Sony Platinum Wireless Headset - האם הוא מצדיק את מחירו?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790

שליחה

Meishar84 כתב:הובר, לפי כל הסקירות ההבדלים בין הפלטינום לגולד הם דרייבר 50 מ"מ, סאונד 3D, מיקרופון משופר ואיכות חומרים יותר גבוהה.
המחיר הסופי של ה520 ששילמתי היה 110 דולר באמזון אנגליה אחרי השוואה בין הרבה אתרים, כולל הזמנה ב100 דולר מBase.com שבוטלה. את הפלטינום לא הצלחתי למצוא במחיר סופי נמוך מ190 דולר.
...
·קניתי מאמזון אנגליה, מחיר רגיל 129.99 פאונד, אבל יש לי פלג-ין שמודיע אל מבצעים, אותו יום הפלטינום היה 119 פאונד.
מינוס מעמ אירופאי זה 99 פאונד מחיר סופי לאוזניות, משלוח 15.33 ומכס 19.64 פאונד.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

גם מתלבט לגבי ה- PLATINUM.
ראיתי שהן סה"כ אזניות טובות למחיר אבל מדאיג אותי ששמעתי כמה ברשת שאומרים שחסר להן לדעתם קצת עוצמה. אז כנראה שאאלץ לחפש לי משהו אחר מאחר ואני מאד אוהב לשמוע חזק ולהרוס את האוזניים. השאלה שלי היא איך ה- TB 520 מבחינת איכות / עצמת שמע? (איכות מיקורופון לא רלונטית עבורי).
מחירים נכון לכתיבת שורות אלו:
ה- TB 520 יוצא 430 ש"ח
ה- Platinum יוצא 650 ש"ח
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@jacko-il

אם אתה רוצה בכלל להתרשם מחתימת הסאונד של החברה הזו, ולקבל אינדיקציה לעוצמה שלהן, אני יכול להשאיל לך אוזנייה חדשה ותתרשם ממנה, היא לא היתה בשימוש וגם כרגע אינה בשימוש.
ה PX22 האלה:
https://www.hometheater.co.il/vt264227.html

הן כבר לא למכירה וברור לי שאתה מחפש אוזנייה אלחוטית, אבל זה יסייע לך לשמוע את הדרייברים של החברה ולהבין אם הסגנון מתאים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@gal-cohen
·
תודה גל (ערן, תודה גם לך על ההצעה)
הוזמנו היום ה- Turtle Beach Stealth 520, אני מקווה שאוהב אותן, אבל גם אם לא, לא ביג דיל..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

טוב, אז אתמול הגיעו האזניות. (תוך פחות משבוע!! (Y) ).
בגדול - נראות ומרגישות כמו מוצר סיני זול. החל מהאריזה ועד לאזניות עצמן שעשויות מפלסטיק בלבד (ומפלסטיק שמרגיש "זול"). כדי שיתאימו לראש שלי אני צריך לפתוח כמעט עד הסוף את הכיוונון בכל צד. זה לא קרה לי עד היום עם אף אזניות. האזניות בקושי מקיפות את האזניים שלי, בסופו של דבר הן סוג של OVER EAR, אבל ממש בקושי. לדעתי הן מתוכננות עבור ילדים, הן בגלל המימדים שלהן והן בגלל האיכות החומרים והבניה הבינוניים-מינוס. כל התעסקות איתן גורמת לי להרגיש שהנה עוד שניה אני שובר איזה משהו, לא מרגישות כמו מוצר רציני.
מבחינת הסאונד עצמו - הסאונד די טוב ועונה על הציפיות שלי. הפירוט טוב, יש באס לטעמי ואולי אחד הדברים שהכי חשובים לי - יש מספיק עוצמה בווליום. אני שומע בדרך כלל על עוצמה גבוהה וכמעט תמיד מוצא עצמי מגביר על המקסימום (כשלפעמים עוד "חסר לי" ווליום). עם האזניות האלה מצאתי את עצמי מנמיך לא מעט כדי להגיע לעוצמה שנעימה לי. יש להן מספיק HEAD ROOM למקרים מיוחדים.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

@jacko-il

מהיכן הזמנת אותן שחר?
הפלסטיקה שלהם בהחלט נראית שבירה, אפילו יותר מהדגמים שיש ברשותי (X11 PX22) אבל אם אתה יודע להעריך את הציוד שלך כמוני,
ואני די בטוח שכן, אז לא תהיה לך בעיה של שבר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@gal-cohen
·
הוזמנו מאמזון אנגליה ביום ראשון שעבר, יצאו משם לשילוח לדעתי יום או יומיים אחרי. הגיעו אליי יום ראשון אתמול. פחות משבוע אצלי בבית מחובר לסוני.

אני לא חושב שאני אשבור אותן אי פעם, זה לא האישיו, אבל בגדול התחושה היא של מוצר פשוט וזול..
שיחקתי איתן אתמול כמה שעות בהורייזון והיה מאד נחמד. מצד אחד סאונד טוב ומפורט עם עוצמה טובה אך מצד שני קצת התחיל להרגיש לי לא כל כך נוח אחרי הרבה זמן.. (בניגוד לסנהייזר HD215 שלי איתן אני יכול לשבת שעות מבלי להרגיש שהן עליי).

חזור אל “קונסולות”