אופו 203 +פריצה+שימוש

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

itai123

זה בזבוז כסף מבחינתך.
יתרון של האפסקיילינג נועד למקרני 4k. אין אפסקיילינג לתוכן שהוא במקור 1080.
שים את הכסף במקום אחר , כמו שידרוג המקרן לדוגמא.
_____

ואגב. היתרונות שמוצגים כאן בכל האמור לאפסקיילינג קיימים גם בדור הקודם , קרי אופו 103/105.

ונקודה נוספת הנקראת סינוויה.
יש על הסיפור הזה דיונים. לא לעולם חוסן. כרגע ההגנה לא קיימת בכניסת הHDMI של ה 203, אבל זה לא יפתיע שבמסגרת "טיפול" באותה כניסה, קרי אפשרות הזרמת תוכן מסוג HDR, ילבישו על ה input הזה גם סינוויה.

ואז, חזרנו לנקודת ההתחלה.

רן

zork17
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 829
שם מלא: zork17

שליחה

RanMoyal כתב:ונקודה נוספת הנקראת סינוויה.
יש על הסיפור הזה דיונים. לא לעולם חוסן. כרגע ההגנה לא קיימת בכניסת הHDMI של ה 203, אבל זה לא יפתיע שבמסגרת "טיפול" באותה כניסה, קרי אפשרות הזרמת תוכן מסוג HDR, ילבישו על ה input הזה גם סינוויה.

ואז, חזרנו לנקודת ההתחלה.

רן
...
לדעתי זה דווקא מאד לא צפוי, אחרת למה לא לבקש גם מכל הרסיברים לחסום ניגון של סינביה בכניסות ה HDMI שלהם?
וזה הרי לא קיים לא ברסיברים ולא בפרוססורים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

אז אתם קונים נגן UHD (ופורצים אותו) רק בשביל להשתמש בו כאפסקיילר ל- 4K ? או שאתם גם צופים דרכו בסרטים מקוריים, קרי דיסקים UHD פיזיים?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17943

שליחה

jacko-il כתב:אז אתם קונים נגן UHD (ופורצים אותו) רק בשביל להשתמש בו כאפסקיילר ל- 4K ? או שאתם גם צופים דרכו בסרטים מקוריים, קרי דיסקים UHD פיזיים?
...
·

יש שקונים מדיות ויש שלא כל אחד לפי הבנתו.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

השאלה האם הסקיילינג שלו טוב יותר מהסקיילינג של המקרן?
...
לפי מה שהבנתי הוא עושה עבודה טובה יותר מזה של המקרן.

גם ה 103D שעושה אפסקייל ל 4K נותן ב JVC תמונה עדיפה ,על פני שליחת 1080 למקרן.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

[
עבור בעלי מקרנים 1080p (לפחות בשלב זה)
האם יש תועלת ברכישה עכשווית של oppo 203
...
שום תועלת.

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שחר,

מודה שהגיחוך (או הטון המגחך) הוא דיי במקום.

למעשה, המהלך הזה, נובע בכלל מהחולשה של ה- Nvidia Sheild או נכון יותר הנגן (Kodi) שנמצא בו.

השילד מתפקד מעולה בכל מה שקשור לנטפליקס/אמאזון UHD וכן הזרמת תוכן ב- UHD (ריפים מהרשת) אך הניגון הבסיסי שלו ב- 1080 הוא בינוני מאוד ביחס ל- Oppo לדוגמא.
לכן, אי אפשר להסתפק בהחזקת השילד בלבד.

מצד שני, גם אי אפשר להסתפק בהחזקת האופו 203 בלבד, כי גם הוא רצוף בבעיות ובודאי לא מתפקד טוב כמו השילד.
לכן, נוצר הייציר כלאיים הזה, שיעלם כלא היה, ברגע שמישהו יעלה על סטרימר אחד שמבצע את הכל (כמו השילד) עם איכות כמו האופו..

(אגב, אנשים נצמדים כאן ל- ,Oppo שהקונצנזוס בכל הקשור לסקיילר הטוב ביותר מצוי דווקא בפנסוניק ה- 9000)

רן

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

@RanMoyal
·
חס וחלילה, לא מגחך ולא מסתבלט על אף אחד פה. אם איכשהו עבר טון כזה מהצורה בה כתבתי, אז אני מתנצל. לפעמים אני כותב/אומר דברים כל כך ישיר שזה נראה כאילו אני סרקסטי או ציני.

בכל אופן, באמת ניסיתי ליישר קו כי לא הבנתי מה אתם מנסים להשיג בהרכבה הזו. אני מניח שכל אחד מתמודד עם בעיות אחרות ואני פשוט לא התמודדתי, נכון לעכשיו, עם הבעיות שאתם מנסים להתגבר עליהן.

בקריאה הראשונה זה פשוט היה נראה לי כמו מצב בו מישהו יקנה PS4 בגלל שאין לו כניסת USB בטלויזיה.

אחרי שהסברתם מה אתם עושים ולמה, הבנתי טוב יותר. אני עדיין חושב (וכמו שזה נראה, אתם גם די מבינים את זה) שזה סוג של פתרון עקום, אבל אם זה נותן את מה שאתם מחפשים כרגע אז למה לא..

רק סייג אחד יש לי לשאול כאן,
אם אין בזה כרגע מעבר הלאה של HDR, אז זה סוג של פתרון לא רק עקום, אלא גם ממש לא מלא. אז אולי תנסו לעשות חשיבה מחדש או לפחות להמתין למוצר שנותן גם פתרון "פרופר" וגם פתרון מלא.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שחר.

אני לא יודע איך אתה כותב בדרך כלל, אבל הטון המגחך (במקרה הזה) היה לחלוטין במקום, אז הכל בסדר..:)

אכן מדובר בפתרון עקום, לא יציב וחלקי ביותר.

הפתרון הזה כמובן לא ישים ברגע שנרצה לנגן תוכן של HDR מהרשת באמצעות השילד.
במקרים כאלה יצטרכו לנתק את השילד מהאופו ולחבר את הכבל שלו ישירות לרסיבר.

"הפתרון " הזה נובע מחולשה של השילד בתחום איכות ההקרנה ב- 1080 ושימושיות חלקית של האופו בתכני 4K (מהרשת) ואף בתכני 1080P מסוימים.

רן

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

בקיצר אם זה רק כדי להמיר 1080 ל 4k אז זה מיותר לחלוטין. מסך 4k טוב יעשה עבודה הרבה יותר טובה בהתחשב בניחות שקיים בחיבור HDMI ל HDMI. אם ה DUNE היה מסוגל להוציא אות וידאו NATIVE ברזולוציה ותדר המקורי של קובץ המדיה, אז ה UPSCALING של ה OPPO אולי היה יכול לשפר משהו, אבל אם הוא מוזן ב 1080P הוא לכלכ היותר יוכל להמיר ל 4k וזה לא יעשה באופן אופטימאלי כמו אם הוא היה קורא את הקובץ המקורי בעצמו...

החדשה הטובה היחידה בשרשור הזה היא שאכן יש כבר תנועה בקושחה פרוצה ל 203 אם זה אכן כך...

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2606

שליחה

יש לי שאלה ועדכון לגבי הנושא הזה

1. האם ההכלאה הזו של לחבר סטרימר אחר ליציאת HDMI היא רק לצורך הזרמה או גם לנגן קובץ מ HDD מקומי ?

2. אני הייתי בקשר עם 2 גורמים שמתעסקים עם המכירה

1. bd-mod.com - בחור סיני שהתכתבתי איתו במיילים , אבל לצערי התשובות שלו הם לא רציפות ולכן אני קצת חושש לשלם לו - הוא דורש 900$ על מכשיר +פריצה ( לפני הגרסא האחרונה ) + משלוח DHL - לגבי השאלה היא אם תצא גרסא נוספת - הוא טרם ענה לי ( כבר כמה ימים מחכה )
לפי מה שאני מבין מאתרים מחו"ל - רק למכשירים הסינים תהיה המשכיות לפריצות

השאלה היא האם הגרסא לפני האחרונה - זו שנפרצה מספיק טובה בשביל לראות סרטי 4K ( קבצים מ הארד דיסק + סרטי בלוריי מלאים ) ??

2. יש אתר נוסף - http://bluraysolution.com/ - n - ענו לי שמוכרים רק את הפריצה למכשיר ארופאי - הדילמה היא האם לקנות מאמזון ולקנות מהם את הפריצה

בקיצור עדיין מחכה לתשובות בשביל לקבל החלטה , אשמח לקבל תשובות ששאלתי בפוסט , במידה ויהיו לי עדכונים מבטיח לעדכן

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

לא הבנתי רן
בשילד ב-1080 אתה לא רואה טוב?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

חיים כתב:לא הבנתי רן
בשילד ב-1080 אתה לא רואה טוב?
...
·חיים עשיתי בדיקה קובץ בלו ריי מלא שילד מול אופו 103D האופו מנצח בנוקאאוט אין מה להשוות.
ברגע שאקנה את האופו החדש ניתן יהיה לעשות השוואה אבל בכל מיקרה השילד ימישך לשמש אותי לצורך צפייה בנטפליקס כיוון שבאופו היא לא קיימת

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”