מחפש תחליף קטן יותר לsolo 6

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #21 

zpeleg כתב:אם אני הולך על לא מוגברים באותו מחיר, אני אוכל למצוא משהו קטן יותר? מגבר וזה אפשר להחביא באופן קבוע על מדף ככה שלא יתפסו מקום, אבל הjbl לדוגמא יותר גדולים מהקנטו.
...
·כמו ש-puss12 רשם, יש לך הרבה אפשריות במקרה הזה. אבל להחביא לגמרי את המגבר אולי תהיה בעיה כי לפעמים צריך לגשת אליו. אבל הם די קטנים...
מצד שני ,עכשיו יש לך עולם אפשריות גדול יותר, כלומר יותר בחירה...זה גם טוב וגם לא טוב.

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

מה ההמלצה הכללית לגבי סט אפ של מדפיים+dac+מגבר להקשבה near field? הmicca נראה חמוד, אבל קצת זול ואני מודאג שהצליל שלו לא באמת יהיה הרבה יותר טוב משל הסולו שיש לי עכשיו.

נראה שהביקורות עליו אומרות שהוא טוב למחיר, בהתחשב במחיר המאוד זול. מה הstep up option?

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

puss12 כתב:
...
...
·אם זה התקציב שלך,הייתי הולך על הmicca mb42x שהם בערך 670 שקל עד הבית מאמזון
ופלוס מגבר וDAC
מגבר sa50 זה 360 שקל
וDAC נגיד הSanskrit שהוא בערך 400 שקל.

והציוד הזה ישמש אותך גם בעתיד להרבה מאוד זמן אם תרצה לשדרג בעתיד רק את הרמקולים לצורך העניין.
...
בחיפושים שלי עכשיו מצאתי את זה. אומנם לא חד משמעי, אלא דעה של שני אנשים, אבל הם אומרים שהם מעדיפים את הyumi.

אחרי שהלכתי למחוזות ה450$ של הוצאה (לפני מסים, משלוח וכו), נראה לי שאני חוזר לכיוון של הYumi פשוט בגלל שהם משמעותית יותר קטנים מכל רמקול אחר.

Roy_LF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #24 

https://www.amazon.com/Edifier-USA-e25- ... B00GBO3YK2

ממליץ בחום.
לדעתי הרבה יותר טובים מאודיואנג'ין A2 (בתור מי שהיו לו שניהם).

puss12
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #25 

zpeleg כתב:
...
...
בחיפושים שלי עכשיו מצאתי את זה . אומנם לא חד משמעי, אלא דעה של שני אנשים, אבל הם אומרים שהם מעדיפים את הyumi.

אחרי שהלכתי למחוזות ה450$ של הוצאה (לפני מסים, משלוח וכו), נראה לי שאני חוזר לכיוון של הYumi פשוט בגלל שהם משמעותית יותר קטנים מכל רמקול אחר.
...
כן אני מכיר את הדגם הזה,איכותיים בהחלט,אבל זה כיוון אחר לגמרי,אני אישית מעדיף שדברים יהיו מופרדים ולא מוגברים מבפנים,אבל יכול להיות שלשימוש שלך זה באמת יותר מתאים,מבחינת גודל לדעתי הם אותו דבר,רק שיש לך את הDAC והמגבר ליד שהם מאוד קטנים ויושבים אחד על השני.

בסופו של דבר זה כל מקרה לגופו,כנראה שבשבילך עדיף משולב,פלוס יהיה לך גם bluetooth שיכול להיות נחמד

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

https://www.massdrop.com/buy/yumi-bluetooth-speakers

נראה לי שזה סוגר את ההתלבטות, אני רק צריך להבין איך משלחים את זה לארץ. ממה שאני רואה, אני אצטרך להוסיף משהו כמו מאה דולר למשלוח ועוד 80 למיסים אבל זה עדיין יוצא יותר זול מאמזון.

השאלה היא רק איזה חברת שילוח תיתן לי את המחיר הכי זול, יש המלצות?

RoiPower
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

אני בדיוק באתו ראש לך מחפש לתלות רמקולים לא גדולים והקנטו נראים מעניניים ואטרקטיבים מאמאזון.. רק צריך מתאם של שקע ישראלי וזהו
קנית את הקנטו בסוף? אני מתלבט אם לקנות את YU6...

zpeleg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

כן, קניתי אותם בסוף מmassdrop, הייתה הנחה של 50 דולר מהמחיר שלהם באמזון ומבחר צבעים גדול יותר (למרות שהלכתי בסוף על הלבן שהיה גם באמזון).

שים לב שאתה יודע מראש איפה ואיך אתה רוצה לתלות אותם, הבסיס שלהם מעוגל בצדדים ופחות מתאים למתלים שתופסים את הרמקול מצד. לא הצלחתי למצוא מתלה שתופס את הרמקול מקדימה, מתכוונן, ומספיק רחוק מהקיר. כרגע הם יושבים אצלי על השולחן על ספרים (ועדיין חסכתי מקום ביחס לסולו 6) עד שאני אבנה להם מעמד.
אני מתכנן לבנות משהו בסגנון של זה או לחבר כמה לוחות עץ לצורת C כדי לחסוך עוד יותר מקום.

מבחינת סאונד הם פחות עוצמתיים, וגם בווליום נמוך מרגישים פחות ממלאים מהסולו -יכול להיות שזה בגלל שהם התרחקו מהקיר עכשיו כשאפשר ואין את ההד של הקיר.
אני מתכנן להוסיף להם סאב יד 2 מתישהו בעתיד.
חוץ מזה הם באמת מרגישים לי מקבילים, אני לא בטוח שבבדיקה עיוורת הייתי מרגיש הבדל גדול חוץ מהבס. כנראה שאני לא אודיופיל גדול כמו שחשבתי - או שהמיקום אצלי בחדר באמת זוועתי.

יתרון שלהם שלא חשבתי עליו כל כך לפני, זה שבלוטות' זה באמת נוח. אני יכול להשאיר את המחשב כבוי ולהזרים מוזיקה מהספוטיפיי בלי הרעש של המחשב.

חשוב חשוב חשוב!! כמעט הרסתי את הרמקולים כשהם הגיעו. לא לשכוח להזיז את הסוויץ' ל220 וולט לפני שמחברים לחשמל!

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #29 

a_yaron כתב:@puss12
לא שמעתי על הרמקולים הללו (micca mb42x) הם מתאימים לשבת על שולחן מחוברים למגבר בדומה לצילום של פותח הדיון ?

ירון
...
אומנם לקח קצת זמן אבל לבסוף הרמקולים הללו micca mb42x הוזמנו והגיעו ויצאו מוצלחים מאוד לשמיעה כשהם יושבים במרחק של מטר מהמאזין, הבת שלי מאוד מרוצה מהם.

ירון

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”