התחלתי להאמין באמונות תפולות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #41 

clip99 כתב:
...
...
·

הבנתי . אין כל בסיס לדיון כאשר אחד הצדדים משתמש בטיעונים חסרי הקשר וביסוס , ואף מגדיל לעשות כאשר הוא מנסה לתקף את הטיעונים הללו באמצעות היקש לגבי יכולות השמע/הבנה של הצד השני , מתוך פרמטר של השקעה כספית...

לומר שזה מגוחך יהיה לשון המעטה.

תיהנה ותבלה ואל תתן לאף קשקשן לחבל בחוויית ההאזנה שלך ע"י שאלות שעלולות, חלילה, לטעת בך ספק , או גרוע מכך, לנסות להבין מה גורם להבדל.

פפפפפפפפפפפ
...
·

איזה עיברת ?. של אוקספורד . אתה עורך דין?
רק הטכנאי קרמר

clip99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #42 

הטכנאיקרמר כתב:תיראה . אם כול האנשים בעולם היו חושבים רק מחשבה אחת . אז הייה שלום בעולם. הייה איש תחת גפנו ותחת טענתו . אבל בכול תחום יש מחלוקת בעולם . רק בישראל יש 32 מיפלגות שרצות לכנסת . כך שלעולם לא יהיו 2 אנשים שחושבים זהה . כך זה גם כאן

יש הבדל בין דעות שונות בתחומים הנתונים לפרשנות אישית הנובעת מתפיסות עולם/אידיאלים/השקפות/העדפות, לבין דעות שונות בתחומים כגון הנוכחי שלגביהם אין כל רלוונטיות לפרשנות כזו , המבוססים על עובדות שאינן משתמעות לשתי פנים (או יותר)

אתה מאזין לTV שלך ברמקולים של הTV . ונותן פרשנות שהצליל לא הישתנה . הא????

מגוחך (מצטער שאני נגרר למילה הזו שוב ושוב במהלך הדיון, אך לצערי היא מחוייבת המציאות, ולפחות משמשת כביטוי הרע ההכרחי במיעוטו לתחושה שלי , מבלי לפגוע ולא באופן אישי) לחשוב בכלל שמערכת יכולה לשקף שינוי שמקורו בסיגנל של שידור טלויזיוני דיגיטלי , כאשר הדעות חלוקות באשר למקורות "קצת" יותר איכותיים כגון נגני תקליטורים/קבצי היי רז/ או אפילו פטיפונים וטייפ סלילים , בהינתן העובדה שזה השינוי היחיד בסט-אפ נתון , אלא אם כן נעשה שינוי מכוון בעוצמות/איקווליזציה של אות השמע , שבמקרה כזה השינוי יהיה מורגש גם ברמקולים המסכנים של הטלויזיה "ב2000 שקל" שלי, או של כל אחד אחר . ושוב, חיזוק זה אינו תקף לטיעון שאיתו פתחת דיון זה , בכל מקרה!

אתה נהנה לנהל ויכוח .

כאן אתה צודק. אני נהנה , אבל מבחינתי זה לא ויכוח כאשר צד אחד מתבצר בעמדה חסרת ביסוס, והצד השני מנסה לעמת אותו עם עובדות.

שעושה רושם כמבין

ישנם מבינים גדולים ממני , אך אף אחד מהם לא יעמוד לצידך . לא באתר זה לפחות , בו נוטים להתרכז כאלו שאוהבים לתקף את טיעוניהם בעובדות מבוססות מדעית ולא חווייתית.

. אני עוסק בציליל מישנת 1968 . הייתי עוסק בהגברת קול בבמות בידור

לא רלוונטי , אם כי מכובד בהחלט. בקשר לעברית, אם הייתי כותב אחרת היית מסכים איתי? אז מה זה קשור?
...
·
נערך לאחרונה על ידי clip99 ב 30/05/2017 19:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #43 

איזה שרשור הזוי ומרענן :lol:

אבל כבר בכותרת הוא כתב שהוא מאמין באמונות תפלות.
אז על מה הויכוח אם התשובה בכותרת? :P

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #44 

צודק . תצליח בדרכך . איך אומרים כול אחד והמזל שלו

חג שמח
רק הטכנאי קרמר

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #45 

טלHD כתב:איזה שרשור הזוי ומרענן :lol:

אבל כבר בכותרת הוא כתב שהוא מאמין באמונות תפלות.
אז על מה הויכוח אם התשובה בכותרת? :P
...
·

זה רק מראה . שכול אחד נעמד על דעתו . מבלי ליקראו את הכתוב של האחר
כול הכבוד לך ששמתה לב
רק הטכנאי קרמר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”