טיפ קטן לעוד אפשרות נחמדה מאוד נוחה.
באירופה מוכרים כמעט בכל חנות מוצרי חשמל נגני בלוריי בסיסיים של המותגים המוכרים כמו סוני, lg, פיליפס , פנאסוניק וכד' ב 99€.
בדרך כלל יש בהם נטפליקס מובנה.
ככה הרווחת גם נגן בלו ריי וגם עם שלט שאין לכרומכאסט.
ההתקן הכי זול ונוח עבור נטפליקס
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
טוב, קיבלתי החלטה, גם בגלל שמצאתי את ה Roku Express באיביי בפחות מ-30$ (כולל משלוח) במחיר כזה...
אז הזמנתי.
כשיגיע אנסה לפרסם דיווח קטן על הצעצוע.
אז הזמנתי.
כשיגיע אנסה לפרסם דיווח קטן על הצעצוע.
-
nirzon
-
- חבר ותיק

טוב, זה היה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי. המוכר ביטל לי את העסקה. אמר שלא יכול לשלוח מחוץ לארה"ב.
כנראה שאוסיף עוד $10 ואקנה את זה מאמאזון.
כנראה שאוסיף עוד $10 ואקנה את זה מאמאזון.
- NoamGuy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
מה גרם לך להעדיף אותו על פני השיאומי?nirzon כתב:טוב, קיבלתי החלטה, גם בגלל שמצאתי את ה Roku Express באיביי בפחות מ-30$ (כולל משלוח) במחיר כזה...
אז הזמנתי.
כשיגיע אנסה לפרסם דיווח קטן על הצעצוע....
·אני מתעניין במכשיר כזה ומנסה להבין איך לבחור דגם שיתאים לי
-
nirzon
-
- חבר ותיק

@NoamGuy
·
האמת, שהמחיר די הכריע, למרות שתראה את הפוסט הקודם שלי... זה לא ב-$30.
בכל מקרה, אם אני אזמין מאמזון, זה עדיין בפחות מ-40$, וההזמנה מגיעה אליך מהר ועם שליח, ולא לאט, דרך הדואר הרגיל.
חוץ מזה, אני חושב שהשיאומי עולה על ה-Roku בהרבה פרמטרים שצויינו קודם, אבל אני באמת רוצה רק התקן לנגינת נטפליקס.
·
האמת, שהמחיר די הכריע, למרות שתראה את הפוסט הקודם שלי... זה לא ב-$30.
בכל מקרה, אם אני אזמין מאמזון, זה עדיין בפחות מ-40$, וההזמנה מגיעה אליך מהר ועם שליח, ולא לאט, דרך הדואר הרגיל.
חוץ מזה, אני חושב שהשיאומי עולה על ה-Roku בהרבה פרמטרים שצויינו קודם, אבל אני באמת רוצה רק התקן לנגינת נטפליקס.
-
nirzon
-
- חבר ותיק

בסוף אכן הזמנתי מאמאזון, והמוצר כבר בדרכו אלי.
אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי עשיתי טעות. בכל מקום שחיפשתי כתוב שההפעלה שלו דורשת VPN ו Fake DNS.
אני מקווה שבשביל להפעיל עליו רק נטפליקס ישראלי זה לא נדרש, כי ממש אין לי חשק להתחיל להתעסק עם זה.
מישהו יודע?
אבל עכשיו אני מתחיל לחשוב שאולי עשיתי טעות. בכל מקום שחיפשתי כתוב שההפעלה שלו דורשת VPN ו Fake DNS.
אני מקווה שבשביל להפעיל עליו רק נטפליקס ישראלי זה לא נדרש, כי ממש אין לי חשק להתחיל להתעסק עם זה.
מישהו יודע?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
לא צריך VPN כדי לקבל את הספריה הישראלית בנטפליקס, VPN נדרש רק כדי לקבל ספריות ממדינות אחרות אבל גם אם היית רוצה לקבל ספריות אחרות הייתי ממליץ לא להתעסק עם זה כי נטפליקס הוסיפו כמה הגנות שהפכו את התהליך למאוד מסובך וקשה