OLED E7 KING OF TV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אין ויכוח, הייתי מעדיף תמיכה בתלת על פני עוד עוצמת אור, אבל הקהל הצביע ברגליים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·acc800 כתב:·......
מה הקשר? איך בדיוק קבעת שגדלים 65 וכו׳ לא רלוונטיים? מה הקשר העדפות היחס צפיה למרחק אצלך לנושא השרשור?
אתה מבין שמדברים פה על איכות תמונה ומהבחינה הזו הסמסונג בסלון שלך היא בדיחה עצובה לעומת המסך שבנושא השרשור?
או ששוב בגלל שאלה מסכים יקרים תטען שזה לא רלוונטי?...
חחח, כמה שזה היה צפוי.
האמת, אם זה לא היה מגיע, כבר הייתי מתחיל להיות מודאג.
אם היית טורח לקרוא עוד שתי שורות, היית מגלה שלא אני קבעתי את הדברים.
אבל בסדר, אינני מתווכח. אם עופר לאור ושחר טוענים שניתן ליהנות מ-- UHD גם ממרחק של 3 מטר- מקובל עלי.
חבל שבחרת לרדת לפסים אישיים, אך אם כבר עשית זאת, להלן התגובה:
הסמסונג 75 שקראת לו "בדיחה עצובה", עלתה לי לפני למעלה מ3 שנים כ-30 אלף שקלים, שזה לפחות מה שאתה שילמת על ה-OLED המהולל שלך. (סביר להניח שיותר)
כאשר אחליט שהגיע הזמן לשדרוג, יחליף אותו מסך לפחות באותו גודל, ושאינו נופל מהמסך שלך בשום פרמטר.
עלותו כמעט פי שתיים, ממה ששילמתי על המסך הנוכחי.
מספיק יקר עבורך???
כאחד שההעדפה הראשונית שלו היא קודם סאונד ורק אחר כך תמונה, אני ממשיך בינתיים להתענג מתכני בלוריי 1080 ,על מסך גדול (יחסית), משודך למערכת אודיו צנועה וסולידית....
·bariko כתב:·......
הסמסונג 75 שקראת לו "בדיחה עצובה", עלתה לי לפני למעלה מ3 שנים כ-30 אלף שקלים, שזה לפחות מה שאתה שילמת על ה-OLED המהולל שלך. (סביר להניח שיותר)...
מהסיבה הזאת זו טעות להשקיע כל כך הרבה במוצר אלקטרוני שמאבד משעותית מערכו בתוך פחות מ 3 שנים. כבר טענתי את זה כאן והיו שהתקוממו, גם OLED היא תופעה חולפת. אני בטוח שבתוך 5 שנים טכנולוגית מסכים הרבה יותר טובה ויציבה, ברמת ה CRT מבחינצ יציבות ושרידות, תהיה זמינה. חבל לזרוק סכום כמו 30k בכדי לשמש כשפן נסיונות.
אני שדרגתי מסך ב 2015 50 אינטץ עבור חדר קולנוע יעודי מרחק 2.4 מטר צפיה.השדרוג הבא לא לפני 2020, או כאשר 3D יחזור, מה שיבוא מאוחר יותר...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

CUTNPASTE
מסכים איתך.
מצפונית, הרבה יותר קל לי להשקיע במוצרים כמו רמקולים ומגברי כוח, שיכולים לשרת את המשתמש שנים ארוכות, בלי צורך לפזול כל דקה ימינה ושמאלה.
לדאבוני, מסך טלוויזיה, ככל שיהיה גדול יותר, כך גם העלות בהתאם.
זו בהחלט בעיה שצריך להתמודד עימה
מסכים איתך.
מצפונית, הרבה יותר קל לי להשקיע במוצרים כמו רמקולים ומגברי כוח, שיכולים לשרת את המשתמש שנים ארוכות, בלי צורך לפזול כל דקה ימינה ושמאלה.
לדאבוני, מסך טלוויזיה, ככל שיהיה גדול יותר, כך גם העלות בהתאם.
זו בהחלט בעיה שצריך להתמודד עימה
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אני דווקא חושב שהאולד תגמור כמו קלטותCUTNPASTE כתב:·......
מהסיבה הזאת זו טעות להשקיע כל כך הרבה במוצר אלקטרוני שמאבד משעותית מערכו בתוך פחות מ 3 שנים. כבר טענתי את זה כאן והיו שהתקוממו, גם OLED היא תופעה חולפת. אני בטוח שבתוך 5 שנים טכנולוגית מסכים הרבה יותר טובה ויציבה, ברמת ה CRT מבחינצ יציבות ושרידות, תהיה זמינה. חבל לזרוק סכום כמו 30k בכדי לשמש כשפן נסיונות.
אני שדרגתי מסך ב 2015 50 אינטץ עבור חדר קולנוע יעודי מרחק 2.4 מטר צפיה.השדרוג הבא לא לפני 2020, או כאשר 3D יחזור, מה שיבוא מאוחר יותר......
הבטאמקס, הטכנולוגיה העדיפה לא תנצח רק בגלל
המחיר ושוב נתקע עם הlcd
חחח, כמה שזה היה צפוי.
האמת, אם זה לא היה מגיע, כבר הייתי מתחיל להיות מודאג.
אם היית טורח לקרוא עוד שתי שורות, היית מגלה שלא אני קבעתי את הדברים.
אבל בסדר, אינני מתווכח. אם עופר לאור ושחר טוענים שניתן ליהנות מ-- UHD גם ממרחק של 3 מטר- מקובל עלי.
חבל שבחרת לרדת לפסים אישיים, אך אם כבר עשית זאת, להלן התגובה:
הסמסונג 75 שקראת לו "בדיחה עצובה", עלתה לי לפני למעלה מ3 שנים כ-30 אלף שקלים, שזה לפחות מה שאתה שילמת על ה-OLED המהולל שלך. (סביר להניח שיותר)
כאשר אחליט שהגיע הזמן לשדרוג, יחליף אותו מסך לפחות באותו גודל, ושאינו נופל מהמסך שלך בשום פרמטר.
עלותו כמעט פי שתיים, ממה ששילמתי על המסך הנוכחי.
מספיק יקר עבורך???
כאחד שההעדפה הראשונית שלו היא קודם סאונד ורק אחר כך תמונה, אני ממשיך בינתיים להתענג מתכני בלוריי 1080 ,על מסך גדול (יחסית), משודך למערכת אודיו צנועה וסולידית.......
אה היה לך צפוי אבי החמוד..? אז הנה משהו שאולי פחות ציפית.
גם אם השקעת לפני שנתיים 30k (ואוו אתה כנראה מאוד עשיר) לא תשנה את העובדה שהמסך של עם התאורה המסגרתית, שחורים בצבע אפור, עננות וזליגות אור, חוסר אחידות ואני עוד יכול להמשיך ולהמשיך אבל מקווה שהבנת את התמונה הוא עדיין בדיחה עצובה לעומת המסך שבנושא השרשור.
זה שאתה סבור שבגלל ״השקעת בו הרבה כסף״ לפני שנתיים אז הוא מסך טוב אז זהו שלא ממש.
אה ועוד משהו קטן, לדעתי הצנועה אני השקעתי במסכים לאורך השנים האחרונות כולל כמה מסכי סמסונג ״קצת״ יותר ממך.
·CUTNPASTE כתב:·......
אני שדרגתי מסך ב 2015 50 אינטץ עבור חדר קולנוע יעודי מרחק 2.4 מטר צפיה.השדרוג הבא לא לפני 2020, או כאשר 3D יחזור, מה שיבוא מאוחר יותר......
אז שוב זה תלוי עד כמה אתה חזק כלכלית.
מי שיכול שלא לחשוב נון סטופ רק על הירידת ערך של המוצר שהוא קנה ויכול רק להתרכז ביתרונות שהוא יתן לו יהנה.
מי שלא ירכוש מוצר זול יותר ונחות ויחפש את כל התירוצים בעולם למה לא לרכוש את מוצר הפרימיום שלגמרי לא משתלם לדעתו. זה הסיפור על רגל אחת.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אה היה לך צפוי אבי החמוד..? אז הנה משהו שאולי פחות ציפית.
גם אם השקעת לפני שנתיים 30k (ואוו אתה כנראה מאוד עשיר) לא תשנה את העובדה שהמסך של עם התאורה המסגרתית, שחורים בצבע אפור, עננות וזליגות אור, חוסר אחידות ואני עוד יכול להמשיך ולהמשיך אבל מקווה שהבנת את התמונה הוא עדיין בדיחה עצובה לעומת המסך שבנושא השרשור.
זה שאתה סבור שבגלל ״השקעת בו הרבה כסף״ לפני שנתיים אז הוא מסך טוב אז זהו שלא ממש.
אה ועוד משהו קטן, לדעתי הצנועה אני השקעתי במסכים לאורך השנים האחרונות כולל כמה מסכי סמסונג ״קצת״ יותר ממך....
ידידי,
כנראה שלא קראת, או לא הבנת את מה שרשמתי קודם.
האמן לי שלא תרצה להיכנס איתי ל"תחרויות", מהסוג הזה שרמזת.
סיימתי פה, תתקדם לקורבן אחר...
ידידי,
כנראה שלא קראת, או לא הבנת את מה שרשמתי קודם.
האמן לי שלא תרצה להיכנס איתי ל"תחרויות", מהסוג הזה שרמזת.
סיימתי פה, תתקדם לקורבן אחר......
תחרות..? איתך..? אתה מצחיק
אין לי עניין בקורבן אחר דווקא נחמד לי בינתיים להתמקד בך.
- oferlaor
- מנהל

חברים (ובמיוחד acc800) בבקשה להרגיע את הרוחות. לא הבנתי את הגישה התוקפנית הזו.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

·JoeJoe כתב:@Evil-u
· קשה לי להאמין שזה יקרה, נראה כרגע ששום דבר לא משתווה ליכולות הOLED, במיוחד הפאנלים השקופים שלהם....
הדבר היחיד שיוכל להחליף את הOLED זה אם וכאשר יהיו מסכי QLED (אמיתיים ולא אלה של סמסונג), אלה יציעו את כל היתרונות של האולד ביחד עם עוצמות הארה גבוהות מאוד של מסכי הלד הטובים ביותר שקיימים עכשיו ואף מעבר לזה ואז למעשה ישלבו את היתרונות של שתי הטכנולגיות יחד.
עד שזה יקרה למי שרוצה את הדבר הכי טוב שיש כרגע - OLED.
הדבר היחיד שיוכל להחליף את הOLED זה אם וכאשר יהיו מסכי QLED (אמיתיים ולא אלה של סמסונג), אלה יציעו את כל היתרונות של האולד ביחד עם עוצמות הארה גבוהות מאוד של מסכי הלד הטובים ביותר שקיימים עכשיו ואף מעבר לזה ואז למעשה ישלבו את היתרונות של שתי הטכנולגיות יחד.
עד שזה יקרה למי שרוצה את הדבר הכי טוב שיש כרגע - OLED....
זה מה שאני חזיתי שיקרה, אבל הם מן הסתם לא יקראו QLED כי השם הזה מרמז על שימוש ב LED סטנדרטי עבור התאורה ויגרום לאנשים לחשוב שזה עוד LCD נחות (דווקה השם QLED מאד קליט וחבל שסמסונג זיהמו אותו עם טכנולוגיה נחותה של LCD). העתיד הוא בהחלט ננוטכנולוגיה וזה אומר פיקסלים שמופקים עי QDOT. זה מן הסתם יהיה LED מבוסס QDOT אבל ברזולוציה המלאה (QDOT מסוגל לשנות צבע, ולכן אין צורך שכל פקסל יחולק ל 3 פקסלים RGB).
אגב OLED לא יעלם מהר בגלל שהושקע לא מעט בטכנולוגיה הזאת. אבל כמו שלפני 15 שנה חשבו שנמצאה הטכנולוגיה שתחליף את ה CRT - פלאסמה, כך ה OLED יפנה מקום למשהו חדש. אז בהחלט, למי שאין ביכולתו להוציא 30k פעמיים בחיים על מסך, ההמלצה שיתאפק ויסתפק בנתיים ב 50 אינטש שיש לו...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר,
בסך הכול הוספתי אייקון של צחוק.
אני לא רואה בזה שום מריבה.
המשתמש הזה תקף אותי וירד לפסים אישיים בצורה מכוערת, פוגעת ומעליבה.
סך הכול הגבתי לנושא באופן ענייני, על פי השקפתי ודעתי.
אתה מכיר אותי כמשתמש ותיק בפורום הזה.
אני מקפיד תמיד להתבטא בצורה מכובדת ושקולה, מעולם לא הייתה לי מריבה עם אף אחד.
מבחינתי הנושא הזה סגור, ואפילו ציינתי קודם- "סיימתי פה".
אבל הוא לא יכול היה להתאפק מבלי לומר את המילה האחרונה, באותו סגנון בוטה ומרושע שנקט גם קודם.
בסך הכול הוספתי אייקון של צחוק.
אני לא רואה בזה שום מריבה.
המשתמש הזה תקף אותי וירד לפסים אישיים בצורה מכוערת, פוגעת ומעליבה.
סך הכול הגבתי לנושא באופן ענייני, על פי השקפתי ודעתי.
אתה מכיר אותי כמשתמש ותיק בפורום הזה.
אני מקפיד תמיד להתבטא בצורה מכובדת ושקולה, מעולם לא הייתה לי מריבה עם אף אחד.
מבחינתי הנושא הזה סגור, ואפילו ציינתי קודם- "סיימתי פה".
אבל הוא לא יכול היה להתאפק מבלי לומר את המילה האחרונה, באותו סגנון בוטה ומרושע שנקט גם קודם.