרק וחוסר רצון לפתור את הבעיה לשביעות רצון הלקוח.
ארז
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@yoramw
·
אני מסכים איתך לחלוטין אבל לצערנו במציאות השירות שמקבלים בחנות מתמחה במקרה של עבודה מול היבואן הוא יעיל יותר.
לי פשוט היה נראה שבאים לטענות לרועי ובגלל זה הערתי.
·
אני מסכים איתך לחלוטין אבל לצערנו במציאות השירות שמקבלים בחנות מתמחה במקרה של עבודה מול היבואן הוא יעיל יותר.
לי פשוט היה נראה שבאים לטענות לרועי ובגלל זה הערתי.
קטי.את עדיין שם ? אלקטרוניקס פרו החלפת טלויזיה .אחריות
·בחודש יוני-.2018 רכשתי טלוויזיה ממחסני חשמל .באוגוסט-2018 התגלו ליקויים בטלוויזיה .שירות-אלקטרוניקס-פרו כתב:צהריים טובים לכל חברי הפורום,
בברכת יום טוב,
קטי מגלניק, מנהלת חווית לקוח, אלקטרוניקס פרו בלו בע"מ...
הגיע נציג טכנאי : מאלקטרוניקס פרו. בדק ואמר. שיתאמו שוב הגעת טכנאים להחליף כרטיס .
ב 12/9/2018 הגיעו טכנאים. להחליף כרטיס. אצלנו בבית .שנעשה באופן חובבני. מצורפות תמונות מהביקור.
פירוק הטלוויזיה. והרכבה. נעשה בסלון הבית. כאשר הטכנאים פגעו בחלק האחורי של הטלוויזיה .כי לא פירקו נכון את גב המכשיר.
וגרמו לשבר וסדקים קלים בפלסטיק האחורי. הברגים לא הוברגו חזרה נכון. ברגים משוחררים. מאז חסרים גם ברגים בגב המכשיר.
לאחר ההרכבה. התברר שהכרטיס לא מתאים .לא נדלק המכשיר. לכן פירקו שוב את המכשיר .
ואמרו שיתאמו לנו מועד ביקור טכנאים נוסף.
לאחר כ 3 שבועות. הגיעו שוב, פעם נוספת פירקו את הטלוויזיה אצלנו בבית .לשם החלפת הכרטיס .במרכז הסלון .
שהפך שוב למעבדה זמנית.
לא חיברו נכון חזרה. למרות שביקשתי מהם .והסברתי .חסרים ברגים. גב הטלוויזיה רופף. הטכנאים התעלמו.
לאחר כחודש ב 17/11/18 שוב התקלקלה הטלוויזיה. לא עובדת. פנינו לאלטרוניקס פרו. הגיע נציג/טכנאי לאחר שבוע.
הפעם אמר שאולי הלך הפאנל .וצריך לקחת למעבדה.
שיקבעו מועד נוסף .שיגעו עוד טכנאים כדי לקחת את הטלוויזיה למעבדה .
לאחר כ- 10 ימים הגיעו נציגים . ב 27/11/18 הטלוויזיה נלקחה למעבדה.
בתאריך 10/12/2018 התקשרו מאלקטרוניקס פרו בכוונה להשיב את המכשיר הפגום .
אך אנו אמרנו מראש מתנגדים. מבקשים מכשיר חדש .
יצר איתנו קשר אדם בשם -שי לוי. שטען שהוא מנהל שרות, באלקטרוניקס פרו. ואמר שניתן לשדרג למכשיר אחר .
אך ניתן לשדרג רק לדגם 7030 של הייסנס .
ומבקש שאוסיף כ : 3100 שח . עבור שדרוג . כאשר בחנות המחיר הוא כ - 1500 שח פחות. על אותו דגם. מופקע.
הצעתי לשדרג ל- הייסנס 75 6800IL . שבחנויות המחיר הוא כ :7200שח. פחות מהמסך שמסרנו.שעלה לנו: 7500שח.
הפעם ביקשו תוספת של : 2200 שח. על מסך.שבחנויות זול יותר ממה שכבר שילמתי. מאוד מופקע.
ביקשתי להחליף לאותו מסך שהיה לנו.N5000 75 אינץ. ללא תוספת תשלום. ביקשתי לשדרג למסך חברה אחרת. למוצר אחר.
למסך מתצוגה.
אך אלקטרוניקס פרו התחמקו במשך שבועיים .לא עונים לטלפון. אומרים יחזרו אלי וכדומה.
כל הכוונה שלהם היא לגרום לי לקבל חזרה את המסך הפגום. לא באמת רוצים לעזור לי. לכן הציעו הצעות מדומות במחיר מופקע.
שלום לכולם,
אני רוצה להתאגד ולאגד יחד קבוצה מנפגעי חברת אלקטרוניקס פרו
החברה הזו שנותנת שירות למוצרי סמסונג עושה ככל העולה על רוחה לגבי ציבור הצרכנים
משנת 2016 אני בתהליך מתמשך מולם לעניין זליגות אור ממסך טלוויזיה שקניתי ולאחר מכן שדרגתי דרכם בגלל זליגות אור
וגם מסך זה התגלה עם זליגות אור
אני בזמנו הארכתי אחריות על המסך שהגיעה ביחד ל4 שנים מהקניה ועכשיו פניתי שוב לעניין זליגות האור והם אמרו שנגמרה האחריות ואני צריך לשלם 3000 שקל או....ניחשתם נכון..לשדרג שוב ..זו התשובה שלהם תמיד..
הם גם טענו שזליגות האור הינם בגדר הסביר ..כששאלתי מה זה סביר הם אמרו שזה מהיצרן..ביקשתי מהם מסמך שמסביר כמה זה גדר הסביר ..ומה רמת האחוזים ..פניתי בעניין גם לאמון הציבור..התשובה שקיבלתי מאלקטרוניקס פרו שזה מסמך פנימי והם לא מוכנים להציג לי אותו..ונשארת ההצעה לשדרוג בעינה.. אני כמובן לא מוכן לקבל את זה אני מתכוון לפנות לכל מי שרק אפשר בעניין זה גם לתוכניות טלוויזיה המטפלות במקרים כגון אלו..כמובן שאשמח למי שיצטרף זה רק יגביר את הרעש ויגרום סוס סוף למישהו להרים את הכפפה
הנייד שלי 0506554371 אשמח לקבל מידע ומסמכים
אני רוצה להתאגד ולאגד יחד קבוצה מנפגעי חברת אלקטרוניקס פרו
החברה הזו שנותנת שירות למוצרי סמסונג עושה ככל העולה על רוחה לגבי ציבור הצרכנים
משנת 2016 אני בתהליך מתמשך מולם לעניין זליגות אור ממסך טלוויזיה שקניתי ולאחר מכן שדרגתי דרכם בגלל זליגות אור
וגם מסך זה התגלה עם זליגות אור
אני בזמנו הארכתי אחריות על המסך שהגיעה ביחד ל4 שנים מהקניה ועכשיו פניתי שוב לעניין זליגות האור והם אמרו שנגמרה האחריות ואני צריך לשלם 3000 שקל או....ניחשתם נכון..לשדרג שוב ..זו התשובה שלהם תמיד..
הם גם טענו שזליגות האור הינם בגדר הסביר ..כששאלתי מה זה סביר הם אמרו שזה מהיצרן..ביקשתי מהם מסמך שמסביר כמה זה גדר הסביר ..ומה רמת האחוזים ..פניתי בעניין גם לאמון הציבור..התשובה שקיבלתי מאלקטרוניקס פרו שזה מסמך פנימי והם לא מוכנים להציג לי אותו..ונשארת ההצעה לשדרוג בעינה.. אני כמובן לא מוכן לקבל את זה אני מתכוון לפנות לכל מי שרק אפשר בעניין זה גם לתוכניות טלוויזיה המטפלות במקרים כגון אלו..כמובן שאשמח למי שיצטרף זה רק יגביר את הרעש ויגרום סוס סוף למישהו להרים את הכפפה
הנייד שלי 0506554371 אשמח לקבל מידע ומסמכים
דיון אחד בנושא:אוחנה כתב:משנת 2016 אני בתהליך מתמשך מולם לעניין זליגות אור ממסך טלוויזיה...
https://www.hometheater.co.il/vp2820427.html
אכן בעיה ב-LCD, אבל יש דגמים עם פחות סיכוי לבעיות כאלה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
לא הבנתי למה צריך תביעה יצוגית והתאגדות?
מי שיש לו בעיה שיתבע לבד בבית משפט לתביעות קטנות
כל מקרה לגופו.
ביננו... אם מישהו אשם זה הקונים
אנשים עומדים בתור לקנות למרות האמינות המפוקפקת והשרות
זה לא שלא ידעתם את זה המעמד הקניה, פשוט היה לכם נוח לעצום עיניים ועכשיו אתם באים לבכות?
כל מקרה לגופו.
זה לא שלא ידעתם את זה המעמד הקניה, פשוט היה לכם נוח לעצום עיניים ועכשיו אתם באים לבכות?
איזו מין גישה תבוסתנית זו?ahersko כתב:לא הבנתי למה צריך תביעה יצוגית והתאגדות?
כל מקרה לגופו.
זה לא שלא ידעתם את זה המעמד הקניה, פשוט היה לכם נוח לעצום עיניים ועכשיו אתם באים לבכות?...
אז מי שעשה את חקר השוק שלו והגיע למסקנה שמסך כלשהו של סמסונג הוא זה שעונה על צרכיו בצורה הטובה ביותר צריך לוותר כי נותן השירות גרוע?
צריך לפעול לשיפור השירות או להחלפת היבואן או לחשוב על פתרונות יצירתיים אחרים (או המועצה להגנת הצרכן וכאלה).
- ahersko
- חבר מביא חבר

אתה לא באמת מבין מה נדרש ומה הסף לתביעה יצוגית.
אם אתה חושב שאתה "יכול לפעול להחלפת היבואן"... שיהיה לך בהצלחה.
אם עשית את חקר השוק שלך, אז תהנה מפירות "חקר השוק" שעשית לעצמך.
נשמח לעדכונים על הפתרונות היצירתיים שלך.
אגב הפתרונות היצירתיים הם אלו שהכי פשוטים, במקרה של סמסונג זה המנעות.
אם אתה חושב שאתה "יכול לפעול להחלפת היבואן"... שיהיה לך בהצלחה.
אם עשית את חקר השוק שלך, אז תהנה מפירות "חקר השוק" שעשית לעצמך.
נשמח לעדכונים על הפתרונות היצירתיים שלך.
אגב הפתרונות היצירתיים הם אלו שהכי פשוטים, במקרה של סמסונג זה המנעות.
למי שעוקב
אחותי כבר שבועיים ללא מכונת כביסה סמסונג.
שבאחריות,היה טכנאי, שבשיא חוצפתו
אמר לאחותי שהוא לא מוריד תמייבש
שיושב מעל המכונה,החלק שהביא
לא עזר,כי הלך הכרטיס,הטכנאי עזב
אחותי התקשרה שוב לשירות,שעות בטלפון
הציעו לה לתקן את הכרטיס,וזה ייקח שבוע!!!
אחותי לא הסכימה,אמרה רק כרטיס חדש.
אמרו לה תמתיני עד שיגיע,מתי יגיע?
אף אחד לא יודע!!!
איך עדיין אנשים רוכשים סמסונג
איך אחותי קנתה סמסונג,אלוהים יודע.
אחותי כבר שבועיים ללא מכונת כביסה סמסונג.
שבאחריות,היה טכנאי, שבשיא חוצפתו
אמר לאחותי שהוא לא מוריד תמייבש
שיושב מעל המכונה,החלק שהביא
לא עזר,כי הלך הכרטיס,הטכנאי עזב
אחותי התקשרה שוב לשירות,שעות בטלפון
הציעו לה לתקן את הכרטיס,וזה ייקח שבוע!!!
אחותי לא הסכימה,אמרה רק כרטיס חדש.
אמרו לה תמתיני עד שיגיע,מתי יגיע?
אף אחד לא יודע!!!
איך עדיין אנשים רוכשים סמסונג
איך אחותי קנתה סמסונג,אלוהים יודע.
- ahersko
- חבר מביא חבר

הדרך היחידה היא פשוט להימנע, להצביע ברגלים ולהמליץ לאחרים לא לרכוש את המותג הזה.
כל עוד אנשים עומדים בתור לקנות, למה להם לשנות משהו?
אגב... בעניין מכונת הכביסה.
אין בעיה לתקן את הכרטיס, אין יתרון בכרטיס חדש מעל מתוקן. אני הייתי זורם עם תיקון
מה שלא הגיוני זה לתקוע בנאדם בלי מכונת כביסה לשבוע.
כל עוד אנשים עומדים בתור לקנות, למה להם לשנות משהו?
אגב... בעניין מכונת הכביסה.
אין בעיה לתקן את הכרטיס, אין יתרון בכרטיס חדש מעל מתוקן. אני הייתי זורם עם תיקון
מה שלא הגיוני זה לתקוע בנאדם בלי מכונת כביסה לשבוע.