מחפש מקרן יד שנייה ברזולוציה של 1080 לפחות

טלוויזיות, מסכים, מקרנים, LED, פלזמה, OLED, נגני וידיאו, סטרימרים וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
tvfan1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

@istarmini
·
אינני חולק על קביעתך אך רוצה להוסיף כי עבור רבים וטובים (אני ביניהם) , רכישת ציוד אודיו/וידאו הינה לשם שימוש כתחביב והנאה בשעות הפנאי ורמת הדרישות כפי שהיא משתקפת בפורום הסופר מקצועי הזה (ואני כותב זאת בהערכה רבה) היא Overkill כך שמה שבעיני אחד הוא מוצר "נחות/לא מקצועי/לא עומד בתקן XXX" , לאחר הוא מעל ומעבר

כדאי לזכור זאת שכותבים (וקוראים) כאן ביקורת , העולם בחוץ מורכב הרבה יותר משחור ולבן, הרוב נמצא באמצע

מבחינתי, בעת שאני נמצא בתהליך הרכישה, הפורום מהווה את הסמן העליון של הדרישות (בשונה ממקומות אחרים בהם השיח הוא,לצערי, רדוד) ואני מפעיל את מערכת השיקולים שלי כדי לקבל החלטה מושכלת בהתאם למה שחשוב לי .

אין לי כל אינטרס ברכישה בארץ/באמזון כל עוד הלקוח מודע לכך שקיימות חלופות לכל מה שמוצע בשוק המקומי (ובמקרים רבים, לא תמיד, הבחירה באמזון היא הבחירה המעניקה יחס עלות תועלת עדיף...)

בהצלחה לכולנו..

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #22 

idan309 כתב:יואב,

1. כל עוד אנחנו מנהלים ויכוח בשפה נאותה אז בכיף. אם אנחנו עוברים לשפה אחרת (ונראה לי שאנחנו בדרך) אז נוותר.
2. ברור שכאשר אני אומר הגון זה הגון לדעתי. אני טוען שבשוק של היום (מקרנים בסיסיים חדשים עם אחריות בסביב 2500 ש"ח + מקרנים שתומכים ב4K בסביב 8000 ש"ח + קרובים מאוד למועד השקה של דגמים חדשים) התמחור שנתתי הוא סביר בהחלט (אם תעשה סקר נראה לי שיותר יגידו שתמחרתי גבוה מידי מאשר להיפך). אני עדיין מחכה לקבל ממך הסבר מדוע לדעתך התמחור שלי הזוי (כלומר הוא אפילו לו קרוב למציאות שהיא לפחות 30% גבוהה יותר).

אני אמשיך לאמר את דעתי, כולל תמחור, במקרה של פתיחת שרשור שמבקש עזרה (לעולם לא בתוך שרשור מכירה), כל עוד לא נאמר לי אחרת מבעלי הפורום.
אם זה יגרום בעיה במכירה לאח שלי שמעוניין למכור מקרן במחיר שבעיני הוא לא סביר אז זו בעיה שלו. שאח שלי ישכנע את המוכר הפוטנציאלי מדוע התמחור שלו הגון ושלי הזוי.
...
·משעה לשעה אתה מתגלה כרובין הוד וצדיק.
קודם אתה רק מגן החלשים ומסביר להם את התמחור הנכון.
אחכ אתה שולח הביתה מישהו שיציע לך מחיר גבוה ממה שעליו חשבת.
אחכ אתה תפגע גם במכירה של אחיך אם לדעתך יבקש גבוה.
אחכ תעיד על עצמך שאתה עוף מוזר כי אתה הגון מכולם.

אף אחד לא בקש ממך עיצות, וברור לכולם למה אתה עושה מה שאתה עושה.
כשאתה מתמחר דברים אתה לוקח בחשבון רק את השקלים. אין משתנים אחרים מבחינתך.
כל הסוני 50 זהים
כל האפסון 9200 זהים
כל הפנסוניק 8000 זהים

נכון? ואז אתה מתהדר במקצועיות.

מה שאתה עושה זו חוצפה ממדרגה ראשונה. עוד מביא לינקים ספציפיים של מכירה ומסביר
קבל עם ועדה מה צריך לשלם. אחכ עוד טוען שלא בתוך בשרשור מכירה. נו... אז מה השוני??

מי קבע מה צריך לשלם?? כי ככה לך מתאים? כי אתה כל הזמן עסוק בחישובי חצי שקל מתוך תיאוריה שפיתחת לעצמך?

אמרת שאתה רואה חשבון, אתה אמור להבין שמחיר הנכון בסופו של דבר זה המחיר שהמוצר נמכר, אלו כוחות השוק.

עכשיו עצה לי אליך, שב בצד ואל תפריע. תמשיך לחשב ואנו נמשיך להתקדם ולהנות גם אם יעלה אלף יותר או אלף פחות. כי ככה זה כיף לחיות ולא ללכת לסופר ולוותר על רכישת עגבניה כי אמרו בחדשות שהמחיר 3 שח לקילו ובשלט רשום 3.2 שח לקילו.

YG2015 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #23 

אני רוצה לחזק ולהוסיף לדבריו של tvfan1.

אחת הסיבות העיקריות שאני משתמש (ונהנה) להיות חלק מהפורומים פה באתר היא הרמה הגבוהה של הדיונים וההבנה המעמיקה של חלק גדול מהחברים. אני לומד המון ומקבל לרוב יעוץ מקצועי ועינייני שלא הייתי יכול למצוא בשום מקום אחר באינטרנט.

כמו ש-tvfan1 אמר, אני לא מבין גדול בתחום, השימוש שלי במערכת הקולנוע הביתית (שיושבת אצלי בסלון) היא בעיקר כדי לראות סרטים וסדרות פה ושם ולהשמיע מוזיקה בזמן שאני מבשל (:

אני נהנה מאוד מהעובדה שאני יכול לראות סרט באיכות גבוהה, ושהשמע הוא לא מזוג רמקולים מצ'וקמקים אלא ממערכת סראונד. מנגד אני לא יכול להעיד על עצמי שהייתי מבדיל באיכות בין מקרן טוב למקרן מעולה או בין רמקולים של 5,000 ש"ח לאלו של 50,000, בנוסף על כך בתור משפחה עם ילדים קטנים, אני לא מרגיש שזה מוסרי מצידי להוציא סכומים גובהים (וברור לי שהכל יחסי) על מותרות כגון אלה, חביבים ככל שיהיו. לכן אני מנסה איכשהו לקלוע לנישה צרה שכוללת בתוכה מוצרים מהדרג הנמוך של האיכותיים שבהם, כאלה שיתנו תמורה שאדע להעריך במחיר שאוכל לשלם בלי להסתכן בגירושים...

אני רק רוצה להביא כדוגמא את הסיפור של מערכת הקולנוע הנוכחית שלי. הגעתי לראשונה לאתר, לפני שלוש שנים, כדי להיוועץ לגבי בניית מערכת קולנוע ביתית לדירה אליה עברתי. אמרתי שאני לא רוצה לעבור 2,000 ש"ח ורוב התגובות פה אמרו לי שגם ב-5,000 לא אצליח לגרד ציוד טוב מיד שנייה. בסוף מצאתי את מקרן ה-mitsubishi hd1000 שלי ב-1000 ש"ח, רסיבר Marantz 4500 ב-500 ש"ח וסט רמקולים של Wharfedale Moviestar 60+ ב-500 ש"ח. הכבלים והמתלה עלו עוד קצת (אולי 100 ש"ח). ואת הכל חיברתי למחשב שלי. אומנם אין לי מסך ואני מקרין על הקיר, לא ביצעתי קליברציה ומן הסתם הרמקולים לא ממוקמים נכון, אבל אני מצליח להינות מהם מאוד עד היום.

גם לי יש נטייה ל"שדרגת" אבל אני מנסה להזהר ובאמת לכוון למה שאני צריך, ופה בעיקר אני זקוק לעזרה כי אני לא יודע איך להעריך איכות של מקרן והתאמה שלו לצריכים שלי, וככאלה המומחים שבכם הם נכס שאני מאוד מעריך.

תודה וסליחה על החפירה (:
נערך לאחרונה על ידי YG2015 ב 02/08/2017 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

soler
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #24 

Balance כתב:
...
...
·משעה לשעה אתה מתגלה כרובין הוד וצדיק.
קודם אתה רק מגן החלשים ומסביר להם את התמחור הנכון.
אחכ אתה שולח הביתה מישהו שיציע לך מחיר גבוה ממה שעליו חשבת.
אחכ אתה תפגע גם במכירה של אחיך אם לדעתך יבקש גבוה.
אחכ תעיד על עצמך שאתה עוף מוזר כי אתה הגון מכולם.

אף אחד לא בקש ממך עיצות, וברור לכולם למה אתה עושה מה שאתה עושה.
כשאתה מתמחר דברים אתה לוקח בחשבון רק את השקלים. אין משתנים אחרים מבחינתך.
כל הסוני 50 זהים
כל האפסון 9200 זהים
כל הפנסוניק 8000 זהים

נכון? ואז אתה מתהדר במקצועיות.

מה שאתה עושה זו חוצפה ממדרגה ראשונה. עוד מביא לינקים ספציפיים של מכירה ומסביר
קבל עם ועדה מה צריך לשלם. אחכ עוד טוען שלא בתוך בשרשור מכירה. נו... אז מה השוני??

מי קבע מה צריך לשלם?? כי ככה לך מתאים? כי אתה כל הזמן עסוק בחישובי חצי שקל מתוך תיאוריה שפיתחת לעצמך?

אמרת שאתה רואה חשבון, אתה אמור להבין שמחיר הנכון בסופו של דבר זה המחיר שהמוצר נמכר, אלו כוחות השוק.

עכשיו עצה לי אליך, שב בצד ואל תפריע. תמשיך לחשב ואנו נמשיך להתקדם ולהנות גם אם יעלה אלף יותר או אלף פחות. כי ככה זה כיף לחיות ולא ללכת לסופר ולוותר על רכישת עגבניה כי אמרו בחדשות שהמחיר 3 שח לקילו ובשלט רשום 3.2 שח לקילו.
...
אומרים "צדיקים, מלאכתם נעשית על ידי אחרים"
במקרה הזה זה כנראה הפוך - אז תודה לבני ויואב (Y) (Y)
·

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #25 

אני אמשיך לאמר את דעתי, כולל תמחור, במקרה של פתיחת שרשור שמבקש עזרה (לעולם לא בתוך שרשור מכירה)
...
תמשיך להגיד מה שאתה רוצה, זכותך .

רק בחייאת ,את המשפט בסוגרים תמחק ,כי זה כבר לנסות ולהפוך אותנו לממש אבל ממש טמבלים .(כתיבת מחיר וקישור למכירה או תגובה בשרשור המכירה עם מחיר ,שלדעתך נכון, זה בדיוק אבל בדיוק אותו הדבר וזה כאמור , לדעתי, לא נכון לעשות.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #26 

Balance,

לגבי הלינקים כבר הבהרתי שטעיתי (מה שאין לי שום בעיה לעשות).
לגבי המחיר שהמוצר נמכר, אלו כוחות השוק - מסכים לחלוטין, בגלל שזה ברמת המחיר שאני חושב שאתה רוצה למכור (אין מחיר במודעה) אני מעריך שהקונה היחיד שיכול לבוא הוא קונה שלא מבין את השוק (והיו מקרים כאלה).
יש בעיה עם הטענה הבסיסית שלך.
אני ממש לא חושב שכל סוני 50 שווה אותו דבר. הטענה שלי שסוני 50 יד שנייה ללא אחריות שווה עד 5000 ש"ח.
אם עופר לאור היה מציע סוני 50 שהוא יד ראשונה עם מנורה ראשונה עם פחות מ1000 שעות המקרן היה שווה 5000 ש"ח.
אם גולש פורום שנרשם לאתר רק בכדי למכור מקרן מציע סוני 50 יד שלישית עם 2000 שעות מנורה ב4000 ש"ח הייתי ממליץ לרוכש פוטמציאלי לבדוק אופציות אחרות.
לכן בלב שלם המלצתי לחבר פורום לשלם 5000 ש"ח (ולא לנסות להוריד שקל) על סוני 50 של חבר הפורום Yarino וזה מה שלמיטב ידיעתי.

דרך אגב, אני לא רו"ח ומעולם לא הייתי.

כבר הבהרתי שהדרך היחידה למנוע ממני תשובות כאלה היא הוראה ממנהלי הפורום.
אתה מוזמן לנסות את מזלך.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

יואב,

בכל הכנות אני לא בטוח שהבנתי מה אתה רוצה שאני אמחוק בהודעה האחרונה שלי.
אם זה באמת חשוב לך תסביר שוב בכדי שאוכל להבין ואז אשקול למחוק.

מבחינתי יש הבדל משמעותי בין תגובה בתוך השרשור לתגובה לשאלה בשרשור אחר.
כנראה שגם בעלי הפורום חושבים כך כי את התגובות הישירות במודעות אסרו ואני עוד לא קיבלתי פנייה מהם שמה שעשיתי לא מקובל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #28 

כנראה שגם בעלי הפורום חושבים כך כי את התגובות הישירות במודעות אסרו ואני עוד לא קיבלתי פנייה מהם שמה שעשיתי לא מקובל.
...
מישהו אמר / רמז שעשית משהו שנוגד את חוקי הפורום?? ממש לא

מישהו אמר / רמז, שאתה מתנהל בצורה לא נכונה, כלפי חברים שמנסים למכור את המקרנים שלהם?? ממש כן.

אתה ממתין שמנהלי הפורום יאסרו עליך לציין מחיר, שלדעתך הוא המקסימום ,שכדאי לשלם עבור מקרן מסוים ? זה לא יקרה.

אתה חושב ומאמין שההתנהלות הזו היא חברית/הוגנת? ,לדעתי ,אתה טועה.

אמרתי ואומר שוב ,תן לקונה ומוכר להתקשקש בניהם, כוחות השוק ינצחו אתה מוזמן לתת חוות דעת מקצועית מה עדיף ולמה ללא קשר למחיר ובטח ובטח לא באותו הזמן שחברים מפרסמים את המקרנים שלהם ואתה חותך להם את המחירים, בלי לחשוב פעמים, רק בגלל שלדעתך הם לא נכונים, נו באמת...

אבל אתה מוזמן להמשיך להתנהל כרצונך .

אני סיימתי
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

הבנתי אותך אבל לצערי אנחנו חלוקים.
ברגע שאני ממליץ על מקרן ללא סכום ההמלצה לא שווה כלום (מקרו יכול להיות מצוין למחיר של 5000 ש"ח וגרוע לאותו מחיר).
אם בצורה שאני עונה לפניות בפורום אני עלול לפגוע במכירה של חבר פורום אחר? אם אני מדבר שטויות אז לא כי אז המוכר יוכל בקלות לסתור את מה שאני אומר. אם הוא לא מסוגל כנראה שמה שאני אומר זה לא כזה לא מדויק.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #30 

חברים, תרבות הדיון בשרשור הזה לצערי לא עומד בסטנדרטים שלנו. אבקש להרגיע את הטונים מיידית

YG2015 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

בתקווה שהויכוח הסתיים וניתן לחזור למטרת השרשור המקורית, יש המלצות/הכוונות למקרנים מתאימים?

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #32 

@YG2015
·

מכל הדיון הארוך לא מצאתי מה התקציב שלך?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #33 

צודק לגמרי (Y)
עם כל הדיון הארוך על דגמים ומחירים.... לא צויין תקציב של פותח השרשור.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

התקציב צוין בהמשך.
עד 2000 ש"ח.
בתקציב כזה לא רואה שיש אופציות עדיפות על פנה 4000 או אפסון 8500.

YG2015 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #35 

כמו שנאמר, התקציב הוא בסביבות 2000, זו הסיבה שמראש כיוונתי ליד שנייה

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

@YG2015
·

סבבה, יש מקרנים יד2 בתקציב שאתה מתלבט בינהם? או שהדיון נשאר ברמה התיאורטית?

YG2015 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #37 

@dilbert78
·

כרגע זה עוד ברמה התיאורטית היות ולא מצאתי שום דבר רלוונטי בפורום יד שנייה או באתד יד2. אני גם לא מבין גדול בנושא כך שכל המלצה או הכוונה יתקבלו בברכה

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

@YG2015
·

גם אני לא מבין גדול
המבינים הגדולים כבר ענו לפי הבנתי
בהצלחה

YG2015 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #39 

מה דעתכם על מקרן infocus sp1080 יד שנייה עם 4 שעות מנורה ב-2,000?

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי וידיאו”