המשלוח מסומן בX בI PARCEL
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
ואיך יוצרים עימם קשר ?
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
במייל. הם מגיבים מהר בד"כ.
-
GMTK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1973
אז מה אני עושה עכשיו? את המוצר אני יקבל?
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
יחזור לאמאזון ותצטרך לקנות מחדש.
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
תנסה ליצור קשר לאמזון ותבקש שישלחו לך חבילה חדשה כבר עכשיו ולא לחכות שהחבילה תחזור, לבטל ולהזמין שוב (ועל הדרך לשלם עוד 2 עמלות המרה).
- Arie10
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2577
ממש היום השתחרר לי שעון יד שהיה בסטטוס הזה כשבוע.
זו לא הפעם הראשונה שזה קרה לי.
אין פשוט מה לעשות עם זה. זה תקוע ולא זז. לפעמים יכול לקחת יומיים ולפעמים הרבה יותר.
לגבי מספר מעקב מקומי.
אז נכון שכשהפריט נכנס לארץ אפשר לראות את המספר המעקב של השליחים.
אבל לאחר כיום המספר הזה נעלם ולא מופיע יותר.
אם רשמת אותו בצד, תוכל לעקוב אחריו. אם פיספסת, צור קשר עם I-PARCEL והם ישלחו לך אותו שוב למייל.
זו לא הפעם הראשונה שזה קרה לי.
אין פשוט מה לעשות עם זה. זה תקוע ולא זז. לפעמים יכול לקחת יומיים ולפעמים הרבה יותר.
לגבי מספר מעקב מקומי.
אז נכון שכשהפריט נכנס לארץ אפשר לראות את המספר המעקב של השליחים.
אבל לאחר כיום המספר הזה נעלם ולא מופיע יותר.
אם רשמת אותו בצד, תוכל לעקוב אחריו. אם פיספסת, צור קשר עם I-PARCEL והם ישלחו לך אותו שוב למייל.
-
GMTK
-
- חבר ותיק

הקטע שקניתי את המוצר בדיל לוהט.... אז מה אני יכול לעשות ואיפה אני יוצר קשר עם אמזון?
אבל מה שכן ב באיי פארסל רשום ככה
Undeliverable
Fri. 4 Aug
11:08 AM
Package is undeliverable as recipient did not provide important information required for customs clearance
וגם באאמזון זה השתנה לExpected by 28 Aug כאילו שזה בדרך ושזה יגיע ב28..
Undeliverable
Fri. 4 Aug
Package is undeliverable as recipient did not provide important information required for customs clearance
וגם באאמזון זה השתנה לExpected by 28 Aug כאילו שזה בדרך ושזה יגיע ב28..
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·GMTK כתב:הקטע שקניתי את המוצר בדיל לוהט.... אז מה אני יכול לעשות ואיפה אני יוצר קשר עם אמזון?
Undeliverable
Fri. 4 Aug
וגם באאמזון זה השתנה לExpected by 28 Aug כאילו שזה בדרך ושזה יגיע ב28.....
לא מבין מה הבעיה לדבר איתם ?
.תעלה איתם בצאט ותוך דקות הסוגיה מאחוריך ואני מהמר שגם תקבל פיצוי כזה או אחר.
-
GMTK
-
- חבר ותיק

·istarmini כתב:·......
לא מבין מה הבעיה לדבר איתם ?
.תעלה איתם בצאט ותוך דקות הסוגיה מאחוריך ואני מהמר שגם תקבל פיצוי כזה או אחר....
כןאבל אני מסביר שאני מחפש ולא מוצא איך אני נכנס איתם לצ'אט או כל סוג של דבר כזה או אחר חרשתי כבר על כל האמזון ואני לא מוצא צ'אט..
איפה זה נמצא ואני חייב ללכת לאמזון עצמו?
-
GMTK
-
- חבר ותיק

טוב דיברתי איתם אמרתי להם שהשרות של I PARCEL גרוע ממש וכל מיני כאלה.
דיברתי שמה עם בנאדם והוא רשם לי את זה אחרי שהוא דיבר איתם חיכיתי 10 דקות ואז באה התשובה הזאת.
Thank you for staying connected, Gal
I have emailed the carrier to update us the status of the parcel, There is an update on the parcel that it could be delivered by Tuesday, 29 August 2017, If the carrier confirms via email to us that the parcel is returning to us we will issue the refund. As of now I have refunded the delivery charges to your card. If there is no update till Tuesday, 29 August 2017 we will issue the refund as well
Is that helpful?
Hope we are connected
As of now there is an update on the order that the parcel will be delivered to you by Tuesday, 29 August 2017
So you could receive it any day before that
לא הבנתי כלכך מה הם רושמים רק שזה מגיע ב29 לאגוסט או יום ליפני.
דיברתי שמה עם בנאדם והוא רשם לי את זה אחרי שהוא דיבר איתם חיכיתי 10 דקות ואז באה התשובה הזאת.
I have emailed the carrier to update us the status of the parcel, There is an update on the parcel that it could be delivered by Tuesday, 29 August 2017, If the carrier confirms via email to us that the parcel is returning to us we will issue the refund. As of now I have refunded the delivery charges to your card. If there is no update till Tuesday, 29 August 2017 we will issue the refund as well
Is that helpful?
Hope we are connected
As of now there is an update on the order that the parcel will be delivered to you by Tuesday, 29 August 2017
לא הבנתי כלכך מה הם רושמים רק שזה מגיע ב29 לאגוסט או יום ליפני.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·GMTK כתב:טוב דיברתי איתם אמרתי להם שהשרות של I PARCEL גרוע ממש וכל מיני כאלה.
Is that helpful?
Hope we are connected
לא הבנתי כלכך מה הם רושמים רק שזה מגיע ב29 לאגוסט או יום ליפני....
קודם כל אמזון זיכו לך את עלות המשלוח אתה תראה את הזיכוי בכרטיס האשראי עוד מסםר ימים- כבר הרווחת.
שנית ,כרגע, מועד המסירה הוא עד ה 29 לחודש, לדעתי ,תקבל קודם. במידה ולא תקבל יחזירו לך את כל הכסף.
אתה יכול לבקש מהם שבמידה והמוצר חוזר אליהם שישלחו לך שוב ולא יחזירו כסף כי קנית בדיל שהיה ואתה מאוד זקוק לו.
-
GMTK
-
- חבר ותיק

·istarmini כתב:·......
קודם כל אמזון זיכו לך את עלות המשלוח אתה תראה את הזיכוי בכרטיס האשראי עוד מסםר ימים- כבר הרווחת.
שנית ,כרגע, מועד המסירה הוא עד ה 29 לחודש, לדעתי ,תקבל קודם. במידה ולא תקבל יחזירו לך את כל הכסף.
אתה יכול לבקש מהם שבמידה והמוצר חוזר אליהם שישלחו לך שוב ולא יחזירו כסף כי קנית בדיל שהיה ואתה מאוד זקוק לו....
קודם כל תודה יואב!.
חחח כבר סיימתי איתם את הצ'ט נרשום להם את זה עם יהיה בעייה ועם המוצר יחזור אלהם שוב אין לי מה לפתוח איתם עוד פעם צ'אט נכון?
אבל אני מאמין שעכשיו זה ישלח טוב הם לא יחזרו על טעיות.