ffdshow בויסטה....

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #21 

olie אתה צודק לדעתי, אין אפשרות לצפות ב- DVD או שידורי טלויזיה בעזרת FFDSHOW.
HiFiMusic IL

ran84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

זאת בדיוק הבעיה שלי, גם כשאני לא במדיה סנטר ואני מנגן די וי די במדיה פלייר אני לא רואה את האיקון של הFDDSHOW VIDEO עובד אלא רק את ה- FFDSHOW AUDIO , זה רק אצלי? אני פשוט רוצה שתהיה לי אפשרות להחליף כתוביות וערוצי שמע דרך השלט (או אפילו בכל דרך אחרת) במדיה סנטר. כי כרגע כשאני מנגן די וי די במדיה סנטר שאין לו MENU אין לי אפשרות לראות את הכתוביות (לעומת המדיה פלייר למשל ששם ניתן ללחוץ על לחצן ימני ואז לבחור את הכתוביות הרצויות...), אם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת אני ממש אודה לו!

תודה
רן

GalBrill
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

חבר'ה בואו נבדיל לשניה בין DVD "אורגינלי" נגיד מספריית ה DVD השכונתית, סרט מקודד ב mpeg-2 וסרט אורגינל מהאימיול השכונתי :lol:

DVD אורגינל - חובה שיהיה לכם מפענח כגון זה NVIDIA® PureVideo של NVIDIA (http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder.html).
סרט שצרוב בין אם הוא מקודד ב mpeg-2 או AVI מקודד XVID זה או אחר - צריך מפענחים כגון ffdshow.

אצלי בכל המחשבים אלו שני הכלים שמותקנים וזהו.
אני רואה כל פורמט שיש מכל מקור שיש רק עם שתי התוכנות הללו מותקנות, וזה כולל הצגת כתוביות מקובץ נפרד.

לפני שהבנתי שזה כל מה שצריך גם אני הייתי חסיד חבילות מקודדים, עברתי את רובן.
שורה תחתונה מבחינתי שאין צורך כעוד משהו, כל ה DVD שרכשתי, כל הסרטים שחברים מעבירים לי לאחר הצמדת כתוביות בפורמט MPG, כל הסרטים שמגיעים אלי (לא יודע איך באמת... 8) ) במקודדים ב xvid עם ac3 ועוד ועוד... כולם מתנגנים חלק, שוב - רק הנ"ל מותקן.

מי שלא מצליח (לדעתי) לא התקין נכון את ה- ffdshow.
האינדיקציה שלכם למה שאני מגדיר "התקנה נכונה" די פשוטה - אם לא מתנגן בצורה מלאה \ משהו מתנגן ואין את שני האייקונים, הן וידאו והן אודיו של ה ffdshow זה סימן שהוא לא מטפל בתמונה \ קול (בהתאמה), הדרך לתיקון תהיה לרוב הסרה מלאה של כל המקודדים שמותקנים אצלכם, כל החבילות או הפריטים מהעבר והתקנה נקייה של גרסה עדכנית של ה ffdsow.
ד"א זו הדרך היחידה לאפשר הרצה של AVI דרך המדיה סנטר\פלייר כפי שהבאתי במדריך המתורגם פה בפורום (זו גם הסיבה שבגללה הגעתי למצב שזה הדבר היחידי שמותקן אצלי)

ran84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

איפה בדיוק המדריך המתורגם? (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)

ויש לי עדיין דבר אחד שאני לא כל כך מבין- אני לוקח סרט די וי די אורגינל וכשאני צורב אותו אני מוריד לו את הMENU , הבעיה שלי היא שאח"כ כשאני מנגן אותו במדיה סנטר אין לי אפשרות להחליף בין ערוצי שמע וכתוביות ולכן אני נאלץ לנגנו במדיה פלייר. יש לי גם NVIDIA וגם FFDSHOW בדיוק כמו שאומרים לקנפג באתר של הMEDIA CONTROL. כשאני מנגן סרט מופיע לי האייקון של הFFDSHOW AUDIO והאיקון של הNVIDIA (האיקון של הFFDSHOW VIDEO לא מופיע) ועדיין אין אפשרותי להחליף בין כתוביות וערוצי שמע. דבר ראשון עדיין לא הבנתי אם יש בכלל אפשרות לעשות זאת בדי וי די אורגינל אך צרוב וללא MENU ודבר שני כשאני מנגן כזה די וי די איזה אייקון בדיוק אני צריך לראות? ( FFDSHO ו NVIDIA או רק FFDSHOW)....

מצטער על ההטרדה
תודה, רן

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622

שליחה #25 

במדיה סנטר אתה תמיד תראה את האייקון של NVIDIA כי הוא לא יסכים לעבוד עם FFDSHOW.
בתוכנות אחרות אשר מאפשרות לך יותר חופש פעולה אתה תוכל לבחור איזה מהם תראה (כלומר איזה מהם יעבוד)

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

בכל מקרה, גם אם כן היית יכול לנגן עם FFDSHOW, לא היית יכול להחליף כתוביות. בוא נפריד שניייה בין כתוביות של DVD לבין כתוביות בקובץ SRT.
כתוביות DVD מוצמדות ע"י הנגן שלך (MEDIA CENTER) ואין קשר ל FFDSHOW.
כתוביות SRT מוצמדות ע"י למשל FFDSHOW, ואותם תוכל להחליף עם ה MEDIA CONTROL.
את כתוביות ה DVD לא תוכל להחליף, אלא אם יש לך כפתור בשלט שמחליף אותם או דרך להחליף אותם ב VMC בזמן ריצה או אם יש לך תפריט DVD שנותן לך לבחור (ואני חושב שרק האחרון אפשרי ב VMC וזה היחיד שאין לך וזה בעיה).

ran84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

אני דיברתי על כתוביות של DVD ....
ואם אין דרך אז אני ארד בינתיים מהעניין עד שנקווה שיצא איזה פתרון...

תודה רבה בכל מקרה....

אחלה סופ"ש
רן

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

אם יש לך את הכתוביות בצורת SRT או שאתה יכול לעשות RIP לכתוביות לפורמט מוכר, אז אתה יכול להפוך את הכותר הראשי ב DVD לקובץ MPEG2 בודד, ויחד עם קובץ הכתוביות לנגן את הסרט מתוך MY VIDEOS בעזרת VOBSUB (הוא יציג לך את הכתוביות). יכול להיות גם FFDSHOW יעבוד דרך MYVIDEOS לא בטוח... אבל VOBSUB יעבוד
בעיקרון החיסרון של השיטה הזאת זה איבוד התפריטים והתוספות של ה DVD אבל אתה גם ככה מאבד אותם.

ran84 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

אני ינסה את העניין, אבל בכל מקרה זה לא כל כך מעשי כי אלו סרטים שרואים כל כמה שנים ולא שווה כל הטרחה רק כדי שאני יוכל לראות אותם במדיה סנטר.... מקסימום אפשר לראות במדיה פלייר....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”