אני איתך..psibeast כתב:לי דווקא תהיה דילמה גדולה מאוד אם לרכוש C6 או B/C7 כי הייתי כן רוצה תלת מימד בטלוויזיה......
עדכון מחיר מומלץ לצרכן לסדרות OLED 2017 LG
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9016
- נתן תודות: 1574 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Eliran15
·
למיטב הבנתי איפשהו בסוף 2018, אבל זה לא רשמי כרגע.
אגב, הם גם מקימים עכשיו מפעל פאנלי OLED קטנים למובייל וכדומה בסין לפי מה שהבנתי.
·
למיטב הבנתי איפשהו בסוף 2018, אבל זה לא רשמי כרגע.
אגב, הם גם מקימים עכשיו מפעל פאנלי OLED קטנים למובייל וכדומה בסין לפי מה שהבנתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@psibeast
·הייתי בדילמה דומה לפני מס׳ שבועות. על הפרק היו B6 ו C7. מסך תלת מימד ו/או וקעור לא היוו שיקול מבחינתי באותו הזמן.
בסופו של דבר לקחתי את ה C6 בגלל שלא ראיתי הבדל ניכר בין סדרה 6 ל 7 (בצפייה מסך לצד מסך שעשיתי בחו״ל) ובגלל שלי אישית הוא היה הכי נעים לצפייה. -- כמו שכמה חברים ציינו כאן - אפילו אחרי ההוזלות האחרונות עדיין יש הבדל של כמה אלפים טובים בין הסדרות.
אם אתה אוהב ורוצה תלת מימד אז בכלל אין מה להתלבט..!
·הייתי בדילמה דומה לפני מס׳ שבועות. על הפרק היו B6 ו C7. מסך תלת מימד ו/או וקעור לא היוו שיקול מבחינתי באותו הזמן.
בסופו של דבר לקחתי את ה C6 בגלל שלא ראיתי הבדל ניכר בין סדרה 6 ל 7 (בצפייה מסך לצד מסך שעשיתי בחו״ל) ובגלל שלי אישית הוא היה הכי נעים לצפייה. -- כמו שכמה חברים ציינו כאן - אפילו אחרי ההוזלות האחרונות עדיין יש הבדל של כמה אלפים טובים בין הסדרות.
אם אתה אוהב ורוצה תלת מימד אז בכלל אין מה להתלבט..!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·סיגמורsigamore כתב:@psibeast
אם אתה אוהב ורוצה תלת מימד אז בכלל אין מה להתלבט..!...
אתה משכנע כאן חברים לרכוש סידרה 6.
ההפרש הכספי אחרי הוזלת המחיר לא מצדיק לרכוש מסך מיושן ולבטח לא מסך קעור שחלף מהעולם ולא ישוב יותר.
ואני דיי בספק שראית אחד ליד השני את שני המסכים שרשמת
·miki775 כתב:·סיגמור......
ההפרש הכספי אחרי הוזלת המחיר לא מצדיק לרכוש מסך מיושן ולבטח לא מסך קעור שחלף מהעולם ולא ישוב יותר.
ואני דיי בספק שראית אחד ליד השני את שני המסכים שרשמת...
לקחת לי את המילים מהמקלדת
עם המחירים העדכניים של סידרה 7 זו תהיה שטות גמורה ובלתי מובנת לקנות עכשיו דגם ישן מהשנה שעברה.
בשביל תמורה והנאה אמיתית תמיד כדאי לשאוף לדגם העדכני ביותר! וההבדלים באיכות אכן קיימים. למרות שיש כאלה שחיים בדיסוננס כדי להגן על הרכישה.
·mreizik כתב:@acc800
·
OLED65C7-19990
את ה C6 65 אינ' אפשר להביא ב אזור ה 15-16 זה הפרש משמעותי .
אז נכון שעדיף תמיד להיות על הגרסה הכי עדכנית אבל תוי המחיר ופה זה עדין גבוה....
אפשר גם ב19 ופחות מזה ואני מדבר על יבוא רשמי. ביבוא מקביל 15 ומטה.
על הדרך גם מרוויחים מסך ישר ולא עקום.
@acc800 ו @miki775 היקרים,
לפי אתר Rtings.com:
״The LG B6 is 2016's entry-level OLED TV. It's been replaced by the C7, but the difference between them is very minor. The picture quality is almost identical, and the input lag is the only real advancement, although the B6 is still pretty good in that regard. Considering the big price difference, almost nobody should be buying the C7 over the B6 from last year.״
cnet.com:
"I do mean "slightly better," however, and all four OLED TVs (2016 and 2017) have earned my highest possible score, a 10, in picture quality. For most buyers the improvements I noted in side-by-side comparisons aren't worth the price difference between the B6 and the 2017 TVs. That's why the B6 maintains a higher "value" score and a higher overall CNET rating, and remains at the top of our recommended TVs list (which takes price into account) for now."
4k.com
"We love the LG OLED C7 4K HDR TV. There’s no denying its excellent quality as a premium 2017 4K TV even when measured by the pickiest of standards and almost anyone except for people who love 3D or need enormous peak brightness in their high dynamic range TVs would probably be very happy with this model if they can afford it. Our biggest complaint about the C7 is that we wish it cost a bit less. From this we can also however say that the C7’s performance is only moderately superior to that of the 2016 B6 model’s and the B6 is currently a lot cheaper, so in our “final” opinion, we’d say that the B6 might offer a better value for your money until the C7 gets cheaper later in 2017."
ברוב האתרים הגדולים ממליצים לחסוך את ההפרש ולרכוש את הדגם של 2016 שכן ההבדלים לא ניכרים, במיוחד שלא מניחים אותם אחד מול השני.
@acc800
בינתיים מי שנראה שמנסה להגן על הרכישה זה אתה, כל פוסט וכל תגובה שלך מפארת את המסך שלך יש בבית.
@miki775
מסך מיושן? באמת? תכלס אין כמו וינטג׳ =]
בינתיים דגמי 2017 עולים בין 25%-30% יותר מדגמי 2016.
קל ליפול לטריקים השיווקיים של LG, מעניין אם שנה הבאה תשדרגו שוב...
לפי אתר Rtings.com:
״The LG B6 is 2016's entry-level OLED TV. It's been replaced by the C7, but the difference between them is very minor. The picture quality is almost identical, and the input lag is the only real advancement, although the B6 is still pretty good in that regard. Considering the big price difference, almost nobody should be buying the C7 over the B6 from last year.״
cnet.com:
"I do mean "slightly better," however, and all four OLED TVs (2016 and 2017) have earned my highest possible score, a 10, in picture quality. For most buyers the improvements I noted in side-by-side comparisons aren't worth the price difference between the B6 and the 2017 TVs. That's why the B6 maintains a higher "value" score and a higher overall CNET rating, and remains at the top of our recommended TVs list (which takes price into account) for now."
4k.com
"We love the LG OLED C7 4K HDR TV. There’s no denying its excellent quality as a premium 2017 4K TV even when measured by the pickiest of standards and almost anyone except for people who love 3D or need enormous peak brightness in their high dynamic range TVs would probably be very happy with this model if they can afford it. Our biggest complaint about the C7 is that we wish it cost a bit less. From this we can also however say that the C7’s performance is only moderately superior to that of the 2016 B6 model’s and the B6 is currently a lot cheaper, so in our “final” opinion, we’d say that the B6 might offer a better value for your money until the C7 gets cheaper later in 2017."
ברוב האתרים הגדולים ממליצים לחסוך את ההפרש ולרכוש את הדגם של 2016 שכן ההבדלים לא ניכרים, במיוחד שלא מניחים אותם אחד מול השני.
@acc800
בינתיים מי שנראה שמנסה להגן על הרכישה זה אתה, כל פוסט וכל תגובה שלך מפארת את המסך שלך יש בבית.
@miki775
קל ליפול לטריקים השיווקיים של LG, מעניין אם שנה הבאה תשדרגו שוב...
·Tomerco כתב:@acc800 ו @miki775 היקרים,
לפי אתר Rtings.com:
cnet.com:
4k.com
@acc800
@miki775
קל ליפול לטריקים השיווקיים של LG, מעניין אם שנה הבאה תשדרגו שוב......
אני בהחלט אשדרג שוב במידה ויהיו הבדלים כמו שהיו בין סדרה 6 ל7.
זה גם יחסוך לי את הטרחה לחפש בציציות הרשת כל מיני ציטוטים מסקירות שישכנעו אותי לחסוך כמה גרושים.
- sigamore
- חבר מביא חבר

· ידידי,miki775 כתב:·סיגמור......
ואני דיי בספק שראית אחד ליד השני את שני המסכים שרשמת...
מתנצל שהטרדתי את מנוחתך ושגרמתי לספקות לנקר בליבך.
מבטיח לייישר קו להבא !
@acc800
ממש לא מחפש בציציות הרשת, זה כתוב שחור על גבי לבן בסיכום של כל ביקורת... כנראה שאתה לא ממש קורא ביקורות אלא פשוט מאמין למה שהיצרן מפרסם.
אתה פשוט מטעה אנשים וגורם להם לבזבז עוד כסף, לא כל הקוראים פה יכולים או רוצים לשדרג למסך חדש כל שנה, אני מאמין גם שלרוב הקוראים 5000 שקלים זה לא סכום שבא ברגל.
אם למישהו יש מספיק כסף ולא איכפת לו לבזבז אותו, כנראה שילך על הדגם החדש (הוא אכן מעט טוב יותר), אך לרוב הצרכנים, עדיף להישאר בדגמי 2016 ולחסוך לא מעט כסף (אפשר לשפר בהפרש את מערכת השמע =]).
ממש לא מחפש בציציות הרשת, זה כתוב שחור על גבי לבן בסיכום של כל ביקורת... כנראה שאתה לא ממש קורא ביקורות אלא פשוט מאמין למה שהיצרן מפרסם.
אתה פשוט מטעה אנשים וגורם להם לבזבז עוד כסף, לא כל הקוראים פה יכולים או רוצים לשדרג למסך חדש כל שנה, אני מאמין גם שלרוב הקוראים 5000 שקלים זה לא סכום שבא ברגל.
אם למישהו יש מספיק כסף ולא איכפת לו לבזבז אותו, כנראה שילך על הדגם החדש (הוא אכן מעט טוב יותר), אך לרוב הצרכנים, עדיף להישאר בדגמי 2016 ולחסוך לא מעט כסף (אפשר לשפר בהפרש את מערכת השמע =]).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·avihuli כתב:אני איתך...........
תכף יתחילו לשטוף אתכם פה שאתם טיפשים ושתלת מימד מת
גם אני הייתי בדילמה הזו, וגם לי הפרש של 4-5 אלף לסידרה החדשה לא היה מוצדק. וגם אני נהנה להפליא מתלת המימד
- sigamore
- חבר מביא חבר

@Eliran15
·:lol: נכון ....
ברם לעיתים נדמה שהחופש מתעתע ...
נהג המרוצים דה לה שמאטע וחברו מבקר החתימות האישיות, לעולם לא ישחררו את לפיתת החנק....
·:lol: נכון ....
נהג המרוצים דה לה שמאטע וחברו מבקר החתימות האישיות, לעולם לא ישחררו את לפיתת החנק....
·Huber כתב:·......
תכף יתחילו לשטוף אתכם פה שאתם טיפשים ושתלת מימד מת![]()
גם אני הייתי בדילמה הזו, וגם לי הפרש של 4-5 אלף לסידרה החדשה לא היה מוצדק. וגם אני נהנה להפליא מתלת המימד...
http://www.flatpanelshd.com/news.php?su ... 1501476856
תלת מימד אכן מת הובר. הנה גם איימקס נטשו אותו סופית לכפרות.
זה שגילית אותו רק היום הוא לא יתעורר לתחיה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
והנה זה מתחיל שוב
acc800 ו miki775, אבירי סידרת 7 מגיחים שוב למופע
acc800 ו miki775, אבירי סידרת 7 מגיחים שוב למופע
·ואת זה כותב אחד שהיה בתרדמת של 7 שנים ויום אחד בהיר התעורר והתחיל לירות בצרורותHuber כתב:·......
תכף יתחילו לשטוף אתכם פה שאתם טיפשים ושתלת מימד מת![]()
גם אני הייתי בדילמה הזו, וגם לי הפרש של 4-5 אלף לסידרה החדשה לא היה מוצדק. וגם אני נהנה להפליא מתלת המימד...
בחיאת הובר...
פה זה לא פורום דילים
פה יש קניבלים
תיזהר

·sigamore כתב:@Eliran15
·:lol: נכון ....![]()
נהג המרוצים דה לה שמאטע וחברו מבקר החתימות האישיות, לעולם לא ישחררו את לפיתת החנק.......
כמה פעמים צריך להסביר לך שפה זה פורום לטכנולוגיה מתקדמת ולא תכנית חסכון בערוץ 2
·למה שאשחרר?sigamore כתב:@Eliran15
·:lol: נכון ....![]()
נהג המרוצים דה לה שמאטע וחברו מבקר החתימות האישיות, לעולם לא ישחררו את לפיתת החנק.......
במקום זה הייתי שולח אותך לעשות איזה קורס קטן בהבנת החומר שבו אנו עוסקים