אז ביקשתי להיתנתק , אמרה לי שהיא אינה יכולה לנתק אותי ובשביל זה היא תעביר אותי למחלקת שימור לקוחות , הועברתי ... אומר לי הנציג שאין אפשרות להתקין לי נקודה נוספת בחינם , עניתי לו שויתרתי על נקודה נוספת ואני מעוניין להיתנתק . כנראה שהוא חשב שאני מסטלבת ואמר לי שהוא ישלח לי טכנאי שינתק אותי ביום חמישי {היום}, אמרתי לו שאם כבר אני מתנתק מהם בבית שלי אז שיוסיף לי את הבקשה לניתוק למשרד שלי , ושינתק במשרד גם את האינטרנט , שינתק את המנוי גם בבית אימי {לא אכפת לה אם זה יס או הוט} שזה גם על שמי וגם באולפן.
אווווווווווווווווווווווווווווו התמונה הישתנתה בשניה , הוא טען שאני סתם מתרגז ושאין צורך להיתנתק בשביל דבר כזה עמדתי על זה וביקשתי אישור בפקס לבקשה שלי , הנציג הבטיח לשלוח פקס.
לא עוברות 3 דקות והמממונה עליו מתקשר , שאלתי אותו למה לא הגיע אלי הפקס? הוא ענה שהם לא מעוניינים לנתק אותי ושהם רוצים קודם לפתור את הבעיה ולאחר מכן אם אני לא מרוצה הם ינתקו אותי , ותמיד הם אומרים "עכשיו אני מטפל בך ותראה איך אני מסדר הכל" צחקתי לו בפנים וביקשתי שלא יבלבל לי ת'ביצה וישלח את הפקס וכמה שיותר מהר.
יצרתי קשר מיד אחרי ניתוק השיחה וקבעתי התקנה להוט , ואמרתי להם את סיבת העזיבה שלי מ-יס וכמה מנויים אני צריך.
היום כבר היתקשרו אלי מ-יס וביקשו לשקול שנית את בקשתי מפני שלא נתתי להם צ'אנס להוציא אותי מרוצה , עניתי שאני אף פעם לא מרוצה ממישהו שלוקח לי כסף , אני אוהב הכל בחינם ואם הוא מוכן לתת לי חצי שנה כבלים בחינם אני נישאר , הוא כמובן אמר שזה בילתי אפשרי אז עניתי לו שאין על מה לדבר ושלא ישכח שמחר יבואו לנתק כי הוט מגיעים לחבר.
בקיצור.
אני מבין את הכעס שלך ואני מודיע לך חגיגית שאין מה לעשות ושתמיד הכוח הוא אצל הצרכן , אתה יכול לזרוק אותם אבל הם לעולם לא יוכלו לזרוק אותך.
אני ממחר בהוט ותאמין לי שזה לא כל כך נורא.
ואם בהוט תהיה בעיה אני אעבור ל-יס ואם ב-יס תהיה עוד בעיה אני אחזור להוט. {העיקר אל תתחייב}