הקלטה ב AVI ב PVR 350

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
BlueStreak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

zovirax, הכרטיס לא שלי, הוא של חבר, והצורך להקליט ב divx התעורר רק אחרי שהוא קנה את הכרטיס .
BRK, ממה שהבנתי התוכנה Wing של Hauppauge אמנם נותנת תוצאות (קובץ divx) בזמן אמת אבל זו לא הקלטה אמיתית של divx ב real time אלא הקלטה ב mpeg2 ומיד עם תחילת ההקלטה מתחיל גם הקידוד ל divx בניגוד לתוכנות אחרות שמתחילות את הקידוד רק לאחר שההקלטה מסתיימת (תקן אותי אם אני טועה לגבי התוכנות האחרות. זה מאוד ישמח אותי).
בגלל שההקלטה ב divx היא לא realtime אמיתי אלא קידוד מקובץ mpeg2 קיים אני מאמין שהאיכות לא תהיה נמוכה מקידודים אחרים. כמובן שזה תלוי באיכות התוכנה.
ואל תשווה להפצות ברשת מחו"ל. להם יש DVB. :)

אני לא מאמין שחבר שלי ילך על התוכנה כי הוא חיפש פתרון חינמי והיא עולה 25$.
אבל הממצאים שלי הם שמי שרוצה להקליט ב divx בזמן אמת עם כרטיסי PVR-X50, הפתרון בשבילו היא Wing. לא מצאתי אלטרנטיבות.
רק כמה הסתייגויות:
1. לא יודע מה הרזולוציות שהתוכנה מייצרת. בעקרון היא מיועדת לנגני וידאו ניידים אבל לא בטוח שהיא לא מפיקה גם רזולוציות גבוהות.
2. לא יודע מה איכות הקבצים שהיא מייצרת אבל זו תוכנה של Hauppauge.
3. סביר להניח שבשביל לקבל את ה divx בזמן אמת צריך מעבד לא חלש.

נ.ב.
לי אישית יש את הכרטיס tv@nywhere של MSI שמאפשר הקלטה של divx בזמן אמת (בתוכנה, לא חומרה) ועם מעבד פנטיום 4 1700 אני מצליח להקליט divx ב 640 על 480 בלי dropped frames. ככה ש divx בזמן אמת זה לא בשמיים למי שמוכן להתפשר קצת על האיכות.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”