מחירי OLED
·JoeJoe כתב:לך תראה בעיניים שלך ותחליט, האם הOLED מצדיק עוד 6K-8K, כל אחד והכיס שלו. אותי הרתיע:
א. שמועות לגבי צריבות ב-OLED כולל עדות של המוכר בחנות על טלוויזיה שחזרה. (אולי כן אולי סתם המצאה שלו מי יודע)
ב. OLED טכנולוגיה יחסית צעירה בטלוויזיה, עם מחלות ילדות וחשיבה לעוד 10 שנים.
ג. התמונה שראיתי בKS8500 בחנות....
כל שאינו עיוור לגמרי יבחין מיד ביתרונות OLED מול מסך לד היקפי.
מבין שלמי ש״צופה בחדר חשוך על מצב דינמי״ אולי קצת יהיה קשה להבחין...
לאולד מנגנון אורביטר וניקוי פאנל מתקדם כך שאין שום סכנה לצריבות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תחכה להשקה של הדגמים החדשים ותלך להשקה (מהפורום) - בד"כ נותנים לנו מחירים מעולים, שחוזרים רק בBLACK FRIDAY. יש סיכוי שיתנו עוד מחיר על הB6. בהשקה שנה שעברה למשל נתנו מחיר גם על דגם משנה שלפני.
העובדות מדברות בעד עצמן, מי שמבין קונה פנסוניק, רגע לא, זו פרסומת. קונה OLED.
תתחדש.
מי שקונה פרימיום - אז עדיף כבר לקנות משהו הולם את הכסף.
תתחדש.
מי שקונה פרימיום - אז עדיף כבר לקנות משהו הולם את הכסף.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
מהיכן אתה בארץ? אם אתה רוצה להתרשם מ OLED בסביבה ביתית אתה מוזמן.Alonzone כתב:@Eliran15 @acc800 אתם עושים לי חיים קשים:)
טוב, אני הולך לחפש חנות שתראה לי את שתיהן, סמסונג (8000/8500/9500) ו LG OLED, ואצטרך לבחור שם במקום ביניהן.
חנות מומלצת באיזור המרכז, חוץ מקרוסאובר שכבר ברשימה שלי?...
נ.ב - קח את כל הממליצים בכבוד אבל גם ב״פרופורציה״ יש הרבה אופציות טובות במקביל ל OLED ... מדובר בסה״כ בטלויזיה
·
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·JoeJoe כתב:@acc800
· מסכים שלאולד יתרונות בשחור, השאלה אם זה שווה את הפרש המחיר + השיקולים שנרשמו, כל אחד ושיקוליו. בלד יכול להיות bleeding רע כמו שכבר העלו פה....
היתרונות הם לא רק בשחור.
ועצם זה שאין בו את החסרונות של הלד זה עוד יתרון עצום.
·אתה רואה השקה לפורום?Itay_Pollak כתב:תחכה להשקה של הדגמים החדשים ותלך להשקה (מהפורום) - בד"כ נותנים לנו מחירים מעולים, שחוזרים רק בBLACK FRIDAY. יש סיכוי שיתנו עוד מחיר על הB6. בהשקה שנה שעברה למשל נתנו מחיר גם על דגם משנה שלפני.
תתחדש.
מי שקונה פרימיום - אז עדיף כבר לקנות משהו הולם את הכסף....
אני לא
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@Alonzone
·
פיוצ'ר אודיו-וידאו בתל אביב. יש אותן בתצוגה.
בהצלחה !
·
פיוצ'ר אודיו-וידאו בתל אביב. יש אותן בתצוגה.
בהצלחה !
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
@miki775
·
שמת לב שחזר פורום OLED אחרי העדרות קלה?
אלו סימנים מעידים.
אני דיי בטוח שLG (ח.י.) זכו לעלייה לא מבוטלת במכירות בזכות הפורום.
איכות/אחריות/שירות - ויחס לחברי הפורום - מביאים אותך רחוק.
·
שמת לב שחזר פורום OLED אחרי העדרות קלה?
אלו סימנים מעידים.
אני דיי בטוח שLG (ח.י.) זכו לעלייה לא מבוטלת במכירות בזכות הפורום.
איכות/אחריות/שירות - ויחס לחברי הפורום - מביאים אותך רחוק.
@acc800
· אני עם הKS8500 ואני מבסוט עד הגג, עם הלסת ברצפה מכל סרט וזה על הגדרות standard עם מנגנון dimming מתוחכם, לא אלה מלפני 4 שנים, החדר חשוך לגמרי ממש מסמר שיער תראה את התמונות שצרפתי למעלה שחור מוחלט, אין כל מי שיושב אצלי בסלון שואל מתעניין... ובנוסף הדובדבן שבקצפת חסכון עצום של 6K. אולי אשדרג בהפרש את הטלוויזיה בחדר שינה. בקיצור ממליץ
· אני עם הKS8500 ואני מבסוט עד הגג, עם הלסת ברצפה מכל סרט וזה על הגדרות standard עם מנגנון dimming מתוחכם, לא אלה מלפני 4 שנים, החדר חשוך לגמרי ממש מסמר שיער תראה את התמונות שצרפתי למעלה שחור מוחלט, אין כל מי שיושב אצלי בסלון שואל מתעניין... ובנוסף הדובדבן שבקצפת חסכון עצום של 6K. אולי אשדרג בהפרש את הטלוויזיה בחדר שינה. בקיצור ממליץ
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·כל הרעיון הזה של הדימינג בתאורה מסגרתית נראה כמו תאונת דרכים.Eliran15 כתב:@Alonzone
·תקשיב
היה לי את האולד עשיתי טרייד אין וקיבלתי את הסמסונג KS8000 לכמה ימים עד שמכרתי אותה
ואני רוצה להגיד לך שבהשוואה לאולד המסך הזה הוא בדיחה פשוט בדיחה
השחורים כל כך מגעילים לראות בלילה זה כמו פצע הלוקל דימינג דפוק אם יש איזה סימן של משהו במסך כל העמודה מאירה
אל תעשה טעות...
אתה רואה סצינה כהה ואז מגיע איזה פנס, אז כל הצד העליון והתחתון של המסך מאירים איתו וגם זזים איתו,
זה כל כך מסיח שאין לי איך לתאר עד כמה.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

לך על הסרט השני, הוא מלא בסצינות כהות עם נורות קטנות.JoeJoe כתב:@Evil-u
· אני אבדוק את זה ואחזור עם עדכון, אגב סצינה ספציפית או כל הסרט מציק?...
עם זאת תראה את זה רק בחדר חשוך, אחרת הזליגה אם יש, לא תפריע.
עריכה: תראה כאן ב-4:47 למה אני מתכוון
?t=4m47s
·Evil-u כתב:
לך על הסרט השני, הוא מלא בסצינות כהות עם נורות קטנות.......
עם זאת תראה את זה רק בחדר חשוך, אחרת הזליגה אם יש, לא תפריע.
עריכה: תראה כאן ב-4:47 למה אני מתכוון
?t=4m47s...
ה-TV הזו אינה מכויילת.
אחרי כיול אתה תראה הרבה הרבה פחות את זה - אבל זה עדיין שם וב-OLED אין את זה
מצד שני , ל- OLED אין את עוצמת ההארה שיש למסך הזה. תדליק מנורה בסלון או תצפה בצהריים .
ואתה תראה יתרון ברור ל- LED היתרון לא עצום אבל ניתן להבחין בו די בקלות. הדור החדש מצמצם את זה.
הדור הנוכחי של OLED כבר די בשל , המחיר שלו גבוה אבל זה מחיר הטכנולוגיה והבלעדיות של LG
השירות בארץ של סמסונג ואחרים (ע"פ שרשורים שנפתחו כאן) אינו מספק ולכן לא מעט אנשים שוקלים/רוכשים בייבוא מקבילי.
עדיין יש את תופעת ה- "BLOOMING" המעצבת גם בOLED החדשה (C7 , לא יודע לגבי ה- B7 , סביר להניח שגם שם) .
בניגוד לאחרים כאן - אני כן חושב שתהיה ירידת מחירים בעוד חודשיים בערך גם של הדגמים החדשים וגם של היוצאים .
אני אישית לא אוציא 10K על מסך לח. שינה , אלא אחכה מעט אלא אם חיידק השדרוג שוב "יתפרץ" ואז ... הכל יכול להיות .. גם 65' לח. שינה
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 07/08/2017 10:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

·זה נכוןmovieman כתב:·......
ה-TV הזו אינה מכויילת.
אחרי כיול אתה תראה הרבה הרבה פחות את זה - אבל זה עדיין שם וב-OLED אין את זה
מצד שני , ל- OLED אין את עוצמת ההארה שיש למסך הזה. תדליק מנורה בסלון או תצפה בצהריים .
ואתה תראה יתרון ברור ל- LED היתרון לא עצום אבל ניתן להבחין בו די בקלות
הדור הנוכחי של OLED כבר די בשל , המחיר שלו גבוה אבל זה מחיר הטכנולוגיה והבלעדיות של LG
השירות בארץ של סמסונג ואחרים (ע"פ שרשורים שנפתחו כאן) אינו מספק ולכן לא מעט אנשים שוקלים/רוכשים בייבוא מקבילי.
עדיין יש את תופעת ה- "BLOOMING" המעצבת גם בOLED החדשה (C7 , לא יודע לגבי ה- B7 , סביר להניח שגם שם) .
בניגוד לאחרים כאן - אני כן חושב שתהיה ירידת מחירים בעוד חודשיים בערך גם של הדגמים החדשים וגם של היוצאים .
אני אישית לא אוציא 10K על מסך לח. שינה , אלא אחכה מעט ....
צריך לחשוב גם מה הצרכים שלך, האם אתה צופה בחדר חשוך או מואר?
האם צופים גם מהצד?
בכל אופן, בלומינג בc7? הרחב, לא נתקלתי
@sigamore - תודה רבה על ההזמנה
@bilbog - תודה על שם החנות, רשמתי
הצרכים שלי - מסך לסלון, תלוי על קיר, אוריד סרטים איכות הכי גבוהה שיש, ויטרינה בצד הסלון לכיוון מערב אז אין השתקפויות (למי יש זמן בבוקר לטלוויזיה), ורואה בד"כ בסלון חשוך למחצה - תמיד יש עוד אור דולק בבית.
אין לי חדר קולנוע ביתי.
זוויות לא משנות בכלל, כי לפי חישוב שלי 0אורך הספה ומרחק הספה מהטלווזיה) 22 מעלות זה המקסימום שאצטרך. ברור שכמה שיותר יותר טוב, אבל זה יהיה השימוש מירבי ב 99% מהזמן.
אין מנוס מללכת לראות את 2 הטלוויזיות. עכשיו לפחות יש לי סרט לבדיקת ההדגמה - @Evil-u תודה, אני אשיג את john wick 2
@bilbog - תודה על שם החנות, רשמתי
הצרכים שלי - מסך לסלון, תלוי על קיר, אוריד סרטים איכות הכי גבוהה שיש, ויטרינה בצד הסלון לכיוון מערב אז אין השתקפויות (למי יש זמן בבוקר לטלוויזיה), ורואה בד"כ בסלון חשוך למחצה - תמיד יש עוד אור דולק בבית.
אין לי חדר קולנוע ביתי.
זוויות לא משנות בכלל, כי לפי חישוב שלי 0אורך הספה ומרחק הספה מהטלווזיה) 22 מעלות זה המקסימום שאצטרך. ברור שכמה שיותר יותר טוב, אבל זה יהיה השימוש מירבי ב 99% מהזמן.
אין מנוס מללכת לראות את 2 הטלוויזיות. עכשיו לפחות יש לי סרט לבדיקת ההדגמה - @Evil-u תודה, אני אשיג את john wick 2