אין סיקור לדרמה ב KODI ישראל

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

itzikg כתב:@rony1234

לא זכור לי שחייבים לך משהו, תלמד להתבטא כמו שצריך חוצפן!
אני מניח שעשו זאת כי יש סיבה.
...
·אין שום סיבה לזאת. זה חוקי לגמריי לשדר ערוציי ישראל דרך הרחבה של קודי, מי יתן שהחברות האלו יס והוט יקרסו לחלוטין , אמן , אמן, אמן.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179

שליחה

ערוצי עידן בתוסף ISRALIVE לא מפרים שוםחוק כי הם זמינים ברשת באופן חוקי ורשמי. הם הוסרו כי על המפתח הופעל לחץ עי איומים בתביעה והוא התקבל. הסיבה לכך פשוטה, יש המון פרייארים בארץ שמתחברים להוט ויס רק עבור ערוצים 2 ו 10 בכדי לשמוע חדשות שמאלניות. אז כאשר אלו זמינים בקלות דרך קודי, זה פוגע בהכנסות של הוט ויס אז למרות שבית המשפט לא פסק שאסור להפיץ תוספים עם ערוצים ישראליים חינמיים, חברות הוט ויס דאגו לכסות גם את האפשות הזאת...

אגב גם CLOUD TV נעלם וכבר לא נתמך. שם גם היו ערוצים ישראלים. מעניין מה קרה שם..

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

RONY255 כתב:מדהים שהאתר שכל כך מדבר על חדשנות ועל סקירות
מתעלם בצורה מפתיעה ממה שקרה בקהילת מפתחי ההרחבות ל KODI
הייתי מצפה לראות סיקור כל שהוא ראיונות עם המפתחים
וחוות דעת עורך דין
היום רודפים מפתחים מחר משתמשים
מה דעתכם בנושא הנהלת האתר .
אני יודע שאתם לא מעודדים הפצה פירטית אבל בכל זאת חלק נכבד מהאתר עוסק בנושאים הללו.
...
·

יש טורנטים.
קודי זה לחלשים ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יום יבוא וחברת יס והוט יפלו בגדול ולא יהיו יותר קיימים ,כי זה לא יכול שהם מתנהגים כמו מפיונרים ופועלים אפילו בכזו ביריונות בכדיי לאיים על אלו שעשו הרחבה שנוכל לראות שידורים בסיסים של ישראל דרך קודי, יום יבוא והלוין של יס יפול, יום יבוא והכבלים שיש להוט יהרסו , יום יבוא וזה יפול עליהם בגדול, יום יבוא , אמן.

cluber77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232

שליחה

יש עדיין הרחבה עובדת שמשדרת ערוצים מישראל אבל אני לא מתכוון לדווח פה עליה, המבין יבין.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

cluber77 כתב:יש עדיין הרחבה עובדת שמשדרת ערוצים מישראל אבל אני לא מתכוון לדווח פה עליה, המבין יבין.
...
·מקווה מאוד שהיא תחזיק מעמד, אבל יש את אפולו ששמים ......על זיר"ה האלה , אומנם עולה קצת כסף אבל יש בה הכל.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567

שליחה

כל מה שאתם צריכים בשביל לקלוט את הערוצים הישראלים זה דונגל USB שעולה 5$ באיביי.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

Enc0der כתב:כל מה שאתם צריכים בשביל לקלוט את הערוצים הישראלים זה דונגל USB שעולה 5$ באיביי.
...
·

זה לא רק הערוצים שהם LIVE זה כל התכנים הישראלים. למשל חדשות ערוץ 2 שמשודרות ברשת 24 שעות בלופים למי שפספס. בקצב הזה גם תכנים מאתרים כמו וואלה ולוגי וכל התוספים לילדים כמו הוט VOD יעלמו מהתוספים הישראלים. אפילו תכנים שנמצאים ביוטיוב כמו תוסף תוכניות חינוכית נוסטלגיה יעלם כי חברה כמו הוט תרצה שיהיה לה בלעדיות על ערוצי יוטיוב ישראלים...

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

אגב עכשיו בדקתי. התוסף של apollo group עובד מצויין. כל הערוצים הישראלים עובדים לרבות הוט וערוצי עידן ועוד... נראה את זירה גבורים על קבוצות מחול...

1one
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423

שליחה

JizzMo כתב:אגב עכשיו בדקתי. התוסף של apollo group עובד מצויין. כל הערוצים הישראלים עובדים לרבות הוט וערוצי עידן ועוד... נראה את זירה גבורים על קבוצות מחול...
...
-זה בתשלום

adito
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

האם סידרו את עיניין התשלום לאפולו?

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

1one כתב:
...
...
-זה בתשלום
...
·

תשלום למי? לא ידוע לי שאני משלם למשהו מלבד לספקית האינטרנט.. זה כרגע עובד באופן מלא כולל כל ערוצי ספורט שלא מעניינים אותי ללאכל הגבלה... גם הערוצים נפתחים תוך שניה, כולל כל הערוצים מחול כמו פוקס ניוס HBO המקורי ועוד... מקווה שישאר כך..

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@adito
·

עובד הכל פתוח בחינם... מקווה שישאר כך...

adito
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

בשעות העומס זה מודיע שכל הסלוטים החינמיים תפוסים ונדרש מנוי...

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

adito כתב:בשעות העומס זה מודיע שכל הסלוטים החינמיים תפוסים ונדרש מנוי...
...
·

לא נתקלתי בזה עדיין. אגב איך בדיוק עובד המנוי? למי משלמים? הקבוצה עצמה חינאמית, אני מניח שזה תשלום לשרתים. אם זה בטוח והמחיר הוגן, אולי זה שווה את זה, כי תוספי הסרטים והסדרות שם עובדים הרבה יותר טוב מאקסודוס עם סאונד 5.1 וללא צורך בלחפש שרתים ידנית...

Ebs111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287

שליחה

כדאי להפסיק לדבר על זה ואילו למחוק את כל זה כדי שזה לא יחזור על עצמוhttps://www.hometheater.co.il/vp2512157
Stay in the shadows...... :-=

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

צריך לשלם להם 14 דולר כאילו דרך תרומה לאתר אומנות כל שהו ואז תקבל מנוי מלא, אבל מנסיון עם אפולו יש לפעמים קירטועים בערוציי TV .

nimi68
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה

למי שיודע להתקין הרחבות יש הכל מכל ועדיף לא לפרט.
מי שלא מסוגל לקרוא בגוגל איך מתקינים הרחבה...שישלם

דודזמיר
טרול
טרול
תגובות: 43

שליחה

איך באמת יש הרבה כאלה שלא יודעים להתקין הרחבה?
קשה להוריד קובץ זיפ או בהגדרות במנהל קבצים לרשום את הריפו ואחר כך בחיפוש קובץ זיפ להתקין את הריפו ובאזור הוידאו להתקין את ההרחבה?
קשה בקודי 17 להגיע אל הגדרות ובהרחבות לאפשר הרחבות של צד שלישי?
עד כדי כך רוב תושבי מדינת ישראל לא מבינים טוב את זה?
אני כבר מתחיל לחשוש שרוב האנשים במדינה גם לא יודעים למשל מה זה 4K בשידור.
אני מקווה לשינוי מהיר.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@דודזמיר
·

ההסבר פשוט. מסיבה הזויה, רוב האנשים הפשוטים דווקא רוכשים סטרימרים מבוססים אנדרויד, כי אלו מסיבה לא ברורה הפכו לפופולאריים, למרות שאנדרויד היא פלטפורמה הכי גרועה עבור קודי. אז אדם פשוט שבקושי מסתדר עם וינדוס, מקבל סטרימר עם אנדרויד והוא צריך עכשיו להוריד או להעתיק קובץ התקנה ZIP למערכת הפעלה אנדרויד שלא מגיע עם מנהל קבצים, אז הוא גם צריך לדעת שיש להתקין אפלקציה לניהול קבצים, ב 99% מהאפלקציות הללו גרועות פרט ל ES אולי, וגם היא לא הכי ידידודית עם אתה עובד עם שלט...

לא פלא שאנשים מעדיפים לשלם.. אם סטרימרים מבוססי ווינדוס היו הופכים ליותר זמינים ובמחיר יותר שפוי, אז המצב היה אחרת. זירה בנתיים הצליחה לנצח מול אותם משתמשים ישראלים מוגבלי ידע טכני שככל הנראה רובן יאלצו לחסור להוט ויס... אין לה מה לעשות נגד אלו שיודעים להתקין תוספים או קבוצות תוספים פירטיים מחול שכוללות גם תכנים ישראלים.

חזור אל “תוכנה - KODI”