מה דעתכם על מקרן infocus sp1080
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לדעתי אם אין לך כוונה לעבור את ה-2000 ש"ח מציאת מקרן באיכות סבירה (שתיתן לך שיפור על מה שיש לך) תהיה מאוד קשה.
הסיבות:
1. הסיכוי למצוא מקרן חדש ביבוא מאמזון ברמת מחיר כזו קלוש.
2. נראה שהמוכרים ביד שנייה של מקרנים שאמורים לדעתי לעלות 2000 ש"ח (אפסון 8500 / פנה 4000 / אפסון TW5500) לא מוכנים למכור ברמת מחיר כזו.
כמו שאני רואה את המצב ככל הנראה לא תהיה לך ברירה אלא להעלות את התקציב בכמה מאות שקלים ולחכות למבצע באמזון על אחד ממקרני הקולנוע ביתי הבסיסייים של אופטומה או בנקיו.
הסיבות:
1. הסיכוי למצוא מקרן חדש ביבוא מאמזון ברמת מחיר כזו קלוש.
2. נראה שהמוכרים ביד שנייה של מקרנים שאמורים לדעתי לעלות 2000 ש"ח (אפסון 8500 / פנה 4000 / אפסון TW5500) לא מוכנים למכור ברמת מחיר כזו.
כמו שאני רואה את המצב ככל הנראה לא תהיה לך ברירה אלא להעלות את התקציב בכמה מאות שקלים ולחכות למבצע באמזון על אחד ממקרני הקולנוע ביתי הבסיסייים של אופטומה או בנקיו.
·על פי מה אתה פוסל מקרן שלא ראית בפעולה,Balance כתב:·הוא לא לא שווה בגלל שמחירו כזה אלא כי הוא לא טוב.......
והוא עולה ככה כי הוא לא טוב.
אין מציאות חביבי, יש המחפשים מוצר, יש המחפשים מחיר.
כל אחד והסרגל שלו.
לגבי הימים שהיו- פעם היה פעם.
בהצלחה...
Epson Home Cinema 2040 , BenQ HT2150ST
אתה ראית את המקרנים האלה , מי שלא וידאופיל מלקק את האצבעות מהמקרנים האלה,
לא סתם אני מדבר על הימים של פעם, נהננו מאוד בזמנו ממקרן שעלה 25K ברזולוציה טבעית של 576P,מדור לדור המקרנים השתפרו והמחירים נחתכו בחצי, מקרני כניסה של היום בתקציב 4-6K מאמזון נותנים בעיני תמונה מעולה, לא זה כניראה לא סוני או JVC אבל בהחלט תמונה מספקת ביותר כמקרן כניסה,
במקום למכור בגרושים שמתי בבסיס של הבן מקרן מיצובישי 3000
רק לראות את הפנים של החיילים בזמן משחק בסוני אז תבין על מה אני מדבר,
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·YG2015 כתב:@itay123
·
לגבי ההמתנה, אין לי בעיה לחכות. לגבי התקציב, הבטחתי לאישתי שאני לא אעבור את ה-2,000, ואני משתדל לעמוד במילה שלי......
בחייאת לא קרה שאשתך הבטיחה שלא קונה יותר נעלים ובסוף ......
סתם חומר למחשבה
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·YG2015 כתב:@istarmini
·
לא רוצה לגרום לקנאה פה, אבל בניגוד לסטיגמה הרווחת זה ממש לא המצב. למעשה היא זו שמרוויחה את המשכורת הגבוהה מבנינו וזה אני שמבזבז את הכסף על בגדים וגאדג'טים XD...
תהנה גיסנו החיים שלך דבש
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·istarmini כתב:·......
תהנה גיסנו החיים שלך דבש...
יואב, היא גם זו שמחליטה על התקציב.... אז לא כל הנוצץ זהב
יש גם חסרונות לכל הדבש הזה.