YES מציגה שירות לקוחות ברמה שלא הכרת !

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772

שליחה

יצרתי איתם קשר לפני שבוע בבוקר לבקש להתקין נקודה נוספת בביתי שכן הם חייבים לי , הם טענו שזה נכון אך רק באותו היום שבאו להתקין לי את 3 הנקודות הראשונות ואינני יכול אחרי שנה לבקש נקודה נוספת שהייתה אז במבצע ואם ארצה בכל זאת נקודה נוספת זה יעלה לי 140 שקל.

אז ביקשתי להיתנתק , אמרה לי שהיא אינה יכולה לנתק אותי ובשביל זה היא תעביר אותי למחלקת שימור לקוחות , הועברתי ... אומר לי הנציג שאין אפשרות להתקין לי נקודה נוספת בחינם , עניתי לו שויתרתי על נקודה נוספת ואני מעוניין להיתנתק . כנראה שהוא חשב שאני מסטלבת ואמר לי שהוא ישלח לי טכנאי שינתק אותי ביום חמישי {היום}, אמרתי לו שאם כבר אני מתנתק מהם בבית שלי אז שיוסיף לי את הבקשה לניתוק למשרד שלי , ושינתק במשרד גם את האינטרנט , שינתק את המנוי גם בבית אימי {לא אכפת לה אם זה יס או הוט} שזה גם על שמי וגם באולפן.

אווווווווווווווווווווווווווווו התמונה הישתנתה בשניה , הוא טען שאני סתם מתרגז ושאין צורך להיתנתק בשביל דבר כזה עמדתי על זה וביקשתי אישור בפקס לבקשה שלי , הנציג הבטיח לשלוח פקס.

לא עוברות 3 דקות והמממונה עליו מתקשר , שאלתי אותו למה לא הגיע אלי הפקס? הוא ענה שהם לא מעוניינים לנתק אותי ושהם רוצים קודם לפתור את הבעיה ולאחר מכן אם אני לא מרוצה הם ינתקו אותי , ותמיד הם אומרים "עכשיו אני מטפל בך ותראה איך אני מסדר הכל" צחקתי לו בפנים וביקשתי שלא יבלבל לי ת'ביצה וישלח את הפקס וכמה שיותר מהר.

יצרתי קשר מיד אחרי ניתוק השיחה וקבעתי התקנה להוט , ואמרתי להם את סיבת העזיבה שלי מ-יס וכמה מנויים אני צריך.

היום כבר היתקשרו אלי מ-יס וביקשו לשקול שנית את בקשתי מפני שלא נתתי להם צ'אנס להוציא אותי מרוצה , עניתי שאני אף פעם לא מרוצה ממישהו שלוקח לי כסף , אני אוהב הכל בחינם ואם הוא מוכן לתת לי חצי שנה כבלים בחינם אני נישאר , הוא כמובן אמר שזה בילתי אפשרי אז עניתי לו שאין על מה לדבר ושלא ישכח שמחר יבואו לנתק כי הוט מגיעים לחבר. 8)

בקיצור.

אני מבין את הכעס שלך ואני מודיע לך חגיגית שאין מה לעשות ושתמיד הכוח הוא אצל הצרכן , אתה יכול לזרוק אותם אבל הם לעולם לא יוכלו לזרוק אותך.
אני ממחר בהוט ותאמין לי שזה לא כל כך נורא. :D אני רואה את זה כשינוי אוירה.

ואם בהוט תהיה בעיה אני אעבור ל-יס ואם ב-יס תהיה עוד בעיה אני אחזור להוט. {העיקר אל תתחייב}
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

נמר כתב:יצרתי איתם קשר לפני שבוע בבוקר לבקש להתקין נקודה נוספת בביתי שכן הם חייבים לי , הם טענו שזה נכון אך רק באותו היום שבאו להתקין לי את 3 הנקודות הראשונות ואינני יכול אחרי שנה לבקש נקודה נוספת שהייתה אז במבצע ואם ארצה בכל זאת נקודה נוספת זה יעלה לי 140 שקל.

אז ביקשתי להיתנתק , אמרה לי שהיא אינה יכולה לנתק אותי ובשביל זה היא תעביר אותי למחלקת שימור לקוחות , הועברתי ... אומר לי הנציג שאין אפשרות להתקין לי נקודה נוספת בחינם , עניתי לו שויתרתי על נקודה נוספת ואני מעוניין להיתנתק . כנראה שהוא חשב שאני מסטלבת ואמר לי שהוא ישלח לי טכנאי שינתק אותי ביום חמישי {היום}, אמרתי לו שאם כבר אני מתנתק מהם בבית שלי אז שיוסיף לי את הבקשה לניתוק למשרד שלי , ושינתק במשרד גם את האינטרנט , שינתק את המנוי גם בבית אימי {לא אכפת לה אם זה יס או הוט} שזה גם על שמי וגם באולפן.

אווווווווווווווווווווווווווווו התמונה הישתנתה בשניה , הוא טען שאני סתם מתרגז ושאין צורך להיתנתק בשביל דבר כזה עמדתי על זה וביקשתי אישור בפקס לבקשה שלי , הנציג הבטיח לשלוח פקס.

לא עוברות 3 דקות והמממונה עליו מתקשר , שאלתי אותו למה לא הגיע אלי הפקס? הוא ענה שהם לא מעוניינים לנתק אותי ושהם רוצים קודם לפתור את הבעיה ולאחר מכן אם אני לא מרוצה הם ינתקו אותי , ותמיד הם אומרים "עכשיו אני מטפל בך ותראה איך אני מסדר הכל" צחקתי לו בפנים וביקשתי שלא יבלבל לי ת'ביצה וישלח את הפקס וכמה שיותר מהר.

יצרתי קשר מיד אחרי ניתוק השיחה וקבעתי התקנה להוט , ואמרתי להם את סיבת העזיבה שלי מ-יס וכמה מנויים אני צריך.

היום כבר היתקשרו אלי מ-יס וביקשו לשקול שנית את בקשתי מפני שלא נתתי להם צ'אנס להוציא אותי מרוצה , עניתי שאני אף פעם לא מרוצה ממישהו שלוקח לי כסף , אני אוהב הכל בחינם ואם הוא מוכן לתת לי חצי שנה כבלים בחינם אני נישאר , הוא כמובן אמר שזה בילתי אפשרי אז עניתי לו שאין על מה לדבר ושלא ישכח שמחר יבואו לנתק כי הוט מגיעים לחבר. 8)

בקיצור.

אני מבין את הכעס שלך ואני מודיע לך חגיגית שאין מה לעשות ושתמיד הכוח הוא אצל הצרכן , אתה יכול לזרוק אותם אבל הם לעולם לא יוכלו לזרוק אותך.
אני ממחר בהוט ותאמין לי שזה לא כל כך נורא. :D אני רואה את זה כשינוי אוירה.

ואם בהוט תהיה בעיה אני אעבור ל-יס ואם ב-יס תהיה עוד בעיה אני אחזור להוט. {העיקר אל תתחייב}
...
אוקי. אז הפגנת בריונות לשמה. מה יצא לך מזה ? אתה חושב שהוט יהיה יותר טוב ? אם לוקחים את הכל בחשבון, בסופו של דבר התוכן של יס מוצלח יותר, האיכות טובה יותר, והשירות בטח ובטח שיותר טוב. הם יודעים את זה, אתה יודע את זה וכולם יודעים את זה. אולי בגלל זה הם מרשים לעצמם קצת להתבלבל מדי פעם ולחשוב שהם צריכים לתת שירות של הוט. זה לא קורה להם הרבה. מנסיון.

חן

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756

שליחה

נמר, (Y)

אולי אם כולם יתנהגו כך עם הוט ויס, החברות האלה ישנו את הגישה ויזכרו מי נותן שירות למי!
Silence speaks louder than words

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

yes-man כתב:עומרי,
לפי תנאי הרשיון של יס על כל טכנאי שלא הגיע הם צריכים לפצות אותך ב-130 שקלים וזה לא נתון לויכוח.
אל תוותר על כך!

במידה שאתה לא מקבל את הפיצוי הנ"ל תתלונן במשרד התקשורת.
...

טוב לדעת....
יכלתי להיות עשיר היום :D

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

MetalliJoe,
עם כולם יתנהגו כך, זה יסתדר להוט וליס סטטיסטית ונשאר בתוך אותו דשן, רק מתוסכלים יותר.
אולי קצת יקלקל להם את הסטטיסטיקה את זה שנמות צעירים יותר מהתקף לב בגלל אותו לחץ, אבל בגדול אותו סיפור.
הדבר היחיד שיגרום לשתי חברות האלו לחר.ן במכנסיים ולתת שירות תחרותי הוא תחרות אמתית, קראי הכנסת עוד חברות לתומי הכבלים והלווין.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

mark13,

לא מסכים. סטטיסטיקות המתנתקים זה דבר שמאד חשוב לחברות עסקיות, עובדה שכל אחת כזאת מחזיקה מחלקת שימור לקוחות שמתייחסת ללקוח אחרת לגמרי ממחלקת שירות לקוחות.

אבל ברור שתמיד יהיה יותר טוב אם תהיה תחרות רצינית יותר.

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה

למען האמת, כל הסיטואציה מזכירה לי קטע מהסרט "מועדון הקרב" איפה שאדוארד נורטון מסביר לאישה שיושבת לידו במטוס איך זה שיצרנית המכוניות, שהוא עובד בה, מחליטה להחזיר למפעל, או לא להחזיר, קו מכוניות שסובלת מתקלה הגורמת לתאונות קטלניות. פשוט מתמטיקה, אם עלות ההחזרה של כל המכוניות הפגומות עולה על עלות התפשרות בבית משפט עם משפחות ההרוגים בדרכים, אז לא מחזירים.
יס, והוט, עושות חישוב דומה. אם עלות מימוש רמת שידורים כזו שעף אחד לא יעבור לחברה השנייה, עולה על הפסד מלקוחות שכן עוברים בגלל שהם לא מסופקים, אז לא משפרים את הרמה. לאן כבר הם יכולים לברוח הלקוחות? מיס להוט, מהוט ליס. פינג-פונג.
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

mark13,

:D (Y)

אז מי האלטר אגו ומי הלוזר? הוט או יס? :wink:

עומרי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440

שליחה

מחר זה יקרה אחרי 6 שנים בחברת YES גם זמננו נגמר.
ונאלץ להיפרד משידורי החברה. (אלא אם כן החברה תכין הפתעה של הרגע האחרון).

עידכונים מובטחים לכשיהיו.

יום טוב,
עומרי
אחראי תחום הסלולאר והגאדגטים באתר YNET

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

עומרי תתחדש ובהצלחה...

עומרי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תוכנית ההתנתקות נדחתה ל-01/05 עקב אילוצם משפחתיים.

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404

שליחה

יש לי חבר שעובד שנים בהוט
עוד חבר שעבד כ5 שנים ביס ועכשיו עובד בהוט,
ותאמין לי היס זה הרע במיעוטו.
הם עצמם מנויים ליס למרות שעובדים בהוט, אז תסיק את המסקנות שלך מכך.
ואם כבר עברת להוט ,תתכונן נפשית להרבה מאוד שקופיות תקלה ושלא לדבר על התכנים ירודים

:twisted: ראה הוזהרת :D

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019

שליחה

עומרי
לצערי (בעצם לא!), מנסיון, שירת הלקוחות של YES, באזורי, מדהים אותי לטובה! בשנים האחרונות.
אני מחובר כבר 3 שנים ל-YES (לפני כן הרבה שנים ל-HOT).
היו לי כ-5-6 קריאות לטכנאי - ממיר תקול לרוב, ואצלי הבעיה היא שהממירים מחוברים למחשב....
מעולם! ואני חוזר, מעולם לא הבריז לי טכנאי! היות וה-HTPC מחובר לממירים, ממיר מושבת יוצר לי קונפליקטים בהקלטות ולכן החלפתו המהירה היא הכרחית מבחינתי - מעולם לא המתנתי יותר מ-24 שעות לטכנאי...
שלא לדבר על היחס, על הרצון שלהם לעזור (גם שירות הלקוחות/הטכני וגם של הטכנאים) ובעיקר לראש הגדול!
גם אם לא הצלחתי להראות את התקלה לטכנאי - תמיד החליפו ממיר ומייד.
התקלה האחרונה מלפני כחודשיים מת לי ממיר - התקשרתי ב-20:00 ואולי יותר מאוחר לשרות הלקוחות ולאחר שאמרתי למוקדנית שניסיתי לנתק/לחבר/להתפלל והממיר "מת" היא הפכה עולמות כדי שהטכנאי יגיע למחרת אחה"צ . לא הייתי בבית שהטכנאי הגיע אלא אשתי. לא רק שהוא בקש לדבר איתי כדי לוודא מה לא בסדר, הוא הגדיל ראש והחליף לי את הממיר הישן לממיר הקטן החדש 3100 ללא בקשה, ועוד שאל אותי אם אני צריך עוד משהו - כבלים/מפצל וכיו"ב. ואפילו קבלתי טיפ לדישון עץ הלימון בגינה שלי :D

שלא לדבר על הטכנאי שהגיע אלי (הכל כמובן ללא תשלום!) כדי להביא לי מפצל ולהכין לי שני כבלים קצרים לשני ממירים מאותו שקע...אפילו בלי לשאול שאלות...

אז נכון שיכול להיות שבמקרה, באזור שלי, הטכנאים נחמדים במיוחד.
אז נכון שמקרים הפוכים לאילו קיימים והרבה...
אבל בסה"כ YES עושים את העבודה טוב יותר ובפחות "עצבים" מאשר HOT.

אורן.

עומרי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

חבל שלא רשמת את התגובה לפני שלושה שבועות, אולי הייתי שוקל להעביר את היס מקס אליך ושם הוא יקבל טיפול מסור יותר מ-YES כי אצלי למרות הבקשות וההבטחות מהחברה אף אחד לא טרח לתקן את התקלה או להחליפו בחדש כמו שהובטח.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

עומרי,

למרות שאני מבין את כעסך, אני יכול להעיד בשמי ובשם הורי (2 בתי אב שונים) שקיבלנו שירות יוצא מהכלל מחברת יס, שירות שהפתיע אפילו אותי (טכנאי החליף ביום שבת מגבר צלחת בבית פרטי של הורי - הודענו על התקלה ביום שישי בערב).
לי אישית היה הרבה כעס על החברה מכמות התקלות שהיו בשנה הראשונה למקס, אבל תמיד הם ניסו לעזור, שלחו טכנאים, והטכנאים תמיד הגיעו בזמן.

שהחליפו הורי את המסכים בבית למסכים שטוחים, הוחלפו כל הממירים ל3100 בלי תחנונים ובעיות. ויש לי עוד הרבה מספר דוגמאות למתן השירות הטוב שקיבלנו.

גם אני וגם הורי היינו לפני זה מנויים של הוט. השירות (אם אפשר לקרוא לזה שירות) היה כל כך גרוע, העצבים שהם גרמו לנו לא ניתנים לתיאור בכתב. אישית אני ממליץ לשמור מרחק (וכמה שיותר גדול) מהחברה הזו.

Mope
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404

שליחה

מסתבר שיש מקום למאוכזבי הוט ברשת
עומרי .. אני מציע שתקרא שם בשביל להתרשם

http://www.ihatehot.com/

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”