מסך תקול
- shiki
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
@shay820
·
באסה...
אם תוכל להעלות תמונה מוגדלת של האיזור שקיבל מכה ניתן יהיה לראות אם יש אמת באבחנה
·
באסה...
אם תוכל להעלות תמונה מוגדלת של האיזור שקיבל מכה ניתן יהיה לראות אם יש אמת באבחנה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
איך יכול להיות שבר בצד הפנימי של המסך בלי סימנים חיצוניים? ממה? לא נראה שיש גישה קלה אל המסך כדי שאפשר יהיה לפגוע בו בקלות.
ואלא אם כן מישהו חדר לביתך, פירק את המסך, שבר אותו ואז הרכיב בחזרה, אני לא כל כך מבין מה זה אומר שבר פנימי ואיך הוא גילה אותו מבלי לפרק את המסך לחלקיו ובדיקה של הפאנל. החלק "המוסתר" מאחורי המסגרת של המסך לא כל כך גדול, אם היה נשבר הפאנל ממכה חיצונית, היית רואה את זה.
לדעתי הייתי ממשיך להתעקש\להלחם, ואם צריך גם תובע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
ואלא אם כן מישהו חדר לביתך, פירק את המסך, שבר אותו ואז הרכיב בחזרה, אני לא כל כך מבין מה זה אומר שבר פנימי ואיך הוא גילה אותו מבלי לפרק את המסך לחלקיו ובדיקה של הפאנל. החלק "המוסתר" מאחורי המסגרת של המסך לא כל כך גדול, אם היה נשבר הפאנל ממכה חיצונית, היית רואה את זה.
לדעתי הייתי ממשיך להתעקש\להלחם, ואם צריך גם תובע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
@TheCoolest
·
ארתור,
מה שאתה אומר לא כזה מדויק, אסביר,
לא צריך להסביר לך לדעתי ממה ואיך מורכב הסנדוויץ' הזה שנקרא כמכלול סופי "פאנל LCD". השכבה החיצונית ביותר, זו שמגנה על הפאנל וגם יש עליה את הציפוי נגד השתקפות וכו' היא שכבת פלסטיק די גמישה. אחת השכבות מתחת לשכבת הפלסטיק הזו היא המטריצה עצמה אשר בנויה על משטח הזכוכית.
הזכוכית הזו בהחלט יכולה להשבר בזמן ששכבת הפלסטיק לא. הפלסטיק יותר אלסטי וגמיש. הוא יכול לקבל מהלומה קלה ולחזור מיד למצב הקודם שלו בלי להשאיר סימנים ובלי נזק. לזכוכית מצב שני אין את הגמישות הזו והיא בדרך כלל נשברת די בקלות, אפילו ממכה די קלה.
האם יש ילדים קטנים בבית? עוזרת בית?
·
ארתור,
מה שאתה אומר לא כזה מדויק, אסביר,
לא צריך להסביר לך לדעתי ממה ואיך מורכב הסנדוויץ' הזה שנקרא כמכלול סופי "פאנל LCD". השכבה החיצונית ביותר, זו שמגנה על הפאנל וגם יש עליה את הציפוי נגד השתקפות וכו' היא שכבת פלסטיק די גמישה. אחת השכבות מתחת לשכבת הפלסטיק הזו היא המטריצה עצמה אשר בנויה על משטח הזכוכית.
הזכוכית הזו בהחלט יכולה להשבר בזמן ששכבת הפלסטיק לא. הפלסטיק יותר אלסטי וגמיש. הוא יכול לקבל מהלומה קלה ולחזור מיד למצב הקודם שלו בלי להשאיר סימנים ובלי נזק. לזכוכית מצב שני אין את הגמישות הזו והיא בדרך כלל נשברת די בקלות, אפילו ממכה די קלה.
האם יש ילדים קטנים בבית? עוזרת בית?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
shay820
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
עוזרת 
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
@shay820
·
העוזרת מנקה בלילה? כתבת שהדלקת בבוקר את המכשיר והוא היה ככה
·
העוזרת מנקה בלילה? כתבת שהדלקת בבוקר את המכשיר והוא היה ככה
-
shay820
-
- חבר ותיק

"שהעוזרת "זו החברה אז כנראה 
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
סתם מתוך עניין -- איך הוא קבע את הדיאגנוזה.. ממש פתח את המסך ?
אני די בהלם מכל הסיפור...
איזה כוח צריך להפעיל בתאוריה כדי לגמור מסך כזה?
אני די בהלם מכל הסיפור...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
shay820
-
- חבר ותיק

ממש לא פתח
הדליק את המכשיר ,יש בחלק התחתון שבר פנימי ,שגורם לפיקסילים להישרף לטענתו ,זה לא כמו טלפון שהמסך החיצוני נשבר
כמובן שנתנו לי לחתום על טופס שהאחריות תמה באותו רגע למסך .
הדליק את המכשיר ,יש בחלק התחתון שבר פנימי ,שגורם לפיקסילים להישרף לטענתו ,זה לא כמו טלפון שהמסך החיצוני נשבר
כמובן שנתנו לי לחתום על טופס שהאחריות תמה באותו רגע למסך .
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
shay820
-
- חבר ותיק

עוד לא ,אני אמתין לסיום התשלומים ,אחרי זה יהיה לי יותר קל לזרוק 
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
לא הייתי חותם על טופס כזה בחיים.
כמו שכבר אמרתי, לפי דעתי הלא מקצועית, אני לא מבין איך אפשר להגיע למצב כמו שלך ע"י "שבר פנימי".
אם בא לך לראות איך נראה המסך\פאנל מבפנים אז יש כאן כמה תמונות שצילמתי בסוף למטה:
[imgur-album]VgFwt[/imgur-album]
שים לב לכבלים הגמישים שמחוברים לפאנל. כשיש הלחמה לא תקינה בין הפאנל לבין הכבלים האלה מתקבלת התופעה שאתה רואה על המסך.
כפי שאמרתי, אני בספק גדול מאד שמדובר על שבר פנימי, למרות שכמובן דבר עם "העוזרת" ותראה אם היא עשתה משהו עם הטלוויזיה בזמן שישנת.
כמו שכבר אמרתי, לפי דעתי הלא מקצועית, אני לא מבין איך אפשר להגיע למצב כמו שלך ע"י "שבר פנימי".
אם בא לך לראות איך נראה המסך\פאנל מבפנים אז יש כאן כמה תמונות שצילמתי בסוף למטה:
שים לב לכבלים הגמישים שמחוברים לפאנל. כשיש הלחמה לא תקינה בין הפאנל לבין הכבלים האלה מתקבלת התופעה שאתה רואה על המסך.
כפי שאמרתי, אני בספק גדול מאד שמדובר על שבר פנימי, למרות שכמובן דבר עם "העוזרת" ותראה אם היא עשתה משהו עם הטלוויזיה בזמן שישנת.
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
shay820
אל תוותר.
הכי צפוי (אצל מרבית היבואנים וחברות השירות) זה שינסו קודם כל להתחמק מאחריות.
תזמין טכנאי פרטי על מנת לשלול בכתב, את האבחנה של החברה.
זה יהיה לא חכם להשען רק על דעת החברים כאן או טכנאי של חברות השירות (המפוקפק)
חובת ההוכחה היא עליהם ותגיש גם תביעה.
לדעתי אם תמשיך להתעקש, תצליח.
אל תוותר.
הכי צפוי (אצל מרבית היבואנים וחברות השירות) זה שינסו קודם כל להתחמק מאחריות.
תזמין טכנאי פרטי על מנת לשלול בכתב, את האבחנה של החברה.
זה יהיה לא חכם להשען רק על דעת החברים כאן או טכנאי של חברות השירות (המפוקפק)
חובת ההוכחה היא עליהם ותגיש גם תביעה.
לדעתי אם תמשיך להתעקש, תצליח.
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
@shay820
·
ממליץ לך לפנות לעו"ד כי לבד נראה שלא תתקדם איתם
כשהם מקבלים מכתב מעו"ד הם כבר מתייחסים אחרת
שווה להשקיע בזה 400 שח
אם אתה רוצה המלצה ספציפית:
http://www.tviaktana.com/
·
ממליץ לך לפנות לעו"ד כי לבד נראה שלא תתקדם איתם
כשהם מקבלים מכתב מעו"ד הם כבר מתייחסים אחרת
שווה להשקיע בזה 400 שח
אם אתה רוצה המלצה ספציפית:
http://www.tviaktana.com/
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
·TheCoolest כתב:לא הייתי חותם על טופס כזה בחיים.
כפי שאמרתי, אני בספק גדול מאד שמדובר על שבר פנימי, למרות שכמובן דבר עם "העוזרת" ותראה אם היא עשתה משהו עם הטלוויזיה בזמן שישנת....
אם היה פס אחיד לכל אורך המסך, הייתי מסכים שמדובר ככל הנראה ב-COF. בחלקה התחתון של התמונה רואים איזור שחור. לדעתי פרופיל הנזק מתאים יותר לשבר מאשר לתקלה ב- COF.
- ahersko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
סוגיה מעניינת.
אגב, שכן סיפר לי של מסך במקבוק שנסדק ללא סיבה.
יתכן שפגם ביצור או הרכבה לא מדוייקת של הפנל יצרו עומס מכאני וגרמו במרוצת הזמן לשבר.
כואב בלב, אבל אני לא משוכנע שבית המשפט יקבל את טיעוני הצדדים ויבקש שתגיעו להסדר,
לכן נסה להגיע איתם להסדר של רצון טוב, הם יוכלו לקבל את המכשיר לחלקים ואתה תרכוש מכשיר במחיר עלות.
באסה!
אגב, שכן סיפר לי של מסך במקבוק שנסדק ללא סיבה.
יתכן שפגם ביצור או הרכבה לא מדוייקת של הפנל יצרו עומס מכאני וגרמו במרוצת הזמן לשבר.
כואב בלב, אבל אני לא משוכנע שבית המשפט יקבל את טיעוני הצדדים ויבקש שתגיעו להסדר,
לכן נסה להגיע איתם להסדר של רצון טוב, הם יוכלו לקבל את המכשיר לחלקים ואתה תרכוש מכשיר במחיר עלות.
באסה!